Reviews van deze auteur

Celesse, gewoon gezellig! (Iemand aan het lijntje houden)

Review over Celesse

Ik had me dus ingeschreven bij Celesse.nl, ook vanwege de mooie dames. Gelijk best veel credits aangeschaft (50 stuks), maar na de helft te besteedt te hebben begon ik argwaan te krijgen en wel om de volgende redenen:

Het viel me op dat die meiden hetzelfde reageerden als je ze een compliment geeft, namelijk:

'Hey ......, dank je wel voor je complimentje, je krijgt er van mij meteen eentje terug...bla bla bla!'

Dit is mij vaak overkomen, ik had het bij de 2e keer al door, maar had de credits toch al aangeschaft, dus ben ik verder gaan kijken.

Ik werk zelf in ploegen, dus ben op verschillende tijdstippen wakker. Maar als ik ze midden in de nacht een berichtje stuur, dan heb ik er binnen een paar minuten 1 terug. Lijkt wel of de meiden van Celesse.nl geen slaap nodig hebben, maar dat is niet te zien aan hun foto's...

Dat zal ook wel de reden zijn dat de schrijfwijze zo verschillend was op bepaalde dagdelen. En ze wisten na een uur niet meer (waarschijnlijk tijdens de wissel van de wacht) waar het een paar berichtjes eerder over ging.

Je hebt daar de mogelijkheid niet om jezelf offline te zetten terwijl je wel online bent, maar het vreemde is, kreeg constant berichtjes van hun terwijl ze offline zijn. Vreemd!!! Ben dit gaan controleren toen ik argwaan kreeg door continue de browser te verversen. (Je krijgt toch binnen een paar tellen een bericht terug). Toen heb ik 1 van de meiden daarover aangesproken, hoe het kan dat ze offline een berichtje kon sturen...maar volgens haar zou dat wel een foutje zijn van celesse.nl. Dan kom ik gelijk even op het volgende. Je hebt een overzicht van alle mensen die online zijn en als je de details bekijkt van een persoon kon je dat ook zien. Een paar dagen later (letterlijk), hebben ze dat op de persoonlijke pagina van het lid de 'online/offline' functie verwijderd. Toeval? Lijkt me niet.

Na diverse berichten over en weer heb ik gevraagd of ze misschien niet via msn verder wouden kletsen (Het is niet goedkoop 1,30 p.b.). Dat willen ze geen 1 van allen ze willen allemaal daar verder kletsen, het berichtje hieronder is wel 1 van de mooiste reacties die ik daar ontvangen heb van een jongedame:

'Sorry maar ik wil wel liever hier verder doen als je het niet erg vind ik zie het wel wat je ervan denkt dan ik hoop dat je het wel zal goed vinden om het hier verder te zetten,en aandelen in celesse wat ben je grappig zeg ik wil gewoon hier verder doen zoveel is dit toch niet gevraagd denk ik?'

Het vreemde van dit bericht vond ik, dat er geen punten, komma?s en een enter niet meer gebruikt werden, terwijl ze kort daarvoor nog een berichtje had gestuurd wat voortreffelijk getypt was!

Ik voel toch wel behoorlijk voor de gek gehouden door celesse.nl een daarom schrijf ik deze review. Er zullen ongetwijfeld echte leden tussen zitten, sommige account zullen wel beheerd worden door de administrators van Celesse.nl en ik heb ook heel erg sterk het gevoel dat sommige dames daar een percentage van het bedrag krijgen die de mensen aan hun besteden. Ze proberen je zo lang mogelijk aan het lijntje te houden, blijven vragen stellen, willen niet via een andere (gratis) site/msn verder kletsen.

Dus?. mensen als je dit leest, mooi laten gaan die site?!!! Zonde van je tijd en niet te vergeten van je zuur verdiende geld?.


Met vriendelijke groet,

reacties: