Reviews geschreven door Ernesto (74060)

Hartenliefde - Het is echt een leuke site

3

Review:
Wat een rare reacties worden er hier gegeven over Hartenliefde en Flirthonk. Ik zit er al 2 jaar op en zoek leuke avontuurtjes. Ik wil me voorlopig niet meer binden na een vervelende relatie en Flirthonk is een hele goede site voor mij. Het is een kwestie van aftasten natuurlijk als je met elkaar aan het chatten bent. En je weet het pas echt als je elkaar ontmoet. Maar ik wil jullie best vertellen dat ik al een paar hele leuke mannen heb ontmoet (hihihihihi..........). Dat was zonder Flirthonk veel lastiger geweest dus ik ben er wel blij mee. Maar met zulke zuurpruimen als Dirk of Ernesto komt het zeker niet tot een afspraakje. Dat wil ik hier wel verklappen

Sterke punten:
Leuke site met heel veel mogelijkheden voor nieuwe contacten

Zwakke punten:
Er zitten wel een paar zuurpruimen op die alles afkraken maar daar trek ik me niets van aan

Maaike beveelt Hartenliefde aan bij vrienden/bekenden

Hartenliefde - Hartenliefde is nu Flirthonk

2

Review:
Sinds een paar maanden is de naam veranderd van Hartenliefde naar Flirthonk. Verder is er niks veranderd, al staat er nu wel netjes op de site: Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) conversaties tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve deels fictieve profielen. Met deze fictieve profielen zijn fysieke afspraken niet mogelijk. Deze website heeft entertainment als doel, het is expliciet niet het doel van deze website om fysieke afspraken tot stand te brengen.
En ook bij de FAQ (veel gestelde vragen) staat netjes een uitleg over dat er alleen maar fictieve profielen op staan.

Dus zo gezegd zo gedaan heb ik er zelf ook een fictief profiel opgezet van een "leuke jongen" en ik lach me dood. Laat die chat operators maar lekker tikken en berichten en foto's sturen, een credit heb ik nog nooit gekocht en de berichtjes blijven binnen stromen

Sterke punten:
Ze komen er eerlijk voor uit dat alles fictief is en dat je er geen afspraken kunt maken

Zwakke punten:
1000000%%%%%%%%%%%%% NEP

Ernesto beveelt Hartenliefde NIET aan bij vrienden/bekenden

PikanteFlirts - Zonder bezoek weet ik al dat het nep is

1

Review:
"Deze website is mede bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen (deels) fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Met deze fictieve profielen zijn fysieke afspraken niet mogelijk."
Deze regel staat onderaan de pagina met daarnaast de vraag of je hiermee akkoord gaat.
Ga je dan toch akkoord, en je komt op de site, dan verschijnt daar het volgende: ". De Website werkt met louter Fictieve Profielen en is niet bedoeld is voor het tot stand laten komen van fysieke afspraken."
Kortom, de zoveelste site voor puur en alleen oplichten van onnozele gebruikers

Sterke punten:
niet

Zwakke punten:
1000%%%%%%%%%%%%%%%%% NEP

Ernesto beveelt PikanteFlirts NIET aan bij vrienden/bekenden

IFindU - De site bestaat niet meer

1

Review:
De sitenaam is te koop! Deze domeinnaam overnemen? Breng een bod uit en misschien ben jij de gelukkige!!!

Daar hebben we (even???) geen last meer van

Sterke punten:
Geen idee

Zwakke punten:
Ook geen idee

FlirtBericht - Zonder bezoek weet ik al dat het nep is

1

Review:
"De Website biedt een chatdienst aan met als doel het uitwisselen van erotische chatberichten tegen vergoeding van een bepaald bedrag per Chatbericht. De Website werkt met louter Fictieve Profielen en is niet bedoeld is voor het tot stand laten komen van fysieke afspraken."
Dat is het eerste wat je leest wanneer je op de link naar de site klikt.
Uitbaters van dit soort sites weten sinds een jaar of 2 dat ze fikse boetes kunnen krijgen als ze niet expliciet en duidelijk vermelden dat ze gebruik maken van nep-profielen.

Sterke punten:
Erg duidelijk dat de website louter werkt met nep profielen

Zwakke punten:
1000000000000%%%%%%%%%%%%%%% NEP

Ernesto beveelt FlirtBericht NIET aan bij vrienden/bekenden

RegioFlirts - Waarom staat dit op plek 1?

1

Review:
Als je hier op de link klikt, kom je op een site voor penisvergroting.
Dus toen maar even de naam van de site via Google gezocht en de site gevonden, Even in de Algemene Voorwaarden gekeken en ja hoor, daar lees je weer "Deze dienst maakt gebruik van zelf gecreëerde entertainment profielen, deze profielen zijn gemodereerd en hiermee zijn geen fysieke afspraken mogelijk." en onderaan staat "Deze site is een erotische chatdienst en maakt enkel gebruik van fictieve profielen."

Sterke punten:
Als paars je lievelingskleur is zit je goed

Zwakke punten:
1000000%%%%%%%%%%% NEP

Hartenliefde - Ben ik er toch ingetrapt

3

Review:
Ik dacht op een leuke site te zijn, maar na een paar weken is het wel klaar. Dacht een leuke dame getroffen te hebben, een paar avonden leuk mee gechat en met haar afgesproken. Ik wachten en wachten maar zij kwam maar niet opdagen. Kom ik thuis, heeft ze een berichtje gestuurd dat ze ineens iets anders had waar ze niet omheen kon. Dus voor de volgende dag afgesproken, deze keer in de middag. Voor ik de deur uit ging toch nog even gekeken en ja hoor, weer kon ze op het laatste moment ineens niet komen.
Toen ben ik eens verder gaan zoeken en kwam ik ineens foto's tegen die ik al eens eerder gezien had. Allemaal op sites die bekend staan dat daar alles nep is. Nou, toen wist ik genoeg. Die "dame"een flinke veeg uit de pan gegeven en een mail gestuurd naar de beheerder van deze site. Dat isnu 2 weken geleden en ik wacht nog steeds op antwoord

Sterke punten:
Niks, nada, niënte

Zwakke punten:
100%%%%%% NEP

Karel beveelt Hartenliefde NIET aan bij vrienden/bekenden

StiekemGeil - Zonder bezoek weet ik al dat het nep is

1

Review:
"Ik verklaar 18 jaar of ouder te zijn en ak­koord te gaan met de al­ge­me­ne voor­waar­den, te begrijpen dat deze chatdienst gebruik maakt van fictieve profielen en bedoeld is voor het uitwisselen van berichten en niet voor het maken van fysieke afspraken. Ik ga akkoord met dat mijn gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de pri­va­cy sta­te­ment."
Deze tekst kreeg ik in beeld bij het aanmelden. Natuurlijk direct gestopt, het is gewoon allemaal nep wat er op die site staat.

Sterke punten:
Je wordt vooraf gewaarschuwd voor fictieve profielen en dat het niet bedoeld is om afspraken te maken.

Zwakke punten:
Zou het niet weten, ben niet verder gegaan met inschrijven. Maar vermoedelijk zijn alle vrouwelijke profielen nep

Ernesto beveelt StiekemGeil NIET aan bij vrienden/bekenden

Hartenliefde - Wat een rare site

0

Review:
Sta ik dus een paar dagen op deze site, met een als grap de naam Dicktator (als je begrijpt wat ik bedoel), krijg ik een bericht met de volgende openingszin: "Wat? Dit is toch onmogelijk? Anton van Maden?? Jou had ik hier echt niet op de site verwacht." Waar ze het vandaan halen weet ik niet, maar zo val die site wel erg snel door de mand. En dan de bedragen die ze vragen!!!!! Uitproberen € 2.50 / 1 credits - €2,50 p.b./ 10 credits - €1,00 p.b. / € 22.50 / 25 credits - €0,90 p.b. / Pakket XL € 200.00 / 275 credits - €0,72 p.b.
Dus ik ging eerst maar eens kijken wat ik over deze site kon vinden. Zo kwam ik op deze site terecht en nu weet ik wat ik moet doen. Gewoon direct mezelf afmelden.

Sterke punten:
Ik zou het niet weten

Zwakke punten:
Alles is nep en dan ook nog eens slecht opgeleide chatoperators.

Rinnert beveelt Hartenliefde NIET aan bij vrienden/bekenden

SerieusFlirten - Gewoon even de Algemene Voorwaarden checken en je

0

Review:
Iedere site waar per bericht betaald moet worden is voor mij verdacht tot het tegendeel bewezen is.
Zelf check ik altijd eerst de Algemene Voorwaarden. Met als zoekterm woorden als fysiek, entertainment of chat.
Bij deze site lees ik in Artikel 9: Serieusflirten.nl heeft entertainment als doel, het is expliciet niet het doel van Serieusflirten.nl om fysieke afspraken tot stand te brengen. De aanbieder behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om gesprekken op Serieusflirten.nl te sturen via zelf gecreëerde profielen. Dit zijn fictieve profielen waarmee geen fysieke afspraken mogelijk zijn.

Nou dan weet ik al genoeg en schrijf ik me niet in

Trouwens, onder aan de Algemene Voorwaarden staat dat het bedrijf achter deze site gevestigd is in Belize (klein landje in Centraal Amerika). Er is een vermoeden dat Julius Krechting, de man achter The Right Link daar naar toe verhuist is. Google even op die 2 namen en je snapt wat beter hoe die oplichters te werk gaan

Sterke punten:
Sinds ruim een jaar vermelden dit soort sites expliciet dat ze vol staan met nep profielen. Dit met dank aan de ACM (Autoriteit Consument en Markt), die in april 2018 een aantal van dit bedrijven is gaan controleren. En na de boete van 9 miljoen voor The Right Link die de ACM in augustus 2019 kijken dit soort bedrijven wel uit

Zwakke punten:
100%% NEP

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres

Datum: 15 april 2020

Geschreven door: Ernesto

Reactie op: Hartenliefde is nu Flirthonk

De site heeft één voordeel. Je kunt zo je provincie en woonplaats aanpassen. Dat heb ik al een paar keer gedaan en als vliegen op de stroop komen ze op je af. Dat doe ik dan een maandje of zo en dan 'verhuis' ik weer.
Ook komen er regelmatig 'dames' waarbij in hun profiel geen woonplaats staat. In plaats daar van staat er 'vraag mij'. En daar krijg je dan berichten van als "Hé zag ik jou laatst al niet daar in Zwolle / Gouda / Leeuwarden / Utrecht / Vlissingen / Arnhem of weet ik veel waar ik allemaal 'gewoond' heb. Ik lach me echt in een deuk om die stumpers van chat operators

Datum: 9 april 2020

Geschreven door: Ernesto

Reactie op: Oplichterij ze houden je mooi aan de praat

Je hebt helemaal gelijk maffy daff. Het is een een regelrechte oplichterssite. Ben er zelf ook een tijdje actief geweest, een paar jaar geleden. Al die 'vrouwen' beloofden van alles en nog wat. Maar afspreken: ho maar. Natuurlijk kreeg je eerst antwoorden dat ze best wilden maar steeds was er dan net weer iets waardoor het op het laatste moment niet kon. En intussen maar berichten sturen wat handen vol geld kostte. Totdat er op een avond iemand de site gehackt had en naar veel gebruikers een bericht stuurde over de praktijken met voorbeelden en instructies die de chat operators moesten volgen. Ik heb daarop al die 'dames' gevraagd hoe het nou zat. Eén en al ontwijking natuurlijk. Daarna heb ik ze allemaal flink uitgekafferd met het tegoed wat ik nog had.

Datum: 11 februari 2020

Geschreven door: Ernesto

Reactie op: 100% Fake

Tja, Forfree, het is inderdaad één grote oplichting op die site. Zo af en toe maak ik er voor de grap een profiel aan om eens te kijken wie er allemaal op staan. En daar zie je dan weer die sportlerares uit Sassenheim, die bewegingstherapeut uit Gouda en die dame van 64 maar met een uiterlijk van een vrouw van 35 uit Amstelveen er weer. En ook zijn Bertus de accountant uit Haarlem en Michel de straatmaker uit Zuid Holland er nog steeds.

Datum: 5 december 2019

Geschreven door: Ernesto

Reactie op: Hartenliefde

Ik zit er al ruim een half jaar op, gewoon voor de lol. Iedere keer weer verschijnt er, als ik er uitlog, een schermpje in beel dmet onder andere de mededeling: "Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) conversaties tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve deels fictieve profielen. Met deze fictieve profielen zijn fysieke afspraken niet mogelijk. Deze website heeft entertainment als doel, het is expliciet niet het doel van deze website om fysieke afspraken tot stand te brengen." En op de inlogpagina staat onder aan bij 'Over Ons': "De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk".Om die chatoperators achter de site een beetje bezig te houden zoek ik trouw ieder naam op die in mijn mailbox verschijnt als er weer eens iemand een berichtje heeft gestuurd. En zo blijven ze maar bestoken met berichten. En dat tandwiel-icoon dat op je profielpagina zou staan, staat er niet. IN het begin heb ik nog daarover mailtjes gestuurd naar het contactadres, maar dat hielp allemaal niks. Ene Maaike antwoordde me een half jaar geleden dat het allemaal nog even kon duren en dat doet het nog steeds.
Het is gewoon de reinste oplichting waar ze mee bezig zijn.

