TalkDirty - 2 Reviews

Last updated: 9 maart 2021
TalkDirty Logo

66.7% aanbevolen, 2 Reviews

  1. TalkDirty informatie
  2. Inloggen Talkdirty.nl
  3. Aanbiedingen voor Talkdirty
  4. Anonimiseren
  5. Kosten
  6. Contact
  7. TalkDirty Reviews
  8. Schrijf ook een review over TalkDirty

Niet tevreden over TalkDirty? Probeer dan eens ViezePraatjes.

TalkDirty informatie

Heb jij zin in om even spannend te flirten? Talkdirty is dan echt een aanrader. De chatsite Talkdirty wordt gezien als de meest spannende en sexy online hangout voor zowel jong als oud. Op Talkdirty.nl kun je onder andere terecht voor spannende avontuurtjes, erotische afspraakjes en meer. De leden van deze site zitten bomvol ondeugende fantasieŽn die ze graag met jou delen. De site biedt de mogelijkheid om expliciete interessante foto's met elkaar te delen. Als gebruiker heb je dan ook de mogelijkheid om in een veilige en betrouwbare omgeving te flirten met gelijkgestemden.

Nieuwe site
Een van de uitdagingen bij het vinden van een goede, erotische chatsite is dat leden inactief zijn. Ook vaak zijn er van die neppe bots die gaan chatten met jou om het geld uit je te zuigen. Hier hoef je je op deze site geen zorgen om te maken. Talkdirty is nog redelijk jong en daarom zo'n fijn platform. Doordat het zo nieuw is zijn de leden erg actief en blijft het platform voorlopig alleen maar groeien. De site is ook te gebruiken van je smartphone of tablet dus, makkelijk toegankelijk voor iedereen. Dit maakt het ledenbestand ook uitgebreid en divers. Voor ieder wat wils!
Talkdirty biedt naast de online chatsite ook een speciale mobiele versie aan. Hierdoor kun je overal, veilig en discreet in contact komen met andere seks zoekende in jouw omgeving. Doordat Talkdirty erg laagdrempelig is voor vrouwen ligt de verhouding man/vrouw profielen vrijwel gelijk. Dit komt mede doordat vrouwen compleet gratis en onbeperkt gebruik kunnen maken van alle voordelen en mogelijkheden. Daarnaast biedt talkdirty naast hetero ook opties voor gay vrouwen en mannen. Dit maakt de site een prima plek om anoniem je eigen seksualiteit te verkennen.

TalkDirty Details

Hits: 5251

URL: https://www.talkdirty.nl/

CategorieŽn: Chat Datingsites

Reviews: 2

Inloggen Talkdirty.nl

Een profiel aanmaken bij Talkdirty kan in slechts enkele minuten. Dit kan ook anoniem. Zoals andere chatsites kies je een gebruikersnaam en profielfoto. Talkdirty raadt zelf aan zoveel mogelijk over jezelf te vertellen. Dit maakt het vinden van de perfecte match vele malen makkelijker. Met een goede foto zul je ook zeker de aandacht trekken. Je vult je persoonlijke voorkeuren en gegevens in, in je profiel. Alleen leden van Talkdirty.nl kunnen inloggen op de chatomgeving. Om gebruik te maken deze dienst van Talkdirty.nl zul je je eerst moeten registreren. Daarna kun je meteen beginnen aan je persoonlijke profiel.
Registreren is super simpel bij Talkdirty. Zodra je je gegevens ingevuld hebt ontvang je per e-mail een activatielink. Via deze link kun je meteen beginnen met het vinden van een match.

Aanbiedingen voor Talkdirty

Op deze site hebben we regelmatig een aantal leuke aanbiedingen voor Talkdirty, Kom dus af en toe even langs om te zien welke spannende acties er zijn.

Actuele kortingen:
Als je je nu gratis aanmeldt krijg meteen 5 gratis credits voor premium functies.

Anonimiseren

Op Talkdirty kun je foto's uploaden bij je profiel. Je mag zelf bepalen wie jouw foto's te zien krijgt. Daarbij kun je ervoor kiezen om je foto's te anonimiseren met de blur functie. Pas wanneer jij iemand toegang geeft tot je foto's kan hij of zij deze bekijken. Je hoeft deze optie natuurlijk niet te gebruiken maar, dit maakt het wel extra spannend.

Kosten

Registreren en een profiel aanmaken op Talkdirty is volledig kosteloos. Je ontvangt ook meteen 5 gratis credits waarmee je contact kunt leggen. Daarnaast is het altijd mogelijk om extra credits aan te schaffen. Talkdirty werkt niet met abonnementen zodat je zelf kunt bepalen of, en hoeveel je uitgeeft bij deze dienst. Geen verrassingen achteraf. Een creditbundel van 10 Credits kost slechts Ä 9,99 gerekend. De kosten van een bundel van 50 Credits bedragen Ä 39,99 en de grote voordeelbundel van 300 Credits is er voor Ä 199,99. Je bepaalt zelf wanneer je deze credits gebruikt. Er is geen tijdslimiet.

Contact

Hoe kun je contact opnemen met de klantenservice van Talkdirty?

Schrijf Talkdirty een brief:
Next Step Media B.V.
Klantenservice Nederland
Louis Couperusplein 2
2514 HP Den Haag
Nederland

Of stuur Talkdirty.nl een e-mail:
[email protected] met Talkdirty in de onderwerpregel.


Maak nu een gratis account aan op TalkDirty

TalkDirty reviews (2):

TalkDirty - meetchat.club/sweety98

0

Review:
Ik raad je deze site aan >> meetchat.club/sweety98

TalkDirty - tunisenne

0

Review:
dgfgdshgfdjjd

Sterke punten:
hsdshsh

Zwakke punten:
hshhshhjnjjkk

ali beveelt TalkDirty aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over TalkDirty

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou TalkDirty aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou TalkDirty aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek TalkDirty


Home Ľ Chat Datingsites Ľ TalkDirty