Onmisbaar

Ook ik gaf me op voor Victor's lessen via email en internet. Waarom? Niet zozeer omdat ik wanhopig op zoek was naar een nieuwe liefde, maar omdat ik het puur zag als een aanvulling op mijn 'jacht' waar ik mee bezig was.

Victor heeft me op een positieve manier aan het denken gezet. Ik beschouw zijn lessen niet zozeer als DE concrete manier om te handelen naar het veroveren van vrouwen. Nee, voor mij was het veel waardevoller.

Wat Victor qua tips en voorbeelden geeft, zet je aan het denken. Het zet je aan het denken op een manier waardoor je jezelf bewust wordt van wat je eigenlijk zelf waardevol acht in de eerste contacten met het andere geslacht. Ik heb mezelf steeds weer bij Victor's lessen in de schoenen van de vrouw geplaatst en kon vervolgens alleen maar beamen wat Victor vertelt over vrouwen en de manier waarop ze denken.

Op die manier stopte ik inderdaad ook met (internet)daten, en wilde liever in de directe omgeving een vrouw gaan tegenkomen.

Praten met vrouwen was voor mij al geen probleem. Ik ben verpleegkundige en zit dag en nacht tussen de vrouwen. Ik miste alleen in mijn contacten met vrouwen net dat ene extra stukje om ze te veroveren, en door Victor kwam dat punt eindelijk tot bloei in mijn leven.

Ik heb een veel betere sensititviteit met vrouwen kunnen ontwikkelen, waardoor ik nu een geweldige meid heb leren kennen.

Het is de zus van een collega van me, en het is ongelooflijk hoezeer we 'soulmates' zijn. Dat bereik je nooit met daten!

De cursus van Victor heeft mij als man en als mens verrijkt en mijn liefde en respect voor vrouwen is er groter door geworden.

Neem de lessen van Victor serieus, bedenk voor jezelf hoe je er in de praktijk voor jezelf het beste mee om kunt gaan en doe er je voordeel mee. Dat is mijn advies voor alle mannen die 'op zoek' zijn.

Take care!

Rich

Sterke punten
Duidelijk een ervaren leraar met veel kennis.

Zwakke punten
Je moet bij jezelf te rade gaan wat je erme ekan, maar dat is feitelijk uiteindelijk alleen maar ten gunste van jezelf :-)

Bezoek Vrouwen Veroveren Reviews over Vrouwen Veroveren

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Vrouwen Veroveren
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden