Waarschuwing!

Waarschuwing!

Een waarschuwingen voor een man uit Ede die vele vrouwen neukt en onveilig. Na 4 maandjes daten met in mijn ogen een leuke man kwam ik door een foutje van hem op whatsapp erachter dat hij naast mij nog vele andere vrouwen zag en zelfs een relatie had met 1 van deze vrouwen. En allemaal onveilig sex. Het gaat hierom Karim uit Ede ( egyptische roots). Werkt in de beveiliging. Is 37 jaar en noemt zich op badoo bollekke. Dames jullie zijn gewaarschuwd

Sterke punten
Nvt

Zwakke punten
Nvt

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

12 reacties

Die man loopt niet alleen het risico op een SOA maar ook kans dat hij ongewenst vader wordt van 1 of meerdere kinderen. En dan kan hij kinderalimentatie betalen. Dat kan hem veel geld kosten.

Deze Diana stemt toch zelf in met evt onveilige seks? It takes two, dus waar is de verantwoordelijkheid van de vrouw hierin? Oja, de man is altij de bad guy.
Op datingsites (zo blijkt uit onderzoek) wijzen vrouwen 80% van de mannen af omdat ze die onaantrekkelijk vinden. 80% van de mannen is onzichtbaar. Vanuit de overige 20% wordt verder geselecteerd. Kieskeurige vrouwen gaan voor de meest aantrekkelijke mannen die alle opties hebben. Terwijl 'nice guys finish last'. Ik heb geen medelijden met deze vrouwen. In plaats dat deze vrouwen hier gaan klagen moeten ze eens kritisch naar zichzelf kijken.

Ik heb ook geen medelijden met de vrouwen en mannen. Wel met de kinderen die eventueel ongewenst door een of beide biologische ouders geboren worden.

Ik heb er geen medelijden mee" vrouwen kicken op dat soort kerels. Aardige nette jongens zijn kansloos bij dat soort wijven

Net zoals de blondjes die met een of twee halfbloedjes lopen. Waar is de neger? Die heeft allang weer kinderen gemaakt bij andere blondjes. Wie betaalt de die alleenstaande moeders? De maatschappij, u en ik dus.

Niet blanke jongens en mannen schijnen door blanke meisjes en vrouwen bijzonder interessant gevonden te worden. Negerinnen houden het bij hun eigen ras, die willen geen blanke kaaskop.

Als vroeger een negerin een blanke man had was dat een verhoging van status voor haar, dit is niet meer. Als een blondje een neger heeft lijkt het wel een statussymbool voor haar. Zo lang het duurt natuurlijk.

Een alleenstande moeder met kinderen van een man die zijn roots in (Noord) Afrika heeft is niet erg interessant voor blanke mannen. Ze zal zeer moeilijk een vaste relatie gaan krijgen. Waarschijnlijk blijft het bij ONS.

Het intellect is bij Diana ook ver te zoeken gezien haar grammaticale hoogstandje wat ze hier presenteert.
Diana dacht net bijna iedere vrouw met haar vagina toen ze Karim zag, en ze ging voor de bijl, want Karim was lekker en hij was een badboy, en daar wordt de vagina nou eenmaal goed nat van. Kom dan achteraf niet mekkeren als Karim nog meer vrouwen neukt! Hij is wellicht lang zat genaaid door vrouwen zonder dat hij daar genot van had, en nu naait hij zoveel mogelijk terug met veel genot.

Hulde voor Karim!

En aan de vrouwen, jullie doen het jezelf aan. Maar blijf vooral kijk naar lekker en badboy, en geef vooral geen aandacht aan de overige 95% van de mannen die wel serieus zijn en wel eerlijk zijn, dan zul nooit optimaal gelukkig worden. Jullie doen het jezelf aan!

Het lijkt vrouwen nog in de genen te zitten: Sex met een dominante macho bad boy maar voor de verzorging een zorgzame nice guy die ze in de friendzone hebben gestopt. Ook als een vrouw een relatie heeft gat ze nog vreemd met een bad boy als ze het aandurft en het geheim blijft. Het lijkt wel hoe ouder de vrouwen worden hoe kritischer ze worden en het meer om de status van een man gaat. Het liefst zijn ze een Cougar en een Gold Digger.

Een nice guy zal het moeten doen met 2e of zelfs 3e keus vrouwen. Vrouwen waar een bad boy geen interesse voor heeft omdat hij veel beter kan krijgen. Daar gat een bad boy zijn tijd niet aan besteden. Als een nice guy geen gevoelens kan krijgen voor een 2e keus vrouw zal hij vrijgezel blijven en jaloers blijven kijken naar de vriendinnen van een bad boy. Vandaar het grote aantal vrijgezellen?

Vrouwen vinden 50+ mannen niet aantrekkelijk meer en mannen vinden 50+ vrouwen niet aantrekkelijk meer maar ze willen allebei jonger. Resultaat?

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Badoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden