Reviews geschreven door Freek-Willem (74674)

Victoria Milan - VM - afrader. Nepprofielen en oplichters

1

Review:
Geregistreerd op VM. Dag 1 krijg ik 100+ reacties. Helemaal overdonderd probeer ik dat te managen. Veel belangstelling uit het buitenland van vrouwen die veel jonger zijn.
Standaard is een knipoog, toegevoegd aan favorieten en een kort berichtje. Dat zijn veelal fake profielen.
Er zit ook nog een categorie mensen ingeschreven als vrouw die probeert via chat (Google Hangouts is populair onder die categorie) die via chat en het uitwisselen van foto' s je probeert over te halen om geld / gift cards te sturen. Bij de een duurt dat een paar weken, de ander weet dat na een dag al te vragen. Ook niet oke.
Dan is er nog een categorie working girls die uit het buitenland komen maar toevallig bij familie, vrienden op bezoek of op zakenreis is in of in de buurt van jouw woonplaats. Even een green-id kopen en weet ik wat meer, want anders willen ze je niet ontmoeten. Ook maar niet doen.
Ook zijn er vrouwen die je proberen over te halen om via video te sex-chatten. Lijkt me niet een strak plan om dat te doen zonder zak over je hoofd.... voor je het weet ben je slachtoffer van afpersing.

Oh ja, en dan zijn er ook genoeg profielen beschikbaar die al heel lang niet hebben ingelogd.

En wat er dan overblijft is echt heel weinig. Ik heb nog met 1 normale dame contact. Voor de rest heeft die site veel geld gekost, veel tijd gekost en erg weinig opgeleverd. En die dame ontmoet ik binnenkort hoop ik.

Kortom: VM is een uitvalsbasis voor criminelen, hoeren en oplichters en de site zelf biedt niks. Ook de code is brak en de app is ook van zeer matige kwaliteit. Lekker wegblijven daar.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles, slechte webinterface, slechte app, userbase bestaat uit fakeprofielen, oplichters, verouderde profielen, duur.

Freek-Will beveelt Victoria Milan NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres