RelatiePlanet - 875 Reviews

Last updated: 24 september 2019
RelatiePlanet Logo

17.6% aanbevolen, 875 Reviews

  1. RelatiePlanet informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Relatieplanet activiteiten
  5. Gratis mogelijkheden
  6. Klantenservice van Relatieplanet
  7. Mobiele app
  8. Veilig daten
  9. Hoe werkt Relatieplanet?
  10. Relatieplanet Singlesfeesten
  11. Relatieplanet video
  12. RelatiePlanet Reviews
  13. Schrijf ook een review over RelatiePlanet

Niet tevreden over RelatiePlanet? Probeer dan eens Lexa.

RelatiePlanet informatie

Relatieplanet behoort tot een van de meeste succesvolle datingsites van Nederland. Het wordt ook gezien als een van de beste datingsites van Nederland. Op deze site kan een ieder terecht, die op zoek is naar contact met andere nieuwe personen en of een date. Deze site behoort niet alleen tot een van de populairste datingsites, maar is ook winnaar van meerdere Thuiswinkel awards op het gebied van dating.

Op Relatieplanet kunnen singles op een veilige en betrouwbare manier in contact komen met andere singles. Deze site is gebruiksvriendelijk, veilig en voor een ieder toegankelijk. De gegevens van gebruikers worden ook goed beschermd. Gebruikers hebben de mogelijkheid om de instellingen aan te passen, waardoor bepaalde gegevens op hun profiel niet te zien zijn voor anderen. Hierdoor blijft hun anonimiteit gewaarborgd. De beheerders van deze site houden scherp in de gaten wat er gebeurd op de site. Dit maakt het ook mogelijk om snel in te grijpen wanneer gebruikers bepaalde regels overtreden.

Geinteresseerden kunnen zich gratis inschrijven op Relatieplanet. Bij de gratis aanmelding hebben de nieuw gebruikers een aantal functionaliteiten tot hun beschikking. Deze gebruikers hebben onder andere een eigen startpagina, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie om andere singles te vinden met dezelfde interesses. Leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden of leden te blokkeren van wie men geen berichten meer wilt ontvangen.
.
Relatieplanet heeft ook een eigen helpdesk waar gebruikers terecht kunnen met al hun vragen betreffende de site. Het stellen van vragen kan gewoon telefonisch. De helpdesk is elke dag, 365 dagen per jaar, open van 09.00 tot en met 23.00u. Hiermee probeert Relatieplanet de gebruikers zo veel als mogelijk van dienst te zijn om op een prettige manier gebruik te kunnen maken van de diensten van de site. Gebruikers hebben ook toegang tot een relatiecoach op deze site, die gratis tips geeft om sneller en succesvol te zijn bij het vinden van een geschikte partner c.q. date.

Vanwege het groot leden aantal op deze site, is de kans op een succesvolle date zeer groot. Leden kunnen ook gebruik maken van coaching sessies en singlereizen. Er worden ook diverse events georganiseerd door het hele land. Op deze events kunnen gebruikers elkaar beter en persoonlijker leren kennen. De events variëren van wijnproeverijen, wandelingen tot geweldige singlefeesten. Deze feesten zijn heel vaak druk bezocht.

Een ieder kan lid worden bij Relatieplanet. Men begint eerst als gratis lid. Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan men gratis gebruik maken van de functionaliteiten van de site. Men kan gratis naar foto's en video's van andere gebruikers kijken. Men kan ook berichten van andere leden ontvangen. Elk lid heeft een eigen mailbox, een eigen profiel en de mogelijkheid om foto's en video's te plaatsen op zijn of haar profiel. Gratis gebruikers kunnen maximaal 5 berichten per dag versturen naar andere leden. Hierdoor kan men te weten komen of de andere persoon ook geïnteresseerd is in het hebben van contact.

RelatiePlanet Details

Hits: 40805

URL: http://www.relatieplanet.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 875

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Relatieplanet opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Relatieplanet uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Account. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Relatieplanet Account Verwijderen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Relatieplanet uitschrijven echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Relatieplanet Account Verwijderen.

