jammer

ik heb nu een maand lidmaatschap bij Lexa. In twee dagen zo'n 1200 bezoekers gekregen waarvan twee berichten. Daarna steeds minder bezoekers tot sporadisch een paar. Schijnbaar als je nieuw bent stort iedereen zich er bovenop maar dat is het dan. Je moet er wel vanuit gaan dat bijna alle mannen hier gescheiden/ uit elkaar zijn met kind(eren). Een aantal merkt je aan als favoriet of stuurt een flirt, beetje kansloos want moet ik dan hetzelfde doen? De meesten zijn gewoon gratis lid en kunnen verder niks. Het zijn veel plaatjeskijkers, verder veel oude profielen van mannen die er al jaaaaaren op staan en niet meer actief zijn (met foto's kijken). Ik vraag me af waarom mannen hier staan als niemand serieus een relatie zoekt. Behalve de plaatjeskijkers dan, tot aan het stalkerige toe. Get a life! Zeer irritant en daar moet je nog voor betalen ook! Mensen, kom vanachter je pc, laptop whatever en ga er op uit! Echte mensen tegenkomen en geen tijd of geld verspillen aan deze site.

Sterke punten
- overzichtelijke site
- zoekfunctie aanwezig

Zwakke punten
- oppassen met automatische afschrijvingen
- veel oude en/of nepprofielen
- veel gratis members
- bijbetalen voor diverse functies

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

9 reacties

Datingsites laten opzettelijk oude en inactieve profielen op hun site staan zodat het net lijkt of er veel aanbod is.

dit zijn zogenaamde profiel bezoekers . badoo gebruikt deze smerige truc ook. als je daar net nieuw bent heeft die en die je profiel bezocht. en als je dan op zo'n profiel klikt staat er bijvoorbeeld (laatst online meer dan een week geleden)

Er zijn genoeg mannen die serieus op zoek zijn, maar mannen bekijken alle vrouwen maar schrijven enkel emails naar de mooiste vrouwen. De mooie vrouwen worden bedolven onder de mails maar beantwoorden enkel mails van de voor hun meest interessante mannen. De mannen klagen op hun beurt dat hun mails nooit worden beantwoord. Als je als man niet goed boven de rest uitsteekt hoor je nooit wat, ook niet van de minder mooie vrouwen.

Ook als je premium lid geworden bent en gratis leden kunnen antwoorden hoor je niets.

nee Johan , lexa gebruikt veel promootprofielen die na een dag of 1 a 2 weer weg zijn, ze maken je favoriet of sturen wat naar gratis leden. om je over te halen betaald lid te worden! ook kijken er heel veel vrouwen van het buitenland om je account, dus de meeste profielbezoekers zijn uit het buitenland of nepprofielbezoekers net als op badoo.

datingsites zijn zonde van je geld, tenzij je op brad pitt lijkt.

Natuurlijk heb ik eerst jarenlang rondgekeken maar wat ik tegenkwam waren stelletjes, groepjes en mannen die ook op zoek waren. Daarna ben ik datingsites begonnen maar dit was nog kanslozer als in het werkelijke leven. Dus er overal op uit ben ik allang geweest. Ook ontmoetingsavonden en verenigingen.

Mannen kijken eerst naar de foto en wanneer deze hun aandacht trekt kijken ze naar het profiel. Veel mannen worden afgeschrikt door de eisen die in het profiel staan. Als de mannen niet aan de maximum leeftijdseis voldoen heeft het geen zin een vrouw een email te sturen en kijken de mannen verder. Die leeftijdseis is een groot breekpunt voor de mannen.

Vrouwen kijken in beginsel ook uitsluitend alleen naar het uiterlijk. Ze hebben alleen oog voor de bovenste 20% van de mannen qua uiterlijk. De overige 80% is op voorhand al afgeschreven. De top 20% moet vervolgens nog wel voldoen aan de ellenlange eisenlijstjes die ze schaamteloos presenteren. Vrouwen op datingsites (en ook vaak daarbuiten) zijn te veeleisende verwende prinsesjes geworden die zichzelf volkomen uit de markt hebben geprijst. Alleen slappe white night mangina's en beta male providers zijn bereid om vergaande concessies te doen.
Het is trouwens vreemd dat een vrouwelijke reviewschrijfster klaagt over een gebrek aan aandacht want de verhoudingen op lexa liggen zo scheef dat zelfs heel middelmatige vrouwen bedolven worden onder de aandacht. Ik lees ook niets over initiatieven die zij zelf ondernomen heeft, is zij soms ook een gratis member? Vrouwen vinden zichzelf geemancipeerd totdat zij zelf aan de bak moeten. Vrouwen leggen zelden tot nooit het eerste contact. Dat moeten wij mannen doen. Vergelijk dit eens met de mannen die vele, en uiteraard ook originele, berichten moeten sturen om ook maar een enkel bericht retour te mogen ontvangen.
Bespaar jezelf de tijd en ergernis en ga MGTOW

Veel vrouwen op datingsites zijn gratis member. Dit is vooral nieuwsgierigheid. Pas als ze tussen het aanbod een prins op het witte paard zien gaan ze betalen om emails te kunnen versturen en beantwoorden. Het kunnen ook gewoon getrouwde vrouwen zijn die willen kijken wat er allemaal nog op hun reageerd. Daar besteden mannen dus tijd en moeite voor, een vrouw die zelfs niet kan beantwoorden omdat ze gratis lid zijn. Lexa kijkt wel uit om te vermelden dat iemand gratis lid is. Daar gaat dan het grootste gedeelte het vrouwenaanbod, meestal het interessantste ook nog.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden