Reviews geschreven door jayesh (15588)

Twoo - Zwakke neppe site!

0

Review:
Ik ben al sinds op deze site al 4 dagen. Ik ben wel in contact met een meid gekomen. Ik liet mijn berichten achter wel gelezen en de andere dagen reageert zij ook niet netjes terug. Die members of leden willen niet mee werken en kan tot 1 conclusie komen dat het een 1 groot zooitje fakers zijn.

Sterke punten:
Neppe's foto, neppe chat sessies! Zwakke mensen!
Makkelijk geld boeken naar hun rekening.
Die bezoeker die naar jou profiel hebben bezocht nemen geen eens de moeit om een berichtje te sturen.

Wees gewaarschuwd deze site is pure oplichterij!

Zwakke punten:
De mensen die daar zijn vooral die dames die hebben totaal geen inhoud.
Ik wil je zeker verzoeken om daar geen geld te storten want daar zul je echt niets vinden.

jay beveelt Twoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Humsafar - Begin er niet aan! Laatje niet lokken! Als VIP Mem

1

Review:
Ik heb mij bij deze site aangemeld zonder aanmelden is deze site waterdicht. Wat mij opvalt dat je veel vakjes en profielen moet invullen. Terwijl het allemaal niet echt nodig. In het begin van de pagina denk je dat deze site is gratis nadat je profiel en vakjes volledig invult dan zoek je een partner en als je een mailtje stuurt moetje er voor betalen. Ik ben wel in contact met een dame gekomen maar haar gedrag was raar en ze haakt af mensen schrijven in hun profiel iets anders als je een gesprek met diegene begint loopt het niet lekker. Of de IQ van mensen zijn 10<10.\\r\\n\\r\\nEn dat site is nooit gratis geweest ze proberen jou geld uit jou zak te laten rollen. Die hindoestanen die deze beheren zijn die wonen in Suriname proberen daarmee jullie boterham mee te verdienen. Elkedag worden er maar 15 neppe profielen aangemaakt met neppe foto\\\'s. Ze proberen daardoor mensen geld uit zak te neppen! Deze site is het zelfde als radha en worden beheerd door de zelfdemensen die deze site ook beheren.\\r\\n\\r\\nMeldt je niet op deze site is echt niet waard voor je geld. Met dat geld kun je lekker uit eten en die tijd je besteeds en die neppe site.\\r\\n\\r\\nDit is ook een site die wordt beheerd uit Suriname.

Sterke punten:
\\r\\n- Design kleur en letters om je gek te laten maken.\\r\\n- Hoe meer neppe profielen hoe meer je denkt dat er daar mensen zich hebben aangemeld.

Zwakke punten:
- Die neppe interesses kunnen je gek maken door jou te laten betalen als MAN!\\r\\n- Laat je echt niet gek maken door deze site door die aantal profielen.\\r\\n- Neppe profielen.\\r\\n- Die beheerders zitten alleen maar op jou geld uit.\\r\\n- Ze hebben geen geld en proberen je geld uit jou bank te laten rollen.\\r\\n\\r\\n

jayesh beveelt Humsafar NIET aan bij vrienden/bekenden

Radha.nl - Niet waard voor 1 dag

0

Review:
Deze site is opgericht door een stel oplichers door hindoestanen die in Suriname wonen. En hebben ernorme schulden opgebouwd vandaar dat ze deze site in Suriname onder de loep wordt genomen. Deze site is niet free je moet er voor betalen. Ze verdienen hun brood in Suriname mensen dus uitkijken.

De kosten zijn:
5 creditpunten, 3 maanden geldig: € 14,95
10 creditpunten, 6 maanden geldig: € 22,95 (23% korting!)
20 creditpunten, 12 maanden geldig: € 40,95 (32% korting!)

Hier vindje alleen maar dames die jou voor de gek houden serieuze dames vindje hier niet En het geld verspilling koop geen credits. Het zijn een stel bloederzuigers en mensen doen zich heel anders voor dan dat ze in profiel
Mail mij dan maar [email protected]

beweren.

Sterke punten:
Profiel is makkelijk te lezen en eenvoudig. Als je niet uitkijkt kun je blind ervan worden door die aantrekkelijk voorwaarden en regels dat je direct je geld uitgeeft aan die FAKE site. Wil iedereen er voor waarschuwen..

Zwakke punten:
Mensen doen zich heel anders voor dan dat in hun profiel zich zelf beschrijven. Je vind hier echt niemand en alle succes verhalen zijn ook zelf geschreven door de beheerders van die site. Dus uitkijken mensen ze willen je flink uitbuiten van je geld. Laat je niet gek maken door die meisjes en dames met hun neppe profielen en het zegt niet veel over hun maar over die site. Hier vindje alleen maar FAKE hindoestaanse dames met een grote MOND!

jayesh beveelt Radha.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Relatie.nl - Relatie niet echt relatie!

1

Review:

Ik ben drie maanden gratis full member geweest. Ik ben wel in contact met een dame geweest. In haar profiel stond er dat ze naar een man zoekt die oprecht is. Bij mailen heb ik haar laten weten dat ik interesse in haar hebt. Bij de volgende dag mailde ze mij met het bericht dat ze naar een man zoekt. Een aantal ging het ook niet lekker spontaan vertelde ze meer over haar geweldige ex-vriendjes.
Met naam Momiena Rostamkhan. Ik kreeg later een mailtje met bericht dat ze al een vriendje had en dat ze mij al die tijden voor gek heeft gehouden. Ze was niet echt opzoek naar een relatie ze wilde dat ik NS trein kaartje moest betalen van diemen naar lochen. Ik ben toen gestopt met de chat sessie en contacteren. Ik kreegt constant de woorden ingetoets dat ik moest zeggen dat ik haar mooie vind. Blijkbaar heb ik haar daar geen antwoord op gegeven, omdat ik naar het inneerlijk keek.Maar blijkbaar had ik gewoon met een faker te maken die zich zelf niet was. Serieuze relatie zal je toch niet Genoeg ervaring met relatie site rare mensen die zich zelf niet zijn en die niet weten wat ze willen! Gelukkig heb ik mijn geld niet verspild aan die site aan mij hebben ze niks verdiend!

Sterke punten:
makkelijk mailen naar anderen en berichtjes ontvangen!

Zwakke punten:
Mensen doen zich heel anders voor! En veel neppe profielen met veel fakers!
Verspil je geld echt niet aan deze site is het niet waard!
Wil je alleen waarschuwen! Er zijn nep profielen en veel mensen uit het buitenland met fake profielen!
Vreet veel tijd om contact te komen met serieuze vrouwen! En vreet ook veel energie! Laat je niet verrassen!

ritch ram beveelt Relatie.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres