Reviews van deze auteur

Gemene chatrooms.

Review over Chillplanet

In Chillroom als je gewoon iets wil delen. Zijn hun woorden, wees niet negatief en anders Donder je maar op.

Ze voeden juist vooral pestgedrag.

Zijn zeer bevooroordeeld.

Ik deelde iets over het onderwerp psychische kwetsbaarheid en in plaats van dat ze vragen van wauw werk je daarin? Wat doe je precies? Nee hoor je moet opdonderen, zeggen van praat gewoon met ons mee, dus je moet verplicht over mooi weer, koffie en hun werk mee praten, ze mogen het wel over van alles hebben, maar heb je beetje over iets anders en wil je dat delen wordt je aangevallen. Het is echt een jaloersheid wat het uitstraalt.

Dit zou echt niet mogen.

Sterke punten
Soms zijn er wel mensen die mij begrijpen, maar die lezen ook meer mee, omdat die die reacties niemand meer uitnodigd om erop te durven reageren.

Zwakke punten
Ze zijn snel jaloers, ze willen bepalen waar hij over praat. In een groep over bepaalde ^^^ ook onderwerp, zeggen ze het moet hier over dit en dit onderwerp gaan en dan typ ik daar wat over en dan worden ze boos. Ik hoop dat deze site offline gehaald wordt of dat er mensen komen beheren die niet accepteren dat mensen weggepest worden. En dat er beheer komt die als iemand over een onderwerp begint zoals psychische kwetsbaarheid, dat dan degene die die persoon aanvallen dat ze er niet over mag typen dat die pestkoppen die het niet willen worden gebrand, want je moet op chat kunnen typen wat je zelf wil bespreken.

Geen veilige chatsite.. pesten

Review over Chillplanet

De beheerders van Chillplanet rooms doen niets aan het Pestgedrag. Mensen neerhalen wordt alleen maar getolereerd, terwijl dat niet hoort. Wil je over serieuze dingen praten krjjg je brutale chatters die zeggen dat je daar niet over mag hebben, terwijl ze zelf met elkaar wel over serieuze dingen praten. Zeg je iets leuks wat je wil melden , vinden ze het ook niet kunnen terwijl ze dat zelf wel doen, beheerders springen niet in waar het wel nodig is. Veel chatters zoeken altijd iets om jou naar beneden te halen en er chatten veel.30 plussers en 40 en 50 plussers die er aan meedoen. Ook ongevraagd prive wat niet gewenst is, staat ook in de regels, doen mensen gewoon, met de smerigste teksten als openingszinnen en bepaalde groepen mensen worden vergeleken met verkrachters, wat zo niet zo is. Die mensen worden even verwijderd, maar kunnen altijd terug komen. Er wordt totaal niet ingegrepen...

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Beheerders zijn geen goede beheerders, springen niet serieus in zoals het hoort. Wordt te snel gezegd prive blijft prive.. je niet hart kunnen luchten, dat kan niet want dat wordt dus in de chatgroepen niet geaccepteerd. Zijn hardleerse mensen die ongevraagd prive blijven gaan.

Chillroom kan niets hebben..

Review over Chillplanet

Deze chat is verschrikkelijk.

In chillroom vooral, wil.je gewoon iets vertellen, iets serieus, gaan ze als poeha reageren, maken ze een drama van iets wat er niet eens is. Praat ik met iemand fijn, moet er altijd een chatlid zijn die mij aanvalt. Serieuze onderwerpen kunnen daar niet besproken worden, terwijl ze vaak tegen elkaar ook over serieuze onderwerpen praten. Het gaat vooral in die room erg tekeer. Stel je hebt iets ergs meegemaakt in prive kan je niet waarschuwen in de groep, want prive blijft prive, terwijl je soms als mens ook even je hart zou moeten luchten. Er wordt meteen gemeld door chatleden van prive blijft prive.. de beheerders sommige doen eerst lief en dan ineens heel onaardig. Het ziet er uit dat ze nieuwe leden geen kans geven.

Sterke punten
Geen idee

Zwakke punten
Ze kunnen niets hebben, willen alleen maar over vrolijke dingen praten en ben je beetje andere chatter en je bedoeld het goed, dan duwen ze je nog meer de grond in, dan mogen ze je niet. Ze accepteren eigenlijk alleen maar gedrag wat niemand eigenlijk hoort te tolereren op een chat. Ik noem het zelfs vaak al een karens en Gerda plaats. Ben je nieuw of blijkbaar anders dan ben je niet welkom

Geen goede chat, deze chat moet uit de lucht

Review over ChatHotel

Als je hier als gast chat komen er altijd ongevraagd mannen die alleen maar geil zijn in je prive, terwijl in algemene room dat niet mag, zegt iemand iets sexsistisch in het algemeen dan reageren ze meteen met waarschuwing, dat is goed, maar geef je gewoon rustig en respectvol je mening of wil je iets gewoon iets vertellen over bijvoorbeeld iets wat je van je af wil praten, dan krijg je commentaar en krijg jij een waarschuwing, terwijl je iets gewoon rustig aan geeft of vertelt. Ze willen het alleen maar hebben over dingen wat zei willen, het gaat alleen maar over het weer en kroegen onderwerpen en wat ze verder wel of niet doen, maar verder dan dat komt het niet, er wordt heel snel iemand geband of gewaarschuwd naar mensen die helemaal niets verkeerds doen. Roos is echt erg, ik weet niet of ze beheerder is of moderator, maar ze doet eerst poeslief maar zeg je iets wat haar niet aanstaat, gaat ze ineens heel raar en anders doen en daarna weer poeslief.
Deze chatsite moet uit de lucht, of er moeten mensen op komen die veel beter een chat kunnen beheren en die wel gewoon accepteren om dingen te mogen zeggen als dat op iemand zijn of haar hart ligt, maar hoe het nu gaat is niet goed. De sexsisten gaan niet naar de room waar ze horen nee ze blijven in de algemene room waar ze niet horen, deze site moet uit de lucht

Sterke punten
er zijn wel mensen die vriendelijk reageren, maar die zijn zo in de minderheid.

Zwakke punten
ze laten sexsisten toe, doen er niets aan, je mag niet eens zeggen wat je voelt of denkt. deze site wordt erg slecht beheert. dit is de slechte chatsite ooit met geen respect voor een ieder..dit is geen datingssite. dit is alleen chat, alleen er wordt te veel seks als het bekende zijn toegelaten, je mag niet eens zijn wie je bent. zo slecht. deze site moet echt zo snel mogelijk uit de lucht...

reacties:

Review: Gemene chatrooms.

Dirk,

Waarom is dat geen onderwerp voor een chat?
Je zegt hier eigenlijk mee, dat mensen op de chat vooral door moeten gaan met uitsluiten van mensen. Je zegt hiermee dat pesten op chat normaal is, wat het zeker niet is.
Chat betekent praten met elkaar over onderwerpen die je zelf wil.

Review: Chillroom kan niets hebben..

Dit gaat te ver

Vertel je iets verdrietig. Krijg ik van iemand onder een naam met een M een reactie, dat ik mezelf moet laten opnemen.

Deze chat site moet echt offline gezet worden. Uit de lucht gehaald worden.