Reviews van deze auteur

Zelfde formule andere naam

Review over StouteDate

Jaren geleden exact dezelfde ervaring gehad op een andere website. Ik zat in een traumatische periode na scheiding van mijn gezin, werd een maand lang aan de praat gehouden, kostte me honderden euro's. Het lukte me om een foto met mijn 06 nummer te posten en zo een afspraak te maken, althans dat hoopte ik. De dame kwam nooit opdagen. Dit soort sites allemaal met dezelfde formule vallen onder entertainment en zijn pure geldklopperij.

Sterke punten
Misleiding en geld afhandig maken

E-Chat is fake

Review over E-chat

Ik heb enkele maanden op E-CHAT gezeten, totdat het eindelijk tot me doordrong dat je met ordinaire chatoperators praat die alleen op jouw credits uit zijn.

Ik heb alle smoezen al voorbij zien komen: Zoals "Ja maar dit kost mij ook credits", "Wanneer spreken we af en ontmoeten we elkaar" en "Laat je me nu in de steek?" etc.

Nog nooit is het tot een ontmoeting gekomen, elke keer haken de dames op het laatste moment af door....ziekte.

Trap er niet, geeft dan je geld aan het Kinderfonds, start een leuke hobby of ga onder de mensen waar je de vrouw van jouw dromen ontmoet.

Succes!

Sterke punten
Zeer overtuigend
Weten je heel lang aan het lijntje te houden
Kost je ontzettend veel credits

Zwakke punten
Het komt nooit tot een ontmoeting
Is pure oplichting!

E-Chat is oplichting!

Review over E-chat

Alle 'vrouwen' op E-Chat zijn operators wiens taak het is om jou zolang mogelijk aan de praat te houden, om jou credits te laten betalen voor een ontmoeting die NOOIT zal plaats vinden. Alle persoonlijke informatie, adres- en emailgegevens worden door deze operators in sterretjes gewijzigd.

Trap niet in hun smoezen zoals: Je lijkt me een leuke man, ik betaal ook credits, we moeten elkaar eerst via de chat leren kennen, zullen we ergens afspreken, ik ben niet als andere vrouwen blablabla. Je moet vooral niet met hun in discussie gaan, want dat kost alleen maar nodeloos credits. Gooi je geld liever in een gokautomaat, dan maak je nog kans of vraag via de huisarts om gesubsidieerde consults bij een pshycholoog waar jij jouw levensverhaal kwijt kunt :-)

Dit is pure oplichting! U bent gewaarschuwd.

Sterke punten
Het lijkt allemaal echt, maar is het dus absoluut niet!

Zwakke punten
Dat websites als deze binnenkort worden aangepakt door justitie, gelukkig!

reacties:

Review: Zelfde formule andere naam

Dat besef kwam te laat en na onderzoek. Helaas maken zij nog steeds slachtoffers.