RelatiePlanet - 875 Reviews

Last updated: 24 september 2019
RelatiePlanet Logo

17.6% aanbevolen, 875 Reviews

  1. RelatiePlanet informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Relatieplanet activiteiten
  5. Gratis mogelijkheden
  6. Klantenservice van Relatieplanet
  7. Mobiele app
  8. Veilig daten
  9. Hoe werkt Relatieplanet?
  10. Relatieplanet Singlesfeesten
  11. Relatieplanet video
  12. RelatiePlanet Reviews
  13. Schrijf ook een review over RelatiePlanet

Niet tevreden over RelatiePlanet? Probeer dan eens Lexa.

RelatiePlanet informatie

Relatieplanet behoort tot een van de meeste succesvolle datingsites van Nederland. Het wordt ook gezien als een van de beste datingsites van Nederland. Op deze site kan een ieder terecht, die op zoek is naar contact met andere nieuwe personen en of een date. Deze site behoort niet alleen tot een van de populairste datingsites, maar is ook winnaar van meerdere Thuiswinkel awards op het gebied van dating.

Op Relatieplanet kunnen singles op een veilige en betrouwbare manier in contact komen met andere singles. Deze site is gebruiksvriendelijk, veilig en voor een ieder toegankelijk. De gegevens van gebruikers worden ook goed beschermd. Gebruikers hebben de mogelijkheid om de instellingen aan te passen, waardoor bepaalde gegevens op hun profiel niet te zien zijn voor anderen. Hierdoor blijft hun anonimiteit gewaarborgd. De beheerders van deze site houden scherp in de gaten wat er gebeurd op de site. Dit maakt het ook mogelijk om snel in te grijpen wanneer gebruikers bepaalde regels overtreden.

Geinteresseerden kunnen zich gratis inschrijven op Relatieplanet. Bij de gratis aanmelding hebben de nieuw gebruikers een aantal functionaliteiten tot hun beschikking. Deze gebruikers hebben onder andere een eigen startpagina, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie om andere singles te vinden met dezelfde interesses. Leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden of leden te blokkeren van wie men geen berichten meer wilt ontvangen.
.
Relatieplanet heeft ook een eigen helpdesk waar gebruikers terecht kunnen met al hun vragen betreffende de site. Het stellen van vragen kan gewoon telefonisch. De helpdesk is elke dag, 365 dagen per jaar, open van 09.00 tot en met 23.00u. Hiermee probeert Relatieplanet de gebruikers zo veel als mogelijk van dienst te zijn om op een prettige manier gebruik te kunnen maken van de diensten van de site. Gebruikers hebben ook toegang tot een relatiecoach op deze site, die gratis tips geeft om sneller en succesvol te zijn bij het vinden van een geschikte partner c.q. date.

Vanwege het groot leden aantal op deze site, is de kans op een succesvolle date zeer groot. Leden kunnen ook gebruik maken van coaching sessies en singlereizen. Er worden ook diverse events georganiseerd door het hele land. Op deze events kunnen gebruikers elkaar beter en persoonlijker leren kennen. De events variëren van wijnproeverijen, wandelingen tot geweldige singlefeesten. Deze feesten zijn heel vaak druk bezocht.

Een ieder kan lid worden bij Relatieplanet. Men begint eerst als gratis lid. Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan men gratis gebruik maken van de functionaliteiten van de site. Men kan gratis naar foto's en video's van andere gebruikers kijken. Men kan ook berichten van andere leden ontvangen. Elk lid heeft een eigen mailbox, een eigen profiel en de mogelijkheid om foto's en video's te plaatsen op zijn of haar profiel. Gratis gebruikers kunnen maximaal 5 berichten per dag versturen naar andere leden. Hierdoor kan men te weten komen of de andere persoon ook geïnteresseerd is in het hebben van contact.

RelatiePlanet Details

Hits: 40805

URL: http://www.relatieplanet.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 875

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Relatieplanet opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Relatieplanet uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Account. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Relatieplanet Account Verwijderen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Relatieplanet uitschrijven echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Relatieplanet Account Verwijderen.

Kosten

Relatieplanet biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Full Membership. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen, alle foto's van leden bekijken en zelf tot 20 foto's plaatsen, 1 op 1 (webcam) chatten, onbeperkt interesse-berichten versturen, én je profiel komt hoger in de zoekresultaten! Bij inschrijving voor een Full Membership worden door Relatieplanet kosten berekend.

1 maand: 24,95 euro
3 maanden: 44,85 euro
6 maanden: 59,70 euro
12 maanden: 71,40 euro

Relatieplanet activiteiten

De vele leden van Relatieplanet maken het mogelijk, dat de kans op een date groot is. Deze website biedt coaching sessies en singlereizen aan voor wie dat wil en organiseert ook vaak diverse events door het hele land. Van gezellige wijnproeverijen en wandelingen tot grootschalige Singelfeesten. De singlefeesten van Relatieplanet worden zeer goed bezocht.

Gratis mogelijkheden

Geïnteresseerden kunnen zich gratis en vrijblijvend aanmelden bij Relatieplanet. Dit geeft mensen niet alleen de mogelijkheid om kennis te maken met de website, maar ook om een besluit te kunnen nemen of men een abonnement gaat afsluiten.

Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan de nieuwe member gratis kennismaken met de functionaliteiten van Relatieplanet. Men kan profielfoto’s van andere leden bekijken alsook berichten ontvangen. Als Gratis lid kan men tot aan 5 berichten per dag gratis versturen naar andere leden. Met deze berichten kan men nagaan of andere members eventueel geïnteresseerd zijn om berichten uit te wisselen.

Klantenservice van Relatieplanet

Relatieplanet heeft een eigen Helpdesk, die hulp kan bieden en alle vragen van leden kan beantwoorden. De helpdesk is 365 dagen per jaar beschikbaar en elke dag open van 09:00 tot 23:00, zodat men direct en snel geholpen kan worden. Daarnaast beschikt Relatieplanet over een datingcoach die gratis tips verstrekt om sneller succesvol te zijn. Leden kunnen telefonisch contact opnemen met de klantenservice via het telefoonnummer 088-5052505.

Mobiele app

Naast de bestaande gewone website heeft Relatieplanet ook een app voor Android en iPhone. Hiervoor moet men zich eerst inschrijven op de normale website. Daarna kan men de relatieplanet app downloaden in de Apple Appstore of via de Android Google Play. Inloggen kan met de inloggegevens welke men gebruikt om in te loggen op de normale website.

Veilig daten

Relatieplanet houdt scherp in de gaten wat er gebeurt op hun datingsite. Dit maakt het mogelijk om snel in te grijpen wanneer een van de leden, de vastgestelde regels overtreed. Wanneer een persoon zich gratis aanmeldt, dan krijgt deze een aantal functionaliteiten tot zijn of haar beschikking. Deze nieuwe leden hebben bijvoorbeeld toegang tot een eigen homepage, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie die op zoek gaat naar geschikte singles voor deze persoon. De leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden. Daarnaast kan men ook leden blokkeren van wie men geen reacties meer wilt ontvangen.

Hoe werkt Relatieplanet?

Op deze site gaan de meeste mensen op zoek naar een serieuze relatie. Om een beeld te hebben van wat de mogelijkheden zijn van deze website, kunnen geïnteresseerden zich gratis en vrijblijvend inschrijven. Daarnaast bestaat de mogelijkheid ook om profiel aan te maken, op zoek te gaan naar singles en interesseberichten te sturen. Indien men uitgebreid contact wilt leggen met andere singles, dan kan men een betaald abonnement nemen.

Relatieplanet Singlesfeesten

De Relatieplanet singlesfeesten worden bijna iedere maand gehouden. In enkele gevallen wordt een maand overgeslagen als het gaat om een feestdag of als de periode valt in de vakantie. De Relatieplanet Singlesfeesten zijn altijd druk bezocht. In de meeste gevallen komen ongeveer 1500 tot 2200 singles bij elkaar, die op zoek zijn naar een nieuwe partner, vriendschap of een date. De evenementen worden georganiseerd in samenwerking met Claus Company BV. De meeste feesten worden daarom ook gehouden in het Claus Event Center of in bepaalde gevallen in de Papa's Beach House.

De singlesfeesten zijn zowel voor leden van Relatieplanet alsook niet leden toegankelijk. Dus ook niet- leden zijn op deze feesten welkom. Op deze feesten kunnen gebruikers elkaar beter leren kennen en het daten eventueel op een hoger niveau brengen.

Relatieplanet video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/JmsO63GXFGI?list=PL_nuv8jQzsNa9mT6OPWCtnQFmRtROYfJ5" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op RelatiePlanet

RelatiePlanet Acties & Nieuws

  • 22 december 2017 50% Kerst Korting op RelatiePlanet
    Op Eerste en Tweede Kerstdag 2017 geldt een 50% korting op een RelatiePlanet abonnement van 1 maand. Let wel op, de actie loopt alleen deze twee dagen en niet langer. Gebruik deze link om van deze actie te profiteren Lees verder
  • 28 januari 2017 Interview met Kim Luu van Relatieplanet
    Kim, hoe lang ben je al werkzaam bij Relatieplanet en wat is jouw functie? Ik werk hier sinds 1 december 2016. Relatieplanet is sinds kort verhuisd van Groningen naar Amsterdam . Daardoor is het hele team vernieuwd. Wat voor werk deed je voor Relatieplanet? Hiervoor was ik ook Marketeer bij TMG Digital, maar dan voor een andere titel. Relatieplanet is ook een titel van TMG Digital Relatieplane Lees verder
  • 20 oktober 2016 Klachten over Relatieplanet
    Klachten over Relatieplanet Relatieplanet is een datingsite voor iedereen. Zowel dertig plussers alsook mensen die de zestig al gepasseerd zijn kunnen op deze website terecht om andere singles te leren kennen. Daarnaast is deze datingsite niet alleen voor mensen die hoog opgeleid zijn, maar ook voor de minder hoogopgeleiden. Het is kortom een datingsite voor een ieder. Volgens velen is Relatiep Lees verder
  • 3 juli 2015 Dit weekend 3 dagen gratis op RelatiePlanet
    Relatieplanet start dit weekend met een super (lange) actie! Vanaf vrijdag 3 juli start Relatieplanet met een 3 dagen gratis Full Membership actie. Na dit weekend blijft de actie geldig tot en met zondag 12 juli 2015!! Lees verder
  • 12 juni 2015 Relatieplanet.nl - Hele maand juni tot 30% korting
    Datingsite Relatieplanet heeft vanaf vandaag t/m eind juni een tot 30% kortingsactie voor alle nieuwe leden. Normale abonnementsprijzen van Relatieplanet zijn: 1 maand € 28,50 3 maand € 43,50 6 maand € 63,50 12 maand € 86,50 Daar krijg je nu dus 30% korting op! Lees verder
  • 27 februari 2015 Relatieplanet weekendactie
    Komend weekend heeft Relatieplanet een leuke kortingsactie! Alleen dit weekend ontvang je nu 30% korting op een Full Membership. De actie is geldig vanaf vrijdag 27 februari tot en met dinsdag 3 maart. Lees verder
  • 13 februari 2015 Valentijnsactie Relatieplanet: 3 dagen gratis!
    Ook Relatieplanet komt met een leuke Valentijns actie. Speciaal voor Valentijnsdag geeft Relatieplanet in de periode van vrijdag 13 februari tot en met zondag 15 februari heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. Lees verder
  • 16 januari 2015 Relatieplanet - Alleen dit weekend: 3 dagen gratis full membership
    Aankomend weekend heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. De actie start op vrijdag 16 januari en loopt tot en met zondag 18 januari. Naast de 3 dagen gratis full membership actie zal ook de 30 procent kortingsactie actief blijven! Lees verder
  • 28 november 2014 Relatieplanet | 30% korting op full membership
    De winterperiode gaat van start en dat betekent veel singles die weer massaal achter hun computer/laptop/mobieltje duiken om zich in te schrijven bij een datingsite. Vanaf 28 november t/m 7 december heeft Relatieplanet een 30% korting op een Full memberschip actie. Schrijf je dus snel in via de banner hieronder! Lees verder
  • 29 augustus 2014 Relatieplanet 30% korting op je full membership!
    Komend weekeinde heeft Relatieplanet weer de actie 30% korting op een Full memberschip inschrijving. Deze actie loopt van 29 augustus tot en met 31 augustus 2014. Lees verder

RelatiePlanet reviews (874):

RelatiePlanet - Je kunt niks terug zeggen!!!

7

Review:
Je moet allebei betalen om te kunnen communiceren. Als één van beiden betaalt, dat is niet genoeg. En omdat ik niet ga betalen heb ik direct mijn profiel weer verwijderd.

Het maken van het profiel ging goed. Mijn foto's kwamen snel door de keuring, binnen tien minuten of zo. Toen kwamen de eerste berichten binnen. Geprobeerd iets terug te schrijven, lukte niet, ik mocht alleen standaardberichten terugsturen - of: betalend lid worden.

Hier heb ik dus niets aan. Dus moet mijn profiel eraf. Mijn profieltekst en de overige foto's waren zo verwijderd, mijn profielafbeelding bleef staan, kreeg ik niet weg. Ik wilde hem gewoon weg hebben, deleten, maar dat kon niet. Mijn foto op 'onzichtbaar gezet, en mijn profiel verwijderd. Ik hoop dat mijn profiel nu echt weg is.

Sterke punten:
De site werkt goed en de foto's kwamen snel door de keuring.

Zwakke punten:
Als je niet betaalt kun je niet communiceren!!!! Dus ook niet als één van beiden betaalt. Je moet allebei betalen.

Als mensen met een gratis profiel niet kunnen communiceren, prima, maar verwijder dan alle gratis profielen. Want dat is dood gewicht. En: IRRITANT!!!!

Hester beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Prima dating site

7

Review:
Relatieplanet vind ik een prima site, wel dan als betalend lid zodat je berichten kunt ontvangen maar ook kunt reageren. Lidmaatschap is redelijk geprijst. Klantenservice ben ik heel erg over tevreden, steeds netjes te woord gestaan en netjes antwoord op al je vragen, compliment !

Ik heb echt niet het gevoel dat er fake mannen op staan, althans ik heb dit echt nog niet ervaren ? Ik heb al een aantal leuke dates gehad helaas nog niet de droomprins. Maar dat ligt waarschijnlijk ook aan mijzelf haha.

dikke 10 voor relatieplanet

Sterke punten:
duidelijke profielen
technisch ok
makkelijke zoekfuncties

Zwakke punten:
?

Carla beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Prima site, helaas weinig leuke mannen

2

Review:
Relatieplanet is een keurige website waar heel veel serieuze mensen zitten. Er zijn tal van opties en je kunt alles heel netjes afstellen. Je wordt niet geconfronteerd met vervelende e-mails van matches waar je niet op zit te wachten. Ik kon mijn full membership gratis 3 dagen uittesten, waardoor ik dus eerst goed rond kon kijken voor ik overging tot een betaald abonnement voor 3 maanden.

Je kunt je zoekvoorkeuren wijzigen, favorietenlijst bijhouden en je hebt een zeer overzichtelijke inbox waar je tegelijkertijd ook in kunt chatten. Je kunt alle berichten netjes in mappen bewaren, wat het geheel heel overzichtelijk maakt. Hier is echt over nagedacht. Wat mij betreft een dikke pré. De site stelt zelf een lijst matches samen, waar je door middel van sterrenrating kunt zien hoe goed iemand bij je past.

Helaas vind ik de site wel wat muf overkomen en profielfoto's zijn over het algemeen zeer onduidelijk (worden gecomprimeerd ofzo). Het is allemaal wat oubollig en ook het gros van de bezoekers (sorry heren) komt zo over. Ik heb een aantal leuke contacten opgedaan, maar dat zijn er echt maar heel weinig. De meeste mannen zijn niet mijn types. Ik krijg veel reacties op mijn profiel en iedereen neemt echt de moeite een heel verhaal te typen. Mensen zijn echt wel serieus en bedoelen het goed (fantastisch). Helaas heb ik blijkbaar nog niet echt veel leuke jongens ontdekt waar ik me tot aangetrokken zou voelen.

Wel een WAARSCHUWING: je abonnement wordt dus schijnbaar zonder pardon automatisch verlengd! Ik kwam hier toevallig achter via 3 verschillende subpagina's (zit echt goed weggestopt). Dus let op dat je niet ineens eraan vastzit! Hier wordt je dus vooraf niet over gewaarschuwd.

Zou ik RP aanbevelen? Ja toch wel. Al is het maar omdat de site op zich echt helemaal niets mis mee is. En over smaak qua aanbod personen valt natuurlijk niet te twisten ;-) Dat is iets persoonlijks.

Sterke punten:
Zeer goede functionaliteiten
Houdt echt rekening met bezoekers
Alles overzichtelijk en goed bij te houden in mappen/lijsten

Zwakke punten:
Kwaliteit profielfoto's helaas niet altijd even duidelijk
Beetje muffe/oubollige uitstraling
Helaas niet zo veel leuke frisse jongemannen erop (kan de site opzich niks aan doen, wellicht imago? haha)
Verborgen verlenging van je abonnement die lastig uit te zetten is. Let op!!

Amanda beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Wanhopige mannen

12

Review:
De titel zegt genoeg. Hier komen vooral mannen die in rl nog geen voet aan de grond krijgen bij een leuke vrouw. Ik ben een tijdje fullmember geweest. Weggegooid geld, zelden een leuke man gezien op deze site. Ik ben het eens met enkele dames dat het 'de restjes' zijn. Slecht verzorgd, treurig uiterlijk, vaak hun leven niet op orde. Veel mannen kalend, buikje en afgezakte vale spijkerbroek, snor en een ouderwets lelijk overhemd aan. Voor de kalende mannen: scheer dat laatste restje op je kop eraf met een tondeuse, kweek wat spieren en verzorg je een keer!

Zelf heb ik mijn leven op orde en verwacht dat ook van mijn toekomstige partner! Een goed verzorgde, moderne, spontane, gespierde man met een vrolijke kijk op het leven. Een man die ook wat geld in het laadje kan brengen en een eigen auto heeft (maar zelfs die minimale eis kunnen veel relatieplanet mannen al amper aan voldoen).

Gelukkig krijg ik nog veel aandacht van jonge kerels. Die weten een oudere vrouw wel te waarderen. Zien er vaak goed en lekker uit! Mijn leeftijdsgenoten zijn eng met hun afgezakte en ouderwetse kledingkeuze, snor en pessimistische kijk op het leven. BAH!

relatieplanet, ik ben er klaar mee.

Sterke punten:
ik ben er klaar mee

Zwakke punten:
wanhopige, lelijke, gefrustreerde, slecht geklede, enge, agressieve kerels. Ik wil een hunk, geen doorsnee figuur

Willemijn beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - weinig keus

5

Review:
Op zich een goed opgezette site.
Alleen ik kom geen leuke mannen tegen en kom je ze tegen krijg je niks terug.
Ben blij dat het een paar dagen gratis full member ship was scheelt weer.
Zoe je uitgebreid krijg je hooguit 16 matches waardeloos

Zoe beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Zoveel mannen maar allemaal zeer onverzorgde, leli

26

Review:
Mannen zijn niet kieskeurig en reageren op alles en iedereen. Logisch dat vrouwen niet meer reageren. Zelf plaats ik nooit meer een foto. Dan is het hek helemaal van de dam. Geen zelfreflectie deze mannen. Ze zien er niet uit, (onverzorgd, achterhaalde kapsels, saai, slecht gekleed, geen uitstraling, idiote foto's waarop ze zich presenteren als randdebielen enz). maar deze mannen denken een mooie vrouw te kunnen benaderen die ze in het echte leven nooit zouden durven aanspreken. Dat werkt dus niet. Ik heb niet eerder zoveel lelijke maar vooral onverzorgde, ouwelijke mannen gezien in mijn leeftijdcategorie. Alsof ze allemaal 20 jaar ouder zijn. Mannen tussen de 40 en 50 zien er niet uit op deze website, wat een verschrikking. Mijn partner was 10 jaar jonger en ik denk dat ik wederom onder mijn leeftijd moet gaan daten om nog een beetje een leuke (zowel uiterlijk als innerlijk) man te treffen. Mannen vanaf de 40, zorg voor een make over: Jullie zien er niet uit. Ik kan helemaal niets met de mannen op deze website.

Sterke punten:
Hoofddorp event is leuk maar dat is ook het enige. Website kan ik niets mee. Van de honderden mannen wil ik er niet 1 daten.

Zwakke punten:
Vreselijk aanbod van mannen vanaf de 40.

Deborah beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - veel oude profielen die de mail niet eens meer lez

2

Review:
Heb zelf enkele dates gehad in de maand dat ik betaald lid was, dus o.k. Ik had zelf het initiatief genomen en had de Heren aangeschreven. Van minstens 2/3 heb ik geen reaktie terug gekregen.Dat zou toch een kleine moeite zijn geweest. Ik ben nu als onbetaald lid blijven staan. Mijn ervaring, als het in 1 maand niet lukt schei er dan maar mee uit. De Heren waar ik nu op gereageerd heb (7 personen) die hebben het nog niet eens gelezen. Alle oude profielen blijven gewoon de zaak...opvullen..

Zwakke punten:
Teveel onbetaalde leden, die gewoon blijven bestaan.
advies; lidmaatschap goedkoper en alleen betaald lidmaatschap.

RelatiePlanet - nep

5

Review:
Lelijke mannen, de meeste willen gewoon een snelle wip.
Sommige beantwoorden je berichten niet eens en er zijn er ook bij die er al jaren met hun kop op staan.
En fatsoenlijk ABN kunnen de meeste ook niet.
Ik ben helemaal klaar met internetdaten....

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Te duur, Walgelijke kerels, veel oude profielen

catootje beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Betaal minder per jaar

1

Review:
Als je lidmaatschap eindigd, verleng het dan niet direct. Je moet even wachten, kan 1 of 2 maanden duren, maar RP komt vanzelf met een aanbod van 50% korting. Dan betaal je maar 43,50 voor een heel jaar.

RelatiePlanet - Gewoon, daten

2

Review:
Gewoon een datingsite zoals zovelen. Wat ik inderdaad al eerder zag, het mannenaanbod is al jaren hetzelfde. Ben onlangs weer lid geworden na 4 jaar en er staan nog steeds dezelfde kerels op.
Veel onzekere mannen. Ik heb aardig wat dates gehad, nooit lastig gevallen of de indruk gehad dat het om sex-dates ging. Mannen die daar wel op uit zijn pik ik er in elk geval zo uit en die loos ik. Helaas vind ik de meeste mannen niet echt moeders mooiste.
Wel een aantal leuke contacten aan over gehouden.

Sterke punten:
-anoniem mailen
-duidelijke zoekcriteria in te vullen.

Zwakke punten:
-niet zoeken per regio, alleen per provincie
- werkt niet helemaal soepel op tablet; foto's laden niet, kan maar 1 pagina zoekresultaten kijken en dan krijg je een error.

Sandra beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over RelatiePlanet

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou RelatiePlanet aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou RelatiePlanet aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek RelatiePlanet


Home » Algemene Datingsites » RelatiePlanet