Datum: 15 oktober 2019

Geschreven door: Wouter

Reactie op: Deze website stopt binnenkort

Dit kreeg ik in beeld toen ik op de link klikte: "Ik verklaar 18 jaar of ouder te zijn en ak­koord te gaan met de al­ge­me­ne voor­waar­den, te begrijpen dat deze chatdienst gebruik maakt van fictieve profielen en bedoeld is voor het uitwisselen van berichten en niet voor het maken van fysieke afspraken." Duidelijk, daar doen we dus niet aan mee

Datum: 9 oktober 2019

Geschreven door: Adje

Reactie op: Eerlijk zijn

Ik had vrijwel direct door dat het allemaal nep is. Gewoon bij het uitloggen zie je meteen die mededeling over het tot stand brengen van (erotische) conversaties tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve deels fictieve profielen. En dus wist ik wat er aan de hand was en heb nooit 1 cent aan die site besteed maar wel m'n profiel aangehouden. Per 'dame' komen er standaard 3 berichtjes en als je niet reageert stopt het daar met zo'n dame mee. En als je af en toe weer eens even 'op zoek' gaat op die site blijven de berichtjes wel binnenstromen.

Datum: 30 september 2019

Geschreven door: Erwin

Reactie op: Marktplaats en HartenLiefde

En de score van de laatste 10 dagen. Ruim 70 'dames' sturen wat, de jongste 24, de oudste 69, 3 met woonplaats, de rest niet, dichtste bij 145 km, anderen op meer dan 200 kilometer, iemand die volgens haar profiel 59 jaar is stuurt een foto mee van een jonge meid van 25, een ander zegt van alleen 'black lovers' te houden terwijl op mijn profiel een duidelijk blanke man staat en zo kan ik nog wel even doorgaan. Die chatoperators hebben het er maar druk mee. En maar klagen, en maar schelden en zeuren en zaniken. Ik lach me in een deuk

Datum: 16 september 2019

Geschreven door: Erwin

Reactie op: Marktplaats en HartenLiefde

Ik had bij mijn profiel gezet: "Ik reageer sowieso niet op dames die te ver van hier wonen. Zonder woonplaats in je profiel krijg je zeker geen reactie van mij. Zelfs als je zegt dat je bij mij in de buurt woont geloof ik er helemaal niks van en maak je geen enkele kans". De score van 20 'dames' was 4 uit de buurt (tot 75 km), 3 aan de andere kant van het land en 13 zonder woon of verblijfplaats in hun profiel.
Kortom: de meeste chatoperators proberen maar wat en kijken niet eens naar wat je in je profiel vermeldt hebt staan

Datum: 20 augustus 2019

Geschreven door: Ernesto

Reactie op: Fijn contact met leuke dames

Het zal wel een chatoperator zijn denk ik zo. Ook al zet je in je profiel dat je zeker niet reageert op profielen zonder waar ze wonen, de meeste 'dames' die een bericht sturen hebben een profiel zonder plaatsnaam. En als het er wel bij staat komen ze van heinde en ver. Ik woon in het noorden van het land, achterin Drenthe, maar krijg berichten uit Krommenie, Valkenburg, Abcoude, Velserbroek, Lage Zwaluwe, Zeist of Rotterdam.
Of je krijgt als eerste een bericht als "Waarom hoor ik niets ben jij mij soms vergeten? Ik dacht dat ik wel een indruk bij jou had achtergelaten? Is dat dan helemaal niet meer gebeurd?" Terwijl die 'dame'nog niet eerder iets had gestuurd.
Kortom, trap er niet in

Datum: 19 augustus 2019

Geschreven door: Ben

Reactie op: Contradictio interminis

Dirk, op de pagina FAQ (meest gestelde vragen) staat het volgende vraag: Bevat de website fictieve profielen?
En als antwoord staat er:
De Website biedt een chatdienst aan met als doel het flirten met Fictieve Profielen, waarbij onder flirten wordt verstaan het uitwisselen van erotische chatberichten tegen vergoeding van een bepaald bedrag per Chatbericht. De Website werkt met louter Fictieve Profielen en is niet bedoeld voor het tot stand laten komen van fysieke afspraken.
Ik ben de tel kwijt maar ontvang iets van 60-70 berichten per dag terwijl ik nooit een antwoord stuur. Kan me niet voorstellen dat dit allemaal bijstandmoeders zijn of zo. Lijkt meer op een geautomatiseerd systeem.
Het is in ieder geval niet het soort entertainment dat ik zoek. Het is gewoon oplichting