ViezePraatjes

Beeld het je even in: Je wordt wakker en het eerste wat je 's ochtends doet... Je sluipt in je pyjama naar beneden. Zet de computer aan om te kijken of er al iemand online is. En als dat zo is, ga je lekker even chatten. Vertellen over al je natte dromen. Of hoe hard-ie wel niet was toe je opstond. Zo begin je met ViezePraatjes opgewonden aan een nieuwe dag. Ook ViezePraatjes is een lekkere site voor sexchat. Een online plek waar je even helemaal je gang kunt gaan. Je kunt er onder andere terecht voor erotische chat-afspraakjes en spannende avontuurtjes. De leden wachten met smart op jouw geile berichtjes. Zelf zijn ze tot de nok gevuld met hete verhalen die ze graag met jou delen. ViezePraatjes geeft je de mogelijkheid om in een veilige en betrouwbare omgeving helemaal je geile zelf te kunnen zijn. Met mensen die daar zelf ook naar op zoek zijn. Vieze praatjes (ook voor tussen de lakens) Het lijkt in films altijd zo gemakkelijk, maar in het echt kan ‘t behoorlijk ongemakkelijk zijn om je stoutste gedachten en wensen in te fluisteren. Hoe vind je de balans en zorg je er voor dat je niet overkomt als een botte hark? Hieronder een paar tips om op Viezepraatjes.nl in iedergeval geen flater te slaan. Langzaam uit je comfortzone Vieze praatjes hoeven niet hard en smakeloos te zijn. Vooral als het nog wat onwennig aanvoelt, kun je beter dichtbij je comfortzone blijven. Ga steeds een stapje verder en je zult zien dat je zelfverzekerdheid groeit. Het gemak van online In deze digitale wereld ligt de drempel natuurlijk veel lager. Je hoeft alleen maar wat te typen en op “verzenden” te drukken. Begin je bericht met iets spannends. Probeer eerst op een subtiele manier aan je sexchatbuddy duidelijk maken dat jij wel nieuwsgierig bent naar wat schunnigs. Tegelijkertijd kun je aftasten wat hij/zij ervan vindt. Zeg wat je denkt De grote vraag is natuurlijk: Wat ga je in godsnaam zeggen? Als je niet precies weet welke vunzige woorden je moet gebruiken, hou het dan simpel. Zeg gewoon wat er in je omgaat en wat je voelt terwijl aan de ander denkt. Heb je dit eenmaal onder de knie, kun je je vieze praat mooi gebruiken als middel om de ander een duwtje in de goede richting geven, maar de kunst is om het mooi verbloemen met de juiste woorden.

Inloggen op ViezePraatjes

Alleen als je lid bent van ViezePraatjes kun je inloggen op de chatomgeving. Om van deze dienst gebruik van te maken zul je je eerst moeten aanmelden. Het aanmelden bij ViezePraatjes is heel eenvoudig. Geef aan of je een man, vrouw of stel bent en wat je zoekt. Vervolgens selecteer je locatie zodat jij altijd iemand vindt uit jouw omgeving (hoeft niet natuurlijk). Tenslotte kies je je inloggegevens (gebruikersnaam en een wachtwoord). Als je dat gedaan hebt, ontvang e-mail met activatielink. Hiermee in en je hebt meteen toegang tot de chat.


Privé gegevens

De website geeft aan dat privé gegevens niet gedeeld worden met derden. Gelukkig maar. Je wilt natuurlijk niet dat je gegevens op staat komen te liggen. Zelf kun je hier ook wat aan doen. Geef niet zomaar privé informatie zoals je mobiel telefoonnummer of e-mailadres prijs in je profieltekst. Zo voorkom je phishing en/of stalking. Ook in privé berichten met andere sexchatters is het verstandig om niet al te vrijgevig hiermee te zijn. Je e-mailadres kan nog niet zo heel veel kwaad. Je kunt ongewenste mailtjes immers negeren. Maar pas op met het geven je telefoonnummer. Geef je dit aan de verkeerde dan kan die persoon die dit in handen heeft daar misbruik van maken. Probeer dan ook personen die je spreekt op ViezePraatjes eerst beter te leren kennen.


Kosten ViezePraatjes

Aanmelden, registreren en een profiel aanmaken op ViezePraatjes kost helemaal niets. Ook kun je gratis eens rondkijken. Je ontvangt 5 gratis credits waarmee je meteen mee kunt beginnen. Extra credits aanschaffen is altijd mogelijk. ViezePraatjes werkt niet met abonnementen zodat je zelf kunt bepalen wanneer, en hoeveel je uitgeeft. Prijzen: 10 Credits € 9,99 50 Credits € 39,99 300 Credits € 199,99 De credits verlopen niet.


De klantenservice van ViezePraatjes

Ging er iets mis of heb je juist een compliment? De klantenservice staat klaar om je te helpen. Om in contact te komem met de klantenservice kun je het best de contact gegevens hieronder gebruiken. Per post: Next Step Media B.V. Klantenservice Nederland Louis Couperusplein 2 2514 HP Den Haag Nederland Of per e-mail: [email protected]


ViezePraatjes Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over ViezePraatjes.

Bezoek ViezePraatjes

Schrijf een review