Een verademing! Een site die de beloftes zeker waar maakt.

Een verademing! Een site die de beloftes zeker waar maakt.

Het is moeilijk... echt moeilijk om een site te vinden waar je als man niet wordt besodemieterd! Op de meeste sites mag je als man DIRECT gaan betalen om een berichtje te kunnen sturen (aan vaak nepprofielen en dus zo wordt je dan 2 x bedonderd)

Ik heb heb aan den lijve echt ondervonden dat SF mannen niet bedonderd: een heuse verademing in een business die wemelt van de oplichters. Als man mag je dus op SF gratis de 1e contacten leggen. Eigenlijk mag je dus kijken of je in de markt ligt! Kost geen geld. Dat sprak me aan en trok me over de streep me in te schrijven en zelf actief berichten op SF te versturen.

Op SF mag je er elke dag 10 sturen. Dat geloofde ik eerst niet..maar het is blijkt echt zo. Je kunt oom zien of de mails gelezen zijn. Mijn ervaring is dat er van alle berichten die je uitstuurt de helft wordt beantwoord. Dat viel me eigenlijk niet tegen. De eerste reacties die ik kreeg kon ik uitlezen. Ze leken me wel van echte vrouwen te komen en ik nam de gok maar: een maandabonnement. Daar heb ik nu spijt van: ik had beter een half jaar genomen! ! Deze site blijkt wel echt te kloppen..en eigenlijk is dit wat een datingsite zou moeten doen. Alleen echte profielen en geen nepdingen. Ik ben nu al wat verder en heb al wat leuke mensen waar ik contact mee heb. Ik ga binnenkort een echt daten: spannend.

Sterke punten
aansprekend ontwerp..makkelijk te bedienen.
Geen sms of 06 gedoe
geen email stalking om betaald lid te worden.

Zwakke punten
Vrouwen hebben hun eisen en je moet ze aanspreken met leuke teksten en een paar goede foto's..vooral dat laatste doet wonderen heb ik gemerkt. Als je geen leuk profiel aanmaakt en/of hele goede foto's ben je op SF kansloos. Mijn ervaring en wat vrouwen mij vertellen... Ik snap het wel...maar het blijft jammer dat je als man altijd moeite moet doen..en dat vrouwen met minder moeite nogal altijd meer keus hebben ook. Oneerlijk verdeeld in de wereld, is de natuur denk ik..

Bezoek SF.dating Reviews over SF.dating

reacties

En hoeveel heeft Secondlove betaald om tot deze propaganda / reclame te maken?

@Bertus: precies wat ik ook dacht! De spam druipt er af. Redactie, gelieve deze recla...eh, "review" te verwijderen.

Wat opvalt dat deze site meer positieve reacties heeft dan een site met goede naam en tientallen meer leden.

Bezoek SF.dating Reviews over SF.dating

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SF.dating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden