Oplichting

Een een of andere amerikaan met een prachtig verhaal kan zo mooi schrijven en vertellen, heeft mij 1 maand aan het lijntje gehouden, met prachtige beloftes en nog veel meer strelende woorden. Vraagt mij na 1 maand of ik € 5.000.= wil lenen omdat hij door zijn werk in de problemen zit! Gelukkig ben ik stevig, kijk uit, ik heb het gered maar liefde zorgt voor een heel naar hormoontje in je lichaam wat je zomaar kan misleiden.
Het gaat om Kent Portman, ik weet niet of hij nog op de site staat aangemeld maar ik wil alle mensen hiervoor waarschuwen!!!!!

Bezoek Zoosk Reviews over Zoosk

1 reactie

Dat is niet alleen bij Zoosk, kijk gewoon uit op dating sites gebruik gewoon je goede verstand. Want van alle datingsites is er altijd wel 1 die op zo manier je geld afhandig probeert te maken. door een heel zielig verhaal op te schrijven om je van een paar honderd euro tot met paar ruggen. Houd gewoon je verstand bij het mailen ga niet met vrouwen/mannen om die schijnen uit het buitenland te komen. Ga ook niet de eerste dag gelijk al afspreken dit is gewoon dom !!!

Bezoek Zoosk Reviews over Zoosk

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Zoosk
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden