Lexa Review - Drie miljoen

Lexa - Drie miljoen

32

Review:
Drie miljoen vrijgezellen die niet met elkaar te matchen zijn. Kijken die vrijgezellen begerig om zich heen naar mannen/vrouwen die ze wel willen hebben maar bezet zijn en dus niet kunnen krijgen en passen ze hier hun eisenlijst op aan? Hij/zij moet zijn zoals die of die of die. Mannen willen zich niet binden omdat ze misschien nog een mooiere vrouw kunnen krijgen en vrouwen willen zich niet binden omdat ze misschien nog een man kunnen krijgen met een betere baan. Hebben ze spijt dat ze vroeger te lang hebben gewacht op beter en later maar met iemand zijn getrouwd om dat ze bang waren alleen te blijven? Nu staan ze weer alleen terwijl al het moois allang bezet is. Mocht er toch een mooie vrij komen zijn er kandidaten genoeg met betere “papieren” dan hen. Mooie die vrij komen staan niet op een datingsite en hoeven geen moeite te doen om aan een nieuwe relatie te komen. De kandidaten verdringen zich en doen alles om nummer één te worden. Omdat het in real life niet lukt proberen vrijgezellen op een datingsite een mooie te vinden. Helaas, die is niet te vinden of de reden is financieel. Als het financieel is kan je weer gaan als je bent leeggezogen. Om het dan maar op een datingsite te proberen is weggegooid geld, je vind toch niet wat je zoekt. Mocht er dan toch een leuk koppie op staan wordt die bedolven onder de emails en heeft die het voor het uitzoeken. Antwoord krijgt niemand, zelfs geen standaard afwijzing. De succesverhalen op datingsites zijn grotendeels verzonnen waarmee ze pretenderen dat je een goede kans hebt iemand te vinden die jou ook leuk vindt. In de reclames op de TV spelen mooie jonge acteurs. Sinds wanneer is de doelgroep twintigers en niet vanaf 35? Moeten de ouderen zich tot een datingsite aangetrokken voelen door een reclame waarin jongeren acteren? Jongeren gebruiken toch Tinder of iet dergelijks, zeker geen betaalde datingsite.

32 Reacties

Datum: 6 november 2018 - 8:27

Geschreven door: lionman

Keurig omschreven door Johan deze review , vooral zo herkenbaar het stukje van dat het de meeste dames om het geld gaat en net als hij schreef in dit bericht , als je niks meer op je rekening heb staan is het einde relatie !!!

Datum: 6 november 2018 - 9:05

Geschreven door: MGTOW

Mooi omschreven Johan. Vooral de reclames die datingsites maken zijn zo onnozel. Zie je een paar van die modellen met een prodent-smile, inderdaad in de leefdtijdscategorie die op Tinder zit. De meeste wanhopigen zie je vanaf een jaar of 35. En dan tot 50 jaar. Daarna laat het CBS zien dat de meeste vrouwen niet eens meer een man willen. De hormonen zijn dan al het lijf uit.
Het is ook een onderzocht feit dat vrouwen enkel voor de knapste mannen gaan (80/20-regel), maar deze dus niet kunnen vinden, zeker niet aan zich kunnen binden. Het blijft bij plaatjes kijken.

Datum: 6 november 2018 - 11:47

Geschreven door: Johan

Dan heb je als modale 50+ man een probleem, dan zul je het jonger moeten zoeken, maar juist 40+ vrouwen zoeken het zelf jonger en willen beslist geen oudere man. Of je moet in een dure auto rijden en een mooi koophuis hebben dan willen sommige jongere vrouwen wel.

Datum: 6 november 2018 - 11:59

Geschreven door: Johan

Ook al omdat boven de 50 er bij vrouwen de kilos er aan vliegen wat ze niet aantrekkelijker maken.

Datum: 6 november 2018 - 16:40

Geschreven door: Dirk

De vrouwen willen iemand die jonger is dan hunzelf, maar de mannen ook. En dat is onmogelijk, daar loopt het al stuk.

Datum: 6 november 2018 - 16:56

Geschreven door: MGTOW

Sites als Lexa zouden eigenlijk eens kunnen gaan aangeven hoeveel mensen hun partner daar vinden (de reden van uitschrijving opvragen). Ik vermoed dat zeker mannen er een zeer kleine slagingskans hebben.

Datum: 6 november 2018 - 17:14

Geschreven door: Urbenis

Datingsites zijn er voor wie het op de gewone markt moeilijk of niet lukt.Dus afdankertjes,moeilijk in omgang personen en personen waar niet mee te leven valt.Bijna allemaal gescheiden(en natuurlijk was de andere helft in fout).
De vele leden wijst er ook op dat het 'select personeel' moeilijk te bemiddelen is.Jonge mensen gaan de deur uit of gebruiken de sociale media.

Datum: 7 november 2018 - 8:03

Geschreven door: Johan

Bij gebrek aan topmannen proberen sommige vrouwen een topman bij zijn vrouw los te weken. Soms gaat deze topman er vandoor met deze, vaak een heel stuk jongere, vrouw. Vaak kies deze topman uiteindelijk voor zijn gezin en kapt met zijn maîtresse. Om nog even een mooie vrouw te hebben rest de gewone vrijgezelle modale man niets anders dan zijn heil te zoeken bij een dame van plezier.

