Reviews geschreven door Rinnert (76316)

Hartenliefde - Andere naam maar nog steeds hetzelfde

0

Review:
Hartenliefde is omgedoopt naar Flirthonk.nl. Maar verder is alles nog hetzelfde. Chatoperators blijven smeken om je aandacht, ook als je nooit iemand een antwoord stuurt. Moet de eerste credit nog kopen en het blijft maar doorgaan met al dat gejammer.

Sterke punten:
In de FAQ (veel gestelde vragen) geven ze keurig aan dat alles fake is.
Op de vraag "Bevat de website fictieve profielen" staat als antwoord: De website biedt een chatdienst aan met als doel het flirten met Fictieve Profielen (......) De website werkt met louter Fictieve Profielen kenbaar door de volgende markering en is niet bedoeld voor het tot stand brengen van fysieke afspraken

Zwakke punten:
Alles is NEP (tenminste de 'dames' dan)

Ernesto beveelt Hartenliefde NIET aan bij vrienden/bekenden

Xcontacten - Voor ik in wilde schrijven wist ik al genoeg

0

Review:
Op één van de laatste pagina's bij inschrijven staat of je even wilt klikken op de volgende regel:

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden, de privacy policy, het gebruik van fictieve profielen en het ontvangen van reclame.

Met daaronder nog eens de volgende toevoeging:

Dit is een 18+ erotische chatdienst waar gebruik wordt gemaakt van fictieve profielen, u betaalt hier per bericht.

Natuurlijk gelijk gestopt en mezelf niet aangemeld

Lukte trouwens ook niet, want mijn na het intikken er van kwam er als mededeling "Dit is geen gelding E-mail adres"

Sterke punten:
De eerlijkheid. Voor je er aan begint weet je al dat je gaat worden opgelicht

Zwakke punten:
10000000 %%%%% NEP

Rinnert beveelt Xcontacten NIET aan bij vrienden/bekenden

Hartenliefde - Het is echt een leuke site

4

Review:
Wat een rare reacties worden er hier gegeven over Hartenliefde en Flirthonk. Ik zit er al 2 jaar op en zoek leuke avontuurtjes. Ik wil me voorlopig niet meer binden na een vervelende relatie en Flirthonk is een hele goede site voor mij. Het is een kwestie van aftasten natuurlijk als je met elkaar aan het chatten bent. En je weet het pas echt als je elkaar ontmoet. Maar ik wil jullie best vertellen dat ik al een paar hele leuke mannen heb ontmoet (hihihihihi..........). Dat was zonder Flirthonk veel lastiger geweest dus ik ben er wel blij mee. Maar met zulke zuurpruimen als Dirk of Ernesto komt het zeker niet tot een afspraakje. Dat wil ik hier wel verklappen

Sterke punten:
Leuke site met heel veel mogelijkheden voor nieuwe contacten

Zwakke punten:
Er zitten wel een paar zuurpruimen op die alles afkraken maar daar trek ik me niets van aan

Maaike beveelt Hartenliefde aan bij vrienden/bekenden

Hartenliefde - Hartenliefde is nu Flirthonk

5

Review:
Sinds een paar maanden is de naam veranderd van Hartenliefde naar Flirthonk. Verder is er niks veranderd, al staat er nu wel netjes op de site: Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) conversaties tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve deels fictieve profielen. Met deze fictieve profielen zijn fysieke afspraken niet mogelijk. Deze website heeft entertainment als doel, het is expliciet niet het doel van deze website om fysieke afspraken tot stand te brengen.
En ook bij de FAQ (veel gestelde vragen) staat netjes een uitleg over dat er alleen maar fictieve profielen op staan.

