In 1998 startte de eerste datingsite van Nederland: D-Date.nl. Sindsdien heeft het internetdaten een sterke groei doorgemaakt. Inmiddels zijn er zo?n driehonderd datingsites. Met de professionele en betrokken benadering van het internetdaten, heeft D-Date.nl haar vooraanstaande positie in de datingmarkt al die jaren met succes weten te handhaven. D-Date.nl staat ook voor innovatie in het daten. Telkens weer heeft zij in al die jaren aangetoond trendsettend te zijn in vernieuwende manieren om een partner te vinden. Met Leer je partner vinden in 6 weken! introduceert D-Date.nl nu een persoonlijk en resultaatgericht datingconcept, waarin de single op een eigentijdse wijze en gebruikmakend van de nieuwste technieken zijn/haar partner vindt. Dating De grootste datingsites van Nederland

D-Date.nl Reviews

  D-Date.nl : Inbreuk op privacy

  Deze site lijkt qua intentie prima. Er is weinig activiteit te bespeuren. Wel worden je berichten gelezen door de medewerkers van D-Date, ze schermen met veel privacy, maar daar blijkt na enig onderzoek dus niet echt veel van te kloppen. Denk goed na voordat je je inschrijft op deze site, tenzij je niet veel hecht aan je privacy.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Overtreding wet op privacy, je persoonlijke berichten worden gelezen door medewerkers.

  Serieus

  Deze site is qua intentie prima, en er wordt weinig aan het toeval overgelaten, maar van enige dynamiek is geen sprake, ik heb echt het gevoel dat het er doodstil is, in elk geval weinig tot geen activiteit te bespeuren, helaas. Ik vind het zoeksysteem niet praktisch en wellicht zijn er iets teveel functionaliteiten. Kortom; inderdaad een héle serieuze site.

  Sterke punten
  Zeer gedegen, ik denk weinig tot geen players & fakers

  Zwakke punten
  Zéér gedegen, en niet bijzonder levendig. Lastige en wellicht overbodige functionaliteiten.

  Geen reviews?

  Wat raar dat er nog geen reviews over deze site zijn. Bij een site die al meer dan 7 jaar bestaat zou je toch wel een aantal reviews verwachten.

  Ben erg benieuwd hoe de site is.

Bezoek D-Date.nl

Schrijf je eigen review