LoveChatten

LoveChatten, zoals de naam het al zegt, is speciaal ontwikkeld voor alle mannen en vrouwen vanaf 18 jaar, die het spannend vinden om chat berichten uit te wisselen met vreemden. De site bestaat uit duizenden gelijkgestemde mannen en vrouwen, die zelf ook op zoek zijn naar spannend chat contact, chat dates en meer. Je hoeft je dus geen zorgen te maken, dat andere gebruikers je als last zullen ervaren omdat je hen benadert voor chat contact en meer. Lijkt deze site je interessant? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op LoceChatten dating en wie weet heb je vandaag al spannend chat contact. Maak je je zorgen om je veiligheid en privacy? Geen nood. De beheerders van LoveChatten zien erop toe, dat leden gebruik kunnen maken van een veilige en discrete chat platform. Je kunt dus zonder zorgen over en weer berichten versturen en ontvangen van andere gebruikers. Daarnaast worden alle persoonsgegevens secuur opgeslagen. De gegevens welke je opgeeft bij het aanmelden worden dus niet gedeeld met derden en worden ook niet gebruikt voor commerciele doeleinden. Je veiligheid en privacy is dus gegarandeerd via deze site. Ben je dus vrijgezel, in een relatie, getrouwd of gescheiden? Het doet er allemaal niet toe, een ieder is welkom op deze site om spannen chatcontact uit te wisselen met andere gebruikers. Je kunt het houden op een vriendschappelijke band of je kunt de stoute schoenen aandoen en het verder proberen met een date. Jullie bepalen dus zelf wat het chatten verder met zich meebrengt. Ook voor mensen, die gewoon behoefte hebben aan wat sociaal contact, zijn van harte welkom op deze interessante chat site.

Doelgroep

De naam van deze site, Love Chatten dating, geeft in feite al alles prijs. De site is speciaal ontwikkeld voor alle mannelijke en vrouwelijke chat liefhebbers vanaf 18 jaar en ouder. Wil je over en weer leuke chat berichten uitwisselen met andere Love Chatten gebruikers? Wil je nieuwe vriendschappen sluiten, een date scoren of over erotisch getinte onderwerpen 'kletsen' met een andere persoon? Dan moet je zeker op deze site wezen. Meld je vandaag nog geheel gratis, snel en eenvoudig aan op Love Chatten dating.


Aanmelden

Ben je onder de indruk van de diensten, die geboden worden via LoveChatten dating? Dan heb je de mogelijkheid om je op elk moment van de dag geheel gratis aan te melden op deze spannende chat dating site. Je kunt je aanmelden door als eerst te surfen naar de startpagina van de site en aldaar te klikken op het tabje 'aanmelden'. Het aanmeldproces op deze site bestaat uit vier stappen. Je dient als eerst een gebruikersnaam in te geven, vervolgens een wachtwoord naar keuze en je contactgegevens. Als laatst moet je je profiel instellen. Na alle gegevens verwerkt te hebben en het aanmeldproces succesvol doorlopen te hebben kun je direct aan de slag op deze spannende chat site.


Prijzen

Alle mannen en vrouwen vanaf 18 jaar, die interesse hebben in de diensten van de site kunnen zich geheel gratis aanmelden op Love Chatten dating. Je kunt ook gratis een profiel aanmaken en profielen van andere gebruikers bekijken. Alleen voor het versturen van chatberichten wordt er een kleine financiele vergoeding gevraagd. De kosten hiervan zien er als volgt uit: 1 bericht, € 2,00) 3 berichten, € 5,25) 6 berichten, € 10,00) 15 berichten, € 22,50) 25 berichten, € 35,00) 50 berichten, € 62,50) 100 berichten, € 115,00) 250 berichten, € 240,00)


Profiel verwijderen

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom iemand plots besluit zijn of haar profiel te verwijderen van een dating site. Op de meeste sites is het moeilijk dan wel onmogelijk je profiel te verwijderen. Gelukkig is dat niet het geval op deze site. Om je profiel te verwijderen dien je als eerst in te loggen op de site. Je zal dan aan de onderzijde van je profiel te optie zien om je account te verwijderen. Na op het tabje 'verwijderen' geklikt te hebben wordt je account per direct verwijderd van de databases van de site.


Contact gegevens

Ben je goed geinformeerd over de site, maar zit je nog steeds met vragen? Of wil je een opmerking plaatsen? Neem dan vandaag nog contact op met de klantenservice van LoveChatten dating. Je kunt dit doen door een e-mail te sturen naar [email protected]. Daarnaast kun je ook telefonisch contact opnemen. Je kunt van maandag tot en met vrijdag, tussen 10.00u en 16.00u bellen naar het telefoonnummer +31316849260. De klantenservice medewerkers proberen alle gestelde vragen zo goed als mogelijk en naar wens te beantwoorden.


LoveChatten Reviews

  Nep nep

  Ok contact met een mooie vrouw vondt ik heb contact gemaakt via ja een andere weg maar dat ging niet ik.ben maar 12 euro kwijt ik dacht dat het goed zat maar niets is waar het gaat alle leen maar om.het geld dus het is nep nep nep

  Zwakke punten
  Het gaat alle maar om.het geld anders niets

  Schermen af met privacy blokkeren alles met jou gegevens geld verslinding

  Slechte evaring mag niet eens mijn levens geschiedenis vermelden heeft volgens hun te maken met privacy of reclame staat in deze gesprek niets van in als je cactus c4 zegt wordt de 4 al verwijderd zo kan ik wel doorgaan het telefoon nummer wat ze hebben is niet bereikbaar enz zeer slechte site

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Legio zie beschrijving van mij

  Zwaar nep

  Als je iemand vind krijg je daar verder geen contact mee je kunt er geld in pompen maar krijgt er niets voor terug zwaar nep

  Sterke punten
  Helemaal geen

  Geldverslinder

  Deze site heeft mij tot nu toe 80 euro gekost met een dame die elke vraag omzeild en niet tot een eenvoudige afspraak wil komen. Conclusie het kost je geld en levert niets op. Er wordt ook het één en ander sterk gecensureerd wat afspreken nog moeilijker maakt.

  Sterke punten
  Geen. Er zijn veel sites die beter werken.

  Zwakke punten
  Ik kan niet zien wanneer iemand online is.
  Je kunt geen foto,s naar elkaar sturen.
  Er zijn er maar weinig die bekend maken welke stad of dorp ze wonen.

  100% oplichting

  lul niet mark. hier zit geen enkele vrouw op die echt is. met hun automatische berichten als je naar een meisje alleen heey stuurt. na 2 berichten moet je credits kopen haha meteen na 3 min na aanmelding verwijdert!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  oplichting

  Mijn droomvrouw gevonden!

  Ik ben Mark en ik ben 36 jaar, via deze site heb ik mijn droomvrouw leren kennen. We zijn nu een half jaartje samen en het gaat top!

  Ik beveel deze site bij iedereen aan!

Bezoek LoveChatten

Schrijf een review