Reviews geschreven door Mariska (8000)

DateWijsheid.nl - Wanneer komt de tips over mannen ?

6

Review:
Was heel moeilijk om deze site te vinden maar uiteindelijk vond ik de tips leuk om te lezen, alleen jammer dat het alleen over vrouwen gaat ( hoe versier je een vrouw etc.. etc.. ) en er geen tips stonden over hoe je een leuke man aan de haak moet slaan. Waar mannen bij vrouwen tegenaan lopen loop ik op bepaalde punten ook bij mannen aan.

Sterke punten:
veel informatie over heel veel onderwerpen.

Zwakke punten:
geen tips voor vrouwen over mannen.

Mariska beveelt DateWijsheid.nl aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres

Datum: 23 november 2010

Geschreven door: Mariska

Reactie op: Wanneer komt de tips over mannen ?

Hallo Dirk,

Jammer dat je niet in mijn leeftijdscategorie zit ( 34-40 jhr ) want dan zou ik zeker op je uitnodiging voor een afspraak in zijn gegaan, mits we elkaar eerst d.m.v mailen en telefoneren beter hadden leren kennen natuurlijk. Zelf ben ik pas 33 !. Helaas ben ik geen verpleegkundige en woon ik niet in Limburg maar in Overijssel. In ieder geval bedankt voor je tips !!!.

Datum: 22 november 2010

Geschreven door: Mariska

Reactie op: Wanneer komt de tips over mannen ?

Dirk,

Bedankt voor je uitnodiging maar ik heb geen hyves !. Maar ik moet je wel bekenen dat ik het zeer moedig vind dat je mij vraagt voor een afspraakje met iemand die je uberhaupt nog nooit hebt ontmoet of zelfs kent.
Mag ik zo vrij zijn om te vragen hoe jong je bent en in welke provincie je komt ?.

Datum: 21 november 2010

Geschreven door: Mariska

Reactie op: Wanneer komt de tips over mannen ?

Ik ben er niet geheel eens met wat Dirk geschreven heeft !. Tuurlijk krijgt een vrouw veel meer reacties maar de meeste mannen lezen je profiel niet eens en gaan alleen maar op je uiterlijk af ( hallo naast het uiterlijk heeft een vrouw ook een innerlijke kant is dat niet wat doorslaggevend is ???) mijn ervaring is als ik een man vraag "Vind je mij leuk en wil je met mij uit "? dan krijg ik steevast NEE op mijn vraag dus hoezo mannen zeggen gemakkelijk JA ??. Pfff net als sommige vrouwen onder ons net zo kritisch volkje

Datum: 1 november 2010

Geschreven door: Positiva

Reactie op: relatieplanet review

Probeer eens een datingsite voor Hoogopgeleiden ?. Misschien vindt je daar je geliefde ?