Chat Datingsites

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over BullChat

BullChat

Bullchat is een gratis datingsite opgezet voor en door gays. BullChat is de beste chatsite voor gays. Deze datingsite is hartstikke populair en heeft wereldwijd duizenden leden. Op deze manier kun je zowel leuke mannen in het buitenland vinden als bij jou om de hoek.

De oprichters van Bullchat weten als geen ander wat gays graag online doen. Om deze reden hebben ze een online datingsplatform opgestart. De drempel is hier verlaagd waardoor makkelijk een chatgesprek starten. Er zijn veel actieve leden op de website, er is dus altijd wel iemand te vinden om mee te chatten of voor een spannende
Lees verder »

Bezoek BullChat

2

Reviews en Ervaringen over ChatOrNext

ChatOrNext

ChatOrNext. De nieuwste chat sensatie die werkt als Tinder. Links of rechts swipen en bij een match heb je direct chat contact
Lees verder »

Bezoek ChatOrNext

3

Reviews en Ervaringen over ChatPlaza

ChatPlaza

ChatPlaza is de grootste chatsite van Nederland. Het is niet nodig om je te registeren om gebruik te maken van de website. Bij ChatPlaza kun je gelijk een chatgesprek starten met nieuwe mensen. Chat gezellig met anderen over dezelfde interesses en hobby's of misschien leidt dat leuke chatgesprek wel tot een date en een serieuze relatie! Op ChatPlaza kun je ook nog eens gratis online games spelen.

Op Chatplaza heb je alleen de mogelijkheid om te chatten. Ben je echt op zoek naar een datingsite, dan verwijst ChatPlaza je door naar datingsite Lexa via een pagina genaamd 'online daten'. ChatPl
Lees verder »

Bezoek ChatPlaza

4

Reviews en Ervaringen over VrijChat

VrijChat

Zoekt u een date? Zoek u een heet avontuurtje ernaast? Zoekt u eeuwige vriendschap? Dan bent u op VrijChat op de juiste plek gekomen. Op VrijChat kunt u discreet anderen benaderen totdat u gereed bent om in het echt elkaar te ontmoeten.
Lees verder »

Bezoek VrijChat

5

Reviews en Ervaringen over XLchat

XLchat

XLchat Gratis chatten met vreemden.

Gratis chatten zonder registratie of zonder gedoe! kom snel chatten met vreemden of bekenden.
Lees verder »

Bezoek XLchat

6

Reviews en Ervaringen over E-chat

E-chat

E-Chat.nl, de enige echte!

Voor wat u zoekt bent u op de juiste plek gekomen. Hier kunt u anderen discreet benaderen en kennismaken tot u gereed bent om elkaar in het echt te ontmoeten.
Lees verder »

Bezoek E-chat

7

Reviews en Ervaringen over HomoChat

HomoChat

Chat en cam met gays op HomoChat.nl

Deze gaychat is een samenwerking met Homo.nl en is exclusief voor homo's, bi mannen en lesbo's. Op Homochat kun je gratis chatten / webcammen met andere gays om bijvoorbeeld een spannende date te maken.
Lees verder »

Bezoek HomoChat

8

Reviews en Ervaringen over Chat Met Vreemden

Chat Met Vreemden

Chat Met Vreemden
Lees verder »

Bezoek Chat Met Vreemden

9

Reviews en Ervaringen over ChatLokaal

ChatLokaal

Chatlokaal is onderdeel van Chatten B.V. Op deze site kunnen gebruikers eenvoudig en snel gratis chatten, leuke gesprekken voeren, nieuwe vrienden maken en eventueel de ware liefde tegenkomen. Elke chatter op deze site is anoniem. Geinteresseerden krijgen de gelegenheid om op deze site chatten met vreemden c.q. onbekenden en op die manier nieuwe mensen te leren kennen. Tijdens het chatten kan men vertellen over zichzelf, interesses met elkaar delen en natuurlijk waar men naar op zoek is. Daarnaast heeft men ook de mogelijkheid om tijdens het foto's up te loaden en met elkaar te delen.

Kort
Lees verder »

Bezoek ChatLokaal

10

Reviews en Ervaringen over Chatten.nl

Chatten.nl

Chatten.nl, jouw online chatsite. Betreed één van de vele chatboxen en verbaas je hoe snel nieuwe relaties en vriendschappen ontstaan. Maak snel je profiel aan en klets gratis met anderen over dezelfde hobbies en interesses of vind tussen de vele singles de liefde van je leven of die ene flirt.
Lees verder »

Bezoek Chatten.nl

11

Reviews en Ervaringen over ChatXL

ChatXL

Op ChatXL hebben jongeren de mogelijkheid om in een gezellige en veilige omgeving te chatten met andere jongeren. Op die manier leren ze niet alleen andere leuke personen kennen, maar maken ze ook nieuwe vriendin. Het chatten op deze site kan met of zonder account. Indien men in het begin bijvoorbeeld niet veel wilt prijsgeven over zichzelf, dan kan men aan de slag zonder zich te registreren. In een later stadium kan men alsnog een account aanmaken.

Op deze site hebben gebruikers de garantie, dat ze in een veilige online omgeving chatten. Zowel op het forum als in de chatbox zijn de modera
Lees verder »

Bezoek ChatXL

12

Reviews en Ervaringen over LoveChatten

LoveChatten

Voor wat u zoekt bent u op de juiste plek gekomen. Hier kunt u anderen discreet benaderen en kennismaken tot u gereed bent om elkaar in het echt te ontmoeten.

Zie een selectie van profielen die momenteel actief zijn hieronder. U kunt ook de zoek-functie gebruiken om uw perfecte match te vinden.

Is iemand of iets niet ok? Laat het ons weten. We hebben een streng anti-fakersbeleid!
Lees verder »

Bezoek LoveChatten

13

Reviews en Ervaringen over AppMetMij

AppMetMij

Chat anoniem met anderen - Meld je gratis aan op Appmetmij.nl

Bij appmetmij.nl kan je gratis en anoniem chatten. Je wordt gratis en anoniem aan een willekeurige andere gebruiker gekoppeld.
Lees verder »

Bezoek AppMetMij

14

Reviews en Ervaringen over ChatCity

ChatCity

ChatCity, de plek om met anderen te praten, kletsen en te chatten via je toetsenbord is weer terug, in een nieuw vrolijk jasje! De leukste chatboxen en gezellige chats zijn weer bereikbaar op het oude vertrouwde adres en vanaf heden chat je op ChatCity gratis zonder registratie, inschrijving of account!
Lees verder »

Bezoek ChatCity

15

Reviews en Ervaringen over PraatAnoniem

PraatAnoniem

Chatten met vreemden op Praatanoniem.nl!

Gezellig chatten met vreemden op PraatAnoniem.nl voor de leukste gesprekken! Waar wacht je nog op? Ga nu chatten met vreemden!
Lees verder »

Bezoek PraatAnoniem

16

Reviews en Ervaringen over Babbelen.nl

Babbelen.nl

Babbelen.nl - Gratis chatten met vreemden.

Babbelen.nl is een gratis chatbox voor mensen uit Nederland en België. Kom gezellig chatten met vreemden en ontmoet andere mensen uit Nederland en België.
Lees verder »

Bezoek Babbelen.nl

17

Reviews en Ervaringen over ChatBabe

ChatBabe

Chatbabe.be: De allergrootste gratis sexchat van Belgie!


Lees verder »

Bezoek ChatBabe

18

Reviews en Ervaringen over ChatPoint

ChatPoint

ChatPoint - Jouw chat startpagina

ChatPoint is jouw persoonlijke startpagina op het gebied van chatten. Maak je keuze uit één van de vele online chat sites waar je gratis kunt chatten zonder registratie of kunt chatten met je eigen profielpagina. Beproef je geluk achter de ChatPoint fruitmachines of verover de jackpot tijdens een potje Bingo'en.
Lees verder »

Bezoek ChatPoint

19

Reviews en Ervaringen over ChatRoulette

ChatRoulette

Chatroulette

Chatroulette is a place where you can interact with new people over text-chat, webcam and mic.
Lees verder »

Bezoek ChatRoulette

20

Reviews en Ervaringen over ChattenmetVreemden

ChattenmetVreemden

Chatten met Vreemden - Chatten met vreemden


Lees verder »

Bezoek ChattenmetVreemden

21

Reviews en Ervaringen over GratisChat

GratisChat

Gratis Chat | Chatten met vreemde mannen & vrouwen!

Op zoek naar leuk contact? Via online chat kan je leuke man of vrouw ontmoeten. Spannend en gezellig op zoek naar een date.
Lees verder »

Bezoek GratisChat

22

Reviews en Ervaringen over Kletsen.com

Kletsen.com

Chatten op Kletsen.com is gratis chatten met vreemden

Gratis chatten en nieuwe vrienden maken doen je op Kletsen.com - De chat voor Belgie en Nederland
Lees verder »

Bezoek Kletsen.com

23

Reviews en Ervaringen over KomChatten

KomChatten

KomChatten - chat gratis en gezellig

Op KomChatten kun je gratis chatten met webcam en gratis een profiel aanmaken. Kom in contact met mensen of zoek een leuke date!
Lees verder »

Bezoek KomChatten

24

Reviews en Ervaringen over Misolo

Misolo

Op Misolo kunnen gebruikers uit alle delen van de wereld met elkaar in contact komen. Daarnaast heeft men ook de mogelijkheid om de instellingen aan te passen om op die manier alleen in contact te komen met mensen uit de eigen omgeving. Dit is natuurlijk een goede manier om in contact te komen met andere personen en eventueel een interessante date te scoren. Op deze site hebben de gebruikers de mogelijkheid om met elkaar te chatten, muziek af te spelen, winks te verzenden en smileys te gebruiken. Geinteresseerden kunnen zich geheel gratis registreren op deze site. Na de inschrijving heeft men
Lees verder »

Bezoek Misolo

25

Reviews en Ervaringen over Omegle

Omegle

Omegle: Talk to strangers!

The Internet is full of cool people; Omegle lets you meet them. When you use Omegle, we pick someone else at random so you can have a one-on-one chat.
Lees verder »

Bezoek Omegle