Reviews van deze auteur

tinder en andere apps allemaal hetzelfde

Review over Tinder

altijd komt de teller niet verder dan 3+

en steeds weer dezelfde koppen opnieuw en opnieuw alsof tinder je alleen steeds aan die personen maar laat zien in het spel.

heb ook wel eens met nepaccounts getest , ook dan kwam er alleen maar 3+ te staan en verder kwam het niet.

ga voor de grap ook maar eens op meetme (chat/dating app) elke reactie die je krijgt van een vrouw , zonder dat jij als eerst wat hebt gestuurd is steeds hetzelfde hi! add me on snapchat my name is ******. gewoon promoters van snapchat of webcam wijven die dan daar vieze videos gaan sturen of fakers die leden proberen te jatten van tinder en die naar hun net opgezette sexdate website willen lokken.

alle apps zijn hetzelfde, zodra een meid als eerste reageer ;

1 fotoloos
2. oplichter
3 autobot

review over gratis account

Review over Tinder

getest met mooiboy fake accounts. conclusie als jongen wie dan ook kom je niet verder dan likes +3 terwijl meiden met een gratis account allemaal +99 likes kunnen krijgen.

vorm van discriminatie door tinder met het doel mannen betaald lid te laten worden, doordat ze hierdoor ongemerkt weinig matches krijgen.

bovendien zie je op de mooiboy type sixpack alleen maar lelijke en minder dan gemiddeld er vaak hun like geven. en zelfs na deze allemaal aangeklikt te hebben, blijven ze passief en mag jij het gesprek beginnen. dit moet vaak ook natuurlijk nog eens met een speciale openingszin. wat zijn al deze meisjes toch vol van hun zelf, want zelf liken ze nooit op jongens die lelijker zijn dan hunzelf, maar ze willen wel een vriend 10 x knapper dan hunzelf.

je krijgt alleen iets meer matches als je gold member bent. maar dit zullen er niet veel zijn. zeker niet als je zoals ik erg kieskeurig bent en alleen de knappe meiden liked. want zelfs bij de mooiboy/sixpack type liken meest alleen bosnimfen en gnomen. je begint je sterk af te vragen of de mooie meisjes wel echte profielen zijn of wel actief zijn. als zelf de mooiboy deze knappe vrouwen niet bij likes krijgt , begin je hieraan nog meer te twijfelen.

hoe dan ook probeer maar eens en jullie zullen zien met welke foto , naam of ietsanders je ook een mannelijk profiel aanmaakt op tinder (gratis account) je likes blijven steken op +3. tenzij je er heel goed uitziet en heel erg snel het spel speelt als er plus 3 staat. dan krijg je soms nog een paar likes. maar dan nog, wonen deze vaak ook nog vaak behoorlijk ver weg (25 of verder) en zijn de likes vaak maar gemiddeld of erg daaronder.

zonder reden wordt je account geblokkeerd

Review over Tinder

blijkbaar omdat je je accounts steeds een paar keer per dag opnieuw aanmaakt denken die hersenloze wezentjes die wij op aarde vrouwen noemen, dat je nep bent. ze gaan je dan rapporteren omdat ze je steeds weer in het fotospel voorbij zien komen. want ik werd zonder iemand te hebben beledigd of uitgescholden te hebben geblokkeerd. ook gebruikte ik mijn eigen foto die voldeed aan de eisen.

zij weten niet dat een man gebruik wordt door apps als tinder om geld uit je zakken te trekken met smerige ondoorzichtige trucjes zo op het eerste oog.

een man kan maar 3 likes . een vrouw wel 99. met welk account je er ook opgaat als man (zelf getest ) staat er iedere keer alleen +3. verder komt de teller niet. ook niet bij de zogenaamde mooiboy account. als je net lid bent heb je een korte boost , je foto staat dan bij iedere meid even bovenaan. niet dat dit heel veel verschil uitmaakt want naar dat er +3 staat stopt de teller automatisch . soms als je snel ze alle drie aanklikt of wegklik- krijg je soms nog er 1 of 2 likes. dit omdat je dan nog in de korte boos fase zit van je net aangemaakte tinder account.

de reacties met 5 sterren (kijk maar op google) zijn dan ook vaak van dikke varkens van vrouwen die hun slanke mannetje hebben gevonden. het vrouwtje heeft immers niks te klagen over aandacht en geniet van veel meer voordelen dan de man. de man wordt gewoon gediscrimineerd met maar 3 likes aan max.

Sterke punten
helemaal niets.

Zwakke punten
tinder discrimineerd mannen ze kunnen maar 3 likes dan moeten ze dat spel spelen . daarom krijgen alle mannen zeer weinig likes. van die 3 moet je dan net geluk hebben dat er een knappe meiden tussen zit.

nepprofiel mooiboy test op 3 apps resultaten.

Review over Tinder

ik heb laatst met een nepprofiel van een mooiboy met sixpack getest op jaumo, lovoo en meetme.

resultaten op lovoo geen enkel like in een dag.

op jaumo alleen iets meer dan mijn eigen foto maar dan alleen van lelijke dames.

en op meetme van de 50 verstuurde reacties 4 antwoorden terug.

Zwakke punten
op alle aps hebben mannen beperktere functies dan mannen zoals op tinder. dat vrouwen o.a 99 likes kunnen krijgen en mannen maar 3 voor ze het spel moeten spelen.
mannen belanden heel snel weer onderaan het kaartenspel waardoor je zeer zelden een like nog krijgt.
de likes die je vaak krijgt zijn gemiddeld en minder en komen uit heel NL. ook kloppen de gegeven afstanden vaak niet die de apps vermelden (zijn in werkelijkheid veel verder dan dat er staan.

nu test ik dit nog op tinder en ik weet bijna zeker dat ook hier de resultaten hetzelfde zullen zijn.

tinder is corrupte shit voor mannen.

Review over Tinder

nu opeens krijg ik nooit meer en like ook niet als ik mijn profiel er weer een paar keer opnieuw aangemaakt heb zelfs na een week niets 0,0.

ze weten gewoon dat er bij mannen geld te halen is omdat die opgelicht worden doordat ze beperktere functies hebben dan vrouwen. zo kunnen alle mannen maar steeds 3+ likes krijgen en vrouwen wel 99. vrouwen zijn hier en op andere sites en aps daarom zeer selectief, de meeste zijn ook nog eens aangemaakt promoot accounts, zoals op lexa. en het stikt op deze app ook waarschijnlijk van leden die allang hun account niet meer gebruiken. ook zie ik verrekte vaak dezelfde leden op alle andere aps die ik jaren geleden ook al zag.

tinder en badoo vergelijking en andere sites review

Review over Tinder

ben een tijdje op badoo even ter afwisseling van tinder . tinder geeft tegenwoordig bij aanmelding op mobiele app steeds ooeps foutje er is iets misgegaan. ik heb het idee dat ik gewoon ben geblokkeerd niet als vele anderen. deze foutmelding zie je veel staan op de reviews van tinder op de mobiele app. in tegenstelling tot tinder kun je bij badoo wel je land en woonplaats gratis wijzigen , niet dat dat nut heeft blijkt nu wel. klik in lille (frankrijk) alle superleden aan, en niemand kijkt op je profiel en niemand liked terug ondanks dat ze dus kunnen zien wie heeft geliked.

en als er wel meteen eens terug geliked wordt is het een scammers die een mobiele nummer doorgeeft.

ik heb het idee dat er op deze apps en websites gewoon 80% nepaccounts opstaan. iedereen is zogenaamd ook heel populair en kun je geen bericht sturen. tenzij je superkrachten hebt jaja.

badoo en tinder hetzelfde systeem

Review over Tinder

ook op badoo heb je dit zelfde trucje . als je net nieuw bent heb je in een dag 2 a 3 likes daarna weken niets meer.

je bent nieuw dan sta je even bovenaan in het fotospel maar als snel zakt je profiel mijlen ver weer weg.

mgtow volgens mij luister je alleen naar jezelf en niet naar anderen.

Review over Tinder

eerder heb ik je al verteld dat:

mannen per keer maar 3 likes kunnen ontvangen en vrouwen 99 likes per keer.

de afstand balk staat er alleen voor de vorm je kan hem op 10 km zetten maar je zult nog steeds likes krijgen van veel verder weg.

als je net nieuw lid bent heb je een korte boost 30 min. zeker na 48 uur is je profiel weer zover in het fotospel gezakt dat je als mannen weken geen likes meer krijgt.

abbo heeft geen nut want dan krijgt je immers maar een boost per maand.

en als laatste vrouwen zijn zeer en zeer kieskeurig . zelfs mooiboys krijgen door deze tinder trucjes ook heel weinig likes.

zembla over tinder

Review over Tinder

ik irriteer me meteen al dood aan de eerste 3 min. omdat een meisje de hoofdrol heeft in deze documentiare

roep ja heb een match en hij zegt meteen wat en ze laat even vluchtig met haar scroller zien hoeveel matches er staan.

voor vrouwen is tinder puur spel , ze willen gewoon kijken of ze nog goed in de markt liggen. en ze geilen op de aandacht . vandaar dat elke vrouw ook standaard aan haar profiel haar instagram prijs geeft (zo lijkt ze heel populair met al die nep vrienden).

niet dat tinder mij iets boeit 1 op de 30 is knap. de rest is pure avarage of eronder, alleen ze denken dat ze allemaal knap zijn omdat ze veel aandacht krijgen. dit alleen maar omdat jongens niet kieskeurig kunnen zijn en dus veel naar rechts swipen (bijna alles)

weer error

Review over Tinder

kan weer niet inloggen kutapp. altijd foutmeldingen.

uit op je geld

Review over Tinder

zodra je net een account namelijk hebt op tinder heeft je foto voorrang op anderen. veel vrouwen krijgen jou foto dan als eerste te zien en binnen een uur of 2 heb je dan al snel de max 3 likes . vaak zijn het geen knappe vrouwen natuurlijk want die hebben keuze zat.

je hebt dus dan de keus als man op op tinder te blijven dan zul je bijna nooit meer likes krijgen want je boost is dan weg en je foto zal nog maar zelden gezien worden in het fotospel. er rest je niets anders dan weer je account te verwijderen en weer opnieuw aan te maken ( weer een boost voor 30 min) en weer snel heb je likes, gratis en voor niets).

uiteindelijk hebben datingsites vaak 0,0 resultaat misschien komt er eens een date , zeker als je niet zo kieskeurig bent als ik. maar voor wie voor de knappe vrouw gaat komt bedrogen uit. uiteindelijk zijn alle datings sites en aps uit op je geld. met hun zogenaamde tips en tricks om meer matches te krijgen maken ze je alleen maar lekker. feit is je hebt alleen maar als je nieuw lid bent 30 min boost, daarna en zeker na 2 dagen op tinder krijg je bijna geen enkele like meer.

ik verwijder mijn profiel een aantal keer per dag om eindelijk eens die leuke match te krijgen, maar met 0,0 resultaat. omdat die wijven zo asociaal en achterbaks zijn dat ze express gaan swipen omdat ze je al meerdere keren in het spel hebben gezien.

kortom voor vrouwen this is the place in heaven. super veel likes zelfs de average girls en eronder. maar als man moet je het doen met de midlife wijven met kort praktisch sprieterig haar. of de single mama’s.

Sterke punten
geen

kanker app

Review over Tinder

kk app iedere keer die kut fout meldingen en crashende shitzooi. en spammers en fakers!

veel scammers die om geld vragen.

Review over Tinder

alle knappen zijn nep en die lelijkerds echt. en als je in het echt de mazzel hebt dat je een mooie vrouw hebt komen haar baby gevoelens om de hoek kijken. dan is het over met de liefde en seks dan komt het kind op 1. en iedere man gaat voor de bijl iedere man trapt erin. dat kale mormel dat op een allion lijkt mag dan zelf tussen je meisje in slapen als het niet kan slapen. en dat is op die leeftijd vaker dan je lief is.

meiden zijn echt associaal

Review over Tinder

heb je eindelijk een leuke match, moet jij uiteraard als man weer het gesprek beginnen! dan krijg je natuurlijk alleen van die shit antwoorden terug als haha, nee, ja , oke. nooit eens een vraag van je match terug nooit! en als je zelf een persoonlijke vraag stelt ben je je match meteen kwijt.

waar op aarde hebben ze vrouwen ooit hersens gegeven met een sociaal stukje erin? vergeten blijkbaar.

Sterke punten
geen altijd maar weer moet jij als man beginnen met chatten en krijg je antwoorden terug waar je niks voor koopt en nooit eens een persoonlijke vraag terug.

Zwakke punten
alle vrouwen op alle apps en datingsites

koop nooit tinder gold

Review over Tinder

als je namelijk net lid bent van tinder sta je 30 min lang bovenaan in de zoekresultaten . dit kun je ook kopen maar zal je niet veel extra matches opleveren want als je tinder plus neemt krijg je maar 1 keer een boost per maand. dus ook al kun je onbeperkt likes ontvangen je krijgt ze niet omdat je profiel foto zeer zelden nog in het fotospel voorkomt. dit is ook duidelijk te zien wanneer je 2 dagen op tinder zit ; 1dag 3 likes 2e dag 3 likes daarna 3 week niets meer of soms nog 1 like. gelukkig nooit betaald voor tinder .

je kunt het vaak al zien als je je profiel verwijdert en weer aanmaakt vooral in de avond heb je binnen 1 uur vaak al 3 likes. en dan stopt het . omdat je zeer waarschijnlijk maar maximaal 3 kan ontvangen per dag. 30 minuten sta je even op nummer 1 in jou regio en dan niet meer. je krijgt daarna nog maar zeer zelden likes.

Sterke punten
smooth opgezet.

slechte app

Review over Tinder

het enige wat je kan doen is steeds na 2 dagen of 1 dag je profiel verwijderen dan krijg je weer likes. maar nooit meer als 3 op 1 dag. vaak zie je dat apps en datingsites negatieve beoordelingen krijgen, behalve van vrouwen. omdat vrouwen lui achterover op hun stoel kunnen afwachten tot een man begint te chatten. ze leven nog steeds in een oude doos uit het jaar 1800, hun gedrag zal nooit veranderen maar hun uiterlijk wel. nu snap ik waarom men zegt vrouwen komen van venus mannen van mars. omdat venus verder weg ligt (vrouwen zijn afstandelijker naar mannen).

als je ooit al eens een wel leuk meisje hebt als match moet jij altijd maar weer eens een geniale openingszin beginnen. en daarna weer en weer. en als je wat humor inbrengt is het antwoord haha, iets waar je totaal weer niks mee kunt in het vervolg van het gesprek. deze wezentjes die wij hier op aarde vrouwen noemen mogen van mij allemaal wel weer terug naar venus. ze zijn allemaal zo vol van zichzelf en vinden zich zo heet daarom leven ze op de warmste planeet

Sterke punten
de matches zijn vaak wel echt, maar ook totaal niet moeders mooisten.

Zwakke punten
de onzichtbare muur van tinder. het lijkt clean, maar gebruiken allemaal doortrapte trucjes zodat je na 2 dagen totaal geen likes meer krijg en ook maar 3 likes op 1 dag kan ontvangen.

oplichters badoo moderators maken nepaccounts aan

Review over Badoo

badoo zijn fucking oplichters ze maken neppe acounts aan van mooie meisjes die op iedere jongen het hartje aanklikken en dan sturen ze ga naar dateplantet mijn naam is dit en dat. ze zijn uit op je geld alles draait om het kopen van credits . elke dag wordt ik lastig gevallen met een fake match

Sterke punten
geen

Zwakke punten
niet lid worden

fraude ze schrijven geld af terwijl je geen lid meer bent

Review over Lexa

ben een paar dagen betaald lid geweest , daarna meteen account verwijderd want ze gebruiken promoot profielen op je betaald lid te maken. eerst voegt iemand je bij favorieten toe en dan dag later is het verwijderd lid. etc. dus wilde mijn geld niet weggooien aan een site die ik totaal niet vertrouw en die op google zag ik zeer slecht bekend staat. en nu weet ik waarom!

ze blijven flinke bedragen maandelijks automatisch afschrijven. heeft iemand hetzelfde probleem reageer dan even.

Zwakke punten
fraudeurs /oplichters

lexa maakt fake accounts aan om je betaald lid te maken!

Review over Lexa

lexa huurt mensen in om je betaald lid te maken als man dan.

ik had eerst iemand (leuk) meisje uit mijn stad die mij als favoriet had toegevoegd, vondt dit al erg verdacht aangezien het een nieuw lid was, en vrouwen sowieso nooit je als favoriet toevoegen of bericht of wink sturen . en nadat ik haar had gemeld op lexa, kreeg ik als antwoord van hun dat ze niks hadden kunnen vinden, maar was zij ineens geen lid meer van de site . fucking oplichters, maar ik was toch geen betaald lid geworden want vondt het al verdacht!

Sterke punten
niks proberen je te foppen, zogenaamd elke dag komen er mooie nieuwe mensjes bij, die een dag later weer weg zijn!

ze sturen ze gauw eve bericht , wink of maken je favoriet en hun taak zit erop, volgende!;)

Zwakke punten
meer dan de helft is fake! ze proberen je betaald lid te maken!

trap er niet in als een mooie vrouw je als favo heeft toegevoegd , zeker niet als deze net nieuw is op de site.

als je geen betaald lid bent zoals ik raad ik jullie aan om het profiel meteen te melden en zeker 1 week te wachten zodat je zeker weet dat het lid wel echt is.

ik zeg altijd maar zo het enige lid dat echt is zit tussen je benen.

klote site vol met zeer kieskeurige meiden

Review over Paiq

ook al is het niet al te duur, geldverspilling. net zoals op alle datingsites keuren bijna iedereen je foto reactie af.

tevens speeddate kan zeer zelden worden gevonden.

er staan zeer veel niet knappe meiden op, dus matches heb je ook niks aan.

profiel bezoekkers en berichten zijn fake als je gratis lid bent

Review over Lexa

Ik weet van andere site's dat vrouwen bijna 0% aandacht geven doormiddel van je profiel te bezoeken of je een bericht te sturen. op relatieplanet heb je in de eerste dagen een klein aantal bezoekers daarna blijft het bij een enkele in de maand of helemaal geen, zeker wanneer je gratis lid bent en zelf afwacht op berichten.

bij lexa als je gratis lid bent had ik in 1 week 100 profiel bezoekers en allemaal winks en berichten. dan wordt je betaald lid en de helft is weg en de andere helft is van fotoloze members die je probeerden betaald lid te maken.

ze gebruiken zeer waarschijnlijk hetzelfde concept als bij badoo, daar als je meteen lid bent geworden heeft zogenaamd die en die je bezocht en dan kijk je op haar profiel en staat er laatst online meer dan een week geleden xd zo fake!

Sterke punten
niks

begin hier geen account 1 op de 100 reageert terug

Review over Badoo

ik zie er best goed uit , maar net zoals op andere sites zoals lexa heb ik het idee dat er heel veel fake accounts opzitten . wat je ook stuurt geen enkel meisje heeft het respect om terug te reageren.

ze kijken even op je profiel en klaar 1/100 reageert.

dit was de laatste keer dat ik ooit op een soort van datingsite ben, ik ben er echt klaar mee om door vrouwen als een stuk vuil behandelt te worden. dan liever mijn hele leven vrijgezel .
je hebt ook niks aan hartjes klikken want geen vrouw is betaald lid en zien geen profielbezoekers en likes. en als ze het zagen negeren ze lekker 90% van de likes en 10% is voor hun knap genoeg om überhaupt mee te chatten.

Sterke punten
helemaal niks

Zwakke punten
alle meiden die op lexa zitten respectloos en acociaal zijn ze.

ze laten nep leden toe!

Review over Lexa

bij lexa staat dat het allemaal controleerde accounts zijn, trap daar niet in jongens! ik heb zelf net een fake account aangemaakt met gejatte foto van google om dit even te testen en hij is gewoon goedgekeurd!. lexa zijn pure oplichter ze liegen gewoon met wij laten alleen gecontroleerde profielen toe , niet dus!!!

als je gratis lid bent worden er ook flirts gestuurd en berichten en als je dan ineens betaald lid bent zijn ze deels weg en de andere helft heeft geen eens foto erop staan! begin hier geen betaald lidmaatschap serieus !!!

bovendien zijn alle vrouwen super arrogant , en respectloos!

toen ik gratis lid was had een meisje mij een flirt gestuurd en berichten toen was ik betaald lid daardoor geworden zegt ik je bent mooi zegt ze veel succes bij het vinden van een leuk meisje. als je het mij vraagt krijgen deze nepaccount makers ervoor betaald om jou betaald lid te maken en je daarna keihard af te stoten! je kan als je gratis lid bent wel 100000 knipoogjes sturen maar niemand stuurt er één terug je kan 100000 berichten sturen maar geen meid reageert ook al is het bericht nog zo speciaal. ze hebben het gelezen en verder respectloos die wijven geen enkele reactie!


bij de site twoo kon je zelf teminste nog accounts checken door foto op te slaan en dan bij google te uploaden hier niet!

als niemand van de 60 personen reageert net als op twoo zitten er veel fake leden tussen.

bij twoo heb ik met een keer 13 mensen gechat, ook allemaal negeren en bericht alleen lezen, ik scheld ze daarna uit en dan komt de aap uit de mouw! webcamlink en andere betaallinks sturen ze dan en beginnen rare berichten te sturen van eey chat etc, terwijl ik begon met eey lelijkerd haha.

en heel veel begonnen engels te lullen die gewoon in nl als woonplaats hadden!

kortom op lexa is hetzelfde concept geloof mij! ik had ze alle 13 ook gecheckt via google 1 was maar echt .

Sterke punten
niks leuk bedacht maar allemaal respectloze fake meiden die je lid proberen te maken.

Zwakke punten
alles! net als de site twoo zit dit vol met fakers!

oplichting

Review over Badoo

fucking oplichting schrijven zomaar automatisch weer 10 euro af van credits terwijl ik zelf nooit automatisch aanvullen heb aangeklikt, dit hebben deze naaiers automatisch al expres aanstaan als je lid wordt van badoo!

Sterke punten
geen

Zwakke punten
alles

100% oplichting

Review over Pepper

geen reacties terug zoals op alle websites van dating omdat steeds meer sites worden overgenomen door oplichters zoals superdudes dat eerst een normale chatprofiel site was een aantal jaar geleden. en zo gaan er nu steeds meer worden.


en de waslijst aan eisen die een man moet hebben is hoger dan de was met wasgoed die ik in mijn tuin heb hangen.

en zelf omschrijven bijna alle vrouwen zich heel arrogant als lief, spontaan, leuk etc.

een relatie krijgen op een dating site is alleen voor senioren weggelegd .

Sterke punten
geen

Zwakke punten
alles

super arrogante wijven op alle datingsites

Review over Lexa

een keer toen ik een meisje een berichtje stuurde zei ze ja we kunnen wel een keer wat leuker gaan doen je woont dicht in de buurt terwijl ik dat niet was minstens 60 km. en toen ik zei wat zij wilde gaan doen zag ze er van af omdat ik geen initiatief nam hahahaha (ook nog een middelmatige dame) kun je nagaan als je een date wilt met een blonde stoot;)

Sterke punten
niks

Zwakke punten
betalen, betalen plus account, dubbelaccount super account etc;) geldklopperij gewoon

100% oplichting

Review over LoveChatten

lul niet mark. hier zit geen enkele vrouw op die echt is. met hun automatische berichten als je naar een meisje alleen heey stuurt. na 2 berichten moet je credits kopen haha meteen na 3 min na aanmelding verwijdert!

Sterke punten
geen

Zwakke punten
oplichting

kk site vol met nep vrouwen! standaard berichten

Review over E-chat

oplichting auto-berichten gejatte foto's van internet . na 2 berichten moet je credits kopen hahahaha meteen mijn profiel verwijdert na 5 min hebben rondgekekeken

Sterke punten
geen

Zwakke punten
alles

lexa is fucking irritant en corrupt

Review over Lexa

echt gebruik dit woord niet vaak maar wat is lexa kk irritant als je lid bent werkelijk elke dag eens kutmailtje van hun in je postvak met val nog meer op! of wordt nu betaald member etc fucking i.r.ritant! ik heb mij meteen uitgescheven

en ze zijn ook corrupt gvd zogenaamd vet veel bezoekers op je accounts als je een paar dagen niet hebt ingelogt en als je dan betaald lid bent zijn die genen die berichtjes hebben gestuurd ineens verwijdert lid ye right!

EN OP DIE FUCKING RADIO BEWEREN DAT HUN SITE DE BESTE DATING SITE IS !

zoosk zit vol met fakemeisjes

Review over Zoosk

ik was lid van zoosk geworden via facebook en meteen zag ik al een meisje die ik op twoo ook had gezien en waarvan ik weet dat ze nep is.

omdat je simpel doormiddel van url kopiëren en plakken bij google kunt zien of iemand fake is.

wat verdacht is is dat je dagmatch die zoosk aanbied steeds hele mooie meisjes zijn met grote borsten etc en dat vertrouw ik dus al niet.

waarvan die ene wat ik net al zei sowieso al fake was omdat ik die eerder heb gecheckt op google.

alleen het probleem is op deze fotos zit een beveiliging waardoor je dus niet weet of ze echt zijn.

ik raad jullie aan geen betaald lid te worden !

Sterke punten
geen

Zwakke punten
gewoon weer zo'n corrupte datingsite

trap er niet in 90% van de meisjes zijn fake

Review over Xcontacten

facking fake klikte even op de link van deze site en kwam gelijk en oude bekende van ilovesexdating tegen babe_daphne .

deze site heeft ook nog eens precies dezelfde opmaak;)

ik doe al een tijdje onderzoek naar zulke corrupte site die fotos van vrouwen expres misbruiken om er lekker veel geld aan te verdienen

steek geen geld in dating sites in welke vorm dan ook!

Review over e-Matching

't lijkt altijd zo makkelijk he als je de reviews van vrouwen leest maar die hebben makkelijk lullen.

mannen moeten altijd de eerste stap zetten alleen mannen lopen een blauwtje op van een vrouw, kan dan lekker iemand afwijzen als ze het niks vindt.

en als vrouwen wel heel veel berichten sturen en je profiel bezoeken zijn ze fake . en ook hierin trappen alleen mannen .

lexa enzo foute sites met misleidende beloftes .
ze zijn op je geld uit.

en die zogenaamde datingsex sites die zijn allemaal zwaar corrupt;)

baddoo is corrupt

Review over Badoo

voor vrouwen is dit een unieke site om aandacht te krijgen van oversekste mannen van 40 plus ze rageren echt op elke jonge meid van 18 die er een beetje goed uitziet.

maar voor mannen is deze site waardeloos. deze site is bedoelt net als zoveel anderen om mannen eens weer een flink duur lidmaatschap aan te praten.

bvb:

elk nieuw lid : kun je geen contact mee opnemen zonder superlid
elke vrouw die al iets leuk heeft is zogenaamd enorm populair (superlid
ik heb ook nog best veel leden ontdekt die fake zijn.
en wat mij ook opvalt is dat meisjes die bij jou op ja bij willen ontmoeten hebben geklikt altijd zeer populair zijn en zeggen zelf niks . en als je zelf hoi zegt zeggen ze ook niks staat alleen zo dom ze heeft je bericht gelezen.

...overal moet grof geld aan verdient worden.

Review over Victoria Milan

niemand wordt lid hoor van zo'n site al denken jullie misschien van wel , vreemdgaan met een meisje of jongen uit je vriendenkring is toch veel goedkoper haha

fake!

Review over SexAdvertenties.com

alleen als je de homepage ziet 100% fake alles;) met ik ben een lekkere milf die op jonge kerels valt hahaahahahaha zo lullen vrouwen nooit

dat vrouwen arrogant zijn staat vast maar dit is wel té overdreven uitgevoerd xd

zonde van je tijd dit

Review over Paiq

bovendien liegen vrouwen vaker dan mannen ze zeggen altijd: ik vindt innerlijk belangrijker dan uiterlijk maar vrouwen zijn kieskeuriger dan mannen weet ik 100% zeker.

zonde van je tijd als je niet weet met ie je chat

Review over Paiq

ik wordt sowieso niet lid domme site je lult miss 4 dagen met een meisje dan zie je haar fotos en vindt jij of zij of allebei elkaar spuuglelijk.

positieve reviews van vrouwen hier zijn corrupt net als de site

Review over Xcontacten

de vrouwen die hier een positieve review plaatsen zijn van deze site en dus ook corrupt.

en mannen denken te vaak met hun gevalletje

fake site vol met corrupte vrouwlijke moderators

Review over Sexdate-Discreet

mannen trap er niet in het valt mij op dat juist meestal alleen de vrouwen bij dit soort sites erg positief schrijven, en weet je waarom omdat ik denk dat zij het zijn waardoor je benieuwd raakt naar de site en ook lid wordt . zij krijgen daarvoor betaald om jou om te lullen.


bij dit soort sites blijf je praten tegen zo'n meisjes wat betaald krijgt van de moderator , ze zijn allemaal zowat bloedmooi en hun email adres geven ze nooit! wat raar is zou je denken wat elk berichtje terug kost hun oook credits


alle sites waarbij het om seks gaat en waar je 10 mailtjes per dag krijgt en je heel vaak dezelfde mooie dames op je profiel als bezoeker krijgt zijn corrupt!

leden zijn niet actief op pepper!

Review over Pepper

begin er niet aan jongens je weet niet eens of de vrouwen op pepper wel actief zijn want dat staat nergens .

volgens mij is deze site hardstikke dood

zuurverdiende AOW onder je kont weggesnoept

Review over OuderenSexclub

en dan wordt op een goede dag je zuurverdiende AOW onder je kont weggesnoept door deze ouwesnoeperts, die in deze corrupte site geloofden;)

lexa is corrupt

Review over Lexa

lexa is de meest onbetrouwbare site van Nederland. als gratis lid kun je niet zien wie je profiel bezoekt, je berichten lezen en zien wie je een wink heeft gestuurd.


't is corrupt!

je bent bijvoorbeeld 3 maanden niet online geweest op de sites en in één keer heb je 200 bezoekers 10 winks en 6 berichten

xd

Review over TienerSexdating

natuurlijk zijn dit soort sites hartstikke fake en alleen maar bedoelt om het mannelijk geslacht een poot uit te draaien (geld dus).

mooie tiener meisjes kunnen zat gewone jongens krijgen die gaan echt niet op zo'n site hun lichaam verkopen gratis!


en het is ook geen toeval dat zulk soort sites alleen maar zogenaamd knappe meisjes als leden hebben puur fraude.

reacties:

Review: Pas eens een nieuwe mogelijkheid toe!!

moeten jullie vrouwen maar niet zo kieskeurig zijn! als man moet je iedere keer je profiel weer opnieuw aanmaken anders krijg je als man na een dag geen enkele like meer

Review: Instagram

dat soort meiden die hun insta op tinder zetten, willen gewoon populair lijken met veel zogenaamde vrienden, die complimentjes geven, alles voor de ego-boost

Review: tinder en andere apps allemaal hetzelfde

ik zie zelf nog dezelfde likes als 2 jaar geleden, alsof tinder je expres alleen aan dat gedeelte laat zien waarop je kruisje hebt geklikt. en bewijst ook wel hoe kieskeurig meiden zijn dat ze er 2 jaar of langer opstaan.

Review: Het is mogelijk

als middelbare man misschien maar niet als een jong groen blaadtje

Review: Het is mogelijk

en de meeste mannen die al een aantal dates hebben gehad zijn totaal niet kieskeurig. zijn heel trost als je een foto van hun gremlin laten zien

Review: review over gratis account

't is niet zo bijzonder dat alle mannen bijna meteen reageren op hun match. aangezien je met een gratis account niet verder komt bijna dan +3 likes. als je ze heel vlug als er staat +3 het spel speelt ze wegklikt of aanklikt krijg je soms nog 1 a 2 likes . maar meestal moet je dan ver bovengemiddeld er goed uitzien heb ik wel gemerkt met dat aangemaakt mooiboy account. en dan nog dan die likes bijna allemaal van zeer middelmatige meiden. dan heb je dus nog geen enkele match of slechts 1 . als je gelukt hebt. heb meerdere keren dat nep profiel er weer opgezet en bijna nooit een knappe likes tussen. en als je na dag op op tinder er op blijft staan en je account er niet opnieuw opzet krijg je weken geen likes meer, dit heb ik ook al uitgeprobeerd.

Review: review over gratis account

als je dus je account er al een paar uur op hebt staan begint je profiel al heel snel te zakken in het fotospel. na 2 dagen kun je zeker wel je profiel verwijderen. want dan krijg je meestal weken geen enkele like meer.

