E-chat zoals de naam al aangeeft is een interessante chat site voor alle volwassen mannen en vrouwen, die op zoek zijn naar chat contact, vriendschap of een relatie. De site biedt je een veilige en discrete online platform waar je over en weer berichten kan uitwisselen met andere gebruikers. Lijkt deze site je interessant en wil je ook in contact komen met andere leuke chatvrienden? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze site. Als je eenmaal op de startpagina van de site bent, zul je merken, dat de site niet alleen overzichtelijk is, maar ook zeer eenvoudig en handig in gebruik is. Je krijgt direct een aantal uitgelichte profielen van gebruikers te zien, waar je kunt inloggen en aanmelden op de site. De profielen bevatten een foto en geven de naam en de leeftijd van de gebruiker weer. Heb je een favoriete gebruiker kunnen vinden? Dan kun je op zijn of haar profiel klikken. Het profiel van de gebruiker wordt vergroot en je krijgt ook nog een beschrijving van de gebruiker te zien en een gespreksmuur waar je je bericht kan ingeven. Bij het doorzoeken van profielen op de site kun je ook gebruik maken van de filterfunctie. Je kunt daarbij aangeven of je alleen profielen van mannen, vrouwen of beiden wil zien. Wil je vandaag nog een ultieme E-chat beleving ervaren? Meld je dan geheel gratis aan op deze interessante Chat site.

Doelgroep

E-Chat is een chatsite welke speciaal is ontwikkeld voor alle volwassen mannen en vrouwen, die op zoek zijn naar vriendschap, chatcontact en meer. De site biedt alle gebruikers een veilige online platform waar ze veilig en discreet over en weer berichten met elkaar kunnen uitwisselen. Lijkt deze site je interessant en wil je ook graag gebruik maken van de diensten van E-chat? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze spannende chat site. Wie weet kom je vandaag nog je E-chat maatje tegen.


Aanmelden

Ben je geinteresseerd geraakt in wat de site te bieden heeft en wil je ook graag chat vrienden maken? Meld je dan gratis aan op deze site. Het aanmeldproces is niet alleen kosteloos, maar ook heel eenvoudig. Je kunt je aanmelden voor E-chat door te surfen naar de startpagina van de site en dan te klikken op het tabje 'aanmelden'. Er komt dan een nieuwe webpagina tevoorschijn waar je je stapsgewijs kan aanmelden op de site. Om je aan te kunnen melden dien je als eerst een gebruikersnaam naar keuze in te geven, een wachtwoord naar keuze en je contactgegevens. Na je account met succes aangemaakt te hebben kun je inloggen op de site, je profiel aanmaken en direct op zoek gaan naar leuke chat vrienden. Sneller en makkelijker is het nergens anders dan bij E-chat,nl.


Kosten

Een ieder, die interesse heeft in de diensten van deze site kan zich geheel gratis aanmelden. Elke nieuwe gebruiker krijgt automatisch een gratis E-chat account toegewezen. Hiermee kunnen ze inloggen op de site, profielen doornemen en gebruik maken van de zoekfunctie van de site. Voor het versturen van berichten wordt er echter wel een kleine financiele vergoeding gevraagd. Je hebt daarbij de mogelijkheid om per bericht te betalen of een bedrag in een keer voor een bulk aan berichten. De prijzen zien er als volgt uit: 1 bericht, € 1,50) 5 berichten, € 6,75) 15 berichten, € 19,50) 30 berichten, € 37,50) 50 berichten, € 57,50) 100 berichten, € 109,00) 250 berichten, € 225,00)


Profiel verwijderen

Personen die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van deze site, hebben de mogelijkheid om hun profiel te verwijderen van de databases van de site. Je kunt je profiel verwijderen door in te loggen op de site en dan in het menu te klikken op 'mijn profiel'. Op de pagina welke vervolgens te verschijn komt kun je dan aan de onderzijde klikken op het tabje 'verwijderen' om je profiel permanent te verwijderen van de site.


Contact gegevens

Mocht je nog vragen en of opmerkingen hebben met betrekking tot de diensten van de site, dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van E-chat. Je kunt contact opnemen door een e-mail te sturen naar [email protected] of je kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 16:00 bellen naar het telefoonnummer +31316849260. De klantenservice probeert in alle gevallen zo correct als mogelijk antwoord te geven op alle gestelde vragen. Overige bedrijfsgegevens: FC Chats Postbus 9607 Box C2025 1006GC Amsterdam Support E-mail i[email protected] Bel +31316849260 (ma-vr tussen 10:00 en 16:00uur)


E-chat Reviews

  E-Chat is fake

  Ik heb enkele maanden op E-CHAT gezeten, totdat het eindelijk tot me doordrong dat je met ordinaire chatoperators praat die alleen op jouw credits uit zijn.

  Ik heb alle smoezen al voorbij zien komen: Zoals "Ja maar dit kost mij ook credits", "Wanneer spreken we af en ontmoeten we elkaar" en "Laat je me nu in de steek?" etc.

  Nog nooit is het tot een ontmoeting gekomen, elke keer haken de dames op het laatste moment af door....ziekte.

  Trap er niet, geeft dan je geld aan het Kinderfonds, start een leuke hobby of ga onder de mensen waar je de vrouw van jouw dromen ontmoet.

  Succes!

  Sterke punten
  Zeer overtuigend
  Weten je heel lang aan het lijntje te houden
  Kost je ontzettend veel credits

  Zwakke punten
  Het komt nooit tot een ontmoeting
  Is pure oplichting!

  E-Chat is oplichting!

  Alle 'vrouwen' op E-Chat zijn operators wiens taak het is om jou zolang mogelijk aan de praat te houden, om jou credits te laten betalen voor een ontmoeting die NOOIT zal plaats vinden. Alle persoonlijke informatie, adres- en emailgegevens worden door deze operators in sterretjes gewijzigd.

  Trap niet in hun smoezen zoals: Je lijkt me een leuke man, ik betaal ook credits, we moeten elkaar eerst via de chat leren kennen, zullen we ergens afspreken, ik ben niet als andere vrouwen blablabla. Je moet vooral niet met hun in discussie gaan, want dat kost alleen maar nodeloos credits. Gooi je geld liever in een gokautomaat, dan maak je nog kans of vraag via de huisarts om gesubsidieerde consults bij een pshycholoog waar jij jouw levensverhaal kwijt kunt :-)

  Dit is pure oplichting! U bent gewaarschuwd.

  Sterke punten
  Het lijkt allemaal echt, maar is het dus absoluut niet!

  Zwakke punten
  Dat websites als deze binnenkort worden aangepakt door justitie, gelukkig!

  Oplichting

  Vrouwen beduvelen je beloven van alles maar als puntje bij paaltje komt hebben ze een smoes vooral ene Bertha

  Sterke punten
  Geen een

  Zwakke punten
  Alles

  kk site vol met nep vrouwen! standaard berichten

  oplichting auto-berichten gejatte foto's van internet . na 2 berichten moet je credits kopen hahahaha meteen mijn profiel verwijdert na 5 min hebben rondgekekeken

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles

Bezoek E-chat

Schrijf een review