Dus zo gezegd zo gedaan heb ik er zelf ook een fictief profiel opgezet van een "leuke jongen" en ik lach me dood. Laat die chat operators maar lekker tikken en berichten en foto's sturen, een credit heb ik nog nooit gekocht en de berichtjes blijven binnen stromen

Sterke punten:
Ze komen er eerlijk voor uit dat alles fictief is en dat je er geen afspraken kunt maken

Zwakke punten:
1000000%%%%%%%%%%%%% NEP

Ernesto beveelt Hartenliefde NIET aan bij vrienden/bekenden

PikanteFlirts - Zonder bezoek weet ik al dat het nep is

1

Review:
"Deze website is mede bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen (deels) fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Met deze fictieve profielen zijn fysieke afspraken niet mogelijk."
Deze regel staat onderaan de pagina met daarnaast de vraag of je hiermee akkoord gaat.
Ga je dan toch akkoord, en je komt op de site, dan verschijnt daar het volgende: ". De Website werkt met louter Fictieve Profielen en is niet bedoeld is voor het tot stand laten komen van fysieke afspraken."
Kortom, de zoveelste site voor puur en alleen oplichten van onnozele gebruikers

Sterke punten:
niet

Zwakke punten:
1000%%%%%%%%%%%%%%%%% NEP

Ernesto beveelt PikanteFlirts NIET aan bij vrienden/bekenden

IFindU - De site bestaat niet meer

1

Review:
De sitenaam is te koop! Deze domeinnaam overnemen? Breng een bod uit en misschien ben jij de gelukkige!!!

Daar hebben we (even???) geen last meer van

Sterke punten:
Geen idee

Zwakke punten:
Ook geen idee

FlirtBericht - Zonder bezoek weet ik al dat het nep is

1

Review:
"De Website biedt een chatdienst aan met als doel het uitwisselen van erotische chatberichten tegen vergoeding van een bepaald bedrag per Chatbericht. De Website werkt met louter Fictieve Profielen en is niet bedoeld is voor het tot stand laten komen van fysieke afspraken."
Dat is het eerste wat je leest wanneer je op de link naar de site klikt.
Uitbaters van dit soort sites weten sinds een jaar of 2 dat ze fikse boetes kunnen krijgen als ze niet expliciet en duidelijk vermelden dat ze gebruik maken van nep-profielen.

Sterke punten:
Erg duidelijk dat de website louter werkt met nep profielen

Zwakke punten:
1000000000000%%%%%%%%%%%%%%% NEP

Ernesto beveelt FlirtBericht NIET aan bij vrienden/bekenden

RegioFlirts - Waarom staat dit op plek 1?

1

Review:
Als je hier op de link klikt, kom je op een site voor penisvergroting.
Dus toen maar even de naam van de site via Google gezocht en de site gevonden, Even in de Algemene Voorwaarden gekeken en ja hoor, daar lees je weer "Deze dienst maakt gebruik van zelf gecreëerde entertainment profielen, deze profielen zijn gemodereerd en hiermee zijn geen fysieke afspraken mogelijk." en onderaan staat "Deze site is een erotische chatdienst en maakt enkel gebruik van fictieve profielen."

Sterke punten:
Als paars je lievelingskleur is zit je goed

Zwakke punten:
1000000%%%%%%%%%%% NEP

Hartenliefde - Ben ik er toch ingetrapt

3

Review:
Ik dacht op een leuke site te zijn, maar na een paar weken is het wel klaar. Dacht een leuke dame getroffen te hebben, een paar avonden leuk mee gechat en met haar afgesproken. Ik wachten en wachten maar zij kwam maar niet opdagen. Kom ik thuis, heeft ze een berichtje gestuurd dat ze ineens iets anders had waar ze niet omheen kon. Dus voor de volgende dag afgesproken, deze keer in de middag. Voor ik de deur uit ging toch nog even gekeken en ja hoor, weer kon ze op het laatste moment ineens niet komen.
Toen ben ik eens verder gaan zoeken en kwam ik ineens foto's tegen die ik al eens eerder gezien had. Allemaal op sites die bekend staan dat daar alles nep is. Nou, toen wist ik genoeg. Die "dame"een flinke veeg uit de pan gegeven en een mail gestuurd naar de beheerder van deze site. Dat isnu 2 weken geleden en ik wacht nog steeds op antwoord

Sterke punten:
Niks, nada, niënte

Zwakke punten:
100%%%%%% NEP

Karel beveelt Hartenliefde NIET aan bij vrienden/bekenden

StiekemGeil - Zonder bezoek weet ik al dat het nep is

1

Review:
"Ik verklaar 18 jaar of ouder te zijn en ak­koord te gaan met de al­ge­me­ne voor­waar­den, te begrijpen dat deze chatdienst gebruik maakt van fictieve profielen en bedoeld is voor het uitwisselen van berichten en niet voor het maken van fysieke afspraken. Ik ga akkoord met dat mijn gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de pri­va­cy sta­te­ment."
Deze tekst kreeg ik in beeld bij het aanmelden. Natuurlijk direct gestopt, het is gewoon allemaal nep wat er op die site staat.

Sterke punten:
Je wordt vooraf gewaarschuwd voor fictieve profielen en dat het niet bedoeld is om afspraken te maken.

Zwakke punten:
Zou het niet weten, ben niet verder gegaan met inschrijven. Maar vermoedelijk zijn alle vrouwelijke profielen nep

Ernesto beveelt StiekemGeil NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres

Datum: 8 juni 2020

Geschreven door: Ernesto

Reactie op: Hartenliefde is nu Flirthonk

Na alle klachten die ik verstuurd heb, wordt ik sinds vorige week geblokkeerd. Mijn laatste klacht was dat ik als profielbezoekers ook mannen zag voorbij komen. Bij andere klachten kwam er nog wel een antwoord, deze keer kan ik er niet meer op

Datum: 8 juni 2020

Geschreven door: Maaike

Reactie op: Het is echt een leuke site

"Maaike" is de naam die Flirthonk steeds onder hun antwoorden plaatsen als medewerkster van Team Support Flirthonk. Die heb ik gewoon voor de grap gebruikt want ik weet ook wel dat het een site is vol met nep profielen van "Vrouwen"

Datum: 8 juni 2020

Geschreven door: Ernesto

Reactie op: Nep

Het is gewoon een site van oplichters. Vorige week heb ik me er ingeschreven en nu kan ik al niet meer inloggen. Vorige week de Algemene Voorwaarden gedownload. Daarin staat als "ondernemer" een bedrijf uit Hengelo (EZI Services VOF met als KvK nummer 54250021/ BTW nummer NL851227685B01), op de site staat er bij bedrijfsgegevens: Young Brains BV gevestigd in Enschede KVK nummer 74925938 BTW nummer NL860075874B01).

Datum: 15 april 2020

Geschreven door: Ernesto

Reactie op: Hartenliefde is nu Flirthonk

De site heeft één voordeel. Je kunt zo je provincie en woonplaats aanpassen. Dat heb ik al een paar keer gedaan en als vliegen op de stroop komen ze op je af. Dat doe ik dan een maandje of zo en dan 'verhuis' ik weer.
Ook komen er regelmatig 'dames' waarbij in hun profiel geen woonplaats staat. In plaats daar van staat er 'vraag mij'. En daar krijg je dan berichten van als "Hé zag ik jou laatst al niet daar in Zwolle / Gouda / Leeuwarden / Utrecht / Vlissingen / Arnhem of weet ik veel waar ik allemaal 'gewoond' heb. Ik lach me echt in een deuk om die stumpers van chat operators

Datum: 9 april 2020

Geschreven door: Ernesto

Reactie op: Oplichterij ze houden je mooi aan de praat

Je hebt helemaal gelijk maffy daff. Het is een een regelrechte oplichterssite. Ben er zelf ook een tijdje actief geweest, een paar jaar geleden. Al die 'vrouwen' beloofden van alles en nog wat. Maar afspreken: ho maar. Natuurlijk kreeg je eerst antwoorden dat ze best wilden maar steeds was er dan net weer iets waardoor het op het laatste moment niet kon. En intussen maar berichten sturen wat handen vol geld kostte. Totdat er op een avond iemand de site gehackt had en naar veel gebruikers een bericht stuurde over de praktijken met voorbeelden en instructies die de chat operators moesten volgen. Ik heb daarop al die 'dames' gevraagd hoe het nou zat. Eén en al ontwijking natuurlijk. Daarna heb ik ze allemaal flink uitgekafferd met het tegoed wat ik nog had.

Datum: 11 februari 2020

Geschreven door: Ernesto

Reactie op: 100% Fake

Tja, Forfree, het is inderdaad één grote oplichting op die site. Zo af en toe maak ik er voor de grap een profiel aan om eens te kijken wie er allemaal op staan. En daar zie je dan weer die sportlerares uit Sassenheim, die bewegingstherapeut uit Gouda en die dame van 64 maar met een uiterlijk van een vrouw van 35 uit Amstelveen er weer. En ook zijn Bertus de accountant uit Haarlem en Michel de straatmaker uit Zuid Holland er nog steeds.

Datum: 5 december 2019

Geschreven door: Ernesto

Reactie op: Hartenliefde

Ik zit er al ruim een half jaar op, gewoon voor de lol. Iedere keer weer verschijnt er, als ik er uitlog, een schermpje in beel dmet onder andere de mededeling: "Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) conversaties tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve deels fictieve profielen. Met deze fictieve profielen zijn fysieke afspraken niet mogelijk. Deze website heeft entertainment als doel, het is expliciet niet het doel van deze website om fysieke afspraken tot stand te brengen." En op de inlogpagina staat onder aan bij 'Over Ons': "De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk".Om die chatoperators achter de site een beetje bezig te houden zoek ik trouw ieder naam op die in mijn mailbox verschijnt als er weer eens iemand een berichtje heeft gestuurd. En zo blijven ze maar bestoken met berichten. En dat tandwiel-icoon dat op je profielpagina zou staan, staat er niet. IN het begin heb ik nog daarover mailtjes gestuurd naar het contactadres, maar dat hielp allemaal niks. Ene Maaike antwoordde me een half jaar geleden dat het allemaal nog even kon duren en dat doet het nog steeds.
Het is gewoon de reinste oplichting waar ze mee bezig zijn.

Datum: 15 oktober 2019

Geschreven door: Wouter

Reactie op: Deze website stopt binnenkort

Dit kreeg ik in beeld toen ik op de link klikte: "Ik verklaar 18 jaar of ouder te zijn en ak­koord te gaan met de al­ge­me­ne voor­waar­den, te begrijpen dat deze chatdienst gebruik maakt van fictieve profielen en bedoeld is voor het uitwisselen van berichten en niet voor het maken van fysieke afspraken." Duidelijk, daar doen we dus niet aan mee

Datum: 9 oktober 2019

Geschreven door: Adje

Reactie op: Eerlijk zijn

Ik had vrijwel direct door dat het allemaal nep is. Gewoon bij het uitloggen zie je meteen die mededeling over het tot stand brengen van (erotische) conversaties tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve deels fictieve profielen. En dus wist ik wat er aan de hand was en heb nooit 1 cent aan die site besteed maar wel m'n profiel aangehouden. Per 'dame' komen er standaard 3 berichtjes en als je niet reageert stopt het daar met zo'n dame mee. En als je af en toe weer eens even 'op zoek' gaat op die site blijven de berichtjes wel binnenstromen.

Datum: 30 september 2019

Geschreven door: Erwin

Reactie op: Marktplaats en HartenLiefde

En de score van de laatste 10 dagen. Ruim 70 'dames' sturen wat, de jongste 24, de oudste 69, 3 met woonplaats, de rest niet, dichtste bij 145 km, anderen op meer dan 200 kilometer, iemand die volgens haar profiel 59 jaar is stuurt een foto mee van een jonge meid van 25, een ander zegt van alleen 'black lovers' te houden terwijl op mijn profiel een duidelijk blanke man staat en zo kan ik nog wel even doorgaan. Die chatoperators hebben het er maar druk mee. En maar klagen, en maar schelden en zeuren en zaniken. Ik lach me in een deuk