Review: zonder reden wordt je account geblokkeerd

nou ik zei ook 3 likes per keer. je moet vaak weken wachten voor je weer wat likes hebt. misschien als je rond de 40 bent dat je er dan meer krijgt. juist die tiener meiden zijn erg kieskeurig . zelf die mooiboy type kreeg maar 5 op 1 dag.

Review: zonder reden wordt je account geblokkeerd

en jij mgtow hebt vast dan een betaald account dat je 10 matches hebt. want ik heb met meerdere profiel met gratis account getest en zelf de mooiboy kwam niet verder dan 5 matches op een hele dag. en ik ben ook een keer 3 week niet ingelogd geweest en toen 0 likes en toen ik mijn account weer er opnieuw op had gezet meteen stond er weer +3

Review: nepprofiel mooiboy test op 3 apps resultaten.

resultaten zijn teleurstellend eerste keer dat ik erop was 3 likes , 2 wel leuke meiden . maar daarna kreeg ik geen likes meer met dat account. nogmaals account aangemaakt en toen helemaal 0 likes.

dat denk ik niet hoor, sixpack vinden vrouwen juist mooi. ik denk dat die andere er gewoon met een bierbuik opstaan of te mager zijn zonder spieren.

Review: nepprofiel mooiboy test op 3 apps resultaten.

ik had toen maar 3 likes alles aangeklikt 1 ging meteen praten de andere 2 niet. het hangt ook erg af van wanneer je je profiel weer aanmaakt heb dit ook paar keer gedaan en dat de mooiboy zelfs 0 likes kreeg in een halve dag

Review: tinder is corrupte shit voor mannen.

ik word een beetje moe van jou mgtow . dit heeft niets te maken met mijn reactie. het gaat erom dat al deze apps o.a gebruik maken van promoot account, fake accounts , inactieve accounts en de functies van mannen beperkter maken dan die van vrouwen. vrouwen kunnen wel 99 likes krijgen op tinder en mannen maar +3. dan stop het, dan moet je dat spel gaan spelen. o.a lexa maakt gebruik van promoot accounts 100%. als je gratis lid bent knipoogjes, veel bezoekers etc . en als je betaald lid bent zijn die leuke meiden ineens verwijdert van de site. ook had ik een aantal keer mensen bij mijn favorieten staan die ik nooit had aangeklikt. en bij badoo kun je iedereen random aanklikken via hun profiel maar geen knappe meid van die tientallen die je profiel bezoeken. alleen die hele gemiddelden en lelijke meiden. en op tinder krijg je steeds weer de fotos te zien die je allang hebt geliked. en zo kan ik nog wel even doorgaan. wat ook verdacht is is dat al deze apps 4 sterren krijgen via mobiele app, maar erg laag scoren via de internet reviews. daar wordt vast ook mee gesjoemeld. zo weet ik bijvoorbeeld dat bij jaumo je max 100 kan liken, tenzij je ze 5 sterren geeft dan kun je nog eens 100. al een trucje om erg positief over te komen, terwijl ik werkelijkheid mannen gewoon zoveel mogelijk willen liken.

Review: tinder is corrupte shit voor mannen.

99 likes had ik het over. ik heb het zelf getest met nepaccount van een meisje en van een jongen . mooiboy vs mooi meisje 5/200

het meisje had binnen 10 min 99 likes, daarna iedereen aangeklikt en weer stond er plus 99 en dat in nog geen 2 uurtjes. dat krijg je als man nog niet eens in 2 jaar.

Review: tinder is corrupte shit voor mannen.

je wordt vooral onderaan de stapel gegooid. ben een tijdje op badoo de laatste tijd geweest . wat opviel was dat je de eerste uren wel wat likes kreeg, maar die kwamen overal en nergens weg door heel NL. en de meesten zijn gemiddeld of eronder. ik ben nu even nog weer een test aan het doen met een nep account op tinder. de laatste tijd is tinder erg dood, zelf na het opnieuw aanmaken krijg ik geen likes meer. kijken of dit met een mooiboy met sixpack ook nog zo is;)

ik heb het vermoeden van wel, want was al meer dan 3 weken niet ingelogd geweest op tinder en nu nog steeds 0 likes.

Review: wat je leert van tinder gold

voor de laatste keer; tinder is gebasseerd op hoe hoog je in het fotospel staat . ik heb zelf een keer een nep account aangemaakt van een zogenaamde mooiboy met sixpack kwam ik ook maar +3 te staan. voor de lol allemaal aangeklikt en het waren allemaal middelmatige meiden. er zat geen knappe tussen. en keer ook een account aangemaakt van een knappe meid. in 10 min +99 . alles aangeklikt daarna stond er weer +99. tinder heeft gewoon van die trucs dat mannen hoe ze er ook uitzien nooit meer dan +3 kunnen ontvangen. bij die mooiboy klikte ik alles had dan 5 matches maar allemaal puur middelmatige meiden of lelijk. nog maar zeer weinig likes dus voor een hunk. en daarna we weten het allemaal zakt je profiel zover in het fotospel dat je bijna geen enkel like meer krijgt. want daarna die hele dag niets meer. ook klikken steeds weer dezelfde vrouwen keer op keep op keer (toeval vast niet!) zelf dus als je bij die 20% hoort heb je waarschijnlijk 5 matches op een dag maar daarna niets meer. en vaak zijn het allerminst mooie vrouwen.

Review: mgtow volgens mij luister je alleen naar jezelf en niet naar anderen.

waarom zou je gold member willen worden om te zien wie je geliked heeft. als ik likes zie staan klik ik alles aan, komt je ze vanzelf binnen de eerste 30 tegen. vaak is het niets en dan verwijder ik de match weer. ik ga niet filteren dat is tijdverspilling.

Review: zembla over tinder

MGTOW die gast die zei dat hij 500 matches had , geloof ik niet die zag er heel gewoon uit. en hij liet het niet zien op zijn mobiel. mooiboys krijgen ook niet veel matches heb ooit zelf een een fakeprofiel van zo'n poppiejoppie aangemaakt nou ook maar een paar likes in een paar week van niet mooie vrouwen. je krijgt als man echt never nooit 500 matches . ja kan als man ook maar max 3 per keer dan moet je dan spel weer spelen . vrouwen kunnen er 99 krijgen per keer.

Review: zembla over tinder

zembla kreeg vast betaald om tinder te promoten. heletijd was alleen dat middelmatige uitziende meisje/vrouw aan het woord over hoeveel matches en gesprekken ze wel niet had en dat ze weer een match had en die meteen begon te chatten.

Review: zembla over tinder

tips voor dating voor mannen op tinder.

