Oplichting

Vrouwen beduvelen je beloven van alles maar als puntje bij paaltje komt hebben ze een smoes vooral ene Bertha

Sterke punten
Geen een

Zwakke punten
Alles

Bezoek E-chat Reviews over E-chat

5 reacties

Je praat met chatoperators en niet met de dames van het profiel.
Het is allemaal entertainment en niet om echt af te spreken.
Je kunt gerust nog meer credits kopen, het liefst voor 200 euro.
Het geld kunnen zij goed gebruiken.

Als ik een blik werp op de site, dan zie ik gelijk dat het nep is.

Je had dat geld inderdaad kunnen besteden aan de hoeren. Dan heb je nog dubbel plezier en je hebt waar voor je geld. Je weet toch dat de vrouwen die je op de dating sites en in het echte leven en real life ontmoet allemaal oplichters blijken te zijn. De vrouwen in heel Nederland zoeken geen relatie zoeken een donkere man liefste XXL maar ook met veel geld. Ze nemen de blanke mannen alleen maar om hun geld. Liefde in Nederland bestaat niet meer, je ziet vaak de gaarst stelletjes lopen, vaak gaat het om schulden en om geld, wat achter af is afgesproken en wat voor soort overeenkomst ze hebben afgesloten weetje niet, maar alles is maar voor een tijdje. Nu is het zo jij zorgt voor mij en ik voor jou, want we leven nu in de 26 century. De meeste zitten in de schulden dat zal je gauw niet horen, dat krijgt je pas te horen als je een aantal keren met de bed sessies hebt gedeeld. Dan krijgt je meteen alles te horen en dan zorgen ze ook er voor dat jou mee slepen in hun shit.

Elke domme ezel kan zien en dat een dating site nep is en je kunt toch ook search in google of heb je een vergroot glas nodig? Op alle dating sites zijn oplichters en het maakt niet uit ook als je een vrouw in het echt ontmoet, In heel verziekt Europa overheerst het alleen maar met golddiggers en geldwolven, de lusten en lasten en materie en heel veel geld en ja het liefste met veel geld en een koo pwoning, auto en dan wil mevrouw dan pas trouwen maar dan ook wettelijk en ze kleed jou helemaal uit als ze van jou gaat scheiden, vreemdgaan zal altijd als voortgaan bestaan. Dan hoor je ze vaak praten als we elkaar ontmoeten dan moet jij mij sponsoren en dat ben ik wel goed gek. En kan met dat geld lekker een surinaamse roti gaan halen. Ik lach ze allemaal uit en ik geniet en hun pinaren als wormen eters die te vrezen hebben voor hen uitgelebberde vagina die ook honger heeft staat op te drogen.

Andre je hebt de want betalers hun zorgverzekering al afbetaald, je bent de site aan sponsoren en hun zijn weer allemaal vrij van hun schulden af en allemaal eerlijk verdeeld. Jij zit weer met gebakken peren met je frustraties over de vrouwen.

Die dame heeft kennelijk een jackpot uit de loterij gewoon uit kennelijk gewonnen, maakt ze er gebruik en misbruikt van kijk naar die kleding, tv en huis en auto het luxe leventje begin credits card dat draait goed. Jij zit met opgekropte frustraties en minderwaardigheidsgevoel en zit je nieren te vreten om een onzekere leven, want die vrouwen op de dating sites en in het echte leven zijn onafhankelijk. Wie is nou de verliezer? Jij

Bezoek E-chat Reviews over E-chat

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over E-chat
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden