Chathotel | De leukste gratis chat van Nederland! Chathotel is de leukste gratis chat van Nederland! Je kunt bij ons zonder registratie als gast chatten, maar je kunt ook member worden van Chathotel. Bij ons is alleen gezellig chatten toegestaan. Je kunt chatten in de grote rooms, maar ook prive chatten in een prive room.

ChatHotel Reviews

  Super

  Chathotel is super ,erg gezellig sfeer.

  Sterke punten
  Gezelligheid

  Zwakke punten
  Niet meegemaakt

  Onvoldoende controle

  Het is mij opgevallen na 2 weken dagelijks hier te hebben gezeten, dat jonge meisjes hier vrij contact hebben met oudere mannen met vervelende intenties. Ik heb er heel vaak wat van gezegd, maar niemand doet er iets aan. Ik denk dat ik Alberto Stegeman of Vroege vogels moet inschakelen om dit te controleren.

  Sterke punten
  Veel activiteiten

  Zwakke punten
  Jong en oud door elkaar waarbij de slecht willende hun gang kunnen gaan.

  Geen goede chat, deze chat moet uit de lucht

  Als je hier als gast chat komen er altijd ongevraagd mannen die alleen maar geil zijn in je prive, terwijl in algemene room dat niet mag, zegt iemand iets sexsistisch in het algemeen dan reageren ze meteen met waarschuwing, dat is goed, maar geef je gewoon rustig en respectvol je mening of wil je iets gewoon iets vertellen over bijvoorbeeld iets wat je van je af wil praten, dan krijg je commentaar en krijg jij een waarschuwing, terwijl je iets gewoon rustig aan geeft of vertelt. Ze willen het alleen maar hebben over dingen wat zei willen, het gaat alleen maar over het weer en kroegen onderwerpen en wat ze verder wel of niet doen, maar verder dan dat komt het niet, er wordt heel snel iemand geband of gewaarschuwd naar mensen die helemaal niets verkeerds doen. Roos is echt erg, ik weet niet of ze beheerder is of moderator, maar ze doet eerst poeslief maar zeg je iets wat haar niet aanstaat, gaat ze ineens heel raar en anders doen en daarna weer poeslief.
  Deze chatsite moet uit de lucht, of er moeten mensen op komen die veel beter een chat kunnen beheren en die wel gewoon accepteren om dingen te mogen zeggen als dat op iemand zijn of haar hart ligt, maar hoe het nu gaat is niet goed. De sexsisten gaan niet naar de room waar ze horen nee ze blijven in de algemene room waar ze niet horen, deze site moet uit de lucht

  Sterke punten
  er zijn wel mensen die vriendelijk reageren, maar die zijn zo in de minderheid.

  Zwakke punten
  ze laten sexsisten toe, doen er niets aan, je mag niet eens zeggen wat je voelt of denkt. deze site wordt erg slecht beheert. dit is de slechte chatsite ooit met geen respect voor een ieder..dit is geen datingssite. dit is alleen chat, alleen er wordt te veel seks als het bekende zijn toegelaten, je mag niet eens zijn wie je bent. zo slecht. deze site moet echt zo snel mogelijk uit de lucht...

  Racisme, ongewenste intimiteiten, ...

  Moderators zijn racistisch en misbruiken hun positie om proberen af te spreken met minderjarigen voor seksuele handelingen, kwantiteit over kwaliteit, incompetentie, ...

  Sterke punten
  sommige chatters zijn kwalitatief goed, de meerderheid behoort echter tot de categorie afval

  Zwakke punten
  Moderators zijn racistisch en misbruiken hun positie om proberen af te spreken met minderjarigen voor seksuele handelingen, kwantiteit over kwaliteit, incompetentie, ...

  Leuke chatsite

  Leuke site waar je gezellig kunt kletsen met anderen. Ik ben niet op zoek naar een date, daar is deze site ook niet voor bedoelt.

  Sterke punten
  Voor iedereen toegangbaar.
  Geen gevloek
  Meerdere chatrooms

  Moderators zijn erg heersend.

  Moderator Katya vroeg of ik mijn naam (Katyaa) aan wilde passen, maar dat wilde ik liever niet. Toen ik zei dat ik dat liever niet wilde, gooide ze mij de chatroom uit. Ik dacht dat het een vraag was en geen verplichting. Wellicht kunnen de moderators in de toekomst duidelijker zijn en wat meer open staan voor dialoog. Zo blijft chatten voor iedereen leuk.

  Ik heb meerdere malen geprobeerd mijn mening kenbaar te maken, maar heb uiteindelijk een ban gekregen.

  Sterke punten
  De poppetjes en de eenvoud.

  Zwakke punten
  De moderators denken alles te kunnen bepalen.

  corrupte bende

  Hele slechte chatsite met veel valse onbetrouwbare chatters en hele slechte mods die denken dat ze jezus zijn. je mag geen eigen mening hebben en narcistische mods.

  trap er niet in:) het is een grote familiekliek daar, je krijgt een ban als je commentaar levert.

  Zwakke punten
  onbetrouwbaar in beleid. veel fakers, en mods die niks kunnen. vaak vastlopen van de site.

Bezoek ChatHotel

Schrijf een review