Kosten

Relatieplanet biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Full Membership. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen, alle foto's van leden bekijken en zelf tot 20 foto's plaatsen, 1 op 1 (webcam) chatten, onbeperkt interesse-berichten versturen, én je profiel komt hoger in de zoekresultaten! Bij inschrijving voor een Full Membership worden door Relatieplanet kosten berekend.

1 maand: 24,95 euro
3 maanden: 44,85 euro
6 maanden: 59,70 euro
12 maanden: 71,40 euro

Relatieplanet activiteiten

De vele leden van Relatieplanet maken het mogelijk, dat de kans op een date groot is. Deze website biedt coaching sessies en singlereizen aan voor wie dat wil en organiseert ook vaak diverse events door het hele land. Van gezellige wijnproeverijen en wandelingen tot grootschalige Singelfeesten. De singlefeesten van Relatieplanet worden zeer goed bezocht.

Gratis mogelijkheden

Geïnteresseerden kunnen zich gratis en vrijblijvend aanmelden bij Relatieplanet. Dit geeft mensen niet alleen de mogelijkheid om kennis te maken met de website, maar ook om een besluit te kunnen nemen of men een abonnement gaat afsluiten.

Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan de nieuwe member gratis kennismaken met de functionaliteiten van Relatieplanet. Men kan profielfoto’s van andere leden bekijken alsook berichten ontvangen. Als Gratis lid kan men tot aan 5 berichten per dag gratis versturen naar andere leden. Met deze berichten kan men nagaan of andere members eventueel geïnteresseerd zijn om berichten uit te wisselen.

Klantenservice van Relatieplanet

Relatieplanet heeft een eigen Helpdesk, die hulp kan bieden en alle vragen van leden kan beantwoorden. De helpdesk is 365 dagen per jaar beschikbaar en elke dag open van 09:00 tot 23:00, zodat men direct en snel geholpen kan worden. Daarnaast beschikt Relatieplanet over een datingcoach die gratis tips verstrekt om sneller succesvol te zijn. Leden kunnen telefonisch contact opnemen met de klantenservice via het telefoonnummer 088-5052505.

Mobiele app

Naast de bestaande gewone website heeft Relatieplanet ook een app voor Android en iPhone. Hiervoor moet men zich eerst inschrijven op de normale website. Daarna kan men de relatieplanet app downloaden in de Apple Appstore of via de Android Google Play. Inloggen kan met de inloggegevens welke men gebruikt om in te loggen op de normale website.

Veilig daten

Relatieplanet houdt scherp in de gaten wat er gebeurt op hun datingsite. Dit maakt het mogelijk om snel in te grijpen wanneer een van de leden, de vastgestelde regels overtreed. Wanneer een persoon zich gratis aanmeldt, dan krijgt deze een aantal functionaliteiten tot zijn of haar beschikking. Deze nieuwe leden hebben bijvoorbeeld toegang tot een eigen homepage, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie die op zoek gaat naar geschikte singles voor deze persoon. De leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden. Daarnaast kan men ook leden blokkeren van wie men geen reacties meer wilt ontvangen.

Hoe werkt Relatieplanet?

Op deze site gaan de meeste mensen op zoek naar een serieuze relatie. Om een beeld te hebben van wat de mogelijkheden zijn van deze website, kunnen geïnteresseerden zich gratis en vrijblijvend inschrijven. Daarnaast bestaat de mogelijkheid ook om profiel aan te maken, op zoek te gaan naar singles en interesseberichten te sturen. Indien men uitgebreid contact wilt leggen met andere singles, dan kan men een betaald abonnement nemen.

Relatieplanet Singlesfeesten

De Relatieplanet singlesfeesten worden bijna iedere maand gehouden. In enkele gevallen wordt een maand overgeslagen als het gaat om een feestdag of als de periode valt in de vakantie. De Relatieplanet Singlesfeesten zijn altijd druk bezocht. In de meeste gevallen komen ongeveer 1500 tot 2200 singles bij elkaar, die op zoek zijn naar een nieuwe partner, vriendschap of een date. De evenementen worden georganiseerd in samenwerking met Claus Company BV. De meeste feesten worden daarom ook gehouden in het Claus Event Center of in bepaalde gevallen in de Papa's Beach House.

De singlesfeesten zijn zowel voor leden van Relatieplanet alsook niet leden toegankelijk. Dus ook niet- leden zijn op deze feesten welkom. Op deze feesten kunnen gebruikers elkaar beter leren kennen en het daten eventueel op een hoger niveau brengen.

Relatieplanet video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/JmsO63GXFGI?list=PL_nuv8jQzsNa9mT6OPWCtnQFmRtROYfJ5" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op RelatiePlanet

RelatiePlanet Acties & Nieuws

  • 22 december 2017 50% Kerst Korting op RelatiePlanet
    Op Eerste en Tweede Kerstdag 2017 geldt een 50% korting op een RelatiePlanet abonnement van 1 maand. Let wel op, de actie loopt alleen deze twee dagen en niet langer. Gebruik deze link om van deze actie te profiteren Lees verder
  • 28 januari 2017 Interview met Kim Luu van Relatieplanet
    Kim, hoe lang ben je al werkzaam bij Relatieplanet en wat is jouw functie? Ik werk hier sinds 1 december 2016. Relatieplanet is sinds kort verhuisd van Groningen naar Amsterdam . Daardoor is het hele team vernieuwd. Wat voor werk deed je voor Relatieplanet? Hiervoor was ik ook Marketeer bij TMG Digital, maar dan voor een andere titel. Relatieplanet is ook een titel van TMG Digital Relatieplane Lees verder
  • 20 oktober 2016 Klachten over Relatieplanet
    Klachten over Relatieplanet Relatieplanet is een datingsite voor iedereen. Zowel dertig plussers alsook mensen die de zestig al gepasseerd zijn kunnen op deze website terecht om andere singles te leren kennen. Daarnaast is deze datingsite niet alleen voor mensen die hoog opgeleid zijn, maar ook voor de minder hoogopgeleiden. Het is kortom een datingsite voor een ieder. Volgens velen is Relatiep Lees verder
  • 3 juli 2015 Dit weekend 3 dagen gratis op RelatiePlanet
    Relatieplanet start dit weekend met een super (lange) actie! Vanaf vrijdag 3 juli start Relatieplanet met een 3 dagen gratis Full Membership actie. Na dit weekend blijft de actie geldig tot en met zondag 12 juli 2015!! Lees verder
  • 12 juni 2015 Relatieplanet.nl - Hele maand juni tot 30% korting
    Datingsite Relatieplanet heeft vanaf vandaag t/m eind juni een tot 30% kortingsactie voor alle nieuwe leden. Normale abonnementsprijzen van Relatieplanet zijn: 1 maand € 28,50 3 maand € 43,50 6 maand € 63,50 12 maand € 86,50 Daar krijg je nu dus 30% korting op! Lees verder
  • 27 februari 2015 Relatieplanet weekendactie
    Komend weekend heeft Relatieplanet een leuke kortingsactie! Alleen dit weekend ontvang je nu 30% korting op een Full Membership. De actie is geldig vanaf vrijdag 27 februari tot en met dinsdag 3 maart. Lees verder
  • 13 februari 2015 Valentijnsactie Relatieplanet: 3 dagen gratis!
    Ook Relatieplanet komt met een leuke Valentijns actie. Speciaal voor Valentijnsdag geeft Relatieplanet in de periode van vrijdag 13 februari tot en met zondag 15 februari heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. Lees verder
  • 16 januari 2015 Relatieplanet - Alleen dit weekend: 3 dagen gratis full membership
    Aankomend weekend heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. De actie start op vrijdag 16 januari en loopt tot en met zondag 18 januari. Naast de 3 dagen gratis full membership actie zal ook de 30 procent kortingsactie actief blijven! Lees verder
  • 28 november 2014 Relatieplanet | 30% korting op full membership
    De winterperiode gaat van start en dat betekent veel singles die weer massaal achter hun computer/laptop/mobieltje duiken om zich in te schrijven bij een datingsite. Vanaf 28 november t/m 7 december heeft Relatieplanet een 30% korting op een Full memberschip actie. Schrijf je dus snel in via de banner hieronder! Lees verder
  • 29 augustus 2014 Relatieplanet 30% korting op je full membership!
    Komend weekeinde heeft Relatieplanet weer de actie 30% korting op een Full memberschip inschrijving. Deze actie loopt van 29 augustus tot en met 31 augustus 2014. Lees verder

RelatiePlanet reviews (874):

RelatiePlanet - Tevreden

13

Review:
Ik zie veel zure reacties over RelatiePlanet hier maar die zijn naar mijn mening niet terecht. Ik krijg de indruk dat deze zure reacties vooral zijn ingegeven door slechte ervaringen met daten in het algemeen. RP is een fatsoenlijke site met echte mensen. Ik heb regelmatig serieuze dates gehad. En dat er er vrouwen op zitten die een waslijst aan eisen hebben is natuurlijk niet de schuld van RP. Ik vind dat RP een goede service biedt voor wat je er voor betaald.

Sterke punten:
- Uitgebreide zoekmogelijkheden (afstand, religie, opleidingsniveau, uiterlijk, etc.)
- Duidelijke foto's (meestal)
- Schappelijke prijs

Zwakke punten:
- Automatische verlenging (ook geen berichtje dat je abonnement afloopt) - maar deze praktijk schijnt normaal te zijn in deze bedrijfstak.
- Ledenbestand bevat sterk verouderde profielen (mensen die een half jaar niet mee op de site zijn verschenen blijven wel in het leden bestand zitten). Heb je een leuk profiel gevonden blijkt die al een half jaar niet meer op de site te zijn geweest.

Piet beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Zo gek nog niet

0

Review:
Ben eerder op RP actief geweest, en na een relatie nu weer terug. De site is beter geworden; met name de mogelijkheid om op afstand te filteren (op basis van je postcode) is heel goed, van alle dating sites die ik bekeken heb zijn er maar een paar die dat bieden, terwijl ik het juist bij het zoeken van een relatie heel belangrijk vind te weten hoe ver je van elkaar af zit. In mijn leeftijdsgroep is het aanbod niet heel flitsend, maar dat lijkt me geen fout van RP.
Wat wel vervelend is en blijft (net als op alle andere datingsites) is de manier waarop de prijzen van lidmaatschappen worden aangegeven: ook voor langduriger opties wordt de prijs per maand gegeven. Als standaard wordt ingesteld dat je lidmaatschap (en de daarbij behorende betaling) automatisch verlengd wordt, een soort boerenbedrog dat helaas in deze branche normaal is. Je kan dit wel veranderen maar dat vereist dus actie.

Sterke punten:
Filteren op afstand
Je kan zien of jouw bericht door de ontvanger gelezen is
Foto's worden op een flink formaat getoond
Je kan zien of iemand betalend lid is, en wanneer hij/zij voor het laatst online was

Zwakke punten:
De prijs van lidmaatschap wordt aangegeven per maand, ook voor langere contracten. Zonder ingrijpen wordt je lidmaatschap automatisch verlengd (en het bedrag van die verlenging van je rekening afgeschreven).
Lichaamslengte gaat in stapjes van 5 cm. Dat kan net lullig uitpakken, zeker als je op de grens valt; waarom niet gewoon het aantal centimeters invullen?
Gegeven dat ik filteren op afstand een grote plus vind: Waarom wordt bij het toekennen van matches niet naar afstand gekeken?

Bart beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Prima dating site

7

Review:
Relatieplanet vind ik een prima site, wel dan als betalend lid zodat je berichten kunt ontvangen maar ook kunt reageren. Lidmaatschap is redelijk geprijst. Klantenservice ben ik heel erg over tevreden, steeds netjes te woord gestaan en netjes antwoord op al je vragen, compliment !

Ik heb echt niet het gevoel dat er fake mannen op staan, althans ik heb dit echt nog niet ervaren ? Ik heb al een aantal leuke dates gehad helaas nog niet de droomprins. Maar dat ligt waarschijnlijk ook aan mijzelf haha.

dikke 10 voor relatieplanet

Sterke punten:
duidelijke profielen
technisch ok
makkelijke zoekfuncties

Zwakke punten:
?

Carla beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Ok

7

Review:
5 jaar geleden stond ik op Relatieplanet... Ik voel me verplicht om een reactie hier achter te laten, omdat ik nl. geweldig succes had: Bij de tweede date op deze site heb ik mijn huidige vriendin leren kennen. We hebben nu een kind van 4 jaar.
Zowel mijn vriendin als ik stonden erg serieus in onze zoektocht, en dat maakt heel veel uit. Ik kan me herinneren dat ik ontzettend veel onserieuze vrouwen tegenkwam, en vaak werd afgewezen. Door mijn zoekacties te verscherpen, dus door zélf veeleisend te gaan wezen kwam ik bij vrouwen terecht die er net zo in stonden als ikzelf: En zo zie je: Soort zoekt soort, je bent echt niet alleen en op ieder potje pas echt een deksel. Je moet er alleen wel wat tijd in willen steken en realistisch zijn: Ga af op uiterlijkheden in de zin van: Die persoon lijkt me een leuk persoon, ipv ik zoek een lekker ding... Het is echt waar, ik heb er een dochter aan overgehouden en woon nu samen met mijn vriendin. Mijn hele leven is compleet veranderd sinds 5 jaar.

Sterke punten:
Goede overzichtelijke site.

Zwakke punten:
Die zijn er niet als je dat niet wilt.

Peter beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Was perfect

1

Review:
Door RelatiePlanet kreeg ik een relatie. Wij trouwden en kregen een dochter.
Maar nu na de scheiding wilde ik weer eens na RP gaan.
Heb me ingeschreven als betaald lif.
Maar de site is veranderd. Minder profielen op de site, en minder overzicht dan vroeger.
RelastiePlanet is en blijft toch een zeer goede dating site.
Ondanks de vele negatieve berichten.
Als betaald lid heb je meer rechten, en zie je ook meer.
Maar de site was jaren geleden DE SITE . Helaas loopt het leden aantal terug.
Bij problemen kun je altijd rechstreeks bellen, en proberen ze je probleem op te lossen.
Al met al blijft RP een ZEER GOEDE site, ondanks de andere neg. berichten.

Ralf.

Sterke punten:
Veel zoek functies die andere sites niet hebben.
Als betaald lid kun je o.a zien wie betaald lid is, laatste keer ingelogd, wie momenteel online is.
En je hebt een goede zoek functie als betaald lid.

De meeste negatieve reacties komen denk ik van leden die geen betaald lid zijn.

Ralf. ==> Het is in ieder geval beter dan; Lexa,Pepper. Want dat zijn nu echt shit dating sites. Ook als betalend lid.

Zwakke punten:
Vul zelf maar in.

Ralf beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - okee, maar niet super

0

Review:
Relatieplanet is zeker één van de betere sites in zijn soort, maar dat zegt niet zo veel want de meeste zijn hopeloos. Wat ik bijvoorbeeld niet begrijp is dat er geen enkele site is waar je op afstand kan zoeken. Op Marktplaats kan dat prima, als ik een tweedehands fiets zoek binnen 30 km, geen probleem. Maar als ik een vriendin zoek binnen een willekeurige afstand (die ik, als ik er een vind, veel vaker zal moeten rijden dan voor een fiets!) dan is RP ongeveer de enige site die iets soortgelijks biedt... lijkt het. In werkelijkheid geeft de zoekfunctie, die je kan kiezen voor 10, 25, 50 km, alleen aan welke BETALENDE leden binnen die afstand vallen! Ik snap best dat ze betalende leden méér service willen bieden dan gratis leden... maar IK ben betalend lid en ik heb geen interesse in alleen de betalende dames te zien te krijgen.
Dat is mijn grootste bezwaar tegen RP: ze lijken een erg goede service te bieden met dat afstand filter, maar dat lijkt maar zo.
Een ander bezwaar is, dat er heeeel erg veel leden zijn die langer dan 6 maanden niet online geweest zijn. Nog meegenomen dat je dat wél aan het profiel kan zien, maar beter zou zijn als ze na pakweg twee maanden gewoon opgeschoond werden. Toch?
Tot slot: wat is dat toch met dating sites dat ze allemaal denken dat wij (de klanten) op provincie zouden willen filteren? Ik woon in Hilversum en ben absoluut niet geïnteresseerd in iemand van boven Amsterdam. Kijk eens hoe Marktplaats dat doet...

Sterke punten:
Redelijke filtermogelijkheden. Foto's zijn goed te bekijken.
Wie dat wil kan zijn woonplaats in zijn profiel zetten (en wie dat niet wil die snapt iets niet denk ik...)

Zwakke punten:
Filteren op afstand werkt alleen voor betalende leden, en (erger) laat alleen betalende leden zien!

Bart beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Prima site, helaas weinig leuke mannen

2

Review:
Relatieplanet is een keurige website waar heel veel serieuze mensen zitten. Er zijn tal van opties en je kunt alles heel netjes afstellen. Je wordt niet geconfronteerd met vervelende e-mails van matches waar je niet op zit te wachten. Ik kon mijn full membership gratis 3 dagen uittesten, waardoor ik dus eerst goed rond kon kijken voor ik overging tot een betaald abonnement voor 3 maanden.

Je kunt je zoekvoorkeuren wijzigen, favorietenlijst bijhouden en je hebt een zeer overzichtelijke inbox waar je tegelijkertijd ook in kunt chatten. Je kunt alle berichten netjes in mappen bewaren, wat het geheel heel overzichtelijk maakt. Hier is echt over nagedacht. Wat mij betreft een dikke pré. De site stelt zelf een lijst matches samen, waar je door middel van sterrenrating kunt zien hoe goed iemand bij je past.

Helaas vind ik de site wel wat muf overkomen en profielfoto's zijn over het algemeen zeer onduidelijk (worden gecomprimeerd ofzo). Het is allemaal wat oubollig en ook het gros van de bezoekers (sorry heren) komt zo over. Ik heb een aantal leuke contacten opgedaan, maar dat zijn er echt maar heel weinig. De meeste mannen zijn niet mijn types. Ik krijg veel reacties op mijn profiel en iedereen neemt echt de moeite een heel verhaal te typen. Mensen zijn echt wel serieus en bedoelen het goed (fantastisch). Helaas heb ik blijkbaar nog niet echt veel leuke jongens ontdekt waar ik me tot aangetrokken zou voelen.

Wel een WAARSCHUWING: je abonnement wordt dus schijnbaar zonder pardon automatisch verlengd! Ik kwam hier toevallig achter via 3 verschillende subpagina's (zit echt goed weggestopt). Dus let op dat je niet ineens eraan vastzit! Hier wordt je dus vooraf niet over gewaarschuwd.

Zou ik RP aanbevelen? Ja toch wel. Al is het maar omdat de site op zich echt helemaal niets mis mee is. En over smaak qua aanbod personen valt natuurlijk niet te twisten ;-) Dat is iets persoonlijks.

Sterke punten:
Zeer goede functionaliteiten
Houdt echt rekening met bezoekers
Alles overzichtelijk en goed bij te houden in mappen/lijsten

Zwakke punten:
Kwaliteit profielfoto's helaas niet altijd even duidelijk
Beetje muffe/oubollige uitstraling
Helaas niet zo veel leuke frisse jongemannen erop (kan de site opzich niks aan doen, wellicht imago? haha)
Verborgen verlenging van je abonnement die lastig uit te zetten is. Let op!!

Amanda beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Redelijk tot goed

9

Review:
Eigenlijk een van de betere datingsites die ik heb geprobeerd. Onhandig dat je per provincie moet zoeken, maar als betalend lid kan je ook op 10, 25 etc. km van huis zoeken, dat is veel beter. Beetje veel bloemetjesjurken en omatypes in mijn leeftijdsgroep (60+) maar ja dat zal wel onontkoombaar zijn. Toch een aantal leuke dates gehad.
Tja, dames die niks in je zien nemen doorgaans niet de moeite op je bericht te reageren. Ik denk dat dat in mijn geval niet aan het bericht ligt, het is gewoon de tijdgeest, pech gehad.
Er zijn erg veel oude accounts waar duidelijk niemand meer naar kijkt, die zou de redactie eens op moeten ruimen lijkt me. Mogelijk denken ze dat dat negatief werkt voor de site, maar heus het omgekeerde is het geval: wat je dan overhoudt zijn de accounts waar iemand achter zit die écht een contact wil.
Ik weet niet wat de redactie doet als iemand aangeeft specifiek seksuele interesse te hebben, maar een zin met "erotische interesse" blijft staan, en is een duidelijke hint naar wat voor contact gezocht wordt - dat is rechtdoorzee en duidelijk. (ja er zijn ook specifieke seks-datingsites maar die zijn allemaal ongelofelijk nep, RelatiePlanet werkt wél!)

Sterke punten:
-filteren op afstand (voor betalende leden)
-goede filtering op leeftijd mogelijk

Zwakke punten:
-veel overjarige accounts
-gratis leden zijn nogal beperkt in hun mogelijkheden (ja logisch maar toch...)
-standaard berichtteksten zijn erg vervelend
Ze zouden die hele filtering op provincie overboord moeten gooien. Daar heeft vrijwel niemand wat aan (hooguit Utrechters).

Bart beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Perfecte site

8

Review:
Ik kan niet anders zeggen dan dat het voor mij perfect gewerkt heeft. In veel reviews lees ik dingen als oplichterij en klachten dat er maar weinig reacties komen. Ik denk dat dit eerder aan de zwakte van het eigen profiel ligt dan aan de site. Ik heb diverse leuke contacten gehad en uiteindelijk de ware gevonden. We wonen al ruim een jaar samen en ik herken me totaal niet in de kritiek van velen. RP is een beschaafde en correcte site.

Sterke punten:
Overzichtelijk en vrijwel uitsluitend echte ( geen fake ) profielen

Zwakke punten:
Geen

Ton beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Relatieplanet - was erg leuk

0

Review:
Ik heb denk ik zo'n 30 x gedated via Relatieplanet. Daarvan was het 2 x niet 'echt' leuk. De overige 28 x was het leuk, interessant, spannend, horizon verbreedend, inspirerend en soms ontzettend opwindend.

Via RP heb ik 3 relaties gehad, echt met hele leuke, mooie en in mijn ogen bijzondere mensen, 1 hiervan is nu sinds 8 jaar mijn huidige vriendin.

Voor iedereen die wil daten heb ik de volgende tips: 1. let op de schrijfstijl / verhalen van je potentiele date. Je kunt - soms tussen de regels door - veel over iemand te weten komen. 2. Spreek zo snel mogelijk af. Niet thuis maar bijv. in een cafe of tijdens een lunch, ergens waar ook andere mensen zijn. 3. Ik had altijd 2 beslismomenten om door te gaan. De 1e binnen 2 seconden nadat je je date voor het eerst ziet (looks), de 2e na ongeveer een half uur (de klik). Als het na een uur nog niks is kun je beter gaan. Als het leuk is... gewoon afwachten... als het errggg leuk is of wordt... ach, ik hielp het lot altijd een handje :-) Afijn, ik heb via RP een hele leuke tijd gehad, veel leuke mensen ontmoet en veel geleerd.

Sterke punten:
Veel aanbod

Zwakke punten:
Veel hetzelfde aanbod, ook figuren van twijfelachtig allooi

Robert beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over RelatiePlanet

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou RelatiePlanet aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou RelatiePlanet aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek RelatiePlanet


Home » Algemene Datingsites » RelatiePlanet