Datum: 7 november 2018 - 8:58

Geschreven door: MGTOW

Bij gebrek aan topmannen zie je dat vrouwen op hun beurt wachten. Letterlijk en figuurlijk. Op datingsites weigeren vrouwen te daten met mannen van hun eigen niveau. Ze willen jonger en knapper dan dat ze zelf zijn. Dan meldt er zich een zogenaamde topman, een prins, maar die is er alleen voor een nachtje. Let maar eens op hoe vaak en hoe veel vrouwen klagen over mannen die maar op 1 ding uit zijn. Zij begrijpen maar niet dat wat zij willen niet realistisch is.

Datum: 7 november 2018 - 10:39

Geschreven door: Johan

Er zijn ook 60+ vrouwen die het prima vinden dat haar man 1 of 2 keer per maand naar de meisjes gaat. Aan haar lijf geen polonaise meer. Aan de andere kant zie je in een Erotische Cinema met gelegenheid af en toe compleet losgeslagen 60+ vrouwen die er geen genoeg van kunnen krijgen, vooral met de jongere potente mannen daar. Jonge vrouwen zie je daar niet. Af en toe een 40+ maar die wil geen oudere mannen. Die mogen niet meedoen maar moeten op afstand blijven.

Datum: 7 november 2018 - 12:00

Geschreven door: Urbenis

Er zijn wel aantrekkelijke vrouwen die niet veeleisend zijn maar die hebben een relatie of willen geen relatie.Zijn er toch een paar op zoek dan hebben ze in de kortste keren iemand op de gewone markt.Op datingsites moet ze je niet gaan zoeken.

Datum: 7 november 2018 - 12:12

Geschreven door: MGTOW

Een aantrekkelijke vrouw die zich toch nog laat zien op een datingsite wordt bedolven onder de aanbiedingen. Bij mij op het werk was een niet zo aantrekkelijke alleenstaande moeder en die had op lexa tientallen berichten per dag. Een aantrekkelijke vrouw krijgt er dan minstens 100 per dag. Het is dan al een dagtaak al deze berichten te beantwoorden. Als ze gaat daten dan zal de kans zeer klein zijn dat ze net jou er uit vist. Je kunt beter een staatslot kopen.

Datum: 7 november 2018 - 13:44

Geschreven door: TeleurgesteldeCyberhengst

Als je eens een aantrekkelijke vrouw tegenkomt op een datingsite die ook geen probleemgeval of gold digger is,dan mag je er van uitgaan dat ze als verveling of vermaak is.

Datum: 7 november 2018 - 13:49

Geschreven door: MGTOW

@cyberhengst; zo'n vrouw ben ik nog nooit tegengekomen via een datingsite

Datum: 7 november 2018 - 13:51

Geschreven door: Joe

Het is ook moeilijk om probleemgevallen te onderscheiden op datingsites.Een obese bijstandsmoeder met drie kinderen van verschillende vaders kan zich een trotse volslanke mama noemen.

Datum: 7 november 2018 - 13:54

Geschreven door: MGTOW

En een twistzieke vrouw die het nergens lang uit kan houden of wordt weggetrapt die is 'between jobs'.

Datum: 7 november 2018 - 14:06

Geschreven door: Johan

@Cyberhengst. Gebonden vrouwen die alleen willen weten hoe goed ze nog in de markt liggen. Antwoord krijgt niemand. Weer veel mannen die voor Jan met korte achternaam een email heeft geschreven.

Datum: 7 november 2018 - 14:43

Geschreven door: Johan

Vrouwen waarbij de jeuk over is hebben voor haar vertier geen man meer nodig, die vermaken zich met vriendinnen lotsgenoten. De wat jongere vrouwen die zelfstandig willen blijven gaan in het weekend naar het centrum. Daar lopen altijd wel studs rond die met haar willen. Het maakt ze niet uit of die studs getrouwd zijn of niet, daar voelen ze niets van.

Datum: 7 november 2018 - 15:46

Geschreven door: Joe

Between jobs op datingsites betekend meestal tussen laatste job (lang geleden) en pensioen.

Datum: 7 november 2018 - 15:49

Geschreven door: MGTOW

Pas ook op voor vrouwen die 'tegengas' nodig hebben.
Ze doelt niet op flatulentie, maar op een man die met haar asociale gedrag kan (en wil.....) omgaan.

Datum: 7 november 2018 - 21:35

Geschreven door: Urbenis

Als 50 pus man wil je best geen relatie meer zoals de 50 plus vrouwen.

Datum: 8 november 2018 - 14:23

Geschreven door: Joe

En als 50 plus vrouwen een 'relatie' zoeken bedoelen ze daarmee een geldschieter,gratis klusjesman,tuinman,taxi enz.

Datum: 9 november 2018 - 8:22

Geschreven door: Dirk

@Joe
Ik had vroeger in de krant bij de rubriek contactadvertenties inderdaad gelezen dat een oudere vrouw een man zoekt die in het bezit is van een auto.

Datum: 9 november 2018 - 9:09

Geschreven door: MGTOW

@Joe,
Men wil dan het liefst vragen naar het maandsalaris en het banksaldo. Maar dan wordt men direct ontmaskerd als golddigger.

Datum: 9 november 2018 - 12:32

Geschreven door: Johan

De drijfveer van een man om een vrouw te hebben is haar seksuele aantrekkelijkheid. Als een vrouw die niet (meer) heeft zal geen man meer op haar afstappen. Een slanke gracieuze vrouw zal de wel de kleine jongen van een man doen steigeren, een kamerolifant niet ,in tegendeel. De tijd dat Rubensvrouwen populair waren omdat een slanke vrouw als ziekelijk werd gezien en omdat ze een grotere kans had om bij een bevalling te overlijden is allang voorbij. Bij elke kilo meer daalt de seksuele aantrekkelijkheid van een vrouw.

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review