Ben je iemand, die het spannend vindt om onbekende personen te leren kennen en of chatcontact met hen te onderhouden? Dan is AppMetMij dating de website waar je zeker een bezoekje aan kunt brengen. Deze datingsite biedt je de mogelijkheid om anoniem chat contact te onderhouden met andere gelijkgestemde mannen en vrouwen. Het is ook goed om te weten, dat de site zelf uit duizenden mannen en vrouwen bestaan, die net als jouw op zoek zijn naar chatcontact, vriendschap, erotiek en meer. Lijkt deze site je interessant en wil je ook enkele anonieme chat contacten op na houden. Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op AppMetMij dating. Op deze unieke datingsite doet het er verder niet toe wat je seksuele geaardheid is en of je in een relatie zit of niet. Een ieder, die het spannend vindt en behoefte heeft aan anoniem chat contact, kan zich op elk moment van de dag aanmelden. Je kunt het over van alles en nog wat met elkaar hebben. Sommige personen houden het op chatten met elkaar en weer anderen brengen het chatten op een ander niveau door af te spreken met elkaar. Alles is mogelijk, alles mag, maar niets moet via deze datingsite. De beheerders van de site doen er verder alles aan om te garanderen, dat een ieder via een veilige en discrete online platform over en weer chatberichten met elkaar kunnen uitwisselen. Daarnaast worden al je persoonsgegevens veilig opgeslagen en niet zomaar gedeeld met derden en of gebruikt voor andere commerciele doeleinden. Je kunt dus veilig gebruik maken van de diensten van deze datingsite.

Doelgroep

App met Mij is een unieke dating site welke speciaal is ontwikkeld voor alle mannen en vrouwen vanaf 18 jaar, die anoniem in contact willen komen met andere mannen en vrouwen. Ben je eenzaam, heb je behoefte aan sociaal contact of wil je gewoon nieuwe mensen leren kennen? Dan ben je bij App Met Mij dating op het juiste adres. De site bevat een grote groep gelijkgestemde mannen en vrouwen, die net als jou op zoek zijn naar anoniem contact, dates, liefde en meer. Lijkt de site je interessant? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op AppMetMij dating. Wie weet heb je vandaag nog anoniem contact met andere gebruikers en meer.


Aanmelden

Een ieder, die gebruik wenst te maken van de diensten van AppMetMij, kan zich op elk moment van de dag geheel gratis aanmelden op de site. Je kunt je aanmelden door als eerst te surfen naar de startpagina van de site en aldaar te klikken op het tabje 'Gratis aanmelden'. Na hierop geklikt te hebben komt er een online aanmeldformulier tevoorschijn. Je kunt in dit formulier je schuilnaam, werkende e-mail adres en geboortedatum ingeven. Na alle relevante gegevens verwerkt te hebben kun je klikken op het tabje 'lets chat!'. Na je e-mail adres bevestigd te hebben kun je direct van start gaan met het vinden van spannende app contacten.


Is de site gratis

AppMetMij Dating is tot een bepaalde hoogte gratis. Je kunt je gratis aanmelden, gratis een profiel aanmaken en gratis profielen doorzoeken. Alleen voor het versturen van berichten wordt een kleine financiele vergoeding gevraagd in de vorm van credits. Jij bepaald dus zelf hoeveel je uiteindelijk betaald voor extra diensten van de site. Je kunt ook 10 extra credits verdienen door je profiel volledig in te vullen. Je kunt via deze site namelijk anoniem chatten met andere mensen (mannen en vrouwen) met wie je normaal niet in contact zou kunnen komen, omdat je diegene zijn telefoonnummer niet hebt.


Zoekopdrachten

Gebruikers hebben de mogelijkheid om specifieke, persoonlijke, zoekopdrachten te creëren en deze te bewaren voor een volgend bezoek aan appmetmij.nl. Via de zoekcriteria, die je kunt instellen via je gebruikersprofiel. Als je de gewenste criteria hebt omschreven, kun je jouw zoekopdracht opslaan door te klikken op de link 'Sla huidige zoekopdracht op' die je links op de pagina kunt terugvinden onder het kopje 'Mijn zoekopdrachten'. De volgende keer kun je gebruik maken van dezelfde zoekopdracht.


Contact gegevens

Heb je vragen en of opmerkingen met betrekking tot de diensten van AppMetMij dating? Dan heb je de mogelijkheid om de meestgestelde vragen van de site als eerst door te nemen. Deze kun je benaderen door in het menu te klikken op het tabje 'FAQ- help'. Komt je antwoord hier niet in voor, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van de site door het online contactformulier in te vullen. Dit formulier kun je erbij halen door aan de onderzijde van de startpagina te klikken op het tabje 'contact'. In dit formulier vul je je naam, e-mail adres en bericht in. Je kunt ook een e-mail sturen naar [email protected] of je kunt bellen naar het telefoonnummer +31 (0)38-2020131. In alle gevallen probeert de klantenservice van de site je zo goed als mogelijk bij te staan met de gestelde vragen.


AppMetMij Reviews

  Fake

  Waardeloos, fakeprofielen.Stelletje dieven

  Sterke punten
  Niks

  Appmetmij fakeprofielen

  Ik heb onlangs zowel bij Appmetmij als Moonlightdating contact gehad. Bij beide hetzelfde profiel. Na het eerste contact bij Appmetmij, wist zij bij het tweede contact bij Moonlightdating niet meer wie ik was. En dat terwijl wij uitgebreid gegevens gewisseld hadden. Als dat geen fake is, terwijl ik zowel mijn E-mail als mobiel nummer aan haar gegeven had, heb ik natuurlijk niets meer vernomen.
  Bij beide sites moest ik credits kopen, heb ik uiteraard niet gedaan!
  Ik vermoed dat er een relatie ligt tussen beide sites.
  Let op blijf uit hun handen, het kost je alleen geld en geen resultaat!

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  TEVEEL

  Tot nu toe erg leuk

  Ik vind het een hele overzichtelijke site en makkelijk in gebruik. Ik was eerder ingeschreven bij relatieplanet en lexa maar daar kun je bepaalde dingen niet zien totdat je een maandabonnement neemt. Bij deze site zie je gewoon alles en betaal je alleen voor de dingen die je wilt. Ik heb nu contact met een leuke jongen die ook nog eens bij mij in de buurt woont, dus wie weet...

  Sterke punten
  Geen abonnement waar je aan vast zit!

  Zwakke punten
  De site was een keer een hele avond offline, niet handig als je net een leuke jongen hebt leren kennen. Maar is daarna gelukkig niet meer voorgekomen

  Nepsite nummer ...

  Aan de blote meiden profielen zie je al dat je weer met een neppe site te maken hebt. Aanmelden heb ik maar overgeslagen. Dat gaat vast geld kosten op een bepaald moment.

  Sterke punten
  Foto's van blote meiden.

  Zwakke punten
  De blote meiden zijn fake.

Bezoek AppMetMij

Schrijf een review