Verhoudingen

Verhoudingen

Aangenomen dat er evenveel vrouwen als mannen in Nederland wonen zouden er evenveel single vrouwen als single mannen moeten zijn al wordt de verhouding scheef getrokken door de tienduizenden jonge immigranten mannen die per jaar naar Nederland komen en hier de markt verzieken. Het blijkt nu dat er veel meer single mannen op zoek zijn dan single vrouwen, zowel op datingsites als in real life.
Een reden kan zijn dat de single vrouwen het te druk hebben met hun baan, het huishouden en de verzorging van haar kinderen zodat ze geen tijd over hebben voor een relatie. Een andere reden kan zijn dat er vrouwen zijn die op een leeftijd gekomen zijn dat een man hen niet meer interesseert. Ze hebben hun kinderen gehad en ze kunnen nu zelf bepalen wat ze wel of niet doen en hebben geen verantwoording meer aan een man af te leggen. Een man is dan enkel lastig. Hun vrije tijd spenderen ze met vriendinnen of met op de kleinkinderen passen.
Een blanke vrouw maakt zich niet populair bij mannen als ze dik is of zich als een Tokkie gedraagt of dat ze kinderen van een immigrant uit Afrika, van een Antilliaan of Surinamer heeft. In 99% van de gevallen zijn de halfbloedkinderen in Nederland van een donkere vader en is de moeder blank. Misschien zijn die kinderen ook nog van verschillende vaders. Die donkere man is allang weg en heeft een andere vriendin of woont samen met een vrouw van zijn eigen ras. Misschien dat bij die blanke vrouw eindelijk het kwartje gevallen is en ze nu toch dan maar een blanke man wil, maar welke blanke man wil er nu een blanke vrouw met halfbloedjes waar hij voor moet gaan zorgen? Als eerst alleen donkere mannen voor die vrouw telden? Dan zal ze flink jonger en heel mooi moeten zijn wil een blanke man haar donkere kinderen voor lief nemen. Een blanke vrouw met halfbloedjes is hooguit een prooi voor weer een donkere man die ook zo weer weg is. Blanke mannen zullen haar mijden of moeten wel zeer wanhopig zijn. Een ongebonden vrouw zonder kinderen is het meest populair bij mannen. Zijn eigen kinderen, als hij die heeft, ziet hij hooguit om de 14 dagen, daar hoeft een nieuwe vrouw geen last van te hebben.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

13 reacties

Vrouwen wachten liever op hun beurt op die ene mister perfect die aan al hun eisen voldoet (maar er na een one-night stand vandoor is) dan dat ze hun torenhoge eisen naar beneden bijstellen en gaan voor een wat minder perfecte man die wel deugt. Vraag niet wat deze vrouwen zelf te bieden hebben. Vaak een of andere genderstudie met weinig perspectief. Hobbies die niet verder reiken dan Netflix. Als vrouwen veel meer eisen dan dat ze bieden dan is er maar een logische conclusie: ga MGTOW

Gezien het zowel kwantitatief als kwalitatief lage aanbod van 50+ vrouwen ziet het er niet goed uit voor 50+ mannen, laat staan voor 60+ mannen. Op een enkeling na die een mooie 40+ vrouw weet te strikken zal het beter zijn MGTOW te gaan. Je humeur wordt er niet beter op door eindeloos naar een leuke en geschikte vrouw te zoeken die je niet kunt vinden. Je kan er beter afstand van nemen totdat je er misschien in real life tegenkomt waarbij het wederzijds klikt en bij haar duidelijk verder komt dan de beruchte friend zone.

Recentelijk heb ik weer na jaren van alleen zijn ( niet via een datingsite ) om een relatie te beginnen , de eerste weken waren redelijk , maar later kwam de ware aard boven en was de dame in kwestie behoorlijk beschadigt door voorgaande relatie , waar ik vroeger op datingsite's tegen kwam zoals of een golddigger , geestelijk beschadigt , of sterk overheersend karakter , ben ik weer blij dat ik weer alleen ben , zeg niet dat het zaligmakend is ,maar weet ik wel waar ik aan toe ben , en zo mijn eigen leven kan indelen !

Wat dominante Alpha vrouwen betreft: Ik ken er ook een paar bij mij uit de buurt. Minstens 30 jaar geleden gescheiden, nooit meer een relatie gehad en zelfs hun kinderen zien ze bijna nooit meer.

Helaas zitten eind 40 vrouwen niet te wachten op een 50+ man. Aangezien deze vrouwen aan de eindspurt zijn begonnen voordat ze aan de overgang beginnen en hun hormonen nu nog goed werken kiezen deze vrouwen voor een stuk jongere en goed potente man die het lang kan volhouden. Een 50+ man die ook nog sex wil heeft het nakijken. Vrouwen van zijn leeftijd hebben niet zo'n zin meer.

'Women age like milk, men age like wine'
Als je jezelf voordoet als succesvol zakenman en doet alsof je veel geld hebt dan kun je echt wel een jongere vrouw krijgen. Zeker in het buitenland.

Op een luizeleven, een Goldcard om te shoppen, een sportauto en vaak dure vakanties komen ze wel af. Desondanks nodigen ze een jonger vriendje uit als de man een paar dagen weg is en dat vriendje krijgt nog geld mee ook.

De nadelen die zijn verbonden met een duurzame relatie met een moderne vrouw wegen vaak bij lange na niet op tegen de voordelen. Een van de voordelen zou het op regelmatige basis verkrijgen van sex zijn. Vrouwen op middelbare leeftijd liggen er echter vaak bij als een aangespoelde potvis: ongetraind, onverzorgd, veel te dik, en passief liggend. Dat is dan ook de reden waarom er zoveel erectiepillen worden gebruikt.

In de huidige samenleving is het bezoek aan een prostituee goedkoper en veiliger dan het daten met een 'single' vrouw en ontvang je ook nog eens een respectvollere behandeling.

Al heb je als 50+, 60+ een hele mooie 40+. Dan wordt sex als een verplicht nummer gezien. Met hun vriendje gaan zichzelf wel te buiten.

Ik denk dat sex eerder als een ruilmiddel wordt gezien.
Of als chantagemiddel, pikstraf noemen ze dat.
Vrijwel elke vrouw die ik heb ontmoet via datingsites had wel een back-up vriendje.
Zoek je loyaliteit dan neem je geen vrouw maar een hond.

In een huis van plezier kan je als oudere man zonder probleem een mooie jonge vrouw uitkiezen die je als je aanhankelijke jonge viendinnetje behandelt. Dit is die 100 Euro voor een uur dubbel en dwars waard.

In het nieuws: Veel kinderen groeien bij 1 ouder op. Daar zullen wel weer veel halfbloedjes bij zijn waarvan de vader allang weg is.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden