Reviews geschreven door rob (24943)

Twoo - Grappig!

1

Review:
Twoo en Badoo zijn waardeloze sites. Het stikt gewoon van de neppers. De neppers zijn de chatoperators die er van alles en wat proberen je een account aan te smeren. Een jaar of vijf zes geleden viel het nog mee. Maar nu; sorry hoor. Een en al valse profielen en valse meldingen. Het is zo doorzichtig en onnatuurlijk dat ik me afvraag waar deze sites mee bezig zijn. Mannen, laat je geen account aansmeren.

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Alles.

rob beveelt Twoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Twoo - Schaamteloze en fake site

2

Review:
Zit op verschillende datingsites en Twoo is een site waarvan het doel is je een abonnement aan te smeren.Je wordt benaderd door fake profielen (chatoperators) . Ongevraagd krijg je een bericht waar staat dat zo een persoon wilt chatten. Blijkt niets van te kloppen want het is een chatoperator.Iemand die echt wilt chatten stuurt gewoon een normaal bericht. Ik krijg berichten van vrouwen waarvan ik al weet dat het nep is door de zinsopbouw.
Ik vind het een waardeloze site en bovendien zeer opdringerig en onoverzichtelijk.Verlies je tijd niet met Twoo. Een en al fake.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles ,bedrog .

rob beveelt Twoo NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Noch vlees noch vis

2

Review:
Relatieplanet blijft een rare site met vage vrouwen. Veel fake ,veel lokkertjes. Heb een serieuze date aan overgehouden.Zelf reageer ik niet. De vrouwen geven zelden respons was mijn eerste indruk. Dus is het beter dat er op je gereageerd wordt. Dan nog heb je veel fakers ertussen. Ik heb sterk de indruk dat RP mannen een fullmembership willen aansmeren en daardoor fake vrouwen laten reageren. Je merkt het direct wanneer je dan terugschrijft dat er niet meer gereageerd wordt. De site is gewoon wazig en je weet gewoon niet wie fake is en wie serieus.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
legio

rob beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

MixedMatches - Betrouwbaarder dan andere sites

0

Review:
Zit nu al met al zeker een jaar of drie op MM met uitzondering van de periodes dat ik een relatie had. MM is laagdrempelig en als man zijnde moest ik een eenmalige bijdrage betalen waardoor ik blijvend lid werd. Ik weet niet hoe het nu is. Ik heb altijd ervoor gezorgd me niet uit te schrijven. Ondanks er fake profielen bijzitten heb ik toch de indruk dat MM veel beter afsteekt dan andere datingsites. Contact is makkelijk gemaakt waarbij ik zelf geen contact maak ,maar de dames laat reageren. Ik adviseer mannen om niet te reageren ,maar laat de vrouw komen. Op die manier heb ik talloze dates gehad waarvan sommige uitgemond zijn in relaties. Er zijn ook veel lakse dames tussen en het gemiddelde niveau is zeker niet hoog.

Sterke punten:
Laagdrempelig,eenmalige bijdrage lidmaatschaap. Makkelijk contact,gewillige dames.

Zwakke punten:
Lakse vrouwen(staat los van MM)

rob beveelt MixedMatches aan bij vrienden/bekenden

Tagged - Tagged overwegend leuk

0

Review:
Zit al een tijdje op tagged en moet zeggen dat over het algemeen bevalt. Ik zou niet specifiek kunnen stellen dat het een datingsite is ,maar kan zeer zeker ook daarvoor gebruikt worden. Heb vele dates gehad via tagged en heb nog steeds warme vriendschappen.Tags en krabbels sturen en ontvangen vind ik ook heel leuk. Hier en daar zoals op elke dating heb je wat onbeschofte vrouwen met laks gedrag. O wee als je als man feedback geeft op hen gedrag. Het wordt je niet in dank afgenomen. Dit zijn meestal vrouwen met een lage ontwikkeling en sociaal gedrag via internet aan hen laars lappen. Dit soort vrouwen verwijder ik direct van mijn profiel. Gelukkig zijn er genoeg die het wel weten.

Sterke punten:
laagdrempelig
mogelijkheid je tekst te bewerken en aan te passen
chatten

Zwakke punten:
redelijk aantal onbeschofte vrouwen met asociaal gedrag, maar dat staat los van tagged.

robby beveelt Tagged aan bij vrienden/bekenden

Badoo - Laksheid viert troef op Badoo

0

Review:
Badoo is het trefpunt van laksheid . Veel vrouwen die zich ronduit onbeschoft gedragen.Voelen zich te goed om normaal antwoord te geven ondanks je ze op een beleefde manier benadert. Er zijn uitzonderingen uiteraard ,doch ik vind het onthutsend hoe onbeleefd deze dames zich gedragen. Deze vrouwen en die zijn in de meerderheid, verpesten het voor de vrouwen die wel serieus zijn.Het maakt dat je als man gewoon geen zin meer hebt om contact te maken.Als je het mij vraagt is het een kwestie van onontwikkeldheid en grootheidswaanzin.Bovendien biedt internet door haar anonimiteit voer aan mensen die bij voorbaat een bepaald stiekem gedrag in zich hebben.

Sterke punten:
Laagdrempelig

Zwakke punten:
Gelegenheid voor een lakse houding,onbeschoftheid ,oneerlijke vrouwen,.Steeds verkapte manieren uitdokteren om mensen lid te laten worden

robby beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres