Reviews geschreven door Kamal (75433)

EenvoudigContact - Eenvodig contact is te duur en fake

3

Review:
Marion,
Ik heb presies het zelfde, een hwlw lwukw meide leukw karakter ze vind me leuk en voelt goed maar wil niet afspreken en ook geen telefoon nummers uitwisselen en ben nu al 75 euro kwijt.
Ik dacht last ik ff kijken of iemand het zelfde probleem hwwft om mij gwvowl te bevestigen en ja hoor. Ziw ik jou reactie.
Ik wil je bedanken, nu weet ik dat het oplichters zijn.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Te duur, face profielen.

Kamal beveelt EenvoudigContact NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres

Datum: 8 maart 2020

Geschreven door: Kamal

Reactie op: Eenvodig contact is te duur en fake

Bedankt Dirk,ik zal er zeker een melding van maken.

Datum: 12 december 2019

Geschreven door: Kamal

Reactie op: Een Grote Oplichtersbende

Dirk, dank je wel voor je info. Ik had al terug laten storten. Het ging inderdaad meer om van, wat kan ik doen om dit te stoppen,omdat ze echt mensen zo maar van hun geld beroven. Je betaald je vind het niks en zeg je weet laat dat maand maar zitten en stip je je account en wat doen ze gewoon geld pakkem.
Ik zal contact op nemen met fraudehelpdesk.
Hartelijk bedankt Dirk, hopelijk kunnen we zo mensen waarschuwen.

Datum: 5 december 2019

Geschreven door: Kamal

Reactie op: Een Grote Oplichtersbende

Beste heren. Ik heb een vraagje en hoop dat iemand kan helpen. Ik had abbnomet bij deze oplichters. Voor dat de maand voorbij was had ik al gebeld en gevraagd te stoppen wat ook raar is. Bijna bij alle sites kan je zelf ztoppen. Nou heb ik dat gedaan en werk ook nog gezegd van jammer en als.je wil meld je weer aan en krijg je die maand terug. Nou ik zei stop.en nooit meer. Nou wordt er via november geld uit me rekening gehaald terwijl ik niet eens lid ben. Nou geld terug bedoelt nu krijg ik een mail in het Duits. Weet iemand wat ik het beste kan doet tegen deze oplichters? Aub

Alvast bedankt