ChatGirl

ChatGirl is een chatsite, die bestaat uit een erotische chatservice en een betalende sekswebcamservice. Geintereseerden kunnen niet alleen gratis een profiel aanmaken, maar kunnen ook gratis berichten versturen naar andere leden. Op deze gratis online sekschat kunnen gebruikers anoniem gesprekken voeren met vreemden over seks. Dit is ook een manier om in contact te komen met anderen voor een date en meer. Alleen personen vanaf 18 jaar en ouder kunnen op deze site deelnemen aan de chatboxen. Gebruikers kunnen chatten met mensen uit geheel Nederland of ze kunnen ervoor kiezen om alleen te chatten met vreemden in de buurt. Deze site bestaat uit een chatbox, webcams en een forum. Met behulp van de zoekfunctie, welke men bovenaan de pagina terugvind, kunnen gebruikers zoeken tussen de verschillende profielen. Men kan onder andere zoeken op basis van leeftijd, provincie, seksuele geaardheid en sociale status. Indien men een bericht voor een andere gebruiker wenst achter te laten, moet men eerst een nickname en het wachtwoord ingeven. Niet betalende leden kunnen alleen chatten als er voldoende dames aanwezig c.q. beschikbaar zijn. Profielen van leden zijn te zien als lijstjes, zoals "nieuw", "laatst gewijzigd". "populair" en "hoogste waardering". Er worden echter geen foto's getoond. De foto's kan men pas zien als men blijft doorklikken op de nickname. Chatgirl is voor zowel hetero's, homo's als lesbiennes en of stellen een leuke website om een geschikte date te vinden. De site is heel vaak zeer druk bezocht en het kan weleens voorkomen, dat een gebruiker op een ander moment moet inloggen om te kunnen chatten.

Inschrijven

Geinteresseerden kunnen heel makkelijk en simpel deelnemen aan de chat. Voor deelname aan de chat moet men onder andere invullen of men een man of een vrouw is. Daarnaast moet men ook een nickname invullen. Na zich geregistreerd te hebben, kunnen gebruikers direct starten met chatten en het vinden van een geschikte date. Gebruikers die toegang willen hebben tot meer functionaliteiten van de website, kunnen ook een VIP membership aangaan. Hiervoor moet men wel een kleine financiële vergoeding betalen. De VIP members kunnen onder andere zien welke personen hun profiel hebben bezocht en ze hebben ook de mogelijkheid om reclame te maken.


Kosten

Geinteresseerden hebben de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van deze site. De meeste functies voor gebruik in de chatbox zijn gratis. Daarnaast kan men tegen betaling van een kleine vergoeding ook toegang krijgen tot meerdere functionaliteiten van de website. Tegen betaling van 1,40 euro in Nederland en 2 euro in Belgie, kunnen gebruikers een VIP membership aangaan. De betaling hiervan geschied telefonisch. De betaling is anoniem en de privacy van gebruikers wordt beschermd. Als men voor ongeveer 15 minuten niet chat, wordt de chat sessie automatisch verbroken. Helaas is de gebruiker dan zijn of haar geld kwijt. Gebruikers kunnen er ook voor kiezen om een Gold membership aan te gaan. Hiervoor moet men 1.40 euro per maand of 15 euro voor 12 maanden betalen.


Uitschrijven

Leden die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van deze site kunnen zich uitschrijven. Gebruikers, die geen VIP membership zijn aangegaan, hoeven alleen hun pagina af te sluiten. Door de pagina af te sluiten, wordt men uitgeschreven en is de chatsessie niet meer terug te vinden op de site. VIP members kunnen zich uitschrijven door de betaling te laten verlopen. Hierna is men ook direct uitgeschreven en wordt de chatgeschiedenis verwijdert.


Gold membership

Gebruikers die een Gold membership aangaan, hebben de volgende extra mogelijkheden: - Onbeperkt privé-berichten sturen; - Onbeperkt berichten plaatsen op een profiel; - Een achtergrondfilm op het profiel zetten; - Kunnen de laatste bezoekers op het profiel zien; - Kunnen zien wanneer vrienden voor het laatst online zijn geweest; - Een melding ontvangen wanneer vrienden online komen; - Extra foto's plaatsen; - Extra films plaatsen; - Het profiel wordt op de homepage getoond voor normale profielen; - Onzichtbaar browsen; - Een extra commercieel veld in het profiel; - Een website-URL in het profiel Gebruikers moeten eerst ingelogd zijn om een Gold Membership aan te kunnen gaan.


ChatGirl Reviews

  Soort mensen op de chat

  Narcisten chat,onmenselijk naar het niet bestaande figuur voorkeurend daten,vrouwen afgeleefd met nodige rimpels die mooiere jongemannen even door het slijk trekken na ze voortdurend om een gezichtsfoto vragen,bij stellen 9 op 10 mannen die een man zoeken en zich ook als de vrouw uitgeven ,drugs voorkeur bij daten,single mannen worden gelijk genegeert,en vrouwen zoeken enkel vrouwen. De meest mensonwaardige datingchat waar het Bi moeten zijn met vooral Top aanduidingen voorkeur zijn,overigens door lelijke stellen die dag en nacht jaar in en uit en andere telkens dezelfde aanwezig zijn maar alleen hunkeren voor iemand zo ver te krijgen ze een foto van het lichaam te zien krijgen,daar op geilen en ze meegeven aan mensen die erin trappen "mijn type niet" mensen worden als biefstuk beschouwd een enkel normaal gesprek komt helemaal niet van toepassing het is gewoon een virtuele wandeling langs de ramen van de wallen voor zowel man als vrouw ,uit mijn opinie een mensonwaardige chat waar sterk de aanwezigheid van narcisme de hoofdrol speelt.Beter was het verboden werd mensen niet gekwetst konden worden en al die arme single mannen nog eens een hardere tegenslag krijgen ze niet gewenst zijn bij vrouwen op deze site".

  Sterke punten
  Afkeur door mensen die zelf niet als aantrekkelijk beschouwt kunnen worden man onvriendelijk zeker als het om single mannen gaat.

  Zwakke punten
  Alleen maar voorkeur voor Bi,daar zijn andere chats voor en stellen verpesten het voor de single mensen ze daar niet welkom zijn "geen mannen op elk profiel".

  100% fake

  10 jaar geleden kwamen er ook wel echte mensen op deze site. tegenwoordig niet meer, het is 1 groot fakersfestijn met opdringerige homos die doen alsof ze vrouw zijn, scammers en paydames

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  100% fakersgarantie
  moderatoren zijn gay eikels
  site maakt zelf fake logins aan

  Veel fake inlog door admins

  Ben er achter gekomen dat de meeste in zijn gelogd door admins, dus fake.

  Zwakke punten
  Fake

  Kweekvijver van catfishes, hoeren en antisociale lelijkers met een te hoog zelfbeeld.

  Zoals de titel al zegt: Bagger. Vermijd deze site koste wat het kost.
  Ontzettend veel fakers. Gewoon homofiele mannen die zich voordoen als vrouwen, zelfs fotos van vrouwen sturen (Wie zijn deze vrouwen? Weten ze dat hun naakt fotos verspreid worden door anderen?) en alles doen voor fotos van hetero penis. Uiteindelijk willen ze nooit video bellen (Cam check) en worden ze verontwaardigd dat je t zelfs maar probeert. Altijd is er wel een smoesje waarom het uiteindelijk niet door kan gaan emt afspreken. Of nog erger:

  Ik heb een keer een uur in de kou gewacht voor een "dame" van chatgirl die nooit kwam.
  Het is een paradijs voor bedriegelijke flikkers die met hetero pik geobsedeerd zijn. Ook ontzettend veel homos en bis die, ondanks dat je hebt aangegeven alleen naar vrouwen op zoek te zijn, je toch maar even belsuiten lastig te vallen.De homo gemeenschap maakt zich gehaat zo. Het is een walgelijke bende op chatgirl. In de supermarkt maak je meer kans om je nieuwe friends with benefits te ontmoeten. Echt waar.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Fakers, homos die zich voordoen als vrouwen om hetero pik fotos te scoren, homos en bis die je lastigvallen als duidelijk hetero man, dezelfde fakers en abusers blijven aanwezig op chatgirl. Moderators bestaan geloof ik niet. Er word niks aan dit ongedierte gedaan. Blijf weg bij chatgirl.

  Nep mensen relaties kapot maken

  Deze site zitten veel homo.s en doen net zo als of John zit er ook op en doet voor als een meid maar is een man...hij gebruik dus een meisjes naam op zouten met zoiets...je komt hier voor te chatten en niet gek maken \\r\\nIemand uit Venray...ik maak je kapot net zo als op bullchat...en andere chat deze man spoort echt niet...viezze kerel..

  Sterke punten
  Kapot makelaar

  Zwakke punten
  Man uit Venray spoort niet

  Broeihaard prostitutie

  Heel veel hoeren met prijslijsten dat is toch geen datingsite zelf regelmatig geklaagd over deze praktijken kennelijk een ban gekregen maar van wie . Had graag mijn weerwoord gegeven

  Sterke punten
  Er zijn geen sterke punten

  Zwakke punten
  Een heleboel prostitutie toestaan onvoldoende maatregelen tegen bepaalde leeftijden (minderjarige) wanneer worden mensen gecheckt. ook word er soms drugs gebruikt en verkocht waanzin

  Lelijke Vieze dikke oude mensen

  Op chatgirl zitten alleen maar lelijke vieze dikke mannen en vrouwen niet echt aantrekkelijk, vooral die vrouwen die denken dat ze heel wat zijn.

  Ik ben blij dat deze site bestaat want dan kan ik tenminste mijn eerlijk mening geven over chatgirl.

  Ik ben niet jaloers dat ik niks heb gekregen maar ben blij dat ik dit kan uiten hier.

  Die mannen die daarop zitten zijn allemaal lelijk en zitten alleen daar omdat ze niks anders op straat kunnen krijgen.


