XL Dating

XLdating.nl is een online dating platform voor mensen in Nederland die op zoek zijn naar informele relaties en avontuur. De site biedt een breed scala aan functies om gebruikers te helpen compatibele partners te vinden, online te chatten, foto's uit te wisselen en mensen te ontmoeten die dezelfde interesses hebben.

Met een actieve gebruikersgroep in verschillende delen van Nederland, biedt XLdating.nl een platform waar gebruikers gemakkelijk interessante en aantrekkelijke mensen in hun omgeving kunnen vinden. Gebruikers kunnen zoeken naar mensen op basis van criteria zoals leeftijd, locatie, interesses en voorkeuren.

De site biedt ook geavanceerde privacy- en beveiligingsfuncties om de persoonlijke informatie van gebruikers te beschermen. Gebruikers kunnen zich veilig voelen terwijl ze discreet op zoek zijn naar relaties en nieuwe en opwindende mensen ontmoeten.

XLdating.nl is gemakkelijk te gebruiken en biedt een gebruiksvriendelijk platform voor zowel beginners als gevorderde gebruikers. Het platform is ook toegankelijk vanaf verschillende apparaten, waardoor gebruikers kunnen inloggen vanaf hun mobiele telefoon of tablet.

Als je op zoek bent naar nieuwe relaties, online wilt chatten en mensen wilt ontmoeten die dezelfde interesses delen, dan is XLdating.nl de site voor jou. Sluit je vandaag nog aan bij de community en begin met het ontmoeten van spannende en compatibele mensen die ook op zoek zijn naar nieuwe relaties en plezier.


Inschrijven

Personen die interesse hebben in XL Dating, kunnen op deze site snel en simpel een account aanmaken. Met dit account heeft men namelijk toegang tot de standaard functionaliteiten van de site. Op deze manier raakt men een beetje bekend met deze site. Men kan een account aanmaken door op de startpagina van deze site, onder het kopje 'Registeer om leden van XL Dating te benaderen!', het aanmeld formulier in te vullen. In dit formulier met men onder andere aangeven of men een man of een vrouw is, de geboortedatum, lichaamsbouw, gebruikersnaam, e- mail adres en een wachtwoord naar keuze. Na alle gegevens ingevuld te hebben, kan men klikken op 'Start nu!'. Na hierop geklikt te hebben, wordt een bericht verstuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Hierna kan men direct op zoek naar een XL date.


Trial leden en betaalde lidmaatschappen

Personen die interesse hebben in deze site, hebben de mogelijkheid om trial lid te worden van deze site. Met een trial account heeft men namelijk toegang tot de standaardfuncties van de site. Met dit account kan men onder andere een eigen profiel aanmaken en bewerken, foto's en video's toevoegen en verwijderen, surfen op de site, standaard foto's van andere leden bekijken en gebruik maken van de chatfunctie van de site. De trial leden hebben daarnaast ook de mogelijkheid om het account verder up te graden naar een Gold lidmaatschap. Gold leden hebben niet alleen toegang tot de standaard functionaliteiten van de site, maar men kan ook een onbeperkt aantal e- mail en winks versturen naar andere gebruikers en deze ook beantwoorden. Daarnaast kan men ook de profielen van andere gebruikers bekijken en gebruik maken van de tekst voice en video chat mogelijkheden van de site. De Gold leden hebben ook als voordeel, dat men het account verder kan upgraden om op die manier VIP toegang te hebben tot de site. Met een dergelijke account wordt men extra benadrukt op de home page van andere leden en in de diverse zoekresultaten en galerijen van andere leden. Men wordt verder ook gemarkeerd in het postvak van leden en men kan communiceren met andere trial en gold leden.


Profiel verwijderen

Personen die reeds een XL date hebben weten te scoren of die vanwege de een of andere redenen geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van de site, hebben de mogelijkheid om hun profiel te verwijderen van de site. Dit kan men onder andere doen door in te loggen op de site en te gaan naar het profiel. Hier kan men op de account pagina klikken op 'verwijder account'. Na de keuze bevestigd te hebben, wordt het account definitief verwijdert van de site. Een account kan echter alleen verwijdert worden nadat alle actieve abonnementen zijn stopgezet.


E- mail notificaties uitschakelen

Om op de hoogte te blijven van onder andere de laatste nieuwtjes van de site, worden er van tijd tot tijd e-mail notificaties verstuurd naar het opgegeven e- mail adres van de gebruiker. Echter stelt niet een ieder dergelijke e- mails op prijs. Gelukkigerwijs hebben gebruikers de mogelijkheid om de e- mail notificaties uit te schakelen. Dit kan men onder andere doen door te klikken op de directe link aan het einde van elke e- mail of men kan inloggen op de site en gaan naar het profiel. Bij account pagina kan men wijzigingen aanbrengen in twee soorten e- mails. Men kan onder andere e- mails met betrekking tot andere kennisgevingen en mededelingen alsook nieuws en aanbiedingen uitschakelen. Na een keuze gemaakt te hebben kan men de wijzigingen opslaan in de profiel instellingen.


Contact gegevens

Voor meer informatie, eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers contact opnemen met de klantenservice van de site middels het online contactformulier. Dit formulier kan men benaderen door op de startpagina van de site te klikken op 'ondersteuning' en dan vervolgens bij veel gestelde vragen op 'Hoe kom ik in contact met de klantenservice?'. Na hierop geklikt te hebben komt een link naar het contact formulier tevoorschijn en instructies hoe deze ingevuld en opgestuurd kan worden naar de klantenservice van de site.


XL Dating Reviews

  zelfde website als SHAGADELIC

  Als niet betalend lid kan je niets zeer weinig, geen foto's bekijken en geen profielen bekijken.
  Ga je betalen let er dan wel op dat de betaling AUTOMATISCH verlengd wordt.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  - Stil zwijgend betalende lidmaatschappen verlengen
  - zelfde website als SHAGADELIC
  -zelfde adres in Zwitserland

Bezoek XL Dating

Schrijf een review