1 laat je niet wijsmaken dat er wat met je foto mis is .

2. begin nooit het gesprek als eerste dan ben je één van de honderden matches van haar die dat doet. je maakt ze alleen maar arrogant en achterbaks.

3. weet dat vrouwen 99 likes per keer kunnen ontvangen en mannen per keer maar 3.

4. weet dat je als man op tinder maar een zeer korte 30 min boost hebt als je nieuw lid bent . na 2 dagen ontvang je weken niks meer zeker niet als je alleen die 1 op 30 mooie vrouwen zoekt.

en besteed geen tijd in vrouwen met grote borsten met 1 foto of vrouwen met een Engelse profielteks. deze zijn allemaal oplichters en zullen je doorsturen naar hun eigen aangemaakt betaal site.

Review: zembla over tinder

en als laatste tip betaald nooit de volledige date als dat er ooit al van komt en geef vrouwen tijdens het chatten nooit complimenten over hun uiterlijk dit maakt ze arrogant en jou niet meer interessant wat dat is alles wat ze eigenlijk willen horen. vergeet niet dat meer dan de helft op tinder er gewoon voor de aandacht zit.

Review: zembla over tinder

klopt helemaal aantal dagen de mooiste vrouwen aangeklikt paar dagen later worden al die profielen weer aan je getoond. straks zien die mooie vrouwen je nooit door al die oplichters praktijken.

Review: weer error

volgens mij fucking corrupte kutapp . als je betaald lid bent kun je gewoon dagen niet inloggen door deze kk errors

Review: Gewoon deleten!

vrouwen geven nooit whatsapp enzo. alleen hun instagram omdat ze dan populair lijken en willen zijn.

en is je openingszin niet goed of je maakt een spelfout weg match.

Review: Gewoon deleten!

ik wist wel dat vrouwen zo achterbaks waren

Review: Half Nigeria/Rusland achter me aan?

tinder is onderdeel van badoo ze maken die nep accounts zelf aan. vooral mannen zijn hier de dupe van omdat die weinig likes krijgen. ik heb alleen maar knappe vrouwen gehad als match die fake waren. foto's allemaal in het buitenland gemaakt en spreken geen NL.

Review: koop nooit tinder gold

je hebt ook nog aan tinder plus of gold want je krijgt dan maar 1 x per maand een boost waardoor je als eerste in het fotospel wordt gezien.

Review: Bedriegerij

terugbetaling kan wel degelijk beste man. via internetbankieren kun klikken op terugboeken en ook kun je dan de rekening van lexa blokkeren ik heb dit ook gedaan op deze manier. ze bleven steeds geld afschrijven terwijl ik geen lid meer was. heb overal op terugboeken geklikt.

Review: slechte app

als je al een leuke match eens hebt dan spelen ze vanaf het begin meteen hard to get met korte antwoorden. en dan moet het echte politieverhoor via een date nog beginnen. met zinnen als
; woon je op jezelf? heb je een rijbewijs? heb je werk? hoeveel relaties heb je gehad? . net nog wel een leuke match gehad maar meteen op een leuke openingszin al een antwoord met wtf. heb de match toen meteen verwijdert .

de matches zijn dan misschien wel niet fake, maar het kost zeer veel energie, geduld en van je tijd om er maar een fatsoenlijk gesprek erop na te houden. laat staan dat je ooit al een date krijgt met een leuke meid en nog veel kleinere kans dat het uitdraait op een vervolg date. de meeste meiden gaan lekker nadat jij voor ze betaald hebt nog dezelfde avond weer op hun tinder complimentjes in ontvangst nemen. daarom hoef ik ook geen vrouwen in facebook die ik ken. omdat jij als man altijd maar iets moet sturen anders krijg je nooit een bericht van hee hoe is het. heel veel mannen doen maar precies wat vrouwen willen zien en willen horen. complimentjes likes en als eerste het gesprek beginnen. als ze dit nou niet meer zouden doen moet de vrouw wel iets ondernemen. wij mannen zijn gewoon te sociaal en vrouwen te asociaal.

Review: wees slimmer

hahaha ja sss999 heeft alleen maar macho praatjes man!

de meisjes op badoo zitten er alleen op voor hun ego, ze willen met niemand daten hoor .

Review: wees slimmer

sss999 is eigenlijk gewoon homo maar durft er niet voor uit te komen, want anders snap ik niet waarom je met dit onzin topic de aandacht van veel mannen wil trekken;)

Review: wees slimmer

8 lelijke plofkippen bedoeld ie ook

Review: binnen 1 week

HAHAHA JE PRAAT ALS EEN PUBER , logisch je bent 53 . als je tussen de 18-30 bent heb je op datingsites 0,01 procent kans op een relatie uit een datingsite. zeker niet uit lexa.

Review: oplichters badoo moderators maken nepaccounts aan

volgens mij las ik ergens dat dateplanet van badoo is hoor

Review: zeer dure en FAKE date site

Johan je hebt 100% gelijk ik sta compleet achter jou mening!

tegenwoordig gebruiken ze natuurlijk de slimme truc om foto's van vrouwen uit tijdschriften te maken, immers dan zoeken op foto bij google levert dan geen resultaten op. iets wat je wel zou hebben als je een gejatte foto zou uploaden die je niet vertrouw die op lexa staat. men wordt steeds sluwer om het echt te doen lijken , dat het om een echt persoon gaat . als je tegenwoordig een valse foto googeld, zie je wel dat het duidelijk fake is omdat het op meer dan 300 websites staat, maar voorheen waren het dan wel steeds account met andere adres gegevens, naam etc. van dus de fake persoon met dezelfde foto steeds. nu hebben ze het zo gemaakt zag ik laatst bij meerdere gejatte foto's, dat de gegevens op die verschillende sites allemaal wel hetzelfde zijn, bij diezelfde foto.

Review: zeer dure en FAKE date site

Johan je hebt 100% gelijk ik sta compleet achter jou mening!

Tegenwoordig gebruiken ze natuurlijk de slimme truc om foto's van vrouwen uit tijdschriften te maken, immers dan zoeken op foto bij google levert dan geen resultaten op. Iets wat je wel zou hebben als je een gejatte foto zou uploaden die je niet vertrouwd, die op lexa staat. Men wordt steeds sluwer om het echt te doen lijken , dat het om een echt persoon gaat . Als je tegenwoordig een valse foto googeld, zie je wel dat het duidelijk fake is omdat het op meer dan 300 websites staat, maar voorheen waren het dan wel steeds accounts met andere adres gegevens, naam etc, van dus de fake persoon. Nu hebben ze het zo gemaakt, zag ik laatst bij meerdere gejatte foto's, dat de gegevens op die verschillende sites allemaal wel hetzelfde zijn, bij diezelfde foto.

Review: jammer

dit zijn zogenaamde profiel bezoekers . badoo gebruikt deze smerige truc ook. als je daar net nieuw bent heeft die en die je profiel bezocht. en als je dan op zo'n profiel klikt staat er bijvoorbeeld (laatst online meer dan een week geleden)

Review: jammer

nee Johan , lexa gebruikt veel promootprofielen die na een dag of 1 a 2 weer weg zijn, ze maken je favoriet of sturen wat naar gratis leden. om je over te halen betaald lid te worden! ook kijken er heel veel vrouwen van het buitenland om je account, dus de meeste profielbezoekers zijn uit het buitenland of nepprofielbezoekers net als op badoo.

datingsites zijn zonde van je geld, tenzij je op brad pitt lijkt.

Review: lexa maakt fake accounts aan om je betaald lid te maken!

ja lexa maakt gebruik van virtuele promoot profielen van mooie dames. die sturen je iets, jij kan het niet lezen wordt betaald lid en ze zijn ineens van de site gek he

Review: Recentie

je vergat er nog bij te melden dat lexa voor vrouwen wel leuk is , namelijk lekker mannen negeren en zeer kieskeurig zijn.

Review: ze laten nep leden toe!

Hanna je bent corrupt je hebt mij er ook zo van de site gegooid terwijl ik vet veel fake accounts had gemeld!@ zelf geverifieerde profielen zijn nep. ik zou eigenlijk mijn geld terug moeten krijgen van jullie waardeloze site met fucking veel nep leden. en je hebt er wel degelijk baat bij dat deze leden fake zijn , lekker veel geld vangen namelijk. 1 op de 13 is maar een echt persoon, ik had dat zelf ook gecheckt door hun foto te uploaden op google, en met al deze meldingen word niets gedaan. van de 13 die ik had gemeld was er maar 1 verwijderd door jullie. vooral die meiden in spotlicht stuk voor stuk fake. dat ik weinig reacties kreeg kwam doordat er vet veel neppe leden opzitten. pas wanneer je ze uitscheld komt de aap uit de mouw met ; webcamlinks en andere spamlinks en gaan ze ineens Engels lullen. twoo heeft niet voor niets bij reviews zeer veel negatieve comments! fake leden worden niet of nauwelijks verwijderd en de gene die ze meld die betaald lid was zoals ik wel en vele anderen ook zoals hierboven!

Review: ze laten nep leden toe!

Hanna kan alles wel recht lullen wat krom is. maar ik heb de foto's van de dames waarmee ik chatte allemaal door google gehaald en waren allemaal gejat van webcam en andere sexsites. als je namelijk een foto van twoo door google afbeeldingen haalt is het de bedoeling dat je geen resultaat krijgt (anders is de foto niet uniek). als je wel resultaat krijgt zijn ze dus gejat . vooral als je ziet op welke vieze sites die foto's allemaal staan op 40 sexdating sites.

als je het echt zogenaamd goed voor hebt met twoo hoor ik mijn geld terug te krijgen en ik moderator te worden. want ik ben tenminste geen oplichter die mijn zakken wil vullen!

ik word op schandalige wijze verwijderd, terwijl ik eigenlijk een staande ovatie zou moeten krijgen voor al die meldingen . ik snap best dat het irritant is u eigen mensen te moeten verwijderen en dat die dan weer nieuwe accounts moeten aanmaken om mensen geld uit hun zakken te lichten. de opzet van de site moet totaal veranderen (alles draait om betaald lid worden) want je kan foto's liken als je wil maar geen meid die dat ziet want ze zijn allemaal gratis lid. ik hoef nooit meer lid te zijn van deze oplichters site!

Review: ze laten nep leden toe!

en je kan makkelijk en geverifeerd account aanmaken, heb dit zelf getest. ik jat even een foto van internet met het peace teken , dat hetzelfde lijkt als het zogenaamde twoo teken en klaar ik had een geverifeerde foto stond er hahaha. zo makkelijk kunnen anderen dus ook zo'n status krijgen. dat u het twoo teken gebruikt als (teken van echtheid ) zegt mij al genoeg .

Review: Kansloos

vrouwen zijn zeer respectloos op datingsites reageren ho maar ook al stuur je een zelf geschreven gedicht naar 60 vrouwen niemand reageert , niemand ! inderdaad je moet justin bieber ofzo zijn dan krijg je een paar reacties

Review: Kansloos

en ze laten fake leden toe heb zelf een fake account aangemaakt om te testen of ze wel hun afspraken nakomen niet dus! mijn foto was goedgekeurd! ik geloof dat er heel erg veel fake accounts opzitten net als op twoo waarvan ik van de 13 meiden 13 gecheckt had op google (12 gejatte accounts) en die meiden reageerden ook niet , pas toen ik ze uitschelde kwamen de webcam links en rare praatjes met eey schat

Review: drukke site,

klopt helemaal stan .

Review: Mijn droomvrouw gevonden!

deze mark hoort bij deze hele oplichting website . zo'n sukkel die geen normaal werk kan vinden en dan hiervoor betaald krijgt hij is vast een mede beheerder van deze site als je het mij vraagt .

Review: Hot-or-Not kopie

GA HIER NOOIT LID VAN WORDEN! PURE OPLICHTERS! VOL MET FAKE (MOOIE MEIDEN MET GROTE MELOENEN)

VIA BADOO BEN IK HIER TOEVALLIG OPGEKOMEN DOORDAT IEMAND DIE MIJ LEUK VOND (DIE ER KNAP UIT ZAG) WAARVAN IK AL DACHT DAT ZE FAKE WAS. MAARJAH TOCH MAAR OOK OP IK VIND HAAR LEUK GEKLIKT. EN METEEN STUURDE ZE HOI SCHAT! ZOEK MIJ OP HOTORENOT.NL PRATEN WE DAAR VEDER , SLUIT DIT. NOU TOEN WIST IK DAT ER WEER GELD ALS MOTIEF ACHTER ZAT. EN DAT KLOPT WANT BIJ HOTORENOT KUN JE MAAR 1 GRATIS BERICHT STUREN OM DE 5 UUR. DEZE SITE LIJKT EXACHT OP BADOO ALLEEN DAN DE CORRUPTE VERSIE ERVAN EN ALLEEN UIT OP JE GELD.

Review: zonde van je tijd als je niet weet met ie je chat

Moet jij zeggen W. Hoekstra aan een begin van een zin moet een hoofdletter .

Review: Lexa diefstal en oplichting

hoe kan het in godsnaam dat zo'n oplichters site zich steeds via de radio en tv neerzet als nederlands beste datingsite?