  Advies voor de Admin's , je kan heel veel mensen op je site hebben , maar meer dan dit krijg je niet , trek nog wat jongeren generatie dan zie je dat je website nog leuker gaat worden.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Veel fakers, admins die niks doen en alleen via spycam begluren. Veel vieze dikke lelijke mannen en vrouwen die denken dat ze heel wat zijn.

  Helpen om deze website te stoppen / verbeteren

  Alleen maar fakers, admin's pakken het ook niet aan.
  Je gaat op die site om even plezier te zoeken maar helaas alleen maar oudere mensen die denken dat ze heel wat zijn .

  Allemaal zijn uit op foto's verder gebruiken ze smoesjes om alsnog niet af te spreken.we hebben al jaren onderzoek gedaan naar deze site , helaas alleen komen we niet verder, we hebben meer steun nodig van gebruikers van die website.

  We zijn een leuk stel in de 30.

  Er moet iets gedaan worden met deze site wie kan helpen?

  Wij snappen ook dat door schaamte niemand iets kan doen om deze website te stoppen , maar samen zijn we sterk en we staan achter elke actie om gedupeerde te helpen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel Fakers en oudere mensen. En foto verzamelaars.

  Fakers

  Alleen maar fakers op deze site. De weinige die echt zijn, zijn of koppels of gefrustreerde vrouwen die zich alleen maar willen laten palen door een pik van 22+cm.
  Je kunt beter op sexjobs kijken.
  En het overschot aan mannen is belachelijk. Op 1 vrouw zitten wel 20 mannen. Je maakt hier geen schijn van kans.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel fake.
  Chatbox zit snel vol zodat je moet betalen.
  Website is outdated.

  Chatgirl en chattijd zo fake als maar kan

  Ik zat heel veel op Chatgirl en Chattijd.nl maar hier is zoveel fake dat is niet normaal!

  Ik heb inmiddels gelukkig een nieuwe maar wel betrouwbare erotische datingwebsite gevonden: Hot2u.nl

  Hier zijn ze nog wel in opstartfase, maar het is in ieder geval een zekere aanrader voor de actieve en echte daters onder ons.

  Op deze site is totaal geen fake aanwezig, ik zelf heb al met alle mensen van de site live gechat online.
  Ik raad deze site ook zeker aan voor als je echt wilt daten of chatten.

  Groetjes Chris

  Sterke punten
  nvt

  Zwakke punten
  alles is zo fake en je berichten worden gewoon in zijn geheel gelezen totaal geen privacy!!!

  95% is nep of heel vervelend , met 5% kan je wel wat leuks beleven

  wij komen als stel al jaren op chatgirl, als je eruit gegooid wordt kan je er weer zonder te betalen via speciale ingang in mits zelfde ip adres.
  het is gewoon om te lachen want zelden komt er ook maar iets zinnigs uit.
  inlogprofielen als;
  "bi meisje 23 zoekt stel voor leuke avond" gewoon 1000% nep zo fake als wat , als je daar serieus op reageert en je al helemaal ziet liggen tussen 2 vrouwen dan kom je zeker bedrogen uit. Wij vragen altijd ' kan de cam aan" ? indien niet dan NEXT ! Het is ene grote fakers en zielige rukkertjes bende daar, als je daar vanuit gaat kan het niet tegenvallen.

  Sterke punten
  ehhhhhhh

  Zwakke punten
  allemaal fakers en zielige rukkertjes bij elkaar

  007

  de operator 007 admins blokken of bannen er maar oplos zodat je alleen nog maar kan inloggen via duur telefoonnr ik raad iedereen af daar heen te gaan en verder zitten daar alleen maar vrouwen die geld vragen of mannen ingelogd als vrouwen trap er niet in !!!!!!!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  teveel om op te noemen !!!

  oplichters!!!!

  deeze sit hoort gratisd te zijn , maar vrienden van de eigenaren laten je dingen zeggen zoals of je er voor betaald wil hebben als mensen langskomen bij je en als je dan niet vip ingelogd bent; geven ze dit aan de operator door zodat je geband wordt
  Je wordt dan verplicht om te betalen voor iedere keer dat je er op wilt.....daarnaast gooien ze je er ook zomaaar af na een tijd; zodat je weer opnieuw moet betalen
  was een hele leuke site; tot dat soort mensen er tussen kwamen

  Sterke punten
  kon een leuke band opbouwen met mensen

  Zwakke punten
  ze pakken de verkeerde mensen aan en je moet betalen terwijl dit niet nodig is

  kom er niet op!

  heb betaaldt maar kom er niet eens op!
  ik heb het uitgerekend en het heeft me de afgelopen maand zeker wel 50 euro gekost.
  eindelijk heb ik iets gevonden waar ik mn klacht kan in dienen.

  m.v.g
  Gi en Chay

  Zwakke punten
  je betaald en komt er niet eens op
  word er steeds afgegooit

Bezoek ChatGirl

Schrijf je eigen review