Celesse

Gewoon gezellig

Celesse Reviews

  celesse, en forget it, daten, 0,00000procent kans

  zelfde bullshit als overal, de dames geilen je wat op, je vraagt een foto, maar steeds dezelfde bullshit ; "mijn foto's liggen thuis (hihi, we zijn in het digitaal tijdperk) , daten kan niet want ze houden plots terug van hun vent, die toch hen zo nar deze site dreef op zoek naar seks;;; BLIJF HIER WEG

  Sterke punten
  nada

  Zwakke punten
  veel, fake, ziet er allemaal zonnig en fleurig uit, ,,,,

  celesse , of " hoe rip ik de mannen"

  Het zelfde verhaal, de vrouwen kunnen geen foto sturen want:"mijn PC is gecrasht, of ik ben te dik om iets te sturen, terwijl ze op hun profiel "slank "zijn.
  Ze wonen in een kleine gemeente, maar de hoofdstraat er naar toe kennen ze niet.
  Deze site is helemaal zo fake als de neten, en mannen neem beter het geld dat je uit spaart aan deze bulshit ter hand en ga eens lekker naar de hoeren .....

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Fakerde fakerde de fake......nepper de nepper de nep...

  Gewoon niet gezellig !!!

  Ook ik heb inmiddels ervaren dat Celesse een echte fake-site is. Persoonlijke afspraakjes zijn absoluut niet mogelijk, maar alleen (zeer kostbare) gesprekken waarbij je eigenlijk voortdurend aan het lijntje wordt gehouden. De dames van deze website weigeren inderdaad om contact met jou te leggen op een andere manier als via deze website. Ik heb dit namelijk zelf al verschillende keren aan hun voorgesteld, maar de boot wordt door hun consequent afgehouden.
  Ik heb echter ontdekt wie er zeer waarschijnlijk achter deze website zit. De resultaten van mijn onderzoek zijn als volgt:

  ip-address: 87.233.16.41
  netname: NL-TRUESERVER-2874
  descr: Assigned to customer 2874
  country: NL
  role: Administrative role account
  address: Trueserver B.V.
  address: Cooperatiehof 16A
  address: 1073 JR Amsterdam
  phone: +31 20 3059750
  fax-no: +31 20 3059751
  e-mail: [email protected]
  changed: [email protected] on 20110922

  Mogelijk zouden alle benadeelden van Celesse via het bovenstaande adres verhaal kunnen halen.

  Sterke punten
  Geen!

  Zwakke punten
  Alles waardoor deze website absoluut 100% fake is!

  mannen blijf weg van deze site !!!

  ook ik ben er ingestonken inderdaad veel leuke foto's van mooie dames

  maar blijf weg van deze site pure oplichting!! zogenaamde dames houden je aan het lijntje en stellen vragen zodat je maar blijft betalen reacties naar het emailadres dat je hebt achtergelaten krijg je niet.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  duidelijk fake, oplichting

  Een grote Fakesite

  Jawel, de zoveelste nepsite, er is niet 1 vrouw die buitenom de site verder contact met je wil, je krijg van iedereen hetzelfde smoesje, van de PC is van mijn werk, mijn man maak ook gebruik van deze PC, je krijg direct antwoord, alsof iedere vrouw de hele dag zit te wachten met de laptop op schoot.
  Allemaal het zelfde verhaaltje van: wat ga jij voor spannende dingen vandaag doen???
  alsof ze het van elkaar weten.....
  Mensen trap er niet in

  Sterke punten
  Niet een

  Zwakke punten
  Heel veel, een grote nepbende waar iemand lachend rijk van wordt.

  Celesse, echt nep

  Wegblijven!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  gewoon nep/fake, einde discussie

  Celesse - Celesse.nl

  Nou ook ik ben er met open ogen ingetrapt. Ik heb lekker zitten flirten met Keezies.
  Helaas zeer leuke meid en zeer spontaan zoals ze allemaal zijn volgens mij. Ik heb een aantal vragen gesteld en wat mij ook opvalt bij hun is dat ze altijd een vraag terug stellen waardoor je altijd wel weer een antwoord gaat geven.

  NU heb ik ze met het feit geconfronteerd dat het nep was wat krijg ik terug als antwoord:
  Volgens mij zit jij helemaal in het neerwaartse, wat ik ook zeg niks is meer goed. Als je eens een slechte ervaring hebt, dat betekend niet dat iedereen gelijk slecht is. Maar zo reageer jij wel. En misschien hebben die meiden gewoon ook wel ergens anders hun foto's, jij hebt vast ook nog wel ergens anders op het net foto's van jezelf.

  En weer een vraag als antwoord.. MENSEN pas op dit is echt nep helaas ben ik er zelf ingetrapt

  Sterke punten
  mooie dames die intresse tonen.

  Zwakke punten
  FAKE

  Celesse is een echte fake site is echte fake

  Dit soort sites zouden verboden moeten worden

  Sterke punten
  Je krijgt antwoord als je klaagt:
  Bedankt voor uw bericht. U vraagt zich af of onze dienst wel echt is. Ik kan u garanderen dat onze dienst echt is; alle berichten worden afgeleverd bij de geadresseerde, zonder tussenkomst van Celesse.

  Veel mensen voelen zich -soms terecht, soms onterecht- niet veilig op het internet. Celesse probeert een veilige thuishaven te zijn. Dit forceren wij door een vergoeding te vragen voor het versturen van priveberichten. Door deze vergoeding wordt het kaf van het koren gescheiden en blijven vaak de serieuzere mensen over. Het is daarom logisch dat veel mensen deze veiligheid niet op wensen te geven voor -minder veilige- email conversaties.

  Wel wil ik u attenderen op het feit dat iedereen op het internet zich voor kan doen als een ander. Regelmatig ontvangen we meldingen van de aanwezigheid van zogenaamde 'nepleden'.
  Dit zijn mensen die zich als een ander voordoen, bijvoorbeeld om onze leden te werven voor bijvoorbeeld SMS diensten.
  Wij distantieren ons van zulke praktijken en zijn actief bezig met het tegengaan van zulke nepleden. Ik wil u verzoeken om, wanneer u zulke leden tegenkomt, deze te rapporteren.

  Een vuistregel hierbij is dat wanneer een lid te mooi blijkt om waar te zijn, het ook vaak te mooi is om waar te zijn. Ik wil u dan ook wijzen op het feit dat u zelf verantwoordelijk bent voor uw acties op Celesse en het internet in het algemeen.

  Ik hoop dat deze reactie aan uw verwachtingen voldoet. Mocht u nog verdere vragen hebben, dan hoor ik ze graag.

  Met vriendelijke groet,

  Petra
  Celesse.nl

  Zwakke punten
  - De advertenties zien er allemaal te goed uit (in vergelijking met andere sites) om waar te kunnen zijn
  - Er ageren (dus niet reageren!) dames tot uit Belgie en Limburg aan toe waar je op andere sites nooit acties van ziet. Ze moeten er dus wel geld mee verdienen.
  - De sitebeheerder faket alles zelf of de dames krijgen een percentage van je betaalde credits maar kloppen doet het in ieder geval niet.
  - De site-beheerder smoest dat mensen "zich niet veilig voelen op het internet". So what? Dan schaf je toch een virusscanner aan? Ik maak liever credits over naar de belastingdienst dan aan deze onzinsite.
  - Zelfs als je aanhoudend (dus in meer dan 1 mail) aangeeft alleen te reageren via een emailadres krijg je slappe smoesjes als "wat zoek je hier dan als je geen gebruik wilt maken van een bodemloze put" of "De reden dat ik hier zit is om hier via een leuke manier gewoon contact te hebben" als je aangeeft niet financieel leeggezogen te willen worden.

  Te mooi om waar te zijn

  Op de hoofdpagina zie je bijna niets anders dan mooie vrouwen.Dat zegt al genoeg.
  Deze dienen zeker om mannen te laten betalen.Heb me eens laten inschrijven (betalen doe ik nooit).Direct berichten,dat zegt al genoeg.
  Dit zijn berichten die de computer verstuurd of medewerkers van de site.
  Een date mag je vergeten.

  Zwakke punten
  Je ziet direct dat het fake is

  Opgelicht...!

  Ja, ook ik ben er helaas met open ogen ingetrapt.
  Celesse.nl is inderdaad een website met chat operators.
  Ik zit toevallig deze nacht op mijn werk en ik had even niks te doen, dus dacht ik: laat ik eens kijken wat we voor berichten we hebben. Ik ben net 2 dagen actief op de website, en ik wilde wel eens meer weten.
  ik was in contact gekomen met een nieuw meisje vanavond, en ik had haar gisteren nog een flirt gestuurd. Nou had ze mij een reactie daarop gestuurd, dus ik een berichtje terug gestuurd.
  toen kreeg ik terug:
  Ik werd net wakker en toen zag ik je berichtje nog staan...!
  Dit was om half 3 in de nacht. Hoe onnozel is het Nederlandse openbare internet opgebouwd?? Dat dit soort dingen zomaar kunnen gebeuren is belachelijk. En dan hebben ze het zelf in de disclaimer nog over de etiquette van het web... Die zijn echt dom!!!

  Zwakke punten
  Allemaal door de mand gevallen idioten!

  De Celesse site moet naar het programma opgelicht!!! en jullie gaan mij helpen!

  beste mensen! door middel van fictieve profielen maakt website Celesse waarschijnlijk al tijden duizenden singles hun geld afhandig. als wij met z'n alle willen dat dit soort zaken tot het verleden gaan behoren, moeten we nu actie gaan ondermenen en ons beklaag gaan doen daar waar het zin heeft natuurlijk. daarom wil ik jullie hierbij vragen om al jullie klachten te delen met het programma opgelicht! dus ga naar hun site: en druk op CONTACT.
  tevens zou ik ook celesse zelf berichten over wat jij vind van deze gang van zaken: ook op hun site druk je op CONTACT.
  wat ik wil zien is een ketting reactie van beklaag bij opgelicht, en ook op hun eigen site!we kunnen niet langer meer toezien hoe dit soort sites mensen financieel in de problemen halen. en er is maar 1 ding waar ze echt bang voor zijn.
  MEDIA AANDACHT!!!! want alleen dat kan ze stoppen. en1 klacht is niet genoeg mensen, als we willen dat dit een issue word moet het klachten gaan regenen alsof het een moeson is. pas dan word t vaak in behandeling genomen.
  de revolutie begint nu! een rage tegen het internetmisbruik.
  k wil jullie alvast hartelijk bedanken!

  Sterke punten
  de mooie praatjes en plaatjes

  Zwakke punten
  wel betalen maar er valt niets te halen?
  das balen!

  Celesse.nl

  Een mooie site, goed in elkaar gezet, maar net als de voorgaande reviews te mooi om waar te zijn. Het blijkt een site waar dames en dat zal ook wel voor heren gelden in een callcenter werken en deze site open houden. Zij vragen je iets waar je al antwoord op hebt gegeven, en men vertelt eigenlijk niets over hun zelf. De dame waar ik mee aan het chatten was maakte na een paar dagen duidelijk dat het om een contactsite ging en niet om een datingsite, terwijl zij niet kon wachten om mij te ontmoeten. Toen ik na enkele dagen dan in de toekomst haar wel via MSN wou ontmoeten om te zien of er meer contact in zou zitten toen was het ineens een contactsite. Het enige wat wel echt is zijn de foto's die zij sturen of deze ook daadwerkelijk van degene zijn die achter de computer zit is te bezien. Voor een avondje verveling wel te doen, maar ik zou zeggen: Iedereen die op zoek is naar een date ga naar een kroeg, discotheek of whatever. Dan is er meer kans op een date dan via welke datingsite dan ook. Er zullen wel echte mensen tussen zitten maar ook veel fakers.

  De mensen die ervoor werken zijn niet de boosdoeners, maar de eigenaren van deze site's moeten keihard aangepakt worden.

  Sterke punten
  Mooie dames

  Zwakke punten
  Nep, fake!!

  Allen uit op je geld ,NOOIT AAN BEGINNEN

  Hallo . ook ik was zo stom om mijn in te schrijven op Celesse.nl.

  Het begon met een leuk contact ,en wat me op viel was wel het feit dat de vrouw waar ik contact mee had niet wist waar de plaats ligt waar ik woon terwijl ze beweren in een dorp te wonen dat maar 15 km bij mij vandaan ligt. wat me ook opviel was dat de antwoorden die ze gaf nog al open waren. het mooiste was wel gisteravond na dat ik een eerder bericht had verteld dat ik tijdelijk werkeloos ben ,zie ze een uur later doodleuk fijn dag morgen op je werk. Dus ik maar even Celesse .nl ge googel en zo kwam ik hier terecht. Ik van ochtend maar gelijk de proef op de som genomen om te kijk of ik voor de gek werd gehouden. ik om 11 uur online vrouw waar me ik contact had niet. klink logisch wat ze zij gisteravond tegen mij dat ze moest werken vandaag en ze was werkzaam achter de kassa. dus kan ook niet online zijn op haar werk. maar goed ik denk stuur een bericht kijken wat er van komt. Ik er in vermeld dat mijn credits bijna op zijn en dat ik het geld liever uit geef aan een date met haar dan op celesse .nl of we niet verder konden op msn of zo iets. Krijg ik binnen 2 min eenbericht van de terug dat de dag weer goed is wat ze kan weer lekker mailen met men vandaag. Ik en je werk dan??. ik maar een mailtje terug gedaan dat het ik niet graag in de maling word genomen door celesse.nl en dat ze maar trots moets zijn op zo baan.Stuurt die slimmerd nog een bericht je terug waar dit in eens vandaan komt en of ik eeen slechte nacht achter de rug heb,en tussen neus en lippen door probeert ze me nog wat credit aan te smeren. hhahah
  tevens mij beklag gedaan bij celesse zelf dat ik me geld terug wil simpel weg omdat ze in gebreken zijn gebleven en ik de koop ontbind. zal er wel niet op terug horen maar ja. Dus ben je opzoek naar een leuke date ga dan niet naar Celesse .nl wat die willen allen maar je geld . gr humphrey

  Sterke punten
  het enige sterke punt is dat hun pesoneel zo dom is dat ze van zelf door de mand vallen.

  Celesse, gewoon gezellig! (Iemand aan het lijntje houden)

  Ik had me dus ingeschreven bij Celesse.nl, ook vanwege de mooie dames. Gelijk best veel credits aangeschaft (50 stuks), maar na de helft te besteedt te hebben begon ik argwaan te krijgen en wel om de volgende redenen:

  Het viel me op dat die meiden hetzelfde reageerden als je ze een compliment geeft, namelijk:

  'Hey ......, dank je wel voor je complimentje, je krijgt er van mij meteen eentje terug...bla bla bla!'

  Dit is mij vaak overkomen, ik had het bij de 2e keer al door, maar had de credits toch al aangeschaft, dus ben ik verder gaan kijken.

  Ik werk zelf in ploegen, dus ben op verschillende tijdstippen wakker. Maar als ik ze midden in de nacht een berichtje stuur, dan heb ik er binnen een paar minuten 1 terug. Lijkt wel of de meiden van Celesse.nl geen slaap nodig hebben, maar dat is niet te zien aan hun foto's...

  Dat zal ook wel de reden zijn dat de schrijfwijze zo verschillend was op bepaalde dagdelen. En ze wisten na een uur niet meer (waarschijnlijk tijdens de wissel van de wacht) waar het een paar berichtjes eerder over ging.

  Je hebt daar de mogelijkheid niet om jezelf offline te zetten terwijl je wel online bent, maar het vreemde is, kreeg constant berichtjes van hun terwijl ze offline zijn. Vreemd!!! Ben dit gaan controleren toen ik argwaan kreeg door continue de browser te verversen. (Je krijgt toch binnen een paar tellen een bericht terug). Toen heb ik 1 van de meiden daarover aangesproken, hoe het kan dat ze offline een berichtje kon sturen...maar volgens haar zou dat wel een foutje zijn van celesse.nl. Dan kom ik gelijk even op het volgende. Je hebt een overzicht van alle mensen die online zijn en als je de details bekijkt van een persoon kon je dat ook zien. Een paar dagen later (letterlijk), hebben ze dat op de persoonlijke pagina van het lid de 'online/offline' functie verwijderd. Toeval? Lijkt me niet.

  Na diverse berichten over en weer heb ik gevraagd of ze misschien niet via msn verder wouden kletsen (Het is niet goedkoop 1,30 p.b.). Dat willen ze geen 1 van allen ze willen allemaal daar verder kletsen, het berichtje hieronder is wel 1 van de mooiste reacties die ik daar ontvangen heb van een jongedame:

  'Sorry maar ik wil wel liever hier verder doen als je het niet erg vind ik zie het wel wat je ervan denkt dan ik hoop dat je het wel zal goed vinden om het hier verder te zetten,en aandelen in celesse wat ben je grappig zeg ik wil gewoon hier verder doen zoveel is dit toch niet gevraagd denk ik?'

  Het vreemde van dit bericht vond ik, dat er geen punten, komma?s en een enter niet meer gebruikt werden, terwijl ze kort daarvoor nog een berichtje had gestuurd wat voortreffelijk getypt was!

  Ik voel toch wel behoorlijk voor de gek gehouden door celesse.nl een daarom schrijf ik deze review. Er zullen ongetwijfeld echte leden tussen zitten, sommige account zullen wel beheerd worden door de administrators van Celesse.nl en ik heb ook heel erg sterk het gevoel dat sommige dames daar een percentage van het bedrag krijgen die de mensen aan hun besteden. Ze proberen je zo lang mogelijk aan het lijntje te houden, blijven vragen stellen, willen niet via een andere (gratis) site/msn verder kletsen.

  Dus?. mensen als je dit leest, mooi laten gaan die site?!!! Zonde van je tijd en niet te vergeten van je zuur verdiende geld?.


  Met vriendelijke groet,


  Helaas te mooi om waar te zijn

  Celesse is te mooi om waar te zijn, een heleboel mooie dames in allerlei categorieën!
  De één nog mooier dan de ander en warempel je krijgt ook nog een echt antwoord op je vragen!
  Helaas merk je wel dat er doorgevraagd wordt zodat je credits gaat aanschaffen, geen probleem zou je zeggen! Als dat daadwerkelijk ook iets oplevert, helaas zoals de meeste sites, is deze dus ook een faker!
  Wel mooi bedacht om echte mensen te laten reageren, jammer dat het zo ongeloofwaardig overkomt! Geen één van de dames wil enigszins iets loslaten of weten van andere middelen om te communiceren (msn etc etc).
  Nee er wordt benadrukt dat je credits moet kopen en dat de persoon in kwestie niet van deze site afgaat!
  Hoe goed ook je uiterlijk is en hoe leuk ook je gesprekken met haar zijn......
  IK ZEG WEG WEZEN met celesse......

  Sterke punten
  Sterke punt is wel dat het goed bedacht is om 24h p.d iemand antwoord te laten sturen....ook al is het niet degene die op de foto staat!

  Zwakke punten
  Ongeloofwaardige profielen
  Te mooi om waar te zijn, dus dan is het ook niet waar!

  Vol met mooie jonge dames dus nep

  Ik vind dat op de site erg veel mooie jonge vrouwen zitten.
  Daarom lijkt het mij een site voor fakers.

  Ik heb me ingeschreven onder een scheldnaam maar wel onder mijn leefijd van 51 jaar.
  Dan krijg ik toch nog een knipoog van een jonge meid van 19 jaar.
  Ik stuur haar een standaarbericht:

  "Oelala!"

  Dan krijg ik het volgende bericht terug binnen een minuut:

  Hallo Jan een hele goedenavond, vind het een leuk berichtje van je terug en ben benieuwd naar wat je mij allemaal te vertellen hebt?

  Groetjes Maybritt.

  Dit is echt gewoon nep.
  Het heeft me doen besloten om mijn lidmaatschap onmiddelijk te op te zeggen.
  Gelukkig kost het me geen enkele cent.

  Sterke punten
  Gratis erotische verhalen van leden lezen en je mag zelf ook een verhaal insturen.
  De site ziet er aardig uit.
  Je mag gratis profielen bekijken.
  Gastenboek van leden die je kunt lezen.
  Je kunt stemmen op foto's.
  Foto albums van leden.

  Zwakke punten
  Veel fakers en dat verpest alles maar enkele leden zullen wel echt zijn.
  Zoeken is beperkt.
  Prive bericht sturen kost je per keer 1,30 via een 0909 nummer.
  Dat heeft me ook doen besluiten om me af te melden.

  leuk, maar geen succes

  ik ben nu een paar jaar single en daar had ik toch wel genoeg van. Na een flink aantal mislukte pogingen om te daten heb ik de stap gewaagd naar het internet. Zo ben ik op celesse gekomen en heb ik daar met iemand contact gekregen. Eerst had ik mijn twijfels, zeker na wat slechte recenties, maar heb toch de gok genomen.
  Inmiddels hebben we een keer gegeten, maar ook dit is niets geworden. Dus hoewel ik een leuke avond had, is het ook bij deze site niet gelukt om iemand te vinden.

Bezoek Celesse

Schrijf je eigen review