Fake? niet te zeggen. Kans op succes? Niet meer dan 2 % schat ik in.

Fake? niet te zeggen. Kans op succes? Niet meer dan 2 % schat ik in.

Je zult mij niet horen zeggen dat deze site fake is. Maar als je stelt dat de verhouding mannen/vrouwen 2,5/1 is dan klopt dat echt niet. Hoe anders is het uit te leggen dat zo'n beetje elke vrouw 150 berichten op een dag krijgt tegenover heel veel mannen helemaal niets?

Ik laat me niet uit over de manier van schrijven van mannen maar begrijp dan niet dat mannen veel reacties krijgen als gratis lid terwijl dat helemaal over is zodra ze betaald hebben. Zelf ben ik ook ooit een maand lid geweest en deel deze ervaring van anderen.

Dan was ik ook absoluut niet op zoek naar zoveel mogelijk neukgenot maar juist op zoek naar een fijne langdurige relatie waarbin we beiden de fijne aanvulling op onze relatie thuis zouden vinden. Mijn reacties waren allen zeker uitgebreid en ik had de profielen waarop ik reageerde heel goed gelezen. Helaas geen enkele reactie terug mogen ontvangen. Dan klopt er toch iets niet.

Ik hou het maar op de verhouding man/vrouw die extreem scheef ligt. Dat is nu wel heel duidelijk geworden en een ervaring die door velen wordt gedeeld. Daarnaast zou het me ook zeker niet verbazen als de vrouwen die er wel lid zijn dit voornamelijk doen uit spanning en om te zien of ze nog een beetje aantrekkelijk zijn voor het andere geslacht. Dit alles zonder echt te willen daten. Ik veroordeel het niet maar denk wel dat het zo is.

Het feit dat vrouwen gratis lid kunnen worden zegt natuurlijk ook wel iets. Als de verhouding mannen/vrouwen ongeveer even groot was geweest dan hadden ook de vrouwen wel degelijk moeten betalen.

Kort gezegd: 1) voor het geld is de kans op succes minimaal. 2) Als geen betalend lid krijg je veel reacties, zodra je hebt betaald is dat over. Dat is mijn ervaring en ik schrijf toch netjes nederlands dacht ik zo. Mijn teksten waren uitgebreid en zeker niet sexistisch. Dat is op z'n zachtst gezegd toch verdacht te noemen.

Sterke punten
Weet ik niet.

Zwakke punten
De kans op succes is nihil, ook voor mannen die zich netjes voorstellen.

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

reacties

Peter, je zegt dat toen je gratis lid was je veel reacties kreeg en toen je eenmaal betaald had er geen meer kwamen.
Kon je de reacties die je eerder had ontvangen (in je gratis periode) toen ook nog lezen en zo ja wat was de strekking van die berichten dan.

Mijn ervaring is juist dat je sinds een maand of wat als gratis lid van SL inkomende berichtjes niet eens meer kunt openen!

Dit ergens gelezen :

De vrouw kiest, tenminste in deze bemiddelingsvorm, uit welhaast ontelbare mannen, terwijl hij een zeer beperkte keus heeft. Het is niet voor niets zo dat alle internet sites voor second love vrouwen gratis bemiddelen, al verbergen zij dit meestal om mannen niet af te schrikken. Ze moeten het geld verdienen door mánnen in te schrijven. Duizend mannen à ? 100,00 is altijd nog ? 100.000,00. Maar als daar slechts 20 vrouwen tegenover staan als dat al gaat lukken? En als die vrouwen na een lawine aan mannelijke reacties gillend maken dat ze wegkomen? Hoeveel kans maak je dan als man?

Hi Peter,

Je Nederlands is iig een stuk beter dan de gemiddelde sl-er...wat zou er dan bij jou niet werken? Krijg je geen reacties op jouw berichten of ligt het aan je foto's?
Ik weet van mezelf dat ik niet zo snel vaak zelf een bericht stuur, omdat er gewoon veel mannen mij mailen. Enne, wat is je nickname? ben toch wel nieuwsgierig geworden!
haha

Probeer het eens op secretflirt... veel netter, functioneler, goedkoper, serieuze profielen van vrouwen, blijven ook niet eeuwig gratis staan zoals op SL. En neem een langer durend abo, in een maand bereik je weinig tot niets.

Moesten ze de vrouwen evenveel als de mannen laten betalen,is dit hetzelfde als een gay site.100% mannen

Heb de cijfers een via Google opgezocht:
Er zouden 2600 vrouwen zijn.
Ze maken reclame met 30.000 leden.
Indien de cijfers kloppen,zou dit al tamelijk goed zijn in deze categorie sites.
Maar zelfs in de veronderstelling dat alle vrouwen een date willen,komen er nog 9 op de 10 mannen van een kale reis terug.

Ehh....de vrouwen betalen wel degelijk hoor! Anders kan je niet reageren op berichten. Ik sta er zelf al een tijdje op en probeer echt op iedere man te reageren. het kan dus wel werken ;-)

Kan alleen maar zeggen dat ik het volledig met je eens bent.
Ik heb veel informatie op mijn sl profiel staan. Misschien te veel?

Beste mensen, bedankt voor jullie reacties. Mick, het is alweer een hele tijd geleden dat ik een maandje lid was. Ik weet het niet meer. Ik ben sinds kort lid van Polyamoriematch.nl en die site bevalt me goed. Er zitten eerlijke mensen op die allemaal uit zijn op een relatie of date. Fakers ben ik in ieder geval niet tegen gekomen.

Net als op elke site is ook hier de verhouding man/vrouw scheef, al valt het in vergelijking met andere sites enorm mee. Kijk je bij de recensies op deze site dan is het ook opmerkelijk dat er veel vrouwen op hebben gereageerd. Mijn ervaring is dat deze mensen open-minded zijn en laten we eerlijk zijn, gehuwde/samenwonende vrouwen staan daar niet zomaar op. De site is opgezet door Ageeth Veenemans en deze vrouw is verschillende malen op de TV geweest om polyamorie uit te leggen. Laten we eerlijk zijn, een vriend(in) naast je huwelijk geeft energie. Het is in veel gevallen wel een lange weg om dat samen met je partner te bereiken maar als dat lukt dan maakt het je relatie wel veel sterker. Er is geen mens die de ideale partner is maar we staan geen ander toe omdat we bang zijn, bang om verlaten te worden. Mensen laten zich in hun doe en laten leiden door angst of liefde. Heel menselijk hoor.

Lieve Olacola, je weet waar je me nu kunt vinden.

Ik wens jullie allen heel veel succes in de liefde. Geniet van de leven voordat het leven van jou geniet.

Hetiszo, duidelijker kun je niet zijn. Alleen als je een godvergeten knappe vent bent heb je een kans en zelfs in dat geval denk ik dat het nog heel hard werken is voor een date.

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Second Love
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden