Reviews van deze auteur

Celesse is een echte fake site is echte fake

Review over Celesse

Dit soort sites zouden verboden moeten worden

Sterke punten
Je krijgt antwoord als je klaagt:
Bedankt voor uw bericht. U vraagt zich af of onze dienst wel echt is. Ik kan u garanderen dat onze dienst echt is; alle berichten worden afgeleverd bij de geadresseerde, zonder tussenkomst van Celesse.

Veel mensen voelen zich -soms terecht, soms onterecht- niet veilig op het internet. Celesse probeert een veilige thuishaven te zijn. Dit forceren wij door een vergoeding te vragen voor het versturen van priveberichten. Door deze vergoeding wordt het kaf van het koren gescheiden en blijven vaak de serieuzere mensen over. Het is daarom logisch dat veel mensen deze veiligheid niet op wensen te geven voor -minder veilige- email conversaties.

Wel wil ik u attenderen op het feit dat iedereen op het internet zich voor kan doen als een ander. Regelmatig ontvangen we meldingen van de aanwezigheid van zogenaamde 'nepleden'.
Dit zijn mensen die zich als een ander voordoen, bijvoorbeeld om onze leden te werven voor bijvoorbeeld SMS diensten.
Wij distantieren ons van zulke praktijken en zijn actief bezig met het tegengaan van zulke nepleden. Ik wil u verzoeken om, wanneer u zulke leden tegenkomt, deze te rapporteren.

Een vuistregel hierbij is dat wanneer een lid te mooi blijkt om waar te zijn, het ook vaak te mooi is om waar te zijn. Ik wil u dan ook wijzen op het feit dat u zelf verantwoordelijk bent voor uw acties op Celesse en het internet in het algemeen.

Ik hoop dat deze reactie aan uw verwachtingen voldoet. Mocht u nog verdere vragen hebben, dan hoor ik ze graag.

Met vriendelijke groet,

Petra
Celesse.nl

Zwakke punten
- De advertenties zien er allemaal te goed uit (in vergelijking met andere sites) om waar te kunnen zijn
- Er ageren (dus niet reageren!) dames tot uit Belgie en Limburg aan toe waar je op andere sites nooit acties van ziet. Ze moeten er dus wel geld mee verdienen.
- De sitebeheerder faket alles zelf of de dames krijgen een percentage van je betaalde credits maar kloppen doet het in ieder geval niet.
- De site-beheerder smoest dat mensen "zich niet veilig voelen op het internet". So what? Dan schaf je toch een virusscanner aan? Ik maak liever credits over naar de belastingdienst dan aan deze onzinsite.
- Zelfs als je aanhoudend (dus in meer dan 1 mail) aangeeft alleen te reageren via een emailadres krijg je slappe smoesjes als "wat zoek je hier dan als je geen gebruik wilt maken van een bodemloze put" of "De reden dat ik hier zit is om hier via een leuke manier gewoon contact te hebben" als je aangeeft niet financieel leeggezogen te willen worden.

reacties: