Reviews van deze auteur

Kweekvijver van catfishes, hoeren en antisociale lelijkers met een te hoog zelfbeeld.

Review over ChatGirl

Zoals de titel al zegt: Bagger. Vermijd deze site koste wat het kost.
Ontzettend veel fakers. Gewoon homofiele mannen die zich voordoen als vrouwen, zelfs fotos van vrouwen sturen (Wie zijn deze vrouwen? Weten ze dat hun naakt fotos verspreid worden door anderen?) en alles doen voor fotos van hetero penis. Uiteindelijk willen ze nooit video bellen (Cam check) en worden ze verontwaardigd dat je t zelfs maar probeert. Altijd is er wel een smoesje waarom het uiteindelijk niet door kan gaan emt afspreken. Of nog erger:

Ik heb een keer een uur in de kou gewacht voor een "dame" van chatgirl die nooit kwam.
Het is een paradijs voor bedriegelijke flikkers die met hetero pik geobsedeerd zijn. Ook ontzettend veel homos en bis die, ondanks dat je hebt aangegeven alleen naar vrouwen op zoek te zijn, je toch maar even belsuiten lastig te vallen.De homo gemeenschap maakt zich gehaat zo. Het is een walgelijke bende op chatgirl. In de supermarkt maak je meer kans om je nieuwe friends with benefits te ontmoeten. Echt waar.

Sterke punten
Geen.

Zwakke punten
Fakers, homos die zich voordoen als vrouwen om hetero pik fotos te scoren, homos en bis die je lastigvallen als duidelijk hetero man, dezelfde fakers en abusers blijven aanwezig op chatgirl. Moderators bestaan geloof ik niet. Er word niks aan dit ongedierte gedaan. Blijf weg bij chatgirl.

reacties: