Reviews van deze auteur

95% is nep of heel vervelend , met 5% kan je wel wat leuks beleven

Review over ChatGirl

wij komen als stel al jaren op chatgirl, als je eruit gegooid wordt kan je er weer zonder te betalen via speciale ingang in mits zelfde ip adres.
het is gewoon om te lachen want zelden komt er ook maar iets zinnigs uit.
inlogprofielen als;
"bi meisje 23 zoekt stel voor leuke avond" gewoon 1000% nep zo fake als wat , als je daar serieus op reageert en je al helemaal ziet liggen tussen 2 vrouwen dan kom je zeker bedrogen uit. Wij vragen altijd ' kan de cam aan" ? indien niet dan NEXT ! Het is ene grote fakers en zielige rukkertjes bende daar, als je daar vanuit gaat kan het niet tegenvallen.

Sterke punten
ehhhhhhh

Zwakke punten
allemaal fakers en zielige rukkertjes bij elkaar

lexa is misleidend bezig

Review over Lexa

ik zou iedereen lexa afraden , het lijkt er alleen maar te zijn om klanten zo veel mogelijk geld afhandig te maken. Neem als voorbeeld ; je wilt gewoon 3 maanden proberen en daarna stoppen, wat een drama !! kan helemaal niet op de site, dan moet je via het contactformulier handmatig een verzoek indienen pas 2 dagen nadat je lid bent en 24 uur wachtten op een bevestiging via je email adres. Verder is het vergeven met de welliswaar mooie vrouwen maar dan blijkt het uit rusland oekraine malie en dat soort landen te zijn, een NL vrouw reageert nooit op een man. Ik krijg ook sterk de indruk dat er veel meer mannen als vrouwen zijn, kortom weggegooid geld. Niet aan beginnen gewoon beter de gratis site's gebruiken zoals badoo en tinder app

Sterke punten
geen

Zwakke punten
onbehoorlijk lidmaatschaps beheer

alles draait alleen om jouw zoveel mogelijk geld af te pakken

als man sowieso kansloon

reacties: