Reviews geschreven door badha (38002)

Badoo - badoo zit vol met fakers verziekte mentaliteiten v

5

Review:

Een aantal geleden plaatste ik foto's en krijgt wel bezoekers op mijn profiel. Maar de vrouwen die daar zijn reageren alleen met hoi of hi. De vrouwen die
daar zijn allemaal nep en hypocriete Nederlandse Mentaliteit. De Nederlandse vrouwen zien er wel ouder uit dan hun leeftijd.

De vrouwen op badoo denken dat ik tijd voor hen hebt. Na later kwam ik een vrouw tegen die al eerdere sex praktijken uitvoert op het internet. Ze staat genaamd onder Wendy bong ze staat onder 23 jaar en terwijl ze al 28 jaar blijkt te zijn. Ze zoekt mannen van 18 jaar tot met 66 jaar om te melken, en dat niet alleen ze zet ook haar skype en haar kik voor de mannen, bij twijfels hebt ik er ook niet op reageert. Deze hoer kun je ook vinden op chatgirl en op chattijd. Deze hoer wilt met donkere mannen en met oude blanke mannen slapen zonder betaling kan je met zo'n dame naar bed. Ze zoekt sex voor plezier, dus met andere woorden dit is gewoon vieze hoer. Moetje echt voor uitkijken. Het zijn gewoon smartphone hoeren en smartphone sletten.

Zoals ik al eerder hebt verteld hebt ik ook een naakte foto's van deze dame ook op andere sites gezien, ze heeft bevredigd door een zwarte man. Deze foto's kwam los op het internet. Dus voor je met deze vrouw afspreekt waar ik schuw ik jullie allemaal, deze genaamd wendy bong, zit met hiv, soa, aids. Woon in Amsterdam, beweerd in Zoetermeer.

Ik zou nooit met iemand van het internet een relatie mee willen beginnen. En iemand die je ook zelfs face to face ziet is ook nog een vraag. Want iedereen in Nederland wil een vrije leven lijden. De vrouwen in Nederland nemen en zien de relatie als een sex lustige object. Op badoo vindt je alleen de grootste hoeren en grote klap lopers en uitlopers. tegenwoordig zitten ze op je geld en het is nu alleen maar sex, geld en materie, auto en het luxe leventje, dus de smartphone hoeren van deze tijd hebben de wereld in handen, beheersen en denken als of ze de hele wereld aan kunnen. Begin nooit met een vrouw die al 1,2,3 relaties heeft gehad of die je van het internet vindt of plukt en dan weetje al naar waar het toe gaat voortvloeien, bespaar je echt een hoop ellende en energie. Ze trekken jou financieel helemaal leeg.

Is voor even iedereen zeg ik heb iemand
Als het niet gaat hoor je niks
En tegenwoordig willen ze vrije leven
Begin nooit met een dame van het internet of eentje van Nederland.
Gek heey dat ik in het buitenland echt wel een vrouw kan vinden van mijn eigen afkomst, die mij accepteerd om wie ik ben. Maar dan hebt ik de vrouw die ik wil en de zuivere vrouw.

Raar dat de vrouwen in NL mij niet willen terwijl ik goodlooking bent en daar zal het vast niet aan liggen. Ze zijn hier matrialistische en verwende hoeren. Kijk maar om je heen hoeveel vrouwen er vreemd gaan om geld en andere dingen zoals ik al hebt vernoemd. Materie en geld, sex en lust en luxe en vrijheid..

Marco, 30-01-2015 16:43 #44
Onzin! Ik ben een man van 39 jaar en heb nog nooit een vriendin gehad in Nederland! Nog nooit gezoend of sex gehad! Omdat de meisjes/ vrouwen veelal zoals vele vrienden van mij ook zeggen veel mannelijke trekjes hebben. En de Nederlandse meisjes/ vrouwen zijn onverzorgd, koud, zeer frigide, libido arm plus zoals veel vrienden van mij al aangeven, zeer materialisties ingesteld! De Nederlandse meisjes/ vrouwen zoeken alleen maar naar mannen die een eigen koopwoning hebben met een mooi auto en met goedbetaalde baan met aanzien of ( beter nog een eigen bedrijf hebben ). Het liefste zonder kinderen natuurlijk! Ik zelf heb het in het verleden mee gemaakt dat ik langs een stel van die Hollandse grietjes liep en dat ik hen hoorde zeggen tegen elkaar! ''hij moet wel veel geld hebben en een eigen huis'' Tja het is echt triest! Ik had met 18 jaar al door dat het nooit wat zou gaan worden in droogneukers landje Holland en heb het al lang opgeven! Ik masturbeer mij al heel mijn leven en nu pas geleden ben ik een prachtige Braziliaanse vrouwelijke vrouw tegen gekomen in Brazilië waar ik nu samen mee ben! Ik vertel haar en haar kennissen altijd alles over het frigide Nederland. Waar bij zij antwoorden dat weten wij want dat horen wij heel veel. Plus sterker nog in Nederland zal het aantal alleenstaande alleen maar gaan toenemen en die paar stelletjes die hebben amper nog sex. Tja 1 keertje in de maand wat ik op tv in een programma zag wat over relaties ging en het sex leven van de arme Hollander! Ik ben gelukkig ontsnapt aan dit trieste droogneukers landje! En ik zal het ook heel mijn leven blijven vertellen hier in Brazilië. Gek heey, in het buitenland van mijn eigen afkomst kan ik wel een vrouw vinden. Raar dat de Nederlandse vrouwen de mannen van hier niet willen, ten zij je echt veel geld hebben.


Daan, 23-08-2014 22:22 #41
Je moet nooit aan een Nederlandse beginnen! Ik ben 38 jr en zag met 18 jr al dat het een drama is met de vrouwen in dit landje! ( knetter gek zijn die ). Dus nooit 1 gehad! Net als vele vrienden van mij. Neem een buitenlandse meid! De vrouwen in Nederland kijken alleen naar jou als jij een eigen huis, mooie auto, goedbetaalde baan ( liever eigen bedrijf ) hebt. dikke bankrekening, geen kinderen hebt en ga zo maar door! ( zij kijken niet naar karakter )! Buitenlandse meiden zijn toch anders! Niet zo materialistisch zoals de over arrogante Nederlandse vrouwen! Plus zo’n buitenlandse is veel sympathieker, spontaner, heter, vrouwelijker, meer verzorgd uiterlijk!

Sterke punten:

Je kan makkelijk een profiel maken. En je kunt niet echt controleren door de foto als het echt in dat profiel staat als het wel de vrouw is die achter de computer zit of op haar mobieltje. Dus als je wilt kan ik jou ook naaien en om mij voor te doen als een vrouw.

Zwakke punten:
Badoo probeert over te halen om te betalen met een pop-up om te betalen als je in contact wilt komen met een dame waar je mee wilt chatten.

Betaal nooit voor badoo en ik heb nooit betaald. En er zitten heel veel hoerenlopers en mensen die veel schulden hebben. En er zitten ook vrouwen die al bijna meer dan 4 jaar actieve zijn op deze site. Als je hier een vrouw zoekt ben je echt helemaal fout bezig, ze proberen je hier af te persen om je geld. Alleen maar over sekste vrouwen die alleen maar naar sex zoeken.

micheal ja beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz - Knuz de goorste dames die je daar vindt verwijten

6

Review:
Ik heb mij laten inschrijven op deze site, wat blijkt dat ik ook geen reacties krijgt. Ik hebt wel 2 reacties ontvangen, maar tis niet wat ik echt verwacht bij deze vrouwen. De Nederlandse dames zoeken een man met een baan en geld, auto en opleiding niveau en je moet garant voor hun staan en je bent een soort sponsor. Er is geen sprake van verliefdheid, ze gaan alleen met je willen om wat je hebt en wat je te bieden hebt, maar ze schrijven ook de goorste verwijten als je niks met hun te maken wilt hebben. Ze zijn arrogant en hebben allemaal een grote mond klaar staan voor je. Ze vinden zich zelf knap en vinden het leuk als een man hun complimentjes geven voelen zij zich hoog boven alles, nee hoor complimentjes moetje verdienen, je moet natuurlijk wel eerste iemand observeren en achter zien te komen als iemand wel of niet iets op zijn kerfstok heeft staan. Het begin bij het eerste gesprek elkaar voorstellen ze vragen nooit, hoe het gaat maar als eerste vragen ze wat is jou baan en wat doe je allemaal? In welke tijden leven we nou in de crisis time.

En wanneer het tot daten komt moet de man alles voor drankjes en eten betalen. Hebt wel eens keertje meegemaakt dat een blond Nederlandse dame uit friesland naar Amsterdam kwam om met mij te daten. Zij bestelde orange en tosti en zei ze iedereen betaalt voor zich zelf. En toen de orders door de ober in handen werd genomen, moesten wij betalen en ik betaalde voor mijn eigen drankje, en kreeg zij mijn wissel geld en ik zei het is mijn geld en ik heb er heel hard voor gewerkt. zij begon te klagen dat ze ver kwam, en dat ze mijn laatste centjes wilde hebben. En ik zei wil mijn wissel geld terug en ik kom alleen voor om te daten als het wel klikt of niet. Maar na 2 keren daten werd het niets het meeste geval lag het aan haar. Ze had meerdere dates met andere mannen gehad en ze was niet serieus genoeg. En ze staat nog op een paar andere dating sites ingeschreven. En ik dacht die troep hebt ik allemaal nodig. Ga je voor een relatie tis ja of nee zo'n simple antwoord moetje zolang wachten, en als je niet meer wilt daten schrijft ze goorste verwijten over je en blijven maar klagen. Haar ding was dat ze van mij wilde profiteren en ik dacht op gerot staat netjes.

Want als zij mij wilt gaat zij voor mij moeten dokken. En niet anders om dat ik voor ga dokken echt niet. Kreeg later te horen dat ze op zwarte donkere mannen vlakte met de bedoeling dat zij zich daar op vlakte goed voelt hahahaha. Dat krijgt je pas echt te horen als je na 2x keren met iemand hebt gedate wat een rot mens en wat een rotzooi! Ze willen van jou profiteren de meeste vrouwen in mijn cultuur willen een neger. Tegenwoordig neuken ze op alles dat los zit en dat losloopt, maar blijven klagen dat de Nederlandse als uitzondering de mannen uit India niet goed zijn, door een negers te nemen hahaha. In mijn cultuur nemen ze ook negers tegenwoordig als er veel geld wordt neergeteld kan je dat meisje meenemen.

Tegenwoordig hebben de Nederlandse vrouwen met kinderen of geen kinderen altijd 2 of zelfs 3 partners. Tegenwoordig willen ze alleen maar sex en staan niet serieus in het leven voor inruil willen ze een tegen prestatie in bed in ruil voor geld

Als iemand een uitkering krijgt of werk inkomen heeft gaat dat hen niet aan, niemand aan. Wat heeft het daar nou mee te maken in een relatie. Je bent verliefd op elkaar en gek op elkaar. En je moet elkaar niet bezwaren met onnodige onzin. Is de man lelijk dan gaan ze er ook voor!

Weet ze zijn hopeloos.
Vroeger was het anders nu lopen ze als los lopen de hond
En dat die bosnegers van het bos zijn hun de baas
en hun ouders zijn ook hopeloos.
Als een man lelijk is en geld auto heeft dan gaan ze er voor
Ik ben een goed uitziende man van 29 jaar en mag heus niet klagen.

Wat mij ook vaak al opvalt bij knuz dat de zelfde profielen ook op andere datings sites staan. Met de zelfde profiel en de zelfde zinnen maar het zijn dan wel betaalde sites.

De Nederlandse vrouwen zijn bang om een vieze borden te wassen. Tegenwoordige willen ze van jou centjes profiteren en lekker shoppen door de damrak. Ook vaak de hindoestaanse vrouwen die zijn ook dus, weet goed op je hoefde ze slepen je ook mee met hun shit verwijten de goorste leugens. Zoeken een man met geld en baan en auto ambitieus is het juiste woorden.

Tis niet alleen het buitenkant van een vrouw, maar hun binnekant kan ook vies zijn en smerige zijn dat je ook weg wilt wegrennen. En hebt ook blote foto's gekregen via de e-mail de persoon wilde een one night stand of meerdere keren neuken. En ik ben niet zo'n persoon het zag er vies en smerige uit. Hahaha dan kan ik beter dood gaan. Een man heeft meer hechtingen en waarden.

In het echte leven is het ook zo als je een vrouw gaat zoeken.

Wat iemand buiten de deur doet continue 24 uur doet dat hebt je niet in de gaten. Wie weet slaap ze ook met zwarten zo'n vieze vrouw komt echt bij niet binnen, dan kan ik beter alleen zijn.

Men weet als je zoekt kunnen ze zoveel eisen. Je kan lekker liever in je eentje door het leven gaan. Het leven is al duur genoeg veel mensen komen in een echtscheiding terecht. Het is allemaal geld en aanzien en veel gebreken voor een gevoel voor anderen echt liefde bestaat niet meer tenzij je geld hebt!

ik dacht ook van waarom krijgt ik niet gewoon een normaal iemand die gewoon een relatie wilt. Laat vertelde een Blanke nederlandse man aan mij, dat hij een 4 jarige kind had en dat hij gescheiden is van zijn Nederlandse blanke vrouw, omdat ze achter af toch een ander had waardoor zij zich na een tijd je vreemd gedroeg, kwam hij er toch uit eindelijk achter dat ze een ander heeft. Dus wie is er nou gek de mannen of de vrouwen?

Maar ook vaker zie dat ook bij jonge meisjes 17 jaar en die willen alleen maar sex. Ze ze zoeken geen type man voor sex, maar voor een relatie zoeken ze wel een type man echt raar. Wees blij als je geen dochters en als je geen Nederlandse blanke vrouw, moeder bent, je weet nooit wat je bloed eigen dochters kunnen uithalen.
Tegenwoordig als de vrouwen als zijn gebruikt door een blackmen vanwege de hun kick kun je ze al weg gooien of ze kunnen hun zelf werg gooien, dan heeft ze geen waarde en geen hechtingen meer.

Sterke punten:
De aantal heden profielen met foto's met zogenaamde lieve zinnen en teksten.
Je aanpaaien met neppe mooie foto's de personen die dr zitten bestaan helemaal niet.

Zwakke punten:
Vrouwen die online zijn met of zonder foto's
Veel gefrustreerde vrouwen!
Die vrouwen die daar zijn denken dat ze heel wat zijn!
Die vrouwen zoeken mannen met veel centjes.
Denken dat ze knap en geweldig zijn!
Ze neuken op alles dat los loopt en dat los zit!
Hoe lelijk je bent hoe snel ze je zal accepteren, omdat je geld hebt en andere zaken.
Ze zoeken naar donkere zwarte mannen.

Ook veel surinaamse vrouwen staan daar ingeschreven. Willen een Nederlandse man om aan te paaien met hun shit, om naar Nederland te komen.

Die rotzooi hebt ik allemaal niet nodig!

boyke badl beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Humsafar - 25,- euro om VIP te worden, maar ook de domste sit

0

Review:
Hier ook weer zo'n domme site.

Ik hebt hier ook een hindoestaanse meisje leren kennen. Maar deze komt uit paramaribo. In mijn profiel hebt ik ook mijn e-mail adres gezet. Ze heeft via daar gecontacteerd. Ik hebt trouwens niet betaald en deze gekke site kost jou 25,- euro

Je begint het gesprek goed. We hebben elkaar leren kennen. Het doel was een serieuze relatie. Ze komt haar afspraken niet en toont weinig interesse in gesprekken. Een aantal gesprekken aangegaan met haar, maar later blijkt dat ze al een huwelijk al bijna had met een ander jongen, maar dat ze voor het huwelijk met die jongen ging slapen. Maar dit gebeurde 5/6 jaar geleden dat vertelde ze. Als een jongen al voorgesteld is aan de schoonouders, heeft het weinig waarde voor een nieuwe jongen, om met een hindoestaase meisje te gaan die al met een ander jongen heeft geslapen. Er zijn daar Hindoestaanse vrouwen met beperking en met trauma. Maar ik hebt dat gesprek korter gemaakt en zei sorry, maar dit is echt niet naar wat ik zoekt.


De hindoestaanse vrouwen hebben twee gezichten, Krijgt ze haar zin niet stuurt zij de goorste leugens en verwijten rond op je profiel. De Hindoestaanse vrouwen moeten maar eens minder zeuren, wat minder gelul intikken en proberen een echt gesprek te voeren Met hun praten, daar word je echt moe en zeuren geld, auto en rijbewijs.


Mijn mail is
[email protected]

Sterke punten:
Die neppe profielen met kleuren blauw en roze.

Die VIP zetten om je een gek te maken dat je daar een vrouw kunt vinden.

Ook vooral die neppe youtube video die ze hebben gemaakt.

25,- euro om te betalen als je een goeie partner daar vindt. Hahaha niemand is daar goed, want 99.8% is niet serieus vooral onder de vrouwen, die veel te verbergen hebben.

Doordat je 25,- euro boekt om VIP kunnen hun jou niet garanderen als je daar een partner zult vinden.

Zwakke punten:
En wil jullie aanraden om ook geen enkel geld te storten of lid te worden van deze site. Hoe meer geld ze verdienen, hoe langer deze sites zullen blijven, want die hindoestaanse mannen die achter die site zitten en die het ook runnen they don't care als ze hun geld maar krijgen.

Puur om geld en oplichterij.

Dus wees gewaarschuwd bij deze!

En als je op humsafar je e-mail plaats gooien ze een blok en ban op je scherm. Dan krijgt geen toegang meer tot de site. Dus ze hebben wel heel veel te verbergen.

Er zijn geen serieuze hindoestaanse vrouwen doen alles om geld, want die bestaan niet meer in de jaren 80/90 wel kon je trouwen en leven settelen.

Misschien als blanke man kan je nog een one night stand vinden of een date of een wipje.

badha beveelt Humsafar NIET aan bij vrienden/bekenden

Radha.nl - Stelletjes bedriegers vooral die hindoestaanse vro

3

Review:
Ik hebt hier ook een dame leren kennen. Wat men altijd ziet wat ze in hun profiel schrijven komen ze niet na.


Ik hebt hier ook een dame leren kennen. Begin je een gesprek gaat het goed. Maar een Hindoestaanse vrouw vraagt nooit aan een man hoe gaat het of hoe is met jou? Maar het moest altijd van mij kant komen en ik moest altijd van mij kant laten horen. Integendeel probeer je een gesprek voort te zetten. Uit gesprek zoeken ze geen echte liefde in een relatie, maar ze zoeken een man met een goeie baan. Maar ze zijn niet serieus genoeg en niet stabiel genoeg voor een relatie. Ik ben niet verder in dat gesprek gegaan, omdat het geen zin heeft. Ze vertelde dat ze een relatie had van 2 jaar, maar dat interesseert mij helemaal niet. Dat relatie is lang voorbij mentaal en fysiek zijn ze niet in orde. Ze vertelde dat ze ook had gedate maar dat hij diegenen niet was. En ze kijkt ook niet in de toekomst want die zal ze vast ook niet willen oorspronkelijk komt ze uit paramaribo.

