RelatiePlanet - 875 Reviews

Last updated: 24 september 2019
RelatiePlanet Logo

17.6% aanbevolen, 875 Reviews

  1. RelatiePlanet informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Relatieplanet activiteiten
  5. Gratis mogelijkheden
  6. Klantenservice van Relatieplanet
  7. Mobiele app
  8. Veilig daten
  9. Hoe werkt Relatieplanet?
  10. Relatieplanet Singlesfeesten
  11. Relatieplanet video
  12. RelatiePlanet Reviews
  13. Schrijf ook een review over RelatiePlanet

Niet tevreden over RelatiePlanet? Probeer dan eens Lexa.

RelatiePlanet informatie

Relatieplanet behoort tot een van de meeste succesvolle datingsites van Nederland. Het wordt ook gezien als een van de beste datingsites van Nederland. Op deze site kan een ieder terecht, die op zoek is naar contact met andere nieuwe personen en of een date. Deze site behoort niet alleen tot een van de populairste datingsites, maar is ook winnaar van meerdere Thuiswinkel awards op het gebied van dating.

Op Relatieplanet kunnen singles op een veilige en betrouwbare manier in contact komen met andere singles. Deze site is gebruiksvriendelijk, veilig en voor een ieder toegankelijk. De gegevens van gebruikers worden ook goed beschermd. Gebruikers hebben de mogelijkheid om de instellingen aan te passen, waardoor bepaalde gegevens op hun profiel niet te zien zijn voor anderen. Hierdoor blijft hun anonimiteit gewaarborgd. De beheerders van deze site houden scherp in de gaten wat er gebeurd op de site. Dit maakt het ook mogelijk om snel in te grijpen wanneer gebruikers bepaalde regels overtreden.

Geinteresseerden kunnen zich gratis inschrijven op Relatieplanet. Bij de gratis aanmelding hebben de nieuw gebruikers een aantal functionaliteiten tot hun beschikking. Deze gebruikers hebben onder andere een eigen startpagina, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie om andere singles te vinden met dezelfde interesses. Leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden of leden te blokkeren van wie men geen berichten meer wilt ontvangen.
.
Relatieplanet heeft ook een eigen helpdesk waar gebruikers terecht kunnen met al hun vragen betreffende de site. Het stellen van vragen kan gewoon telefonisch. De helpdesk is elke dag, 365 dagen per jaar, open van 09.00 tot en met 23.00u. Hiermee probeert Relatieplanet de gebruikers zo veel als mogelijk van dienst te zijn om op een prettige manier gebruik te kunnen maken van de diensten van de site. Gebruikers hebben ook toegang tot een relatiecoach op deze site, die gratis tips geeft om sneller en succesvol te zijn bij het vinden van een geschikte partner c.q. date.

Vanwege het groot leden aantal op deze site, is de kans op een succesvolle date zeer groot. Leden kunnen ook gebruik maken van coaching sessies en singlereizen. Er worden ook diverse events georganiseerd door het hele land. Op deze events kunnen gebruikers elkaar beter en persoonlijker leren kennen. De events variëren van wijnproeverijen, wandelingen tot geweldige singlefeesten. Deze feesten zijn heel vaak druk bezocht.

Een ieder kan lid worden bij Relatieplanet. Men begint eerst als gratis lid. Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan men gratis gebruik maken van de functionaliteiten van de site. Men kan gratis naar foto's en video's van andere gebruikers kijken. Men kan ook berichten van andere leden ontvangen. Elk lid heeft een eigen mailbox, een eigen profiel en de mogelijkheid om foto's en video's te plaatsen op zijn of haar profiel. Gratis gebruikers kunnen maximaal 5 berichten per dag versturen naar andere leden. Hierdoor kan men te weten komen of de andere persoon ook geïnteresseerd is in het hebben van contact.

RelatiePlanet Details

Hits: 40802

URL: http://www.relatieplanet.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 875

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Relatieplanet opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Relatieplanet uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Account. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Relatieplanet Account Verwijderen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Relatieplanet uitschrijven echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Relatieplanet Account Verwijderen.

Kosten

Relatieplanet biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Full Membership. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen, alle foto's van leden bekijken en zelf tot 20 foto's plaatsen, 1 op 1 (webcam) chatten, onbeperkt interesse-berichten versturen, én je profiel komt hoger in de zoekresultaten! Bij inschrijving voor een Full Membership worden door Relatieplanet kosten berekend.

1 maand: 24,95 euro
3 maanden: 44,85 euro
6 maanden: 59,70 euro
12 maanden: 71,40 euro

Relatieplanet activiteiten

De vele leden van Relatieplanet maken het mogelijk, dat de kans op een date groot is. Deze website biedt coaching sessies en singlereizen aan voor wie dat wil en organiseert ook vaak diverse events door het hele land. Van gezellige wijnproeverijen en wandelingen tot grootschalige Singelfeesten. De singlefeesten van Relatieplanet worden zeer goed bezocht.

Gratis mogelijkheden

Geïnteresseerden kunnen zich gratis en vrijblijvend aanmelden bij Relatieplanet. Dit geeft mensen niet alleen de mogelijkheid om kennis te maken met de website, maar ook om een besluit te kunnen nemen of men een abonnement gaat afsluiten.

Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan de nieuwe member gratis kennismaken met de functionaliteiten van Relatieplanet. Men kan profielfoto’s van andere leden bekijken alsook berichten ontvangen. Als Gratis lid kan men tot aan 5 berichten per dag gratis versturen naar andere leden. Met deze berichten kan men nagaan of andere members eventueel geïnteresseerd zijn om berichten uit te wisselen.

Klantenservice van Relatieplanet

Relatieplanet heeft een eigen Helpdesk, die hulp kan bieden en alle vragen van leden kan beantwoorden. De helpdesk is 365 dagen per jaar beschikbaar en elke dag open van 09:00 tot 23:00, zodat men direct en snel geholpen kan worden. Daarnaast beschikt Relatieplanet over een datingcoach die gratis tips verstrekt om sneller succesvol te zijn. Leden kunnen telefonisch contact opnemen met de klantenservice via het telefoonnummer 088-5052505.

Mobiele app

Naast de bestaande gewone website heeft Relatieplanet ook een app voor Android en iPhone. Hiervoor moet men zich eerst inschrijven op de normale website. Daarna kan men de relatieplanet app downloaden in de Apple Appstore of via de Android Google Play. Inloggen kan met de inloggegevens welke men gebruikt om in te loggen op de normale website.

Veilig daten

Relatieplanet houdt scherp in de gaten wat er gebeurt op hun datingsite. Dit maakt het mogelijk om snel in te grijpen wanneer een van de leden, de vastgestelde regels overtreed. Wanneer een persoon zich gratis aanmeldt, dan krijgt deze een aantal functionaliteiten tot zijn of haar beschikking. Deze nieuwe leden hebben bijvoorbeeld toegang tot een eigen homepage, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie die op zoek gaat naar geschikte singles voor deze persoon. De leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden. Daarnaast kan men ook leden blokkeren van wie men geen reacties meer wilt ontvangen.

Hoe werkt Relatieplanet?

Op deze site gaan de meeste mensen op zoek naar een serieuze relatie. Om een beeld te hebben van wat de mogelijkheden zijn van deze website, kunnen geïnteresseerden zich gratis en vrijblijvend inschrijven. Daarnaast bestaat de mogelijkheid ook om profiel aan te maken, op zoek te gaan naar singles en interesseberichten te sturen. Indien men uitgebreid contact wilt leggen met andere singles, dan kan men een betaald abonnement nemen.

Relatieplanet Singlesfeesten

De Relatieplanet singlesfeesten worden bijna iedere maand gehouden. In enkele gevallen wordt een maand overgeslagen als het gaat om een feestdag of als de periode valt in de vakantie. De Relatieplanet Singlesfeesten zijn altijd druk bezocht. In de meeste gevallen komen ongeveer 1500 tot 2200 singles bij elkaar, die op zoek zijn naar een nieuwe partner, vriendschap of een date. De evenementen worden georganiseerd in samenwerking met Claus Company BV. De meeste feesten worden daarom ook gehouden in het Claus Event Center of in bepaalde gevallen in de Papa's Beach House.

De singlesfeesten zijn zowel voor leden van Relatieplanet alsook niet leden toegankelijk. Dus ook niet- leden zijn op deze feesten welkom. Op deze feesten kunnen gebruikers elkaar beter leren kennen en het daten eventueel op een hoger niveau brengen.

Relatieplanet video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/JmsO63GXFGI?list=PL_nuv8jQzsNa9mT6OPWCtnQFmRtROYfJ5" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op RelatiePlanet

RelatiePlanet Acties & Nieuws

  • 22 december 2017 50% Kerst Korting op RelatiePlanet
    Op Eerste en Tweede Kerstdag 2017 geldt een 50% korting op een RelatiePlanet abonnement van 1 maand. Let wel op, de actie loopt alleen deze twee dagen en niet langer. Gebruik deze link om van deze actie te profiteren Lees verder
  • 28 januari 2017 Interview met Kim Luu van Relatieplanet
    Kim, hoe lang ben je al werkzaam bij Relatieplanet en wat is jouw functie? Ik werk hier sinds 1 december 2016. Relatieplanet is sinds kort verhuisd van Groningen naar Amsterdam . Daardoor is het hele team vernieuwd. Wat voor werk deed je voor Relatieplanet? Hiervoor was ik ook Marketeer bij TMG Digital, maar dan voor een andere titel. Relatieplanet is ook een titel van TMG Digital Relatieplane Lees verder
  • 20 oktober 2016 Klachten over Relatieplanet
    Klachten over Relatieplanet Relatieplanet is een datingsite voor iedereen. Zowel dertig plussers alsook mensen die de zestig al gepasseerd zijn kunnen op deze website terecht om andere singles te leren kennen. Daarnaast is deze datingsite niet alleen voor mensen die hoog opgeleid zijn, maar ook voor de minder hoogopgeleiden. Het is kortom een datingsite voor een ieder. Volgens velen is Relatiep Lees verder
  • 3 juli 2015 Dit weekend 3 dagen gratis op RelatiePlanet
    Relatieplanet start dit weekend met een super (lange) actie! Vanaf vrijdag 3 juli start Relatieplanet met een 3 dagen gratis Full Membership actie. Na dit weekend blijft de actie geldig tot en met zondag 12 juli 2015!! Lees verder
  • 12 juni 2015 Relatieplanet.nl - Hele maand juni tot 30% korting
    Datingsite Relatieplanet heeft vanaf vandaag t/m eind juni een tot 30% kortingsactie voor alle nieuwe leden. Normale abonnementsprijzen van Relatieplanet zijn: 1 maand € 28,50 3 maand € 43,50 6 maand € 63,50 12 maand € 86,50 Daar krijg je nu dus 30% korting op! Lees verder
  • 27 februari 2015 Relatieplanet weekendactie
    Komend weekend heeft Relatieplanet een leuke kortingsactie! Alleen dit weekend ontvang je nu 30% korting op een Full Membership. De actie is geldig vanaf vrijdag 27 februari tot en met dinsdag 3 maart. Lees verder
  • 13 februari 2015 Valentijnsactie Relatieplanet: 3 dagen gratis!
    Ook Relatieplanet komt met een leuke Valentijns actie. Speciaal voor Valentijnsdag geeft Relatieplanet in de periode van vrijdag 13 februari tot en met zondag 15 februari heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. Lees verder
  • 16 januari 2015 Relatieplanet - Alleen dit weekend: 3 dagen gratis full membership
    Aankomend weekend heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. De actie start op vrijdag 16 januari en loopt tot en met zondag 18 januari. Naast de 3 dagen gratis full membership actie zal ook de 30 procent kortingsactie actief blijven! Lees verder
  • 28 november 2014 Relatieplanet | 30% korting op full membership
    De winterperiode gaat van start en dat betekent veel singles die weer massaal achter hun computer/laptop/mobieltje duiken om zich in te schrijven bij een datingsite. Vanaf 28 november t/m 7 december heeft Relatieplanet een 30% korting op een Full memberschip actie. Schrijf je dus snel in via de banner hieronder! Lees verder
  • 29 augustus 2014 Relatieplanet 30% korting op je full membership!
    Komend weekeinde heeft Relatieplanet weer de actie 30% korting op een Full memberschip inschrijving. Deze actie loopt van 29 augustus tot en met 31 augustus 2014. Lees verder

RelatiePlanet reviews (874):

RelatiePlanet - BLA BLA BLA

0

Review:
Relatieplaneet.nl kan dan wel de grootste zijn in de Benelux maar dit zegt niks over de site zelf het zegt alleen dat de zijn ontzettend chaotisch is duizenden mensen doormekaar heen en daar moet jij dan de ware tussen uit zien te plukken haha . Nee dit is zeker geen aanrader ik heb er een profiel gehad maar na een week al genoeg van gehad ik heb 3 berichtjes gekregen van vrouwen boven de 35 (ik ben zelf 23) en die dan allemaal zeggen hey leuk profiel zin om te chatten ? (dit is een automatisch bericht!!) Het is allemaal wederom een nep site en ze scannen ook niet goed op profiel fotos want ik heb blote borsten gezien en behaarde piemels .. Lkr dan . Nee geen aanrader mensen.

Sterke punten:
Veel mensen tientallen duizenden .

Zwakke punten:
Slechte website niet gebruiksvriendelijk
chaotisch iedereen doormekaar
veel nep profielen weer.

cijfer: 2/10

Gekkerd beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Waardeloze website

0

Review:
Als je het "Gebruikt" Zal je je afvragen of de makers er zelf wel eens op gekeken hebben.

Als het gratis zou zijn zou ik het nog niet gebruiken. zonde dat ik ervoor heb betaald.

Zwakke punten:
Chat systeem is waardeloos, matches zijn gebaseerd op alleen leeftijd? je kan te weinig informatie over jezelf invullen, enz enz.

Pim beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Het kan ermee door

3

Review:
Ik sta nu een maand ingeschreven bij RP en ik heb wel wat leuke contacten opgedaan via de mail, waarvan er één daadwerkelijk tot een date heeft geleid. Wat me opvalt is dat ik als 21-jarige veel berichtjes krijg van mannen die de 30 al gepasseerd zijn. Ik stuur dan een standaard geen-interesse bericht terug, ik heb immers op mijn profiel staan dat ik 5 jaar ouder wel de max vind. Vaak krijg ik dan een bericht terug in de trend van: ik zie er goed uit voor mijn leeftijd. Dat is heel fijn, maar ik heb geen interesse in iemand die 10 jaar ouder is.

Een aantal leuke mailcontacten overgehouden aan deze website. Na een interesse-berichtje en het uitwisselen van mailadressen wat heen en weer gemaild over hobby's ed. Echter na een paar e-mails verwaterde het contact toch bij een aantal, of we kwamen erachter dat er te weinig gemeenschappelijke interesses waren, dat kan natuurlijk gebeuren.

De date die ik heb gehad beviel goed, of het echt tot een relatie gaat leiden weet ik niet. De welbekende klik is er in ieder geval. We gaan elkaar zeker nog een paar keer zien en wie weet hoe het loopt....

Sterke punten:
Uitgebreide zoekmogelijkheden
Voldoende matches voor mijn voorkeuren

Zwakke punten:
Veel oude profielen waar bij staat: recent niet ingelogd

RelatiePlanet - Prima site

0

Review:
Of er moet veel veranderd zijn in een paar maanden tijd, maar ik kan me totaal niet vinden in een groot aantal reviews hier. Dit jaar ben ik 2 keer lid geweest, 1 keer 3 maanden en 1 keer een maand. Hierin heb ik regelmatig mailcontact gehad en 5 dates gehad. Dus fake profielen? Zal er vast wel eens een keer 1 tussen zitten maar dat valt reuze mee. Ook niet iedereen die zich registreerd is er even serieus mee bezig, maar dat hou je toch. Zo zullen er best een aantal dames zijn die graag veel reacties zien maar hier niks mee doen. Het is wel zo dat als je nieuw op RP bent je veel meer berichten krijgt en dit neemt wel af. Dit komt waarschijnlijk doordat ze je meer vooraan plaatsen in de zoekresultaten. Maar over het algemeen dus een prima manier om wat dates te plannen. Ook de dames waarmee ik gedate heb hadden allen meerdere dates gehad, dus ik ben echt niet de enige.

Sterke punten:
- Nauwkeurige selectie mogelijk: lengte, haarkleur, woonplaats enz.
- In vergelijking met andere datingwebsites veel leden

Zwakke punten:
- Veel inactieve leden

Jaap beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - relatieplanet waardeloze geldverspilling

3

Review:
hier spreekt een hardwerkende jongeman van 25 jaar die zijn zaakjes wel aardig voor elkaar heeft, er niet te mooi of te lelijk uitziet, en in het dagelijks leven eigenlijk geen tijd heeft om een vrouwtje te zoeken dus: ik dacht aan relatieplanet.
ik een profiel aangemaakt 2 volle avonden bezig geweest om een leuke tekst in elkaar te draaien fotootjes gemaakt alles aan de vriendin van een maat laten zien om te checken wat een meid daarvan vindt en daarbij het internet afgeschuimd naar tips ik ben bijna 3 maanden bezig tig berichten verstuurd en het beste wat ik terugkrijg is een reactie van een faker en sorry geen interesse
dus relatieplanet steek die +-50 euro die ik betaald voor een lidmaatschap van 3 maand maar heel diep in je aars geldkloppers ik ga nooit maar dan ook nooit meer aan een datingsite beginnen sorry jongedames van nederland maar deze jongen is er helemaal klaar mee

Sterke punten:
het barst er van de STERKE verhalen ja

Zwakke punten:
mijn beeldscherm is te klein daarvoor

niels beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - succes heb je zelf in de hand

1

Review:
Toon zelf initiatief, schrijf eerlijk op wat je zoekt en gebruik je intuïtie en verstand. Kijk naar foto en oproep. Daar kun je veel uit afleiden. Fotomodellen weg skippen.
Nooit problemen gehad met fakers, lastig gevallen of onredelijke vragen/verzoeken gehad.
Heb leuke mannen ontmoet met serieuze bedoelingen.
Alleen positieve ervaringen. Begrijp niet waarom anderen dat niet hebben/kunnen.

P.s. het is niet zo dat iedereen (alle vrouwen) worden overspoeld met reacties. Ik heb er ook wat voor moeten doen.


Sterke punten:
Zoekmogelijkheden, aantal leden.
Met abonnement krijg je waar voor je geld.
Verplicht oproep plaatsen en profiel invullen.

Zwakke punten:
Geen.

Sillie beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Jammer je kan niks

0

Review:
Het leek me echt wel een leuke en goede site.
Alles ingevuld en dan erachter komen dat je eigenlijk niets kan doen zonder te betalen wel erg jammer.
Ik zo het toch graag eerst eens proberen met opties zoals een zelf geschreven berichtje sturen en als het wat is dan betalen

Sterke punten:
Je kan echt veel invullen over jezelf en wat je zoekt en er zijn veel mensen uit allerlei regio's

Zwakke punten:
Dat je niks kan doen zonder te moeten betalen je kan dus eigenlijk gewoon niks uitproberen

Vlinder beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Tip voor alle mannen

9

Review:
** VOOR DE MANNEN **
Beste mannen, laten we wel wezen: RP heeft zeker negatieve kanten, maar het is wel de datingsite waar je het meeste kans maakt op een date/relatie van alle datingsites in Nederland. Maar dat kost tijd (en vooral geld). Om je kans op succes te vergroten, heb ik een trucje bedacht. En geloof me, dit werkt. Het kost je geen cent, alleen wat tijd en een beetje energie.

Het is algemeen bekend dat de verhouding van het aantal mannen-vrouwen compleet uit balans is op datingsites, zo ook op RP. Er staan véél meer mannen dan vrouwen ingeschreven. En zoals op alle andere datingsites, worden vrouwen overspoeld met berichten (tientallen per dag), terwijl mannen blij mogen zijn als hun profiel dagelijks door twee vrouwen wordt bezocht en ze elke week één berichtje krijgen. Omdat het aanbod voor de vrouw zo ontzettend groot is, en zij niks hoeft te doen voor aandacht, gaat ze zelf niet zoeken. Ze heeft haar handen vol aan al het aanbod in haar mailbox. Ze reageert alleen op de leukste berichtjes, want er is geen beginnen aan om overal op te reageren.

Ik (als man) besloot me in te schrijven als een jonge vrouw. Gewoon een gratis account op RP. Fotootje van Google geplukt en daar het profiel op ingevuld. En kijk wat er gebeurt. Ik word overladen door bezoekers, interesseberichtjes en eigen berichtjes. Ik probeer de berichtjes te lezen alszijnde het meisje van wie het profiel is. En dan merk je al heel snel op welke berichten je geneigd bent te reageren, en welke je meteen zou verwijden.

Met die kennis kun je terug naar je eigen profiel. Je hebt nu zelf ondervonden wanneer een vrouw zich aangesproken voelt in een berichtje. Want geloof me; 90% van alle zelf geschreven berichten die mannen aan vrouwen sturen zijn:
- standaard berichtjes die ze naar iedereen sturen;
- een paar zinnetjes;
- meteen over dates of seks beginnen;
- zwaar beroerd Nederlands schrijven;
- doen alsof ze je al jaaaaaren kennen (moppie, schatje, kusje, etc).

Dat werkt dus niet. In mijn fakeprofiel skipte ik dat soort berichtjes direct.

Ga dus eens aan de andere kant staan en ervaar het van die kant. Dan zie je al snel waar het mis gaat. Als man hoef je het niet per se verkeerd te doen, maar je onderscheidt je vaak niet van de rest. En dan is de motivatie voor de vrouw om je terug te mailen uiteraard klein.

Doe er je voordeel mee!

RelatiePlanet - Relatieplanet.nl WAARDELOOS!!!!!

8

Review:
Aangezien er over het algemeen wordt gezegd dat je een half jaar lid moet zijn bij een datingsite om succes te hebben heb ik met me domme kop een jaarabbonnement afgesloten. Weggegooid geld. Inmiddels ben ik al ruim een half jaar lid en heb slechts 1 date gehad en van de tientallen reacties niet eens reacties terug.

Er staan ontzettend veel oude profielen op. Als je een reactie stuurt krijg je in heel veel gevallen niet eens een reactie terug. Zelfs de betalende klanten nemen niet eens de moeite.

Er staan ook veel oude profielen op. Mensen die al maanden niet online zijn geweets moeten gewoon verwijderd worden. Zulke zijn echt niet serieus op zoek.

Het is gewoon geld weggooien. Je hebt nog meer kans op succes door een wildvreemde dame gewoon mee uit te vragen dan dat je het via deze weg probeert.

Relatieplanet. Begin er niet aan.

Sterke punten:
Geen enkele

Zwakke punten:
Ontzettend veel oude (inactieve) profielen
Heel weinig respons op berichten
Te weinig waar voor je geld
Geen serieuze mensen

Anoniem beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - te commercieel - te klantonvriendelijk

1

Review:
Ik lees hier veel dat berichtjes niet worden beantwoord . Maar ... niet betalende leden kunnen geen berichtjes beantwoorden. Omdat beide personen lid moeten zijn om met elkaar in contact te kunnen komen, maakt contact wel erg kostbaar (2x27,50 = 55 euro) en dus de kans op wederzijds contact wel erg klein hier.

Zomaar beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over RelatiePlanet

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou RelatiePlanet aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou RelatiePlanet aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek RelatiePlanet


Home » Algemene Datingsites » RelatiePlanet