Emancipatie

Emancipatie

Vroeger klaagden de vrouwen dat ze niet gelijkwaardig met de mannen behandeld werden. Vrouwen moesten op gelijke voet met de mannen staan en de mannen moesten de vrouw niet domineren. Vrouwen wilden gelijkwaardig behandeld worden en mannen moesten in huis meer doen en niet al het werk aan de vrouw overlaten. De vrouw had één recht en dat was het aanrecht, de man was baas. Nu zijn de meeste Nederlandse mannen geëmancipeerd maar wat zien we nu? Vrouwen gaan voor mannen waar ze vroeger een groot probleem mee hadden. Ze willen een echte man, dus een dominante macho waarbij de vrouw een ondergeschikte rol speelt. Waar vinden ze nog zo’n man? Juist, in het buitenland of vooral een migrant. Bij zo’ n man smelt hun eisenlijst als sneeuw voor de zon terwijl ze aan de Nederlandse blanke mannen wel hun eisen opleggen. Door te emanciperen komen de Nederlandse mannen vaak niet verder dan de Friend status. Wees dus niet zo aardig tegen en behulpzaam voor vrouwen, laat vrouwen niets beslissen en bepaal zelf de koers want anders lopen ze over je heen en vinden ze je oninteressant voor de liefde. Aardig en behulpzaam zijn zien vrouwen als zwakte, ze willen een man die sterk in zijn schoenen staat. Daarom wint een man uit een cultuur waar macho, dominant en stoer gedrag wordt aangeleerd het met gemak van een blanke Nederlandse man. Uit concurrentieoverweging zitten ze vaak op kickboxen of een andere vechtsport om hun positie te versterken. Pas op wat je tegen me zegt of mij in iets belemmert want anders.....

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

2 reacties

Geweldig helemaal waar Johan zo is het hier in dit kikkerlandje helaas !

Als vrouwen daadwerkelijk gelijk behandeld willen worden dan zou ik niet telkens alle dates hoeven te betalen. Dan zou ik ook niet telkens het eerste bericht hoeven te sturen.....echte emancipatie is natuurlijk niet alleen de voordelen benutten maar ook je verantwoordelijkheid nemen.

Nice guys finish last.......
Er komt wel een moment wanneer de anti-macho, zachtaardige en 'goede' man weer in trek is. Dat is wanneer mevrouw gescheiden is en een aantal (getraumatiseerde) kinderen heeft die ze zelf moet verzorgen. Dan is een betrouwbare, zachtaardige en hardwerkende man weer interessant want die betaalt de hele shit. Oftewel, als zo'n vrouw voorbij haar beste jaren is, een tanend uiterlijk heeft en meerdere 'kids' dan is die goedzak die zijn zaakjes goed op orde heeft en zich in zijn beste jaren bevindt opeens weer goed genoeg.
Welke man trapt hier in?

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden