DatingAanbieding.nl

Er zijn een hoop datingsites, maar welke moet je kiezen? Datingaanbieding.nl biedt een selectie van de beste datingsites en geeft je de mogelijkheid deze met elkaar te vergelijken. Alle sites zijn door ons team goedgekeurd, maar de laatste stap neem je natuurlijk zelf. Veel succes met het vinden van de ware!

DatingAanbieding.nl Reviews

  Eenvoudig en overzichtelijk

  Eindelijk een eenvoudige website waar je de datingsites ook op prijs kan vergelijke. Veel datingsites doen een beetje geheimzinnig over de kosten. Dit maakt het een stuk makkelijker!

  Sterke punten
  - Eenvoudig en handig overzicht.
  - Wat info over daten. Maar daar heb je nie zo veel aan ;)

  Zwakke punten
  Er staat niet bij hoevaak er geupdate wordt.

  Positief!

  Heeft me toch wel geholpen deze site. Je ziet gewoon snel in een overzicht welke datingsites duur zijn en welke niet. Ook de populariteit per datingsites is mooi in kaart gebracht. Nu nog hopen dat de ware nu naar me toe komt surfen ;)

  Sterke punten
  Duidelijk overzicht om de belangrijkste datingsites met elkaar te vergelijken

  Zwakke punten
  Ik zou graag nog meer datingsites in het overzicht zien.

  ga zelf op onderzoek uit.

  Ik heb hem ook bezocht, gewoon eens om te controleren hoe deze site werkt. Maar valt erg tegen, de gratisdatingsites hebben ze buiten beschouwing gelaten. Ook nemen ze klakkeloos aan dat als relatieplanet beweert dat ze meer dan 4 miljoen leden hebben dat wel zo zal zijn. De maand bedragen slaan ook nergens op, zo beweren ze dat je voor relatieplanet 7,13 per maand betaald, maar een maand bij rp kost 27,85, Die 7,13 is alleen voor mensen die een jaarabonnement nemen. En zo hebben ze dat bij alle sites gedaan, maand bedragen als je een jaar lid blijft. Krijg sterk de indruk dat ze alleen sites behandelen die de site hebben gesponsesd.

  Als je werkelijk wilt weten of een site wat is kan je beter hier kijken, en dan vooral de kritische profielen bekijken, want hier wordt helaas ook her een der een positieve review door de datingsite zelf geplaatst.
  En voor je je inschrijft op een datingsite lees eerst de voorwaarden en kijk goed uit dat je niet aan een automatische verlenging vastzit. Ga vooral zelf op onderzoek uit, misschien kun je vrienden vragen welke site goed is bevallen.

  Sterke punten
  magere poging om een datingsite te beoordelen

  Zwakke punten
  beoordelingen zijn zwak gemotiveerd. Prijzen niet goed onderbouwd of uitgelegd. Klachten die over die sites op internet overal te vinden zijn worden niet meegenomen in de beoordeling.

  Handig overzicht van alle datingsites

  Op zich wel een handige website. Je kunt de datingsites met elkaar vergelijken en er is inzichtelijk gemaakt hoeveel het kost om een maand lid te zijn. Je kunt de sites rangschikken op beoordeling, populariteit, aantal leden en kosten.

  Toch snap ik het aantal leden niet helemaal. Ik kan me bijna niet voorstellen dat een Nederlandse datingsite meer dan 2 miljoen leden heeft.

  De website geeft ook goede informatie voor het starten met online daten (maar dat heb ik niet nodig, want ik ben al druk bezig! ;) )

  Sterke punten
  Duidelijk overzicht van alle datingsites.
  Veel informatie voor mensen die willen starten met online dating.

  Zwakke punten
  Ik vraag me af of er echt zoveel leden op de datingsites zitten. Ben benieuwd hoe ze dit berekend hebben.

  Wie o wie, weet iets?

  Buiten zo'n 200euro die ik kwijt ben, is er nog extra dat ik kwijt ben aan vrouwen, al wil ik met ze gaan stappen?....Of verschilt dat per Datingbureau?
  Wilt u mij mailen op jeroen1976@het net.nl BEDANKT ALLEMAAL.

  Dit is écht ...een serieuze vraag!
  Want volgens mij...staat relatieplanet iets beter aangeschreven.

  Groet Jeroen v.d. V. uit Alkmaar

Bezoek DatingAanbieding.nl

Schrijf een review