Reviews van deze auteur

Bed Match

Review over BedMatch

Mja dat ik een mailtje ervan kreeg had ik zoiets we gaan gewoon maar weer kijken wat we nu weer aantreffen.
Nep wel het is het zelfde als al het andere, of het amerikaans is weet ik niet maar de meeste weten nog geen eens waar bekende plaats is.
Voorbeeld : Ik had iemand die zei dat ze in Hoorn(NH) woonde. Mja leuk daar werk ik als taxi chauffeur dus stel haar de vraag kom je wel eens op de Veemarkt, ze had er nog nooit van gehoord nou wat ik weet van Horinezen zijn best wel gebekte mensen laten niet zomaar het kaas van de brood eten.
dus dat is erg vreemd. Elk geval net als alle andere sites van dit Calliber dit is een mooie site om geld in te stoppen maar echte afspraak zal er niet komen omdat het meeste allemaal wil wachten want het is achter de schermen veiliger en ze kennen je nog niet zo goed. Geef je een andere locatie omdat het geld kan besparen zelfde verhaal.

Sterke punten
Behalve de humor dat mensen als ze zeggen ergens te wonen niet weet hoe de straat eruit ziet, of waar dat is in de stad....

Zwakke punten
Bed Match, Sex Contact, Sex Dating, 123 Sex het is hopelijk wel duidelijk wat dit betekend, het is allemaal weg gegooid geld als je leuke date zoekt kan je beter het spenderen in de locale kroeg dan is het nog gezellig ook.

Nieuwsexcontact Uitgelicht

Review over NieuwSexcontact.nl

Nieuwsexcontact :

Ik heb dit maar even geprobeerd om jullie een goed review te geven over deze site.
Je schrijft je in je zet je info erop foto plaatsen, nou dan ff foon veriveren en je heb 50 contact punten gratis, nu kan je daar 5 berichten mee sturen want een tekst bericht kost 10 contact punten en om te zien wat de dame of heer in kwestie heeft geschreven zelfde prijs ook 10 contact punten.

Ons onderzoek :

Na het inschreven nee er kwamen geen boel berichten na een week nog niks dus we hadden zo iets dan maar zelf aan de slag.
We zochten een leuke meid uit onze buurt met een leuke tekst en een goed verhaal.
Wat ons wel een leuk persoon leek te zijn nou ik was gewoon mezelf en ze was hotel de botel, nou als ik haar vroeg of ze me wou ontmoeten weigerde ze dit ze vond het via deze site veiliger.
Ok ja je hoort genoeg rare verhalen dus waarom ook niet, we mailen wat verder en na een tijdje vroeg ik of ze whats app had, neh die was opgezegt.
Wacht ff een dame die niet whats app heeft of geen Skype en geen msn heeft dat is vreemd maar toch ik weet dat ik zelf op die leeftijd ook niet zoveel geld ervoor had dus het is mogelijk.
Nou ik had haar foto en haar gebruikers naam en wist dat ze bij een kapper werkte in de stad waar ik opzoek zou gaan.
Dus ik van alle mogelijke kappers een adres te hebben begon mijn reis door de stad..
Alle kappers zaken af geweest drie dagen later maar geen dame die bij een kapper woonde in die stad toen nog alle huis aan huis kappers afgezocht maar allemaal de zelfde reactie knappe meid maar die werkt niet bij mij.

Toen maar eens gaan googlen naar kapperzaken en personeel in dienst nou je raad het al niet hoor ik had geen geluk toen op gebruikers naam gegoogled en bingo onze naam kwam voor bij twoo en verrek als het niet waar is ze was ook kapper en werkend in de stad waar ik zocht. gesprek met haar aangegaan en ze was bereid mij te woord te staan.

Ik vertelde dus dat ik er zag staan op nieuw seks contact en dat we al paar dagen hadden gemaild en ze was erg verbaasd en snapte niet hoe dat kon omdat ze mij nog niet eerder gesproken had.

Toen vroeg ik haar of ze wou skypen en ik wist dat degene op NSC geen Skype of whatsapp had.en tot verbazing zei ze ja geen probleem als ik u daar mee kan helpen graag.
eenmaal geskyped te hebben blijkt dus uit me onderzoek dat ze info van andere sites krijgen en gebruiken of dat dit onrechtmatig is verkregen. Nu is dus alleen de vraag met wie ik wel heb zitten mailen maar goed dit is een bewijs voor jullie dat dit leuk voor de fun is maar niet meer als dat en als je bereid bent je geld over de muur te gooien. Mijn advies hou je geld opzak zoek een kroeg en ga daar gezellig zitten kletsen en als je ben wie je ben komen de meiden vanzelf wel geloof mij maar. O betreft de dame in kwestie die heeft uit boosheid haar profiel van twoo verwijderd en heeft een zaak aangespannen zowel tegen Nieuwsexcontact als tegen Twoo. Vriendelijke groetjes Coot

Sterke punten
Lijk wel gek dat ik dit doe maar ja is voor goed doel

Zwakke punten
geen

PAS OP !!!

Review over Chat Met Vreemden

Alles wat ik kan zeggen ga niet een gesprek aan met mensen zonder cam, ook de mobiel app gebruikers vermijden. er zijn geen vrouwen hier op de site .
Het is allemaal oplichterij

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Heel veel ammeteur hoeren en ander tuig

Over Badoo

Review over Badoo

Het blijkt dat de meeste het niet hebben getroffen op badoo, ik heb paar mensen gesproken en nog wel eens ik heb er twee leuke contacten aan over gehouden.

Tips :

1. Sowieso als je een dame gaat ontmoetten zorg dat je een apart Skype heb spreek daar eerst af zodat je diegene eerst ziet voor de cam voor dat je wat afspreekt.

2. Spreek nooit af in jou omgeving of bij een ander altijd op neutraal terijn

3. Badoo maakt je geen geld afhandig, maar helaas zijn er mensen die dat denken. als je profielen wil zien moet je eerst betalen doe het gewoon niet zoek gewoon leuke mensen via de zoek actie.

4. Geef nooit abnoments nummers aan andere gebruikers zorg dat je hiervoor prepaid kaartje gebruikt.

5. Als je denkt dat iemand niet klopt ga niet zelf eerst op onderzoek uit geef dit gewoon via rapport button aan geef de rede waarom je dit persoon niet denkt te vertrouwen. Badoo team gaat kijken dit duurt vaak 1 dag en als het echt niet klopt word de gebruiker geblokkeerd en krijgt een IP Ban.

6. Als je vrouw ziet en je heb een date wees voorzichtig met gelijk spullen weg te geven of dingen voor haar te betalen wacht hiermee tot je wat veder bent en elkaar wat beter kent.

7. Je kan nu ook mensen blokkeren waar je geen contact mee wil

8. Zet nooit te persoonlijke informatie op je profiel bijv. waar je woont of dat soort dingen wacht er ook mee tot je de persoon in kwestie heb gezien.

Dat waren mijn tips voor Badoo, en ja ik weet het er word vaak niet gereageerd op Badoo als dit het geval is ga ervan uit dat ze of geen interesse heeft of er niet is opdat moment. Ga niet gelijk een afspraak aan leer degene in kwestie eerst een beetje kennen en meest belangrijkste tip luister naar je lichaam die verteld je wel of goed zit of niet.

Vriendelijke groetjes Cooter

Sterke punten
Ze zijn behoorlijk beter geworden met de jaren

Zwakke punten
Geen

reacties:

Review: Bed Match

Hahahaha ja inderdaad die twijvel heb ik ook Stan, maar weet bijna wel zeker van niet

Review: Aggressieve internet valkuil met medewerking van Facebook

Ik sta zelf met me neus op Facebook, en het klopt dat ze je vragen of je intresse heb om ook op Zoosk ingeschreven te staan. En nu wil ik je verhaal niet in discrediet brengen of je relatie schade toe doen, maar ik reageer er wel op. Omdat je bevestigings mail van Zoosk moet accepteren en er duidelijk op staat dat dit van zoosk is, pas als je bevestiging doorvoert vragen ze je om de rest van je gegevens in te vullen doe je dit niet binnen een bepaalde tijd word je account bij zoosk Non Actief gesteld. Dus ik kan je maar twee adviezen geven. 1. Wees eerlijk tegen je vriendin
2. Als je eerlijk ben koop dan een bril

Want dit ligt niet aan Facebook of aan Zoosk dit is toch echt je eigen schuld, en dat je vriendin dit verhaal geloofd vind ik prima maar ga dit niet lopen verkondigen over een bedrijf die vrijwel zorvuldig met gegevens omgaat. Nu weet ik wel dat Facebook fouten heeft begaan omtrent het verleden, maar elk bedrijf moet van zijn fouten leren. En zoosk moet je aan klikken die gaat absoluut niet samen met verjaardags kalender. Sorry maar je verhaal klopt van geen kant. Groetjes

Review: badoo

Vind jammer dat het erg onduidelijk is wat je probeert te zeggen, als jij de vrouw bent dat ik denk die je bent, sorry ik kan en ga er niet over oordelen omdat ik je niet ken en hem ook niet, Ik heb zelf geleerd laat mensen in hun waarde hoe fout ze ook mogen zijn. Mijn advies keer je rug toe en klaar. Ik vind het wel leuk dat je tevreden bent over badoo.... Gr. Coot

Review: badoo

Ach lief mens lekker laten kletsen, ze kunnen beter over je kletsen als bij je komen eten ;-)

Review: Wat een ongelooflijke kutsite is Badoo!

Aan Marsja, was je ook niet op twoo geblokkeerd, ik wil der niks mee zeggen maar daar was er ook een Marsja geblokkeerd. De rede is me onbekend maakt me ook niet uit elk geval zolang je dezelfde computer gebruikt maakt het niet uit welk email adres invult je blijft geblokkeerd. Je heb namelijk een IP Ban gekregen dat betekend zolang je met jou modem inlogt blijf je gebannen, log je in met ander IP met bijvoorbeeld via internet van de buurman kan je er op.
Het verbaasd me wel ergens dat je IP ban hebt gekregen ik zit nu ongeveer 3 jaar op badoo en ik heb geen last nog gehad ... ik hoop dat ik je beetje op weg heb geholpen marsja

Vriendelijke groet van Coot

Review: goed voor je zelfvertrouwen !

Tijger ik geef je gelijk ik heb tot nu toe geen rare dates of afspraken gehad, maar als ik dan de review's lees vraag ik me dan ook af of het werkelijk is gebeurd of dat men dit uit frustratie zegt over badoo omdat ze niet krijgen waar ze op uit zijn.

Maar als het wel waar is wat ik al eerder hier zei een date of iets dat doe je lijkt mij niet gelijk bij iemand thuis, maar goed dan nog doe je dat wel zegt dat niks over Badoo en is het altijd nog je eigen verantwoording en vind ik niet dat je Badoo hier verantwoordelijk kan stellen.

Ik vind het wel jammer dat mensen niet even melden van joh ik heb geen interesse in jou in plaats daarvan word er niks gezegd.
Maar voor de rest vind ik het een leuke site ik geef het een kleine 7 als wadering.

Review: goed voor je zelfvertrouwen !

Goed revieuw bedankt

Review: niks

Sorry maat dat je herpes heb gekregen, ik denk dat je mazzel heb voor zelfde geld had je aids kunnen hebben. En moet eerlijk zijn als er al dingen niet kloppen dan sorry maar ben ik pleite !!! Hoe je het überhaupt zover heb laten komen snap ik al helemaal niet !!!

Review: Tinder steelt foto's!

Nou Pipi dat is vreemd weet zeker dat tinder dat niet doet want is van de zelfde groep als van badoo, zou ik toch je accounts beter beveiligen en je relaties nagaan. Gr. Chris

Review: niet leuk meer

Ik snap je verhaal wel en ergens jammer dat je weg bent want tussen de duizende viespeuken zitten er ook wel leuke mannen zoals ik die wel op leuke manier in contact willen komen, zo zie je dan maar weer dat de goeie onder de kwaaie moeten leiden

Review: anonieme oplichters

Mja ben er geweest het pand bestaat niet hahaha.

Review: Liefde van mijn leven

Hoi Guy, ik had in het begin het zelfde snapte ook niet goed wat ik moest doen op badoo en aangezien je als gratis lid maar twee x mag zeggen schiet het al snel op. Mijn tip doe bijv : Hoi Loesje ik reageer op jou omdat je profiel me aansprak en ik zou graag wat meer van je willen weten door te chatten.

Dat komt al iets anders over dan dit : Hoi Loesje hoe gaat het ?

Want ik denk dat loesje het wel met me eens zal zijn dat ze ongeveer 200 van dat soort berichten op een dag krijgt dus dan valt die van jou niet echt op zeg maar....

Review: Oplichting

Dat is niet alleen bij Zoosk, kijk gewoon uit op dating sites gebruik gewoon je goede verstand. Want van alle datingsites is er altijd wel 1 die op zo manier je geld afhandig probeert te maken. door een heel zielig verhaal op te schrijven om je van een paar honderd euro tot met paar ruggen. Houd gewoon je verstand bij het mailen ga niet met vrouwen/mannen om die schijnen uit het buitenland te komen. Ga ook niet de eerste dag gelijk al afspreken dit is gewoon dom !!!