Instagram

Heel veel tinderdames hebben Instagram zodat je kunt zien sociaal hun leven is. Veel0 vrienden, feestjes (en de nodige drank), vakanties enz. Ze nemen uiteraard niet de moeite om te reageren want je kunt ze volgen op Instagram en met wat geluk reageert ze daar dan terug als je een berichtje stuurt. Maar voordat het zo ver is wordt je van top tot teen bekeken. Veel vrienden? Genoeg leuke foto's? Na een uitgebreide screening zal dan blijken dat jij 'm niet geworden bent. Next!

Bezoek Tinder Reviews over Tinder

3 reacties

De vrienden van het mannelijke geslacht, en die ook vrijgezel zijn, zijn het ook niet geworden. Haar toekomstige partner moet perfect zijn. Wat heeft ze die perfecte partner te bieden?

Deze instagramsletten hebben kennelijk de tijd om vele narcistische selfies te maken. En ze is zo populair en sociaal maar staat dus ook op een datingapp. Waarschijnlijk met die telkens terugkerende 'geen ONS' klaagzang om toch vooral te suggereren dat ze geen slet is.

dat soort meiden die hun insta op tinder zetten, willen gewoon populair lijken met veel zogenaamde vrienden, die complimentjes geven, alles voor de ego-boost

Bezoek Tinder Reviews over Tinder

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Tinder
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden