Reviews geschreven door KCT (25721)

RelatiePlanet - Post Scriptum

0

Review:
Geen interesseberichten heb ik vrijwel nooit ontvangen. Heel soms heb ik wel eens een compliment gestuurd aan iemand of een grapje die geen lid was. Omdat ze een mooie kop had of iets merkwaardigs in haar profiel had staan. Meestal waren ze wel wat lager opgeleid (kan toeval zijn). Ik stuurde ook niet mijn email mee, ik verwachte echt geen contact. En ja hoor! Uitgerekend van zulke lichten heb ik geloof ik twee keer geen interesse gehad haha! Dan stuur je natuurlijk gewoon niets, i.p.v. heel verwaand 'geen interesse' sturen. Alsof ik serieus geïnteresseerd was in deze mutsen. Maar eerlijk is eerlijk, ik ben dan toch wel een heel, heel klein beetje op mijn teentjes getrapt. Maar ook heerlijke ervaringen hoor! Die ene getrouwde moeder en multimiljonaire (nee, echt geen geintje, ik wist dat ook niet van te voren natuurlijk) echt een heerlijke avond, nacht en ochtend mee gehad. Jammer dat het bij 1 keer moest blijven. Ik zal verder niet uitweiden over de succesnummers want dat wordt gelijk in twijfel getrokken heb ik het idee.
Oja, heel, heel soms heb ik toch stiekem gedate met iemand puur op alleen uiterlijk. Dus een sexy Bijlmertype, maar mijn nieuwsgierigheid verdwijnt dan eigenlijk altijd tijdens de ontmoeting. Zijn ook vaak vrij onverschillig en oppervlakkig deze types. (Hebben vaak enorme hoeveelheden geposeerde foto's van zichzelf op rp, die ze ook regelmatig vernieuwen.)

KCT beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Relatieplanet is niet meer wat het geweest is

2

Review:
Ik heb vaker met tussenpozen op Relatieplanet gestaan. Jaren geleden kreeg ik 10 a 15 reacties per dag. En nu is het veel, veel minder. Nee, ik ben niet lelijker of armlastig geworden. Als ik zelf zoek naar een interessant, aantrekkelijk lekker ding tussen de 25 en 47 moet ik me echt helemaal sufscrollen om iets van mijn gading tegen te komen.

Je moet natuurlijk geen wonderen van een datingsite verwachten. Als je door de Bijenkorf loopt in Amsterdam zie je ook niet alleen maar mooie vrouwen en mannen. (Maar vast meer dan in een willekeurig dorpje). Veel mensen (ik denk zowel mannen als vrouwen reageren op personen wat niet echt realistisch is qua leefstijl, cultuur, uiterlijk etc.)

Ik ben zelf niet extreem kritisch ofzo, maar ik moet me natuurlijk wel aangetrokken voelen tot iemand op het eerste gezicht. En dat is een combinatie van wat ik zie, maar zeker ook wat ik lees.

Als een mooie vrouw mij een interessebericht stuurt, geef ik wel mijn email, maar als er daarna niet veel meer uitkomt dan "Hoe was je weekend?" i.c.m. met onaantrekkelijk taalgebruik in de vorm van geen punten, geen hoofdletters, valt mijn interesse gelijk weg, ook al ben je Miss World. Ik wil niet gaan klagen, maar het is een feit dat Relatieplanet qua aanbod flink achteruit is gegaan. Eigenlijk de moeite niet meer waard. Aan de andere kant, één goede date kan genoeg zijn ;-)

Sterke punten:
Echt sterke punten heeft de site niet. Qua functionaliteiten werkt alles wel, maar is gewoon een uitgemelkte vorm/concept.

Zwakke punten:
-De kwaliteit van het aanbod is laag.

KCT beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres

Datum: 29 december 2013

Geschreven door: MJ

Reactie op: Ondanks alles de beste

Ik ben het wel eens met Dateraan. Er is ook nog wel iets positiefs aan rp anders zou er niemand op staan. Veel mensen zijn wel héél erg negatief. "Het is allemaal niks!" "Alle mannen zijn lelijk!" "Vrouwen met onrealistische eisen!"
En die scepsis zie je aan beide kanten. Als je verzuurd en ontevreden bent wordt het sowieso niets op de relatiemarkt. Ook niet als je miss World bent of 150 K + verdiend... Bovendien, ik heb ook het idee dat juist diegenen met eisen die tot het uiterste opgevoerd zijn achteraf altijd klagen over hun dates. Er moeten zich alleen wat meer lekkere donkere en getinte vrouwen inschrijven. Nu is het echt speuren naar pareltjes.

Datum: 22 december 2013

Geschreven door: Maarten

Reactie op: veel van hetzelfde

Was ook een flauw grapje hoor Bianca. Het valt me op dat er zowel van mannen als vrouwenzijde zo vaak cynische reacties komen. Ik wens je veel dateplezier en hopelijk een leuke relatie toe, waar daar doen de meeste mensen het toch voor.

Datum: 22 december 2013

Geschreven door: Maarten

Reactie op: veel van hetzelfde

En seks om de seks zou ik nooit doen. Maar als er wederzijdse aantrekkingskracht is en 'het loopt uit de hand', tja nooit spijt van gehad. EN die sexuele chemie is zoveel belangrijker dan het baantje, autootje, huisje. Dat geloof ik wel.

Datum: 22 december 2013

Geschreven door: Maarten

Reactie op: veel van hetzelfde

10% niet voorbijlopen is echt een hele hoge score! Dus bij rp zit je dus best goed als vrouw in jouw geval. Ik loop 99.9% voorbij van de vrouwen op rp. Dat ligt aan mij hoor. Is iedereen zo lelijk dan op rp? Nee, zeker niet, maar heel veel heel erg 'niet mijn type'. Aan de andere kant - en dit is echt belangrijk - juist onder diegene die jij voorbij loopt kunnen ware parels zitten. Denk dat er hele fijne, echte, liefdevolle relaties bestaan tussen mensen die elkaar op straat zo voorbij zouden lopen! Dus te kritisch zijn lijkt me ook niet goed. Bovendien als 43 jarige vrouw heb je 't niet makkelijk hoor!

Datum: 18 december 2013

Geschreven door: mj

Reactie op: Kansloze missie

Nee, deze heb ik allemaal ontmoet. Ik doe niet aan andere landen. Ook niet aan Groningen, Brabant etc. Gewoon uit mijn eigen omgeving, ook qua 'niveau' dus beetje zelfde herkenbare achtergrond/levensstijl.

Datum: 18 december 2013

Geschreven door: mj

Reactie op: Kansloze missie

Ik heb even geteld. 6 favorieten heb ik. 1 moet genoeg zijn natuurlijk in het ideale geval. Maar met favoriet bedoel ik, maakt me nieuwsgierig/vind ik aantrekkelijk/interessant. Dat is erg weinig... Dus zie niemand om op te reageren verder... Kan ook aan mij liggen natuurlijk :-)

Datum: 16 december 2013

Geschreven door: mj

Reactie op: Kansloze missie

Ik reageer als man bijna niet uit mezelf. Niet omdat ik me daar te goed voor voel, maar gewoon omdat ik bijna niemand zie waar ik op zou kunnen vallen.
Het liefst Indisch of iemand met Zuid-Europese of Latijns Amerikaanse trekken en wel een beetje van de wereld uiteraard. Maar soms word ik toch blijf verrast en krijg ik een reactie van een leuk type die ik tijdens mijn lange browsetochten niet ben tegengekomen.

Datum: 16 december 2013

Geschreven door: KCT

Reactie op: Relatieplanet is niet meer wat het geweest is

Ik heb deze review geschreven omdat het mij opviel dat de kwaliteit ernstig naar beneden is gegaan. En die 10 a 15 reacties waren zeker geen 10 a 15 mooie/interessante vrouwen. Maar ik heb toch regelmatig leuke dates gehad met sommigen ben ik zelfs nog vrienden. Maar nu is 't allemaal vrij dramatisch.
Mijn profieltekst is wel vrij 'edgy' daar sloegen er ook veel op aan haha. Hele slimme maar ook minder slimme. En hij is zelfs door meerdere personen gestolen (man en vrouw!). Daar werd ik door anderen op attent gemaakt.
Maar goed, ik heb geen hoge verwachtingen maar wil wel gewoon een leuke date. Dat is nu echt veel, veel moeilijker via relatieplanet.