Chat Crazy is de ultieme Chat site welke speciaal is ontwikkeld voor alle mannen en vrouwen vanaf 18 jaar, die op zoek zijn naar chat pals. Ben je eenzaam, heb je weinig tot geen vrienden of wil je gewoon in contact komen met andere personen? Meld je vandaag nog geheel gratis aan op Chat Crazy en start je zoektocht naar leuke chat pals. De chatbox van deze site is voor een ieder toegangkelijk. Heel belangrijk op deze site is dat gebruikers met respect met elkaar omgaan. Dat betekent, dat je andere zal behandelen zoals jij zelf behandelt wilt worden. In respectvol met elkaar omgaan wordt niet verstaan, dat men over en weer gaat staan schelden, dat men liederlijke taal gaat bezigen, dat men virussen via deze site gaat verspreiden en veel meer. Om te kunnen garanderen, dat gebruikers respectvol met elkaar omgaan zijn er speciale chatregels samengesteld waaraan een ieder zich dient te houden. Het niet houden aan deze regels zal betekenen, dat je verbannen zal worden van de chatbox. De website van Chat Crazy is zeer simpel, duidelijk en gebruiksvriendelijk. Op de startpagina kun je terugzien waar deze site voor staat, namelijk het tot stand brengen van chatgesprekken tussen gebruikers. Als je op het tabje 'chat' klikt, komt er een chatbox tevoorschijn waarin je berichten kan versturen voor andere gebruikers nadat je bent ingelogd op de site. Mocht je nog vragen hebben, die betrekking hebben op het gebruik van de chatbox, dan kun je een bericht sturen naar de klantenservice door het online contactformulier in te vullen en te versturen of door een email te sturen naar het email adres [email protected]. Start vandaag nog met het vinden en versturen van chat berichten naar leuke chat pals via Chat Crazy door je geheel gratis aan te melden op deze site.


Doelgroep

Op Chat Crazy kan een ieder vanaf 18 jaar terecht voor het uitwisselen van spannende chatberichten van andere mannen en vrouwen op deze site. De berichten kunnen varieren van algemeen tot erotisch. Jij bepaald zelf hoever je gaat tijdens het chatten. Let wel! Alles mag, niets moet. Niemand kan je dus dwingen om dingen te doen, waar je zelf niet achter staat. Wil je ook lid worden van Crazy Chat? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze spannende chat site.


Aanmelden

Het aanmeldproces op deze site is niet alleen gratis, maar kan ook nog snel en makkelijk. Op de startpagina van de site kun je klikken op het tabje 'chat' en dan vervolgens op 'registreer'. Na hierop geklikt te hebben komt er een online aanmeldformulier tevoorschijn waarin je je gebruikersnaam, email adres, wachtwoord, geslacht en leeftijd kunt ingeven. Na dit formulier verstuurd te hebben en de aanmelding bevestigd te hebben kun je direct van start gaan met het versturen van leuke chatberichten naar matches, die jij interessant vindt.


Chatregels

Op Chat Crazy zijn er speciale chatregels. Het is zeer belangrijk om respectvol met elkaar om te gaan in de chatbox van Chat Crazy. De huisregels zijn er om de chatbox voor iedereen plezierig te houden. Wie zich niet aan deze regels houdt, kan (permanent) van de chatbox worden verwijderd. Enkele van de zaken, die niet getolereerd worden op de site is het gebruik van liederlijke taal, onzichtbaar chatten, elkaar pesten, het verspreiden van virussen en het gebruik van scheldwoorden. Dit zijn enkele van de zaken, die niet getolereerd worden op Chat Crazy.


Prijzen

Veel gebruikers en geinteresseerden vragen zich af of het gebruik van de chatsite gratis is. Zowel de aanmelding als het gebruik van de chatbox is geheel gratis. Er zijn geen verborgen kosten, dus geen adertjes onder het gras. Sluit je dus vandaag nog aan bij Chat Crazy en start met het versturen van je chatberichten.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van de site. Dit kun je doen door het online contactformulier in te vullen en te versturen. In dit formulier vul je je gebruikersnaam, email adres en bericht in. Je kunt naar het contactformulier ook nog een email sturen naar [email protected]. De klantenservice probeert op haar beurt zo snel als mogelijk een passend antwoord te geven op je bericht.


Chat Crazy Reviews

  Gewoon leuk!

  Dag mensen, voor degene die nog twijfelen om lid te worden van deze prachtige chat,bespaar je de energie en ondervind het gewoon en geef het een kans,in een stamkroeg ben je na 1 dag ook nog onbekend, kom gezellig langs en leer ons kennen,TOT ZIENS

  Sterke punten
  Sociaal,persoonlijk,positief

  Zwakke punten
  bijna nooit serieus,het is om te janken

Bezoek Chat Crazy

Schrijf een review