Reviews geschreven door anoniem (67861)

LoveBorrel - Zonde van je tijd

3

Review:
Twee keer naar dit evenement geweest, het concept wat ze hanteren is in theorie misschien goed, maar het valt tegen in de praktijk. Ik vind het over het algemeen storend dat iemand tijdens een gesprek naar de volgende man toegaat om daar mee te praten. Ze sloeg ook mijn drankje af door te stellen dat ze niet drinkt om haar vervolgens met een wijntje te zien staan bij iemand anders.

Volgens mij is het niet zo moeilijk om aan te geven dat je geen interesse hebt. Weglopen tijdens een gesprek vind ik onbeschoft. Er komt voor mij geen derde keer meer.

Sterke punten:
Lekkere hapjes en drankjes.

Zwakke punten:
Mensen lopen zomaar weg om met een ander het gesprek aan te gaan.

anoniem beveelt LoveBorrel NIET aan bij vrienden/bekenden

RussianCupid - Zeer te pruimen

6

Review:
Net als elke datingssite heeft ook deze site fake profielen maar die pik je er zo uit. Let op Platina of Gold profielen, dat zijn betaalde profielen en vaak zijn dat echte dames, let op beschrijvingen en of alles netjes is ingevuld op het profiel. Jezelf niet aanmelden met de hoop dat je heel wat berichtjes gaat ontvangen van bloedmooie Russische vrouwen, het zijn vooral scammers die je voortdurend benaderen maar die zijn binnen een uur verdwenen als je er niet op reageert.

Ik heb hier een paar leuke dames leren kennen waar ik zelfs op Facebook met bevriend ben, een enkel ervan ontmoet in Amsterdam en een leuke tijd mee gehad. Als je je profiel zo danig invult dan krijg je dus ook matches die een beetje aanslaan op hetgeen wat je hebt ingevuld. Wil je geen wanhopige Russische vrouw treffen die het land wenst te ontvluchten? dan moet je je profiel daarop aanpassen, want zo worden je matches gekozen. Genoeg leuke dames uit Rusland, Wit-Rusland en Oekraïne die echt opzoek zijn naar nieuwe vrienden.

Sterke punten:
De website is heel duidelijk en heeft een optie om notificaties uit te schakelen zodat je niet wordt overspoeld met spam.

Zwakke punten:
Heel veel fakers, meer dan op Badoo, Tinder etc.

Anoniem beveelt RussianCupid aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres

Datum: 4 oktober 2017

Geschreven door: Anoniem

Reactie op: Zeer te pruimen

Laat ik je 1 tip geven, als je dan toch een citytrip gaat boeken naar Rusland en dan Sint-Petersburg geen Tinder gebruiken maar happn. Terugkomend op wat je eerder stelde, de kans dat je zo'n normale dame treft zonder fratsen is inderdaad klein maar ik heb er toch wel 3 jaar over gedaan om zo'n vrouw te vinden op RussianCupid en het is gelukt maar zoals je zelf al aangeeft, city trip en dan via happn Sint-Petersburg afgaan, ik denk dat je dan wel wat aan de haak slaat. 100%, in Nederland is het bij mij nooit misgegaan wat betreft happn.

Datum: 4 oktober 2017

Geschreven door: Anoniem

Reactie op: Zeer te pruimen

Als je geen ervaring hebt met online dating dan kan je jezelf al snel voor het karretje laten spannen ja maar geloof me na 2 maanden had ik haar op Facebook en hebben we daar doorgekletst. Ze was al eens eerder in Berlijn geweest en zou toen weer deze kant opkomen. Dit is misschien een kans van 1 op duizend want ik weet dat je wel een punt hebt wat betreft de golddiggers, daar moet je voor uitkijken.

Sorry voor de tikfouten, gerezen = gereisd. Ik ga nu koffie zetten lol.

Datum: 4 oktober 2017

Geschreven door: Anoniem

Reactie op: Zeer te pruimen

Laten we niet alle Russische vrouwen over 1 kam scheren, ik heb er een aantal op Facebook en dat zijn gewoon alledaagse meiden. Het enige wat ik betaald had waren de drankjes, één van die meiden is op eigen houtje naar Amsterdam gekomen omdat ze van reizen houdt en wel eens vaker door Europa heeft gerezen. Het was voor mij een kans om eens te daten met haar. Ze woont in Sint-Petersburg en is een hele intellectuele dame.