RelatiePlanet - 875 Reviews

Last updated: 24 september 2019
RelatiePlanet Logo

17.6% aanbevolen, 875 Reviews

  1. RelatiePlanet informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Relatieplanet activiteiten
  5. Gratis mogelijkheden
  6. Klantenservice van Relatieplanet
  7. Mobiele app
  8. Veilig daten
  9. Hoe werkt Relatieplanet?
  10. Relatieplanet Singlesfeesten
  11. Relatieplanet video
  12. RelatiePlanet Reviews
  13. Schrijf ook een review over RelatiePlanet

Niet tevreden over RelatiePlanet? Probeer dan eens Lexa.

RelatiePlanet informatie

Relatieplanet behoort tot een van de meeste succesvolle datingsites van Nederland. Het wordt ook gezien als een van de beste datingsites van Nederland. Op deze site kan een ieder terecht, die op zoek is naar contact met andere nieuwe personen en of een date. Deze site behoort niet alleen tot een van de populairste datingsites, maar is ook winnaar van meerdere Thuiswinkel awards op het gebied van dating.

Op Relatieplanet kunnen singles op een veilige en betrouwbare manier in contact komen met andere singles. Deze site is gebruiksvriendelijk, veilig en voor een ieder toegankelijk. De gegevens van gebruikers worden ook goed beschermd. Gebruikers hebben de mogelijkheid om de instellingen aan te passen, waardoor bepaalde gegevens op hun profiel niet te zien zijn voor anderen. Hierdoor blijft hun anonimiteit gewaarborgd. De beheerders van deze site houden scherp in de gaten wat er gebeurd op de site. Dit maakt het ook mogelijk om snel in te grijpen wanneer gebruikers bepaalde regels overtreden.

Geinteresseerden kunnen zich gratis inschrijven op Relatieplanet. Bij de gratis aanmelding hebben de nieuw gebruikers een aantal functionaliteiten tot hun beschikking. Deze gebruikers hebben onder andere een eigen startpagina, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie om andere singles te vinden met dezelfde interesses. Leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden of leden te blokkeren van wie men geen berichten meer wilt ontvangen.
.
Relatieplanet heeft ook een eigen helpdesk waar gebruikers terecht kunnen met al hun vragen betreffende de site. Het stellen van vragen kan gewoon telefonisch. De helpdesk is elke dag, 365 dagen per jaar, open van 09.00 tot en met 23.00u. Hiermee probeert Relatieplanet de gebruikers zo veel als mogelijk van dienst te zijn om op een prettige manier gebruik te kunnen maken van de diensten van de site. Gebruikers hebben ook toegang tot een relatiecoach op deze site, die gratis tips geeft om sneller en succesvol te zijn bij het vinden van een geschikte partner c.q. date.

Vanwege het groot leden aantal op deze site, is de kans op een succesvolle date zeer groot. Leden kunnen ook gebruik maken van coaching sessies en singlereizen. Er worden ook diverse events georganiseerd door het hele land. Op deze events kunnen gebruikers elkaar beter en persoonlijker leren kennen. De events variëren van wijnproeverijen, wandelingen tot geweldige singlefeesten. Deze feesten zijn heel vaak druk bezocht.

Een ieder kan lid worden bij Relatieplanet. Men begint eerst als gratis lid. Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan men gratis gebruik maken van de functionaliteiten van de site. Men kan gratis naar foto's en video's van andere gebruikers kijken. Men kan ook berichten van andere leden ontvangen. Elk lid heeft een eigen mailbox, een eigen profiel en de mogelijkheid om foto's en video's te plaatsen op zijn of haar profiel. Gratis gebruikers kunnen maximaal 5 berichten per dag versturen naar andere leden. Hierdoor kan men te weten komen of de andere persoon ook geïnteresseerd is in het hebben van contact.

RelatiePlanet Details

Hits: 40802

URL: http://www.relatieplanet.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 875

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Relatieplanet opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Relatieplanet uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Account. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Relatieplanet Account Verwijderen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Relatieplanet uitschrijven echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Relatieplanet Account Verwijderen.

Kosten

Relatieplanet biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Full Membership. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen, alle foto's van leden bekijken en zelf tot 20 foto's plaatsen, 1 op 1 (webcam) chatten, onbeperkt interesse-berichten versturen, én je profiel komt hoger in de zoekresultaten! Bij inschrijving voor een Full Membership worden door Relatieplanet kosten berekend.

1 maand: 24,95 euro
3 maanden: 44,85 euro
6 maanden: 59,70 euro
12 maanden: 71,40 euro

Relatieplanet activiteiten

De vele leden van Relatieplanet maken het mogelijk, dat de kans op een date groot is. Deze website biedt coaching sessies en singlereizen aan voor wie dat wil en organiseert ook vaak diverse events door het hele land. Van gezellige wijnproeverijen en wandelingen tot grootschalige Singelfeesten. De singlefeesten van Relatieplanet worden zeer goed bezocht.

Gratis mogelijkheden

Geïnteresseerden kunnen zich gratis en vrijblijvend aanmelden bij Relatieplanet. Dit geeft mensen niet alleen de mogelijkheid om kennis te maken met de website, maar ook om een besluit te kunnen nemen of men een abonnement gaat afsluiten.

Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan de nieuwe member gratis kennismaken met de functionaliteiten van Relatieplanet. Men kan profielfoto’s van andere leden bekijken alsook berichten ontvangen. Als Gratis lid kan men tot aan 5 berichten per dag gratis versturen naar andere leden. Met deze berichten kan men nagaan of andere members eventueel geïnteresseerd zijn om berichten uit te wisselen.

Klantenservice van Relatieplanet

Relatieplanet heeft een eigen Helpdesk, die hulp kan bieden en alle vragen van leden kan beantwoorden. De helpdesk is 365 dagen per jaar beschikbaar en elke dag open van 09:00 tot 23:00, zodat men direct en snel geholpen kan worden. Daarnaast beschikt Relatieplanet over een datingcoach die gratis tips verstrekt om sneller succesvol te zijn. Leden kunnen telefonisch contact opnemen met de klantenservice via het telefoonnummer 088-5052505.

Mobiele app

Naast de bestaande gewone website heeft Relatieplanet ook een app voor Android en iPhone. Hiervoor moet men zich eerst inschrijven op de normale website. Daarna kan men de relatieplanet app downloaden in de Apple Appstore of via de Android Google Play. Inloggen kan met de inloggegevens welke men gebruikt om in te loggen op de normale website.

Veilig daten

Relatieplanet houdt scherp in de gaten wat er gebeurt op hun datingsite. Dit maakt het mogelijk om snel in te grijpen wanneer een van de leden, de vastgestelde regels overtreed. Wanneer een persoon zich gratis aanmeldt, dan krijgt deze een aantal functionaliteiten tot zijn of haar beschikking. Deze nieuwe leden hebben bijvoorbeeld toegang tot een eigen homepage, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie die op zoek gaat naar geschikte singles voor deze persoon. De leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden. Daarnaast kan men ook leden blokkeren van wie men geen reacties meer wilt ontvangen.

Hoe werkt Relatieplanet?

Op deze site gaan de meeste mensen op zoek naar een serieuze relatie. Om een beeld te hebben van wat de mogelijkheden zijn van deze website, kunnen geïnteresseerden zich gratis en vrijblijvend inschrijven. Daarnaast bestaat de mogelijkheid ook om profiel aan te maken, op zoek te gaan naar singles en interesseberichten te sturen. Indien men uitgebreid contact wilt leggen met andere singles, dan kan men een betaald abonnement nemen.

Relatieplanet Singlesfeesten

De Relatieplanet singlesfeesten worden bijna iedere maand gehouden. In enkele gevallen wordt een maand overgeslagen als het gaat om een feestdag of als de periode valt in de vakantie. De Relatieplanet Singlesfeesten zijn altijd druk bezocht. In de meeste gevallen komen ongeveer 1500 tot 2200 singles bij elkaar, die op zoek zijn naar een nieuwe partner, vriendschap of een date. De evenementen worden georganiseerd in samenwerking met Claus Company BV. De meeste feesten worden daarom ook gehouden in het Claus Event Center of in bepaalde gevallen in de Papa's Beach House.

De singlesfeesten zijn zowel voor leden van Relatieplanet alsook niet leden toegankelijk. Dus ook niet- leden zijn op deze feesten welkom. Op deze feesten kunnen gebruikers elkaar beter leren kennen en het daten eventueel op een hoger niveau brengen.

Relatieplanet video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/JmsO63GXFGI?list=PL_nuv8jQzsNa9mT6OPWCtnQFmRtROYfJ5" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op RelatiePlanet

RelatiePlanet Acties & Nieuws

  • 22 december 2017 50% Kerst Korting op RelatiePlanet
    Op Eerste en Tweede Kerstdag 2017 geldt een 50% korting op een RelatiePlanet abonnement van 1 maand. Let wel op, de actie loopt alleen deze twee dagen en niet langer. Gebruik deze link om van deze actie te profiteren Lees verder
  • 28 januari 2017 Interview met Kim Luu van Relatieplanet
    Kim, hoe lang ben je al werkzaam bij Relatieplanet en wat is jouw functie? Ik werk hier sinds 1 december 2016. Relatieplanet is sinds kort verhuisd van Groningen naar Amsterdam . Daardoor is het hele team vernieuwd. Wat voor werk deed je voor Relatieplanet? Hiervoor was ik ook Marketeer bij TMG Digital, maar dan voor een andere titel. Relatieplanet is ook een titel van TMG Digital Relatieplane Lees verder
  • 20 oktober 2016 Klachten over Relatieplanet
    Klachten over Relatieplanet Relatieplanet is een datingsite voor iedereen. Zowel dertig plussers alsook mensen die de zestig al gepasseerd zijn kunnen op deze website terecht om andere singles te leren kennen. Daarnaast is deze datingsite niet alleen voor mensen die hoog opgeleid zijn, maar ook voor de minder hoogopgeleiden. Het is kortom een datingsite voor een ieder. Volgens velen is Relatiep Lees verder
  • 3 juli 2015 Dit weekend 3 dagen gratis op RelatiePlanet
    Relatieplanet start dit weekend met een super (lange) actie! Vanaf vrijdag 3 juli start Relatieplanet met een 3 dagen gratis Full Membership actie. Na dit weekend blijft de actie geldig tot en met zondag 12 juli 2015!! Lees verder
  • 12 juni 2015 Relatieplanet.nl - Hele maand juni tot 30% korting
    Datingsite Relatieplanet heeft vanaf vandaag t/m eind juni een tot 30% kortingsactie voor alle nieuwe leden. Normale abonnementsprijzen van Relatieplanet zijn: 1 maand € 28,50 3 maand € 43,50 6 maand € 63,50 12 maand € 86,50 Daar krijg je nu dus 30% korting op! Lees verder
  • 27 februari 2015 Relatieplanet weekendactie
    Komend weekend heeft Relatieplanet een leuke kortingsactie! Alleen dit weekend ontvang je nu 30% korting op een Full Membership. De actie is geldig vanaf vrijdag 27 februari tot en met dinsdag 3 maart. Lees verder
  • 13 februari 2015 Valentijnsactie Relatieplanet: 3 dagen gratis!
    Ook Relatieplanet komt met een leuke Valentijns actie. Speciaal voor Valentijnsdag geeft Relatieplanet in de periode van vrijdag 13 februari tot en met zondag 15 februari heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. Lees verder
  • 16 januari 2015 Relatieplanet - Alleen dit weekend: 3 dagen gratis full membership
    Aankomend weekend heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. De actie start op vrijdag 16 januari en loopt tot en met zondag 18 januari. Naast de 3 dagen gratis full membership actie zal ook de 30 procent kortingsactie actief blijven! Lees verder
  • 28 november 2014 Relatieplanet | 30% korting op full membership
    De winterperiode gaat van start en dat betekent veel singles die weer massaal achter hun computer/laptop/mobieltje duiken om zich in te schrijven bij een datingsite. Vanaf 28 november t/m 7 december heeft Relatieplanet een 30% korting op een Full memberschip actie. Schrijf je dus snel in via de banner hieronder! Lees verder
  • 29 augustus 2014 Relatieplanet 30% korting op je full membership!
    Komend weekeinde heeft Relatieplanet weer de actie 30% korting op een Full memberschip inschrijving. Deze actie loopt van 29 augustus tot en met 31 augustus 2014. Lees verder

RelatiePlanet reviews (874):

RelatiePlanet - Je kunt niks terug zeggen!!!

7

Review:
Je moet allebei betalen om te kunnen communiceren. Als één van beiden betaalt, dat is niet genoeg. En omdat ik niet ga betalen heb ik direct mijn profiel weer verwijderd.

Het maken van het profiel ging goed. Mijn foto's kwamen snel door de keuring, binnen tien minuten of zo. Toen kwamen de eerste berichten binnen. Geprobeerd iets terug te schrijven, lukte niet, ik mocht alleen standaardberichten terugsturen - of: betalend lid worden.

Hier heb ik dus niets aan. Dus moet mijn profiel eraf. Mijn profieltekst en de overige foto's waren zo verwijderd, mijn profielafbeelding bleef staan, kreeg ik niet weg. Ik wilde hem gewoon weg hebben, deleten, maar dat kon niet. Mijn foto op 'onzichtbaar gezet, en mijn profiel verwijderd. Ik hoop dat mijn profiel nu echt weg is.

Sterke punten:
De site werkt goed en de foto's kwamen snel door de keuring.

Zwakke punten:
Als je niet betaalt kun je niet communiceren!!!! Dus ook niet als één van beiden betaalt. Je moet allebei betalen.

Als mensen met een gratis profiel niet kunnen communiceren, prima, maar verwijder dan alle gratis profielen. Want dat is dood gewicht. En: IRRITANT!!!!

Hester beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Lege site, vol profielen

2

Review:
Als betalend lid ben je zeer in de minderheid. En niet-betalende leden kunnen geen berichten sturen. Kortom, het is stil. Misschien zijn ze de grootste qua ledenaantal, maar je kunt niet filteren om alleen betalende leden te vinden. Heel jammer, en ik heb mijn abonnement herroepen (geld terug).

Simon beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - verwaande prinsessen

22

Review:
Ik heb 3 maanden geleden besloten om me weer eens in te schrijven op relatieplanet. Ik sprak een op het eerste oog leuke dame aan, en van het een kwam het ander. We hebben uiteindelijk besloten om af te spreken, in een restaurant. we raakten gezellig aan de praat, mevrouw bestelde het ene drankje na het andere. Aan het einde van de avond vroeg ik om de rekening: 216 euro. Ik stelde mevrouw voor om ieder de helft te betalen...haar respons: 'sorry hoor, ik ben een vrouw en ben gewend dat er voor mij betaald wordt. Ik wil wel graag als een dame behandeld worden'. De arrogantie..Uiteindelijk, schorvoetend, de rekening maar betaald. Voor mij geen relatieplanet meer.

Sterke punten:
Design ziet er gelikt uit

Zwakke punten:
Veel lelijke vrouwen. Er zitten ook wel leuke dames bij, maar deze gooien hun charmes enkel in de strijd om je geld uit je zakken te kloppen.

RelatiePlanet - het verhaal hieronder mij klopt

5

Review:
Helemaal gelijk heb je Peter, vrouwen op datingsites stellen zeer hoge eisen, voor hun is bijna geen enkele man goed genoeg voor een reactie , of zelf een profielbezoek. Ze zijn respectloos en asociaal. Hoe uniek je bericht ook is, ze reageren niet en de meesten kijken ook niet eens op je profiel. Dit is niet alleen hier op relatieplanet zo, maar ook op alle andere datingsites. Online een date scoren met een leuk meisje/vrouw, dat ook nog tot een relatie leidt, is bijna net zo groot als 30 miljoen winnen in de oudejaarsloterij!

Die zogenaamde 44% kans op een relatie die ze vermelden op hun site is alleen maar om je te lokken om betaald lid te worden!

Op datingsites komen ook steeds meer oplichters heb ik gemerkt, oprichters van sexdating etc, die via datingsites deze links naar je sturen, in de hoop dat jij betaald lid wordt op hun site. Vooral op de website twoo zitten er extreem veel weet ik uit ervaring met die site.

Kortom mijn advies aan mannen begin niet aan daten via het internet. Het kost een hoop geld en het levert je niks op, of misschien met heel veel wachten en moeite een date, dat geen vervolg kent. Tenzij je natuurlijk heel erg ver bovengemiddeld uiterlijk hebt ; zoals Brad Pitt;)

Sterke punten:
niks

Zwakke punten:
alles.

jeroen beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Kijk uit oplichters

1

Review:
Na een 3 maanden abonnement heb ik mijn account verwijderd, en word nu gestalked werkelijk door Relatieplanet dat ik 27 euro moet betalen, en zover zelfs dat ze er nu een incassobureau erbij gaan halen. Dus laat je niet verleiden door hun mooie aanbiedingen en praatjes, dit is puur en alleen een website om mensen uit te knijpen met stilzwijgende abonnement verlengingen wat volgens de wet geeneens mag.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alleen uit op winstbejag het zou ze werkelijk worst zijn, wie hier een relatie opdoet.

Sam beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Verbaasd over internet dating???

8

Review:
Ik heb ook wel eens aan internet dating gedaan maar ik vond het helemaal niets en heb ook volledig de stekker er uit getrokken, ik ben eens op onderzoek uit gegaan en ben verbaasd dat er geen enkele site er goed vanaf komt, de reviews liegen er niet om.

Ik wil toch even iets kwijt,

Internet dating en de toekomst,

Eerst via Wikipedia wat cijfers op een rij,

De totale omvang (in 2013) van de paar grootste Nederlandse datingsites is geschat op meer dan 10 miljoen unieke profielen. Relatieplanet.nl staat in die ranglijst bovenaan met meer dan 5 miljoen leden, tweede staat Lexa.nl met meer dan 2 miljoen Nederlandse leden. Per dag haalt Relatieplanet rond de 500 nieuwe inschrijvingen binnen, in het weekend zijn er bijna 10.000 mensen tegelijk online om te zoeken naar een date, relatie, mailcontact of zo. Lexa haalt dagelijks 300 nieuwe inschrijvingen en heeft, met buitenlandse Lexanetwerken meegerekend, dagelijks rond de 70.000 mensen tegelijk online. Andere datingsites zijn Parship, met een groot marktaandeel in Duitsland. En de laatste tijd Tinder dat voornamelijk via een app op een smartphone functioneert. Relatieplanet en Lexa zijn voornamelijk in Nederland actief. De laatste ontwikkeling is dat buitenlandse sites, zoals Parship en Tinder ook op de Nederlandse markt actief worden.Er is een omzet van 550 miljoen per jaar.

Nu mijn mening,

Ik denk dat deze manier van daten een onpersoonlijk hulp middel is om je eigen emoties verborgen te houden achter een scherm.
Een verwachting wereld die gecreëerd wordt door een bepaalde manier van schrijven en er dan een beeld wordt neer gezet wat verwachtingen schept door middel van een foto en een leuke tekst. Deze illusie is kwetsbaar en door de angst dat de verwachting een ontgoocheling kan worden, we eigenlijk alleen maar naar elkaar kijken en geen actie ondernemen.

Je kan wel heel makkelijk in contact komen met elkaar maar daardoor heb je ook snel veel keuzes wat weer leidt tot geen keuze maken, want we willen allemaal toch die perfecte partner (die niet bestaat ), of je bent te dik, te lang,te kort, je woont te ver weg en weet ik veel wat nog meer voor onzin redenen allemaal,op deze manier zoek je in elk profiel alleen de goede dingen en we eigenlijk van die 10 profielen 1 perfect persoon willen maken!! Ik heb daar een duidelijk levens spreuk voor, "je bent pas perfect als je je imperfectie heden toont", en liefde spreek je maar vanuit 1 ding en dat is je hart.

Maar het mooiste is dat we allemaal lief,spontaan,eerlijk,betrouwbaar..etc etc zijn maar er wel 2,5 miljoen singles zijn en mekaar maar niet kunnen vinden en naar verwachting dit binnen een aantal jaar naar 3 miljoen gaat ( zie cijfers ), want laten we eerlijk zijn,we willen allemaal onze single bestaan waarborgen maar een beetje kijken en bekeken worden is de natuurlijke drang van de mens en maken daarom wel een leuk profieltje aan!! En laten we het maar niet over de fakers hebben want die spoken schuilen op elke site en maken veel kapot, net zoals de uitbuiters

Ooit was ik gaan stappen met een vriend en gingen we naar een leuke tent, enige tijd later kwamen daar 8 dames binnen en die gingen aan een tafel zitten en ik heb ze een uur lang geanalyseerd. Daar kwam ik tot de conclusie dat ze geen woord met elkaar gewisseld hebben als alleen..wat wil je drinken?, dit kwam omdat ze allemaal met die duimen op die I-phone zaten en toen dacht ik...de wereld is veranderd. Het moraal van dit verhaal is,op dat moment de liefde van je leven 2 meter bij je vandaan kan staan maar je elkaar niet vind omdat zij een bericht binnen krijgt van een illusie en hij nog even snel op Tinder kijkt?????

Misschien ben ik ouderwets maar ik kom tot de conclusie dat het totaal niet werkt en dan hoef je alleen maar naar de cijfers te kijken.Er wordt door bepaalde mensen heel veel geld verdient en de markt volledig verzadigd is!!

Ik ben verbaasd over het feit dat heel veel mensen het eigenlijk niets vinden, ik bedoel lees de reviews maar, alleen we allemaal het maar blijven proberen. Ik denk zelf dat deze markt binnen 5 jaar ontploft.

Ik mis hart bij de site's, je mag zeker voorkeuren hebben maar ik denk dat er te veel eisen zijn. Lees eens de volgende twee wensen. De eerste is: “Ik wil een fijne relatie waar ik me goed bij voel.” De tweede is: “Ik wil een relatie met een vrouw tussen de 31 en 32 jaar, met donkerrood haar. Ze moet Balinees kunnen koken, net zoals ik houden van langlaufen, goed kunnen scrabbelen, maximaal 74 kilo wegen, werken in de kraamzorg en wonen in Zuid—Limburg.” Wie denk je dat eerder vindt wat hij zoekt?

Ik ga voor wens 1 alleen die vind je niet door tegen een scherm te praten, ik hoop dat we gewoon weer ouderwets gaan daten want dat werkt naar mijn mening toch het beste

Groeten Remco

Sterke punten:
Niets

Zwakke punten:
Alles

Remco beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Ok

7

Review:
5 jaar geleden stond ik op Relatieplanet... Ik voel me verplicht om een reactie hier achter te laten, omdat ik nl. geweldig succes had: Bij de tweede date op deze site heb ik mijn huidige vriendin leren kennen. We hebben nu een kind van 4 jaar.
Zowel mijn vriendin als ik stonden erg serieus in onze zoektocht, en dat maakt heel veel uit. Ik kan me herinneren dat ik ontzettend veel onserieuze vrouwen tegenkwam, en vaak werd afgewezen. Door mijn zoekacties te verscherpen, dus door zélf veeleisend te gaan wezen kwam ik bij vrouwen terecht die er net zo in stonden als ikzelf: En zo zie je: Soort zoekt soort, je bent echt niet alleen en op ieder potje pas echt een deksel. Je moet er alleen wel wat tijd in willen steken en realistisch zijn: Ga af op uiterlijkheden in de zin van: Die persoon lijkt me een leuk persoon, ipv ik zoek een lekker ding... Het is echt waar, ik heb er een dochter aan overgehouden en woon nu samen met mijn vriendin. Mijn hele leven is compleet veranderd sinds 5 jaar.

Sterke punten:
Goede overzichtelijke site.

Zwakke punten:
Die zijn er niet als je dat niet wilt.

Peter beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - De vrouwen van RP zijn een stelletjes amateurs.

4

Review:

Je stuurt een mailtje krijgt soms wel een bericht met' wat doe je allemaal' tot daten komt het ook niet hele dag gesmoes. En als je een mailtje terug stuurt krijgt je nooit wat terug. Vaak zijn het gescheiden vrouwen of vrouwen met een narcistische stoornis of vrouwen met schulden.

Die vrouwen die op RP staan zijn allemaal arrogant en denken dat ze heel wat zijn. En zie ook vaak dat de Nederlandse vrouwen materialistische zijn ingesteld. Vaak zijn het vrouwen die bedelen om geld en willen alleen maar uit om van jou te kunnen profiteren. En vaak draait om geld dan geven ze hun pin automaat aan jou. Er is geen goed mens meer te vinden. Ik ben al meer dan 10 jaar bezig geweest in Nederland om een goeie Nederlandse dame te vinden. Het is alleen maar daten geweest en dat het geld altijd uit mijn zak moet komen en ik heb nooit betaald voor daten. Zij betaald voor haar eigen shit en ik voor mijn eisen drank en ontbijt. Hebt in totaal 2 x keren maar een date gehad. Ze willen vaak dat ik voor hen moest dokken. En als je zegt nee betaald voor je zelf hebben ze direct een afkeer op je. Maar dit was alleen maar een test om een er achter te komen. Want in het echte leven als je iemand zoekt is het ook zo.

Wanneer het tot samen wonen komt en trouwen.
De Nederlandse meiden willen geen bord afwassen of wc schoonmaken, badkamer en nee ze willen alleen maar uitgaan en dat jij moet betalen voor hun shit! Internet daten of relaties site zijn meer voor hopeloze mensen vrouwen die direct met een andere naar bed willen en vaak een trio met een ander man willen, vooral onder blanke mannen of zwarte mannen.

Vaak hebben ze moeite met mijn etnische afkomst. Integendeel zoekt ik geen sex of 1 night stand en ik zoekt iemand voor een leven. Maar zie dat vele Nederlandse dames daar echt mee moeite mee hebben. En die dames die ik moet zoeken zijn dames die nog moeten geboren worden. Internet daten is allemaal alleen een test geweest. Ik zie geen toekomst met een Nederlandse vrouw en wil het ook niet gooien als een slijk hun lichaam aan andere mannen. Ze kunnen liegen en bedriegen en de boel bedonderen.

Je kan het beste een vrouw vinden in Duitsland, Rusland, Zweden 99.9% procent van de relaties en huwelijken in Nederland bestaat uit geld en schulden.

Ik zie geen toekomst met een Nederlandse vrouw en wil het ook niet. Internet daten was denkt ik zo makkelijk terwijl het allemaal een test was.

Ik ben via familie gekoppeld aan gelovige moslim dame waar het mee klikt. Zelf ben ik ook het zelfde.

Sterke punten:
neppe profielen met neppe foto's! Veel arrogante dames daar te vinden.

Zwakke punten:
heel veel fakers en vrouwen die zijn gescheiden en veel schulden hebben opgebouwd.

mohabout beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - achterhaald door Tinder

8

Review:
Na een poos weggeweest nam ik eens een kijkje bij relatieplanet (RP). Tot mijn verrassing kreeg ik een 3 daagse 'full-membership' cadeau, hetgeen overigens ruim voldoende bleek te zijn om kennis te nemen van de vrouwelijke members.

Het aantal leden is namelijk sterk achteruit gegaan. In een radius van 50km rond Utrecht zijn er tussen 36 en 43 jaar ongeveer 130 profielen. Hiervan zijn er slechts 19 die net als ik een WO diploma hebben. Uit eerder onderzoek blijkt slechts 40% een betaald lidmaatschap te hebben. Tel maar uit. Kwantitatief gezien stelt de site dus weinig meer voor. Het enorme aantal inschrijvingen dat de redactie presenteert op de homepage ontstaat door creatief boekhouden en staat in geen enkele verhouding met het aantal actieve leden dat zich nu op de site bevindt. In die zin is er sprake van bedrog.

De kwaliteit van de profielen is niet te best. Ik zag nauwelijks profielen die met enige originaliteit waren geschreven. Dit maakt het lastig om een origineel bericht te sturen, omdat er weinig (origineels) is om op aan te haken. Men heeft het vooral over het maken van verre reizen (of de reeds gemaakte verre reizen), een wijntje drinken op het terras; men wil vermaakt worden door een man met humor. Ook veel vrouwen met wensenlijstjes. Wanneer je als man de profielen zo doorleest slaat de verveling en ook de irritatie snel toe. Zo schreef ik een vrouw met een behoorlijke wensenlijst dat ze nog even geduld moest hebben eer het weer 5 december was. Ik weet het, het is kinderachtig en fout, maar dit is wat men los maakt bij mij. Ik heb ook wel een aardig berichtje gestuurd, welke wel door de vrouw gelezen was maar waarop geen enkele reactie volgde, dus ook geen standaard afwijzing. Overbodig om te zeggen dat er (behoudens degene die ik een plagerig berichtje stuurde met betrekking tot hun suffe profiel) geen profielbezoekers waren en ook geen berichten. Op ematching kreeg ik wel reacties.

Ik swipe dus vrolijk verder op de gratis app Tinder. Het aantal leuke vrouwen op Tinder is vele malen groter dan op RP. Ik krijg daar ook meer aandacht dan op de betaalde site RP.
RP biedt dus geen enkele meerwaarde boven de graties app Tinder

Sterke punten:
een 3-daags gratis full membership is ruim voldoende om het zeer beperkte aanbod te oordelen

Als je even niets te doen hebt kan het heel amusant zijn om de schrijfsters van die arrogante profielteksten te plagen met je ongezouten mening

Zwakke punten:
zowel kwantitatief als kwalitatief volledig achterhaal door Tinder

mmmm beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - fake

7

Review:
De site zelf is wel fijn, je kan goed zoeken op personen. Maar ontmoet je een leuke meid dan zal dit vaak gewoon een medewerker zijn.
Ik kreeg namelijk 3 dagen een proefaccount. De laatste dag heb ik iemand gesproken, die bijna nooit reageerde maar toch wel interesse had.
Ik had gezegd wil je vaker kletsen zoek me maar op op facebook. De gegevens die ik gaf konden niet missen.
De volgende dag krijg je een bericht. Blabla en IK HEB JE EEN VRIENDSCHAPS verzoek gestuurd. echt niet dus.
En als ik nu een echt bericht wil sturen, zal ik toch eerst lid moeten worden.
Dit doen ze dus erg slim, maar het is daadwerkelijk te zielig voor woorden.

NOOIT EEN ACCOUNT NEMEN DUS!

Sterke punten:
overzichtelijk

Zwakke punten:
oplichterij

mart beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over RelatiePlanet

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou RelatiePlanet aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou RelatiePlanet aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek RelatiePlanet


Home » Algemene Datingsites » RelatiePlanet