Vrouwen Veroveren

Helaas zijn mannen de kunst van het Veroveren verleerd. Vrouwen klagen: mannen van tegenwoordig nemen te weinig initiatief. Daarom is er een gratis 7-delige E-cursus ontwikkeld dat het enthousiasme voor Veroveren en romantiek bij mannen doet terugkeren. Hoe spreek je vrouwen aan? Hoe worden vrouwen verliefd? Hoe heb je leuke afspraakjes? Al deze en nog vele andere vragen worden op duidelijke wijze uitgelegd. Zo zal je met meer plezier en succes vrouwen Veroveren.

Vrouwen Veroveren Reviews

  ripoff

  Gewoon een ripoff van Masterflirt! En dan voor vier keer de prijs!

  Zwakke punten
  Prijs

  Gratis?

  Direct een mail om 49 euro te betalen.

  HET WERKT

  hey iedereen,

  Ik maakte kennis met de lessen van Victor via een vriend die er reeds op ingeschreven was. Het leek me leuk dat ook eens te proberen, en zo ben ik op zijn cursus terechtgekomen.

  Ik ben eigenaar van een bar in brussel, ik werk al jaren als barman, dus ik zit regelmatig omgeven door vrouwen. Opzich had ik nooit echt problemen met het contact leggen, maar toch is de cursus een grote verrijking geweest. Bepaalde zaken die ik als normaal beschouwde, bepaalde concepten over veroveren die ik had, bleken totaal fout te zijn. De manier waarop Victor te werk gaat om je sterker in je schoenen te laten staan, werkt. Hij lanceert als het ware een nieuwe denkwijze waardoor je bepaalde zaken anders (en veel beter!!!!) gaat bekijken.

  Ik ben 23 jaar, en ben er dankzij zijn technieken in geslaagd een vrouw van 28 te "veroveren". Zoals je ziet staat er zelfs geen limiet op leeftijd wat zijn technieken betreft.

  Manna, we zijn het veroveren verleerd, de tijden zijn anders geworden en vrouwen verwachten andere dingen dan 20 jaar geleden. Gooi alle clichés overboord en schrijf je in op de cursus van victor, je zal zien, er gaat een nieuwe wereld voor je open.

  veel succes
  Michaël

  Sterke punten
  Duidelijk geschreven, hij wind er geen doekjes om en als je alles correct toepast, succes gegarandeerd!

  Zwakke punten
  niet echt ontdekt...

  Onmisbaar

  Ook ik gaf me op voor Victor's lessen via email en internet. Waarom? Niet zozeer omdat ik wanhopig op zoek was naar een nieuwe liefde, maar omdat ik het puur zag als een aanvulling op mijn 'jacht' waar ik mee bezig was.

  Victor heeft me op een positieve manier aan het denken gezet. Ik beschouw zijn lessen niet zozeer als DE concrete manier om te handelen naar het veroveren van vrouwen. Nee, voor mij was het veel waardevoller.

  Wat Victor qua tips en voorbeelden geeft, zet je aan het denken. Het zet je aan het denken op een manier waardoor je jezelf bewust wordt van wat je eigenlijk zelf waardevol acht in de eerste contacten met het andere geslacht. Ik heb mezelf steeds weer bij Victor's lessen in de schoenen van de vrouw geplaatst en kon vervolgens alleen maar beamen wat Victor vertelt over vrouwen en de manier waarop ze denken.

  Op die manier stopte ik inderdaad ook met (internet)daten, en wilde liever in de directe omgeving een vrouw gaan tegenkomen.

  Praten met vrouwen was voor mij al geen probleem. Ik ben verpleegkundige en zit dag en nacht tussen de vrouwen. Ik miste alleen in mijn contacten met vrouwen net dat ene extra stukje om ze te veroveren, en door Victor kwam dat punt eindelijk tot bloei in mijn leven.

  Ik heb een veel betere sensititviteit met vrouwen kunnen ontwikkelen, waardoor ik nu een geweldige meid heb leren kennen.

  Het is de zus van een collega van me, en het is ongelooflijk hoezeer we 'soulmates' zijn. Dat bereik je nooit met daten!

  De cursus van Victor heeft mij als man en als mens verrijkt en mijn liefde en respect voor vrouwen is er groter door geworden.

  Neem de lessen van Victor serieus, bedenk voor jezelf hoe je er in de praktijk voor jezelf het beste mee om kunt gaan en doe er je voordeel mee. Dat is mijn advies voor alle mannen die 'op zoek' zijn.

  Take care!

  Rich

  Sterke punten
  Duidelijk een ervaren leraar met veel kennis.

  Zwakke punten
  Je moet bij jezelf te rade gaan wat je erme ekan, maar dat is feitelijk uiteindelijk alleen maar ten gunste van jezelf :-)

  Niice!

  Een zeer goede cursus.Je leert echt de knepen van het vak:p,als je iets fout doet bij veroveren zal je snel weten wat.

  Sterke punten
  Leuk geschreven.
  De inhoud klopt.

  Zwakke punten
  Niet echt een zwak punt gevonden.

  Super-interessante informatie !!

  Zeer interessant, er ging toch wel een wereld voor me open, heel veel dingen die ik als ok beschouwde wat betreft contact met vrouwen, blijken totaal niet te werken en andersom, dus zeer de moeite waard om te proberen...niet geschoten is altijd mis en dat geldt zeker vooor het veroveren van vrouwen en er mee bezig zijn is sowieso leuk :)

  Sterke punten
  De schrijver geeft in simpele, heldere woorden aan, waar het meestal aan schort bij mannen mbt contact met vrouwen, is zeer verhelderend dus voor een ieder die hier moeite mee heeft ! Het laat je zien dat er alleen maar mogelijkheden zijn en geen risico's !

  Zwakke punten
  Dat ben je misschien in principe zelf.....je aarzelt soms toch wel een beetje in de uitvoering, maar daar kan je aan werken. Uiteindelijk moet je het toch zelf doen . Het zal uiteindelijk alleen maar beter kunnen worden :)

Bezoek Vrouwen Veroveren

Schrijf een review