Komt het wel eens voor, dat je behoefte aan wat sociaal contact of ben je eenzaam en heb je behoefte aan contact met andere personen? Dit kan vanaf nu tot het verleden behoren. De gezelligste chatbox van Knoeters met leuke uitbreidingen zoals webcam mogelijkheden en emoticons bieden gebruikers de mogelijkheid om geheel gratis, snel en eenvoudig in contact te treden met andere personen. Een ieder vanaf 18 jaar kan geheel vrijblijvend gebruik maken van de mogelijkheden van deze site. De Knoets Hangout is namelijk een ongecompliceerde chatbox, waar er niet te veel regels gelden en waar men terecht kan voor leuke en gezellige chats. De gesprekken dan wel chats mogen gaan over vrijwel alle onderwerpen. In sommige gevallen zijn de chats zo leuk, dat er wordt gelachen en weer in andere gevallen, is men genoodzaakt om een traantje te laten vallen. Het is ten strengste verboden om andere gebruikers op deze site te kwetsen. Het is de bedoeling, dat men op een gezellige manier kan chatten met elkaar via Knoeters. Dit bedrijf bestaat thans uit 1 administrator en 1 designer. Daarnaast zijn er ook een aantal moderators, die ervoor zorgen, dat men optimaal en met plezier kan chatten. Alleen personen vanaf 18 jaar hebben de mogelijkheid om zich te registreren op deze site. Het is zeer raadzaam om de regels te allen tijde in acht te nemen bij het chatten. Geinteresseerden kunnen zich geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op deze site en starten met chatten. Zodra men zich heeft geregistreerd, kan men gebruik maken van de webcam mogelijkheden en men kan privégesprekken voeren met andere gebruikers. Indien men dus behoefte heeft aan sociaal contact, indien men een leuk gesprekje wilt voeren met andere personen of indien men gewoon zijn of haar ei kwijt wilt, dan kan men zich gerust registreren op deze site en een gesprekje aangaan met andere gebruikers.

Knoeters Reviews

  mijn ban waarom

  Zonder enige verwitting krijg ik een ban. Via omweg kom ik te werten dat het komt door gebruikt te maken van verschillende nick's Deze nick's werdern mij opgedrongen door verantwoordelijken van K noet zelf \\r\\nIk kwam binnen met de ni ck popol zoals ik hem ook elders gebruik. Na enkele dagen mocht die nick niet meer Waarom???? Ik kreeg Remi, latyer kon die ook niet en idemand veranderende hem in remi123\\r\\nOP welke manier geraak ik binnen om mij in alle eerlijkheid te verklaren. De vrouwelijke nick'x zijn door mijn vrouw gebruiikt en niet dooor mij Zij die mij kennen weten maar al te goped dat ik nooit van nick veranderd

  Ware aard

  Gisteravond/nacht was ik op een chatsite, daar was een vrouwelijke moderator van knoet aanwezig.
  Deze persoon bedreigde een chatter daar, dat zijn ip opgezocht werd door een vriend van haar een hacker.
  Later werd gezegd dat ze zijn ip bijna hadden. De chatter gedroeg zich ook asociaal, maar als moderator zou je moeten weten om zo iemand te negeren.
  De betreffende moderator was erg grof in haar taalgebruik.
  Dit baart mij zorgen hoe kan het toch gebeuren dat een moderator van knoet zich daar zo gedraagt, dreigementen uit en grof scheld.
  Voor mij is dit gedrag reden om niet meer naar knoet te gaan, aangezien ik van mening ben dat een moderator moet zorgen voor een veilige en respectvolle chatomgeving.
  Gezien haar gedrag elders heb ik daar geen vertrouwen meer in.
  Wat een slecht visitekaartje geef je daar af wanneer je je zo gedraagt.

  Sterke punten
  Kleine chat

  Zwakke punten
  Gedrag van moderator

  als je @tjes tegen spreekt,krijg je een ban

  Vind het jammer dat de @tjes zowel chatter als adm zijn als het hun niet bevalt , dan krijg je een ban als je tegen spreekt
  Maar ze vergeten dat ze een voorbeeld functie hebben als @tje , het is me opgevallen zolang je maar geile woorden typt dan ben je de beste en vooral bij angret die houdt daar van .dan ben je de beste .
  Vind het anders wel jammer want er zitten leuke chatters tussen maar die durven her over niet hun mond open te doen .
  Dus knoet probeer hier wat aan te doen en praat eens met angret hier over ,want dit zal te goede komen van de chat

  Sterke punten
  kleine groep

  Zwakke punten
  steed wisselen van @tje en als een chatter geen @tje is je kan verbannen???

  Machtsgeile admin annelore

  Als je admin Annelore iets tegen spreekt of het bevalt mevrouw niet dan heb je een ban.
  Dingen die je prive zegt staan daarna op de scroll.
  De opmerking mijn vingers jeuken zegt genoeg over de kinderachtige instelling van de admins daar.
  Je bent verplicht te typen, en als je prive niet antwoord heb je een ban.

  Sterke punten
  welke

  Zwakke punten
  alleen maar

  Rectificatie

  Als hoofdmod van de chat... wil ik even aangeven dat we verhuisd zijn naar www.knoets.net

Bezoek Knoeters

Schrijf een review