Tenzij je geld en auto en grote huis dan wel. Als ik de Hindoestaanse vrouwen en meisjes moet scharrelen zijn het de gaarst vrouwen die ik hebt gehad. Ze weten niet wat ze willen en denken heel wat dat de wereld om hun draait, dat ze arrogant zijn dat staat al bekend. En ik durft te wedden 99.8% van de vrouwen daar die zoeken daar niks en weten niet wat ze willen, ze zijn alleen op 1 ding uit en dat is jou geld!

Maar je moet echt iemand goed leren kennen, om er achter zien te komen wat de verleden is van iemand, anders gaat het geen enkel zin hebben. Hoe is iemand gemanierd.

Maar waarom zou ik een relatie zoeken met een Hindoestaanse vrouw. Vroeger waren ze goed, maar nu echt niet meer in de jaren 80/90 kon je trouwen om een echte leven een relatie hebben nu niet meer. Ze willen alleen maar weten als je geld hebt en als je ze goed kan verzorgen. Dus, ja ben zelf een mooie man maar vindt dat er geen eisen moet zijn.

De hindoestaanse vrouwen hebben twee gezichten, Krijgt ze haar zin niet stuurt zij de goorste leugens en verwijten rond op je profiel. De Hindoestaanse vrouwen moeten maar eens minder zeuren, wat minder gelul intikken en proberen een echt gesprek te voeren Met hun praten, daar word je echt moe en zeuren geld, auto en rijbewijs.

Sterke punten:
Teveel reclame en neppe succesvolle verhalen om jou over te halen om lid te worden. Je bent sowieso € 15,95 kwijt. Je geef de eer aan de Hindoestanen om te kunnen profiteren van jou kosten.

Alleen domme mensen registeren daar, die denken ohhh ik zal een partner dr vinden.

Het leuke is dat een vrouw veel over de Hindoestaanse man mag schrijven, maar als jij iets over het tegen tegenovergestelde schrijf over een vrouw schrijft dat overeenkomst verwijderen ze dat.

Maar wil iedereen hierbij waarschuwen, ga nou niet lid van site worden. Want niemand dr is serieus.

Zwakke punten:
Ik zie dat veel Hindoestaanse vrouwen problemen hebben met hun achtergrond en vaak een trauma hebben opgelopen. Waarvan ze steeds een gesprek gaan voeren over vroeg dus hun verleden.

Vieze lelijke Hindoestaanse vrouwen met een rot mentaliteit, maar ook dat ze een grote ego hebben.

De Hindoestaanse vrouwen kunnen zich niet netjes voorstellen, daar begint het problemen op te leveren.

De hindoestaanse vrouwen hebben twee gezichten, Krijgt ze haar zin niet stuurt zij de goorste leugens en verwijten rond op je profiel. De Hindoestaanse vrouwen moeten maar eens minder zeuren, wat minder gelul intikken en proberen een echt gesprek te voeren Met hun praten, daar word je echt moe en zeuren geld, auto en rijbewijs.

Laat je zeker niet door hun naaien en vooral door de Hindoestaanse beheerders om hun 25,- euro te geven om full member te worden.

Hindoestaanse vrouwen gaan sowieso vreemd.

badja beveelt Radha.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - Geen goeie vrouwen misschien 1 op de 3 kijk uit me

0

Review:
Wat ik jou kan vertellen. Dat de meeste profielen op badoo nep ziin. Vooral die blanke vrouwen en die domme buitenlandse vrouwen met een ander afkomst denken dat ze heel wat zijn. Zetten zoveel foto's blijkt als of die foto's Photo geshop zijn.

Ze voegen je toe maar laten geen bericht achter. Of ze bezoeken jou profiel zonder enige reden. De interesse is niet opgewekt. Of ze zijn vies of lelijke of gebruikte sletten in deze tijden, die met meer dan 50 tot 100 mannen hebben geslapen.

Nadat je ziet dat een vrouw jou profiel bezoekt, kan zij zich geen eens netjes voorstellen, wie ze is en wat ze zoekt. Ik zie dat veel vrouwen veel moeite mee hebben om zich netjes voor te stellen, wat mij vaak bij vrouwen op valt. Dat het dus om geld draait en auto en taxi driver, ze vinden het heel erg leuk om heel leuk te worden gevonden.


Ik zie ook dat de blanke vrouwen met plamuur gezicht alleen maar ook vieze zwarte lelijke negers zoeken om sex mee te hebben. En ik kan het jou bewijzen dat het zo zeker is en zal zijn. Ik zou graag willen weten wat hun blanke mama ervan vindt als ze een aantal blanke dochters heeft en deze er nog achter is gekomen, dat haar eigen dochter sex heeft met een oudere neger man of dat ze alleen maar op negers valt.

Het contact moet van twee kanten komen en niet van 1 kant.
Ik ben blij dat ik ook geen kinderen hebt. Het leven is nu zeker duur vooral met badoo. Ik moet er ook niet aandenken als een kind van 18 jaar haar of hem eigen foto's op site laat plaatsen. De ouders zullen wel zwaar te verduren ermee hebben.

Je leert daar 1 % een vrouw kennen die jou wel zelf aanspreekt. Verder is er daar niks bijzonder te vinden.

Ga geen geld erin investeren en of geld boeken of denken dat je daar iemand zult vinden. Dus wees gewaarschuwd voor badooo. Je kunt beter met geld naar een shoarma winkel om lekker ergens te gaan eten. Of je kunt beter dat geld besteden aan een kostuum.

Sterke punten:
Die neppe mooie foto's van die vrouwen trekken je aandacht, om hun profiel te bezoeken, maar ga niet op die profiel kijken. Want die vrouw die achter dat profiel staat die bestaat. De reden laat je ook zien dat ze FLOP zijn, maar dat je er ook niet op die profiel moet klikken. Je laat zien dat je geen aandacht schenkt aan die neppe profielen met foto's.

Sommige bedelen om punten of en om likes. Maar ik geef niemand complimentjes, likes of punten who cares. Want ze zijn het niet waard of beginnen uit te schelden. Ik blokkeer hun en verwijderd ze direct uit mijn lijst.

Ze gebruiken de IDeal optie als lok middel.

Zwakke punten:
Als man als jij die vrouwen een punt geeft, dan lachen ze je gewoon glad uit! Geloof niet direct als diegenen echt of nep is.

Ze hebben je direct aan de tang, om jou meer te laten betalen. Tegenwoordig wordt je dubbele genaaid, met dat linkje zet mij hier - Dus dat houdt in dat ze er ook heel veel geld ermee verdienen om geld te kunnen maken aanwinst voor badoo en jij bent een verloren member.

Weetje dat verhaal met IDeal eenmaal als je dat geld hebt geboekt kan je dat geld niet terug halen. Want ze weten als je eenmaal geld hebt gestort kan je het niet terug halen, want ideal is een digitale handtekening.

Ik hebt tot heden geen geld aan dit site besteed. Volg altijd programma opgelicht.

Vooral meisje onder de 29 jaar zijn kinderachtige. Het maakt niet uit als het wel een echte of neppe vrouw zijn. Ze zijn niet meer gemanierd.

Doe geen moeite om internet sites het maakt niet welke of wat voor site jij je aanmeldt, waar alles om draait is geld en geld! Want die internet sites moeten hun brood verdienen met jullie geld wordt de HOST en server betaald. Door jullie blijven zulke sites ook bestaan en hun verdienen hun boterhammen ermee.

rajesh beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Radha.nl - Veel fakers en geen geld investeren aan dat site!

0

Review:

Inderdaad veel gekke mannen daar en niet alleen dat ook veel gekken hindoestaanse vrouwen. Die geen liefde in een relatie en huwelijken zoeken. Je ziet ook dat hindoestaanse jonge dames ook mondiger worden en brutaler worden. Voor sommige geldt het meestal hoe beter de baan, hoe beter het voor de familie. Die site radha zitten vol fakers maar ook vrouwen en mannen die zogenaamd geen kinderen hebben, terwijl je er achter komt te weten dat er veel mensen daar zijn die zijn gescheiden of hebben toch al kinderen.

Hou je van geld en auto en rijbewijs? Dan ga je voor een gekke, dikke, kale, lelijke hindoestaanse man, omdat het alleen maar nadeliger uitkomt als je vrouw bent. 1 op de 3 hindoestaanse huwelijken komt tot een echtscheding. Veel gekke trouwen vanwege aanzien. Kijk maar op FB je schrikt er wel van hoor, je ziet stellen en je ziet een hele lelijke man, dan vraagt je af is deze huwelijk wel echt, meestal lopen de hindoestaanse huwelijken op de klippen lopen, ook vanwege financiële situaties die kunnen ontstaan, bij gebrek zonder geld en op tijd betalen van door lopende rekeningen. Of als ze een huwelijken hebben gehad dan spotten ze met hun foto's van ohhhhh ik ben getrouwd en vind mij zelf geweldig en moet elke keer en elke dag een nieuwe foto's zetten van mijn huwelijk, om aan anderen te laten zien dat ik geweldig bent gebeurt vaak bij hindoestanen.

Hebt je geld en auto en rijbewijs dan hebt je liefde genoeg. Bij hindoestanen moetje huwelijken opvoeden met geld en auto en rijbewijs, want dat geeft bij meeste gevallen in relaties en huwelijken standvastigheid.

Ik ben ook nog steeds een vrijgezelle heer van ronde 28 jaar. En hebt nog steeds niemand kunnen vinden. Wat ik eigenlijk helaas vindt.

Weetje wat een hindoestaanse arrogante dame tegen mij had gezegt? Ze mailde mij uit verveling. Lees dit onderstaande? Uit levenservaring van site radha uit mail...


HAHAHA hoe zou ik van je centen kunnen eten als je geen moer hebt. Ga werk zoeken ofzo en geld verdienen arme zwerver dat je bent. Misschien kan je dan nog voor plastische chirurgie betalen want mooier dan mij zul je nooit worden engerd. ik ga je nu blocks dus als je nog mailtjes wilt sturen, doe geen moeite want het komt toch niet meer bij me aan. Heb genoeg tijd verspilt aan je lelijke pedo koelie. Vanavond wordt je gesloopt door mn boys


Ik zoekt een serieuze relatie met een leuke dame en ben een heer van 29 jaar.

ik hebt geen kinderen en ben nooit getrouwd. Ik wil graag een relatie en ook op zijn hindoestaanse willen trouwen.

Je mag me mailen op
[email protected]

Sterke punten:
Deze site is goed voor blanke mannen. Die kunnen het makkelijke betalen, want die zijn rijk. Blanke mannen zie je daar ook heel veel.

Zwakke punten:
Niet betalen je bent zo je geld kwijt, date ga je zeker niet kunnen vinden of krijgen. Veel neppe profielen, laat je niet gek maken 14,95,- is heel veel weg gegooid geld. Weet je wat 14,95,- wel is? We leven niet meer in guldens tijd dat is bijna 32,20,- in guldens.

Met dat geld kan ik 2 shoarma broodjes kopen en eten.

Het zijn gewoon stel oplichters die hindoestanen die snel geld verdienen aan hun website, door nep profielen te maken krijgen ze snel hun geld binnen.

Laat je niet gek maken door andere revieuws. Deze site ken ik al genoeg.

boyke badl beveelt Radha.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres

Datum: 14 februari 2017

Geschreven door: micheal ja

Reactie op: badoo zit vol met fakers verziekte mentaliteiten van daar en gesfrustreerde over sexste vrouwen

Peter jou Nederlands schrijf wijs heden is ook niet verstaanbaar. Wel komma's en puntjes op de juiste zin en zinnen neer zetten. En ga niet gelijk stressen, want straks krijgt je zoveel haar uitval. Straks lig je nog in de coma SUKKEL.

Daarom kan je geen vrouw vinden anders was je hier niet komen lullen. Ik kan het best wel begrijpen waarom die Nederlandse vrouwen jou niet zien zitten. Omdat je een lage klootzak bent, als een vrouw zegt NEE!!! Dan is het NEE = NEE and just move on with your sick creep life!

Datum: 14 februari 2017

Geschreven door: mahabout

Reactie op: Even nadenken...

De kans dat je geslachte ziekte kunt/kan krijgen is heel groot in deze tijd. Tja.tegenwoordig maak niks uit of jij 20 of 40 jaar samen toch niks is zeker tegenwoordig.want sex is overal te koop en soms of meestal gratis er is geen waarde meer in de relaties WARE LIEFDE bestaat allang niet meer het is allen maar lust en lust….geen respect voor relaties. Je brengt alleen je eigen leven tot een puinhoop buiten de zieke geest die je al bezit!! Geld is geen grote rol meer maar SEX!!!

Datum: 14 februari 2017

Geschreven door: mahabout

Reactie op: Even nadenken...

Als je een neger bent dan wel. Dan kan je afspreken met wendy bong is geheel gratis.

Ik zou nooit geld aan een dating site besteden.

Datum: 14 februari 2017

Geschreven door: mahabout

Reactie op: een grote fake

Je zoekt wel zelf een beet je op he?

Niet te snel gaan stressen en profeet doe ook iets met je leven.

Dan moet je geen vrouw via het internet gaan zoeken. En doe ook iets met je leven en verenig je zelf met mensen in real life.

Datum: 14 februari 2017

Geschreven door: micheal ja

Reactie op: badoo zit vol met fakers verziekte mentaliteiten van daar en gesfrustreerde over sexste vrouwen

Peter kan geen vrouw vinden.

Educatie of opleidingen zijn alleen gebaseerd op angst.
Nederland is het kleinste land in het kleinste continent..
Je bent fucking bekrompen als je hier geen risico neemt maar naar school ga.
Pff heel je leven stressen voor n baan en je partner een kut huwelijk geven. Peter is aan stressen.

Fuck jullie man vieze nobodys
Peter zal nooit overleven als je sociale zekerheid wegvalt..
En dat gaat ooit gebeuren geloof me maar..

Als ik jou moet scharen in een categorie van mannen
Hoor je bij de gaarste die k heb gelezen.. K stuur meer mannen op je af dan jij mensen kent
Met je grote K. bek

Datum: 11 februari 2017

Geschreven door: mahabout

Reactie op: Fake en nep-profielen

Onthoudt 1 ding een dating site kan jou niet garant staan dat je een partner vindt. De kans is heel kleine dat je daar alleen vrouwen ontmoet die met je willen cammen om willen van jou geld. Ze willen een paar sessies keren met je praten en daarna willen ze geld van afhandig maken.

Tja.tegenwoordig maak niks uit of jij 20 of 40 jaar samen toch niks is zeker tegenwoordig.want sex is overal tekoop en soms of meestal gratis er is geen waarde meer in de relaties WARE LIEFDE bestaat allang niet meer het is allen maar lust en lust….geen respect voor relaties. Je brengt alleen je eigen leven tot een puinhoop buiten de zieke geest die je al bezit!! Geld is geen grote rol meer maar SEX!!!

Dus pas op! Trap er niet in!

Datum: 11 februari 2017

Geschreven door: mahabout

Reactie op: Klacht

Je had met dat geld beter naar de kroeg of café gekund. Dan had je daar misschien iemand ontmoet.

Internet dating sites zijn allemaal oplichters. Sommige mensen zeggen dat ze erin slagen dat ze een partner vinden. Maar vaak gaan ze heel snel uit elkaar. De kans is groot dat je niet voldoet aan hun eisen. Ze zoeken hun droomprins via het internet.

Internet dating sucks for men. Ik zoek geen partner via een dating sites, ik zou het beter via familie of via mijn ouders die toevallig iemand zelf persoonlijk kennen voor mij laten bemiddelen. Ik hoef niet heel uitgebreid op internet dating sites een heleboel dingen over mij te gaan vertellen.

Datum: 4 januari 2017

Geschreven door: mahabout

Reactie op: Zoektocht

Als je goeie hersenen had gehad. Dan had je geld beter kunnen besteden aan de wallen.

Geloof je het nou echt zelf dat wijven of mannen die zich voordoen als vrouw op jou staat te wachten? Je weet zelf bliksem ook goed dat mensen ook tv worden gewaarschuwd. Als je geld bent kwijt geraakt dan komt het ook door jou eigen schuld. Hoe dom zijn die mannen om op foto's en mails te reageren. alles is gewoon grote neppe boel met fictieve profielen en foto's.

Datum: 4 januari 2017

Geschreven door: mahabout

Reactie op: Zoektocht

Jullie zijn allemaal ziek zieke mensen. Vroeger was er spraken van verliefdheid en echte liefde. Dat was 50 jaren terug de tijd waar in je we leven maken de vrouwen misbruikt van mannen en gebruiken hun rot streken om met mannen uit te halen. Dan had je 1 vrouw en 1 man. Vroeger had dit soorten toestanden niet een buitenvrouwen of een buitenman. Een vrouw die echt van je houdt is een vrouw die zich alleen aan 1 man kan binden. Een vrouw die nooit een man heeft gehad. En geen gebruikte vrouw die al is uit gemold en die zich gebruikt als zaad dump bitch want die heb je tegenwoordig over al. Dat noemen ze vaak economische hoertjes. En geen verstand heeft van 2 of 6 mannen. En nee daarom hebben mensen geen succes in relaties en huwelijk, want de vrouw snoept bij een ander man. Daar zijn dating sites voor gemaakt om vreemd te gaan.

In deze tijd hebben ze niet 1 relatie maar meerdere relaties. Dan praat je niet over 1 maar over 2,3,4,5,6 relaties. Welke gekke man trapt in een vrouw die zegt dat ik van je hou. Dat bestaat niet meer. Welke man wil een vrouw die al 3 of 6 relaties heeft gehad? Ik denkt niemand misschien eentje die voor het sex gaat.

Ik ken zelfs vrouwen persoonlijk die al een relatie met een man hadden en met mannen hebben gewipt. Mevrouw is dan getrouwd met een ander man speelt heel erg groot en geweldig. Wat ze allemaal op haar kerfstok heeft staan dat weet de man niet. Als je haar man meldt leest mevrouw dat berichtje blok zij alles.

Datum: 3 januari 2017

Geschreven door: mahabout

Reactie op: lexa maakt fake accounts aan om je betaald lid te maken!

Dat ze geld willen hebben dat is altijd een feit geweest. De meeste die gooien je na 2 of 3 keren berichten op een block en dan hoor je niks meer.

Een leuk meisje zal nooit bestaan en die ga je hier niet vinden, dus die moet je in een ander land gaan zoeken. Het probleem is hier niemand vindt niemand meer leuk, ten zij veel geld en goed vermogend bent dan ben je wel opeens wel interessant. Ik zeg altijd eerst en dan pas geloven. Ik zelf kan een paar neppe profielen maken en zet 4 of 5 neppe foto's van vrouwen en dan zeg ik dat ik jou leuk vindt. Een ezel stoot zich in het algemeen geen twee keer aan dezelfde steen.

Dus mannen stop er gewoon mee. Ik heb dat al vaker gezegd dat alles gewoon nep is. Dating sites zijn zo nep net als die nep Nederlandse wijven en Europese wijven.