Reviews geschreven door Karel Vermee (61937)

Happy Pancake - waardeloos

3

Review:
Via een andere site gewezen op de dating site happypancake. Sinds kort ook in Nederland!
WAARDELOOS, diverse profielen van leuke vrouwen, waarvan ik mezelf afvraag of de fot en de opgegeven leeftijd wel kloppen. Weinig tot geen response als je berichten stuurt! Wel veel reclames.
Vraag me af of het nepprofielen zijn om te lokken en zo reclame inkomsten te genereren?
Ook vreemd dat jezelf jouw profiel NIET kunt verwijderen, alleen pauzeren.

Sterke punten:
gratis

Zwakke punten:
komt op mij over als één grote nep organisatie die reclame gelden wil opstrijken

Karel Verm beveelt Happy Pancake NIET aan bij vrienden/bekenden

Relatie.nl - misbruik van een goede naam

0

Review:
Jaren geleden toen relatie.nl begon was het één van de betere sites. Helaas de ware nooit gevonden maar veel plezier beleefd. Toen ineens dat de site was verkocht aan anderen .....en ja hoor........nepprofielen om het, zo zeggen ze zelf, leuker te maken! Nou wat een achterlijke opmerking. En natuurlijk betalen per bericht, geldklopperij dus.
Van een fijne en eerlijke site nu ineens één grote oplichters bende, die zo mooi past bij al die andere nepsites. Het zou me niet verbazen als de nieuwe eigenaren niet dezelfde zijn als van die andere nepsites. Maar het ergste is dat ze op deze manier misbruik maken van de goeie naam van de vorige relatie.nl.
Ik kan nu alleen maar aanraden om relatie.nl links te laten liggen....weg ermee!!

Sterke punten:
totaal geen

Zwakke punten:
oplichters
nep profielen
mensen misleiden

Hans beveelt Relatie.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Cupidos - nep, nep en nog eens nep!

11

Review:
Dit is een zgn erotische datingsite, doel snel geld verdienen! De mensen zijn voor 99% nep! Zelfs het overgrote deel van alle "positieve" reacties die hier staan zijn NEP, waarschijnlijk door de personeelsleden van cupidos zelf geplaatst. Ze gaan zelfs zover dat ze op de beter sites, zoals relatie.nl nep profielen maken om je te verleiden op Cupidos te gaan kijken, gelukkig worden ze op relatie.nl en al die anderen binnen 24 uur ontdekt en er af gedonderd!
BEGIN ER NIET AAN!!

Sterke punten:
totaal geen. links laten liggen deze oplichterij!

Zwakke punten:
één van de vele sites die bestaan uit nep profielen. Puur geldklopperij van enkele slimme jongens die snel rijk willen worden.

Murphy beveelt Cupidos NIET aan bij vrienden/bekenden

Date.nl - goedkoop is miskoop

1

Review:
gratis en dat merk je! 60% is fake, veel van internet geplukte foto's etc. Veel mensen geven dit aan maar redactie doet niks!
Op één of andere manier wordt je doodgegooid met profielen van 21 jarige jongedames die van de site "balansleven.nl" komen, erg wazige profielen van halfnaakte meiden, Een invasie !! Redactie van Date.nl doet niks, onwil of onkunde?
Dan blijven er zo'n 40% echte profielen over, het merendeel hiervan is niet (meer) actief. GRATIS jawel maar waardeloos! Knuz en dating 2000 zijn ook gratis meer veel beter!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
teveel rommel en fake, een schip zonder kapitein! Stuurloos, waardeloos!

Hans beveelt Date.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz - amateurs

3

Review:
Gratis site gerund door een klein team van vrijwilligers, zeggen ze zelf! Alles gratis, duidelijk en praktisch!
Het volk dat er opstaat is voor 90% dom, onbeschoft en asociaal. Zowel mannen als vrouwen. Ze vormen groepjes en proberen alles te overheersen. De kleine groep oprechte mensen wordt letterlijk ondergesneeuwd.
Op dit vlak kan het knuzteam natuurlijk niks anders doen reageren op klachten maar ja daar gebeurd weinig mee dus ze dreigen de strijd tegen het "onbeschofte volkje" te verliezen ......of komt dat nou omdat het ze geen barst interesseert ?
De site heeft veel technische mankementen en niet alle mogelijkheden werken!
Klachten over mensen, mankementen worden niet behandelt tenzij je €1,30 betaalt en dan nog wordt door Sonja op een lompe of niets wetende manier geantwoord! Vraag me af of ze wel begrijpend kan lezen want het antwoord dat gegeven wordt lijkt wel op een totaal andere dan gestelde vraag te slaan! Heb dit in totaal 5 keer ervaren. Je kunt je klacht wel 10 keer uitleggen maar ze lijken doof, blind en achterlijk, alsof ze je vraag niet begrijpen...is dit de onmacht?
En uiteindelijk reageren ze helemaal niet meer. Maar je storingen zijn er nog steeds, gelukkig is het gratis.

Sterke punten:
duidelijk, gratis en toegankelijk

Zwakke punten:
veel technische mankementen/storingen, onbeschoft volk, gerund door amateurs en een zeer waardeloze service/helpdesk.

Ricardo beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

AffaireZoeken - FAKE site

0

Review:
je word gewoon genept, allemaal in scene gezet!
Gewoon om je laatste euro's van je af te pakken. Mensen trap er niet in!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles is nep, dieven zijn het.

C. Dupont beveelt AffaireZoeken NIET aan bij vrienden/bekenden

GewilligeVrouwen - te gek voor woorden

1

Review:
heb beide sites bezocht, Affaire zoeken en Gewillige vrouwen..... en jawel niks meer of minder dan geldklopperij! Zielig dat ze zo geld verdienen of is het nou mannen beroven?
Iemand zou die bullshit moeten hacken en platleggen!!

Sterke punten:
hahaha laat me niet lachen, pfffffff aan deze site is totaal niks positief te melden.

Zwakke punten:
ALLES.

Carlos beveelt GewilligeVrouwen NIET aan bij vrienden/bekenden

GewilligeVrouwen - wettelijk toegestane OPLICHTERIJ !!!

0

Review:
Net als "affaire Zoeken" het zelfde concept. Heel veel erg mooie vrouwen die wachten op seks met jou! Alleen daar komt het nooit van, ze willen van alles, paaien je met mooie woorden, nodigen je uit maar als je dan op hun berichten antwoord.... dan ontwijken ze alles. Ze antwoorden met standaard opmerkingen en weten vaak niet eens wat jij in je profiel hebt gezet.
Ik weet 100% zeker dat er gewoon een stel vrouwen zijn ingehuurd die een aantal vrouwelijke profielen beheren en heel de avond mannen aanschrijven met opwindende voorstellen zuiver en alleen met de bedoeling dat je met hun gaat mailen à € 1 per bericht! Het gaat dus puur en alleen om geld verdienen, na honderd berichtjes of misschien wel meer is er nog geen afspraak en geloof me die gaat er ook nooit komen! Geldklopperij. Gelukkig had ik het na 10 berichtjes met 4 vrouwen al door maar hoeveel arme sloebers verkwisten honderden euro's aan deze criminele organisatie? En wettelijk mag het nog ook! Het is net als vroeger de 06 "hijg" lijnen een gepensioneerde boekhoudster of misschien wel een vent die heel de avond berichtjes beantwoord ......... en niemand die er iets tegen kan doen! Mensen trap er niet in!

Sterke punten:
GEEN bij deze oplichterij

Zwakke punten:
alles, misbruik maken van eenzame mannen! Valse profielen, alles nep!

Carelli beveelt GewilligeVrouwen NIET aan bij vrienden/bekenden

AffaireZoeken - geldklopperij

0

Review:
Affaire Zoeken is net als Gewillige Vrouwen één grote oplichterij. Je krijgt allemaal korte standaard berichten, vaak roemen ze je over je profiel en noemen ze zaken die niet in je profiel staan......komt dat omdat de dames in de centrale berichten van diverse mannen tegelijk beantwoorden?
Op je berichten en vragen wordt vaak ontwijkend geantwoord of op een manier waaruit het lijkt dat er snel geantwoord moet worden omdat het volgende inkomende bericht moet worden beantwoord. En dan de dames... vooral de categorie 40-60 tonen foto's van nogal erg jeugdige en strakke lichamen...kom op de leeftijd en het moederschap laten sporen na.
Ik heb het idee dat er gewoon een aantal dames achter de computer zitten die diverse profielen beheren en alle mannen die schrijven moeten beantwoorden op een dusdanige manier dat er een langdurende mailing ontstaat en er dus geld binnenkomt!! Een afspraak met een dame die zegt jou erg leuk te vinden en seks te willen...... nou zelfs na 100 berichtjes over en weer, komt er niet! Deze werkwijze doet me denken aan de ouderwetse 06 "hijg" lijnen.... een gepensioneerde boekhoudster doet alsof ze een seksbeluste 25 jarige is! En mannen, de arme stakkers, trappen er massaal in!

Sterke punten:
totaal geen

Zwakke punten:
alles is nep......maar ach vrouwen zijn nu eenmaal goed in faken!

johan beveelt AffaireZoeken NIET aan bij vrienden/bekenden

Date.nl - waanzin

0

Review:
al vanaf het begin op date.nl, vier maanden niet echt meer actief geweest. Maar krijg nog steeds vrienden verzoeken en berichtjes binnen. Dus wil inloggen maar helaas......... wachtwoord werkt niet, dus nieuw aangevraagd en gekregen...werkt niet, dus een dag later maar weer een nieuw aangevraagd....werkt niet tot 3 keer toe! Een nieuw account aanmaken? mislukt keer op keer door een error op de site! Dan maar een berichtje sturen dat het niet werkt en wat denk je dat het antwoord was? Ben langer dan 6 maanden niet meer actief dus is mijn account verwijderd..... maar hoe kan het dan dat mensen mijn account kunnen zien, kunnen reageren en ik zelfs email krijg dat er iemand mij een vriendverzoek stuurt etc...... raar want mijn account blijkt dus nog op date.nl te staan en zichtbaar te zijn.

Sterke punten:
gratis

Zwakke punten:
administratie niet op orde!

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres

Datum: 28 oktober 2014

Geschreven door: Telstar

Reactie op: nep, nep en nog eens nep!

1-0 voor Murphy !!!!

Datum: 28 oktober 2014

Geschreven door: murphy

Reactie op: nep, nep en nog eens nep!

aha dus ik kan niet lezen....zie frontpage bij beoordeling van cupido, bij titel "reviews" staat; 28 negatieve !!! En als ik dan kijk hoeveel verschillende mensen hebben gereageerd Henkie, echt wel meer dan drie verschillende mensen! En maximaal wil zeggen NIET meer dan! Wakker worden Henkie, je kunt dan wel lachen maar niet tellen EN niet lezen! Eerst verder kijken dan je neus lang is voordat je reageert OK? Maar goed blijft dat op diverse sites CUPIDO als nep staat met veel teveel nep profielen etc! Afgeven op andere is makkelijk maar dit is niet de afzeik rubriek maar een beoordelingssite. Je opmerking is dus totaal niet bruikbaar. Helaas

Datum: 28 oktober 2014

Geschreven door: murphy

Reactie op: nep, nep en nog eens nep!

maximaal 3 negatieve reacties? Rekenen is niet je beste eigenschap........

Datum: 28 oktober 2014

Geschreven door: murphy

Reactie op: nep, nep en nog eens nep!

ja net als zeggen dat je er je vrouw hebt ontmoet, sorry maar klinkt erg ongeloofwaardig! Cupidos is in handen van enkele mannen die meerdere van zulke sites beheren! Veel profielen staan ook op deze sites onder andere namen, met kleine leeftijdsverschillen en ander woonplaatsen. FAKE!
Maar goed, blijkbaar een gelukkig paartje dankzij Cupidos.nl !

Datum: 11 december 2013

Geschreven door: Hans

Reactie op: nep nep en nog meer nep

Nep zeer zeker. Niks dan erg goed uitziende vrouwen in alle leeftijden. Zelfs de dames van 50 en ouder zien er jonger uit dan hun leeftijd. Ze reageren massaal ook al zouden ze je moeder of dochter kunnen zijn! En ze vragen maar om berichtjes te sturen ....tegen betaling natuurlijk! Ik denk dat er maar een beperkt aantal dames zijn die diverse profielen beheersen en van elk betaald bericht een leuke bonus krijgen. Voor de dames is het dus van belang zoveel mogelijk mannen aan de praat te houden want dat levert euro's op! Trap er dus niet in!!!