Reviews van deze auteur

Fake vrouwen

Wetende dat 58% vrouwen niet kan,en sexsites niet voor alleenstaande mannen geschikt zijn,mij toch uit nieuwsgierigheid eens laten inschrijven. Direct berichten(had onbeduidend profiel zonder foto). Maar zonder betalen kan je zelfs de berichten niet openen en 1 maand lid kan ook niet. Dus zuiver geldklopperij.Wie eens nadenkt zal zeker niet betalen.

Sterke punten
Niet gevonden

Zwakke punten
Wie enige ervaring heeft trapt er niet in.58% vrouwen zegt al genoeg. Veel te duur.

Ze nemen het niet zo nauw

Ze beweerden 80.000 leden te hebben,maar het waren er 5700. Nu beweren ze 75% hoger opgeleid,maar de profielen staan vol spelfouten. En 51% vrouwen? Wie enige ervaring heeft weet dat dit ook niet kan. Ik heb niet betaald,maar overal lees je dat je er (bijna) niet vanaf geraakt. .

Sterke punten
Aantrekkelijke reclame om te laten betalen

Zwakke punten
Veel te duur. Opzeggen.

???

27 miljoen leden voor een nieuwe site?Maar daar over gezwegen. Er staan geen fotomodellen op de hoofdpagina,dus kunnen het echte leden zijn. Heb me laten inschrijven er review volgt. Maar een aanvaardbare m/v verhouding is onmogelijk op dit soort sites,omdat vrouwen in veel mindere mate houden van flirten dan mannen.

Sterke punten
Afwachten

Fake vrouwen?

Zonder (veel) te betalen kan je niets. 57 % vrouwen.Wie enige ervaring heeft weet dat geen enkele site meer vrouwen dan mannen heeft,...dus fake profielen.

Sterke punten
Weet ik niet(heb niet betaald)

Zwakke punten
Zie hierboven

Gratis?

Direct een mail om 49 euro te betalen.

Verdacht

Inschrijven is zogezegd gratis,maar zonder betalen kan je niets. Ruikt naar oplichterij. Ze zijn er zelfs al in geslaagd in de encyclopedie Wikipedia te komen. (Parship intikken en je weet al genoeg)

Sterke punten
Sterk in oplichten

Zwakke punten
Veel te duur.Geen enkele site kan enige garantie geven.Waarom dan betalen?

Geschikt voor vrouwen

Mijn vriendin heeft zich laten inschrijven.Hebben open relatie. Resultaat : Ongeveer 150 berichten in 1 maand.Ik kan het weten want ze gebruikte mijn computer. Ik met een vergelijkbaar profiel : Geen berichten in die maand,ook mijn profiel maar enkele malen bezocht.Dit wijst op erg scheve M/V verhouding. Maar dat is op alle gelijkaardige sites zo.Vrouwen zijn baas en kiezen. Als man moet je een super uiterlijk hebben,of supergoed kunnen mouwvegen?

Sterke punten
Ziet er goed uit.

Zwakke punten
Zoals overal op dit soort sites : Erg scheve M/V verhouding,maar daar kunnen de beheerders niets aan doen.

Niet voor mannen

Alle sites die met sex,flirt of vreemdgaan te maken hebben,hebben hoogstens 2 % vrouwen.Dus ook hier. Ik las dit op vreemdgaan .nl: Het probleem van de man en zijn second love date. Voor mannen ligt het anders dan voor vrouwen. De meeste mannen zoeken vooral een aantrekkelijke vrouw liefst jonger voor uitsluitend seks. Maar elke aantrekkelijke vrouw kan zo veel mannen in bed krijgen als ze wil, getrouwd of niet getrouwd. De vrouw kiest, tenminste in deze bemiddelingsvorm, uit welhaast ontelbare mannen, terwijl hij een zeer beperkte keus heeft. Het is niet voor niets zo dat alle internet sites voor second love vrouwen gratis bemiddelen, al verbergen zij dit meestal om mannen niet af te schrikken. Ze moeten het geld verdienen door mánnen in te schrijven. Duizend mannen à ? 100,00 is altijd nog ? 100.000,00. Maar als daar slechts 20 vrouwen tegenover staan als dat al gaat lukken? En als die vrouwen na een lawine aan mannelijke reacties gillend maken dat ze wegkomen? Hoeveel kans maak je dan als man?

Sterke punten
Ziet er aantrekkelijk uit.Kunnen mannen laten betalen als hun verstand op nul staat(aan sex denken)

Te mooi om waar te zijn

Op de hoofdpagina zie je bijna niets anders dan mooie vrouwen.Dat zegt al genoeg. Deze dienen zeker om mannen te laten betalen.Heb me eens laten inschrijven (betalen doe ik nooit).Direct berichten,dat zegt al genoeg. Dit zijn berichten die de computer verstuurd of medewerkers van de site. Een date mag je vergeten.

Zwakke punten
Je ziet direct dat het fake is

Denk dat het eelijke site is

Ik heb de advertenties eens nagezien : Vrouw zoekt man : gemiddeld 2 advertenties per dag Man zoekt vrouw : gemiddeld 200 advertenties per dag Dus heb je enig idee over de man/vrouwverhouding. Die verhouding heb je op alle erotische sites,ook op betaalsites. Maar ik vind het wel een eerlijke site en het is gratis. Ook info over parenclubs,prive enz

Sterke punten
Eerlijk en gratis.Ik denk weinig fake profielen.

Zwakke punten
Zoals op alle sexsites erg scheve m/v verhouding

Reclame voor (de slechste)sites

In de top 10 staan juist de sites die de slechste reviews hebben. De grootste oplichterssite C Dating op nr 1

Ziet er eerlijk uit

Ziet er eerlijk uit en de site kan nog groeien. Maar is (voorlopig) niet geschikt voor Belgische mannen boven de 40 In Belgie :7 vrouwen boven de 40 waarvan 1 nog de laatste maand online geweest is Toch maar mails om te betalen

Sterke punten
Eerlijk.Maken geen vrouwelijke fake profielen aan om mannen te laten betalen

Zwakke punten
Duur voor mannen,maar is misschien nodig om geen erg scheve man/vrouw verhouding te hebben

Ziet er oprecht uit

Dat de leden bijna allemaal mannen zijn is normaal op flirt, sex en vreemdgaan sites. Maar ze lokken toch niet met vrouwelijke fakeprofielen om mannen te laten betalen zoals op betaalsites.

Sterke punten
Ziet er eerlijk uit Gratis

Oppassen

Heb me ook eens laten inschrijven. Het is gratis maar zonder betalen kan je niets Vele mails om te betalen,maar gelukkig niet gedaan. Heb de voorgaande reviews gelezen. Geen enkele site kan garantie geven.Waarom dan zoveel betalen? Er zijn genoeg gratis suites.

Sterke punten
Ziet er verleidelijk uit

Zwakke punten
Veel te duur. Zelfs de consulente bellen kost 1,2 Euro/min Zo duur